zio10 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Γίνεται σίγουρα με χρεωστική visa electron και νομίζω γίνεται και με prepaid χωρίς να ανοίξεις λογαριασμό. Δοκίμασέ το! Σήμερα under Μπαστιά και over Χάλιφαξ... ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Γίνεται σίγουρα με χρεωστική visa electron και νομίζω γίνεται και με prepaid χωρίς να ανοίξεις λογαριασμό. Δοκίμασέ το! Σήμερα under Μπαστιά και over Χάλιφαξ... Λογαριασμό λέω θα χρειάζομαι για να μου βάζουν τα χρήματα όποτε θα κερδίζω... Εγω σήμερα θα παίξω: 321 x 322 over 325 1 ;) Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Το ματσακι της Μπαγερν πρεπει να ειναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟΥ...θα παω με αρκετα μεγαλο πονταρισμα στο Χ. Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Το ματσακι της Μπαγερν πρεπει να ειναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟΥ...θα παω με αρκετα μεγαλο πονταρισμα στο Χ. Μη σ' ακούσει ο Bayern4 γιατί ποιος τον ακούει. :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 ΤαΜεΙοΟοΟοΟο...Η αποδοση ηταν μικρουλα...ΜΟΝΟ 3 εδινε...ΟοΟοΟοΟοΟοοΟοΟοΟοΟοΛε... Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Γκούχου.. Κάνα καλό για ΣΚ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Αν είναι δυνατόν αυτό που συνέβη σήμερα στο Χετάφε - Μπάγιερν. Χρόνια είχα να νιώσω τόσες συγκινήσεις. Η μ@λακία είναι ότι θα βγει κανας Χίτσφελντ και θα πει ότι χαίρεται για την ομάδα.Καραγκιοζιλίκι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Ωραίος ο PIT-BULL! Αντε, απο αύριο.. σειρά μας για ταμείο... :D Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efilatisisback Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Pit-Bull το σενάριο δεν παίζει έκανα κάτι επαφές σήμερα, μάλλον πάνε για πτώση και συνχώνευση ο Thomas φεύγει και ανεβάζει άλλη από κάτω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Τι λεει ρε παιδια παιζει καμια προβλεψη για σημερα?? My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 για σημερα εδω.....http://betlofos.blogspot.com/2008/04/1242008.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Καλημερα και απο εμενα...Λοιπον εχουμε Γκρισμπι-Πορτβειλ(οβερ)-Βιτσεντζα-Μονς-Κολον...ΟΧΙ σε αποδοσεις ΟΠΑΠ βεβαια... Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. April 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 επειγόντως γκόλ στο Μπόχουμ - Χέρτα...κολλήσαμε στο 1-1 απο το 43'..... χρειάζομαι και οβερ το Πόρτ Βέιλ αλλά βλέπω να μας χαλάει η παράδοση του 1 αντερ 9 οβερ.... αεί σιχτίρ! ούτε 1 δευτερόλεπτο καθυστέρηση δεν κράτησε το κοράκι... :cry: αν περάσει οβερ η μπάρτσα το βράδυ, χάνω 140€ ταμείο.... Και να χείς ολη την Α Αγγλιάς με σχεδόν 2 γκόλ το κάθε μάτς και το πόρτ βέιλ κανένα....:mad: "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Καλα δεν το συζηταω καν,ΑΚΛΑΥΤΟΣ πηγα!! Γκιμαραες-Μποαβιστα με το Οβερ να δινει 2.20....παω με ΜΕΓΑΛΟ πονταρισμα σε ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ! Αυτο το ΣΑΒΒΑΤΟ να παει και να μην ξανα ερθει ΠΟΤΕ!!! Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 ΤΑΜΕΙΟ.........http://betlofos.blogspot.com/2008/04/1242008.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 μακραν η χειροτερη μερα της χρονια για μενα...μπηκα μεσα πολλα...ελπιζω να εχω κουραγιο αυριο να παιξω αν φυσικα περασει τιποτα...μεγαλη πικρα!!!! http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. April 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 α ρε Χέρτα.... 1 γκόλ ρε άθλιοι! μου χάλασαν όμορφο ταμείο... ελπίζω να τα πάρω πισω σήμερα... "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Καλα δεν το συζηταω καν,ΑΚΛΑΥΤΟΣ πηγα!! Γκιμαραες-Μποαβιστα με το Οβερ να δινει 2.20....παω με ΜΕΓΑΛΟ πονταρισμα σε ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ! Αυτο το ΣΑΒΒΑΤΟ να παει και να μην ξανα ερθει ΠΟΤΕ!!! Εγώ έχασα όλα τα κέρδη του Απριλίου!!! 650€!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Κι εγώ κουβαδακι χτες... Σήμερα θα παίξω 3 under, 562-566-611 και βλέπουμε... Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Καλημέρα παίδες, μια από τα ίδια κι' εγώ εχθές, μας τσακίσανε ή νομίζω? :( Πείτε μου κάτι τώρα, εχθές έριξα 40 ευρώ στο over 3.5 της Barcelona και ήταν και τα τελευταία μου χρήματα στον λογαριασμό που έχω στη bwin, και δεν μου τα έχουν βάλει ακόμα... τι κάνω σ' αυτή τη περίπτωση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Καλημέρα παίδες, μια από τα ίδια κι' εγώ εχθές, μας τσακίσανε ή νομίζω? :( Πείτε μου κάτι τώρα, εχθές έριξα 40 ευρώ στο over 3.5 της Barcelona και ήταν και τα τελευταία μου χρήματα στον λογαριασμό που έχω στη bwin, και δεν μου τα έχουν βάλει ακόμα... τι κάνω σ' αυτή τη περίπτωση? Α! Να ποιος θα μου ανοίξει τα μάτια! Μπορείς να μου πεις πως παίζεις μέσο ιντερνετ? Απο που ποντάρεις χρήματα? Πιστωτική η έχεις πχ attica gift card? Οταν κερδίζεις, τα χρήματα που σου τα καταθέτουν? Έχεις ξεχωριστό λογαριασμό? Σε ποια τράπεζα? Θέλω να παίζω κι εγώ στο ιντερνετ αλλά δεν θέλω να ρισκάρω με πιστωτική και απο εκει και πέρα δεν ξέρω τι να κάνω... Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 για σημερα...... http://betlofos.blogspot.com/2008/04/1342008.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Α! Να ποιος θα μου ανοίξει τα μάτια! Μπορείς να μου πεις πως παίζεις μέσο ιντερνετ? Απο που ποντάρεις χρήματα? Πιστωτική η έχεις πχ attica gift card? Οταν κερδίζεις, τα χρήματα που σου τα καταθέτουν? Έχεις ξεχωριστό λογαριασμό? Σε ποια τράπεζα? Θέλω να παίζω κι εγώ στο ιντερνετ αλλά δεν θέλω να ρισκάρω με πιστωτική και απο εκει και πέρα δεν ξέρω τι να κάνω... Προπληρωμένη κάρτα φίλε μου, εκεί βάζεις το χρήμα και από εκεί τα περνάς online στον λογαριασμό που θα ανοίξεις σε όποια εταιρία επιλέξεις. Τα ποσά που θα κερδίζεις... θα μπαίνουν στον λογαριασμό σου και από εκεί ή τα κάνεις ανάλυψη και τα τραβάς με την καρτούλα σου από την τράπεζα ή τα αφήνεις μέσα να έχεις να ποντάρεις ξανά. Βγάλε πρώτα την προπληρωμένη κάρτα από την τράπεζα (εγώ έχω βγάλει της Eurobank) και τα υπόλοιπα θα στα πούνε εκεί. Αν κολίσεις κάπου ξαναρώτα ;) δεν είναι τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Καλημέρα παίδες, μια από τα ίδια κι' εγώ εχθές, μας τσακίσανε ή νομίζω? :( Πείτε μου κάτι τώρα, εχθές έριξα 40 ευρώ στο over 3.5 της Barcelona και ήταν και τα τελευταία μου χρήματα στον λογαριασμό που έχω στη bwin, και δεν μου τα έχουν βάλει ακόμα... τι κάνω σ' αυτή τη περίπτωση? Έχει συμβεί σε κανέναν το ίδιο??? Πέρασε 12ωρο και ακόμα να περάσουν το κέρδος στον λογαριασμό μου, Ε Λ Ε Ο Σ!!! και το θέμα είναι ότι ήταν και τα τελευταία μου και θέλω να ρίξω κανα σημερινό και δεν μπορώ:mad: Και να πείς ότι ήταν κανένα σοβαρό ποσό :blink:130 ευρώ είναι μόνο :mad:ούτε καν σαν κερδισμένο δεν το έχουν περάσει ακόμα......και εξυπηρέτηση πελατών Δευτέρα-Παρασκευή οεοοοοοο....:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Ολυμπιακος-Αεκ...Δυαδα με ΜΕΓΑΛΟ πονταρισμα...(200 ευρω)...Αν δεν βγει αυτη η δυαδα κλαψε με μανα κλαψε με μια νυχτα με φεγγαρι...:cry: Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts