b744pilot Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Ακούω μουσική στο τέρμα και μου περνάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jina32 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Ακούω μουσική στο τέρμα και μου περνάνε. πως γινεται αυτο??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Ακούω μουσική στο τέρμα και μου περνάνε. Ξεσπαω στους γειτονες που βαζουν δυνατα τη μουσικη το μεσημερι :mad::lol: Το βραδυ οτι ωρα και να ειναι δυνατα η μουσικη δεν με πειραζει:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 πως γινεται αυτο??????? Με την μουσική ξεχνιέμαι, και αν έχω νεύρα μου περνάνε. Και ειδικά η δυνατή ένταση με βοηθάει. @Phaethon Ευτυχώς δεν έχω κοντά γείτονες, και δεν μου σπαν τα νεύρα με τα παράπονά τους :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Εγω παντος παιδια απο την δουλεια μου και μονο εχω τα τελευταια χρονια πολλα νευρα και δεν την παλευω καθολου!! πολλα νευρα και δεν την παλευω καθολου...:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogr Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Εγω χάλασα ένα κουτί υπολογιστή απο κλωτσιές... (Δικό μου κουτί, όχι άλλου). Κολλούσε συνέχεια το βλαμμένο και το αρχισα στις κλωτσιες! Αποτέλεσμα: 3η κλωτσια: Έφυγαν τα ledακια που δειχνουν αν ειναι ανοιγμενος ο υπολογιστης και αν λειτουργεί ο σκληρός. 4η κλωτσιά: Έσπασε η μάσκα 5η κλωτσιά: Έσπασε πιο πολυ η μάσκα 6η κλωτσιά: Κόπηκα στο πόδι απο την μάσκα Περιττό να σας πω οτι στράβωσε το κουτί ολόκληρο και οτι έτριζε όταν δουλευε :P :whistle::whistle: Επίσης, πρίν απο 3 χρόνια, όταν πηγαίναμε με το σχολείο στην εκκλησία για την 25η Μαρτίου (αν θυμαμαι καλα), με πιάνει μια κωλόγρια έξω απο την εκκλησία και μου έλεγε μ@Λ@κ13ς. Εφαγε το βρίσιμο της ζωής της, και πήγα στο σχολείο (χωρίς να πάω εκκλησία με τετοια νευρα που είχα), οπου προμηθευτικα 3 μπουκαλια μπύρας μονο και μόνο για... να τα σπάσω! Παράθεση Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Εγω χάλασα ένα κουτί υπολογιστή απο κλωτσιές... (Δικό μου κουτί, όχι άλλου). Κολλούσε συνέχεια το βλαμμένο και το αρχισα στις κλωτσιες! Αποτέλεσμα: 3η κλωτσια: Έφυγαν τα ledακια που δειχνουν αν ειναι ανοιγμενος ο υπολογιστης και αν λειτουργεί ο σκληρός. 4η κλωτσιά: Έσπασε η μάσκα 5η κλωτσιά: Έσπασε πιο πολυ η μάσκα 6η κλωτσιά: Κόπηκα στο πόδι απο την μάσκα Περιττό να σας πω οτι στράβωσε το κουτί ολόκληρο και οτι έτριζε όταν δουλευε :P :whistle::whistle: Επίσης, πρίν απο 3 χρόνια, όταν πηγαίναμε με το σχολείο στην εκκλησία για την 25η Μαρτίου (αν θυμαμαι καλα), με πιάνει μια κωλόγρια έξω απο την εκκλησία και μου έλεγε μ@Λ@κ13ς. Εφαγε το βρίσιμο της ζωής της, και πήγα στο σχολείο (χωρίς να πάω εκκλησία με τετοια νευρα που είχα), οπου προμηθευτικα 3 μπουκαλια μπύρας μονο και μόνο για... να τα σπάσω! Θυματα: Νοκια 3330 3 ημερων θρυψαλλα νοκια 8310 1 μηνα θρυψαλλα logitech optical mouse διαλυση intel pentium 4 2.4 εφυγε απο παραθυρο μαζι με ψυκτρα logitech ασυρματο ποντίκι διιαλυση πόρτα χ 3 (μετα στοκαρισμα full) ε και κατι μπουνιες του στυλ οσα φαω κ οσα ριξω αλλα οχι σοβαρα τραυματα αυτα... Μιας και ξεθαψατε το θεμα...εσπασα κι αλλο ποντικι! Αυτη τη φορα ηταν ενσυρματο και το φχαριστηθηκα περισσοτερο...το επιασα απο το καλωδιο και το σβούριξα πανω στο γραφειο του υπολογιστη... Πηγε παντου, μαλιστα βρηκα μετα απο 1 ωρα το αριστερο κλικ εξω απο την τουαλετα. Καλη φαση! Την επομενη πηγα και αγορασα ενα ποντικι των 10 ευρω για να το σπασω χωρις τυψεις όποτε μου τη βιδωσει :happy: Πολλά νεύρα η νεολαία τη σήμερον ημέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Πολλά νεύρα η νεολαία τη σήμερον ημέρα ας μη το σχολιάσω... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 άμα έχετε νεύρα,πηγαίνετε μια βόλτα ρε παιδιά...Ξελαμπικάρει το μυαλό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 άμα έχετε νεύρα,πηγαίνετε μια βόλτα ρε παιδιά...Ξελαμπικάρει το μυαλό... Για να τσακωθείς με κανέναν οδηγό; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 ας μη το σχολιάσω... Τι να σχολιάσεις; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Για να τσακωθείς με κανέναν οδηγό; :rolleyes: Με τα πόδια,να πάρεις και λίγο αέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 πραγματικα παντως εχουμε πολλα νευρα... δεν ξερω γιατι ή τι μας φταιει, αλλα η κατασταση εχει παραγινει... εδω τσακωνονται μεσα στα λεωφορεια για μια θεση, λες και εγινε ο τριτος παγκοσμιος... βεβαια δεν βγαζω τον εαυτο μου απεξω... τις προαλλες ρε παιδια, ειχα πολλα νευρα, τρελή τσαντιλα, και ημουν στο τρενο, παω να κατεβω στη σταση που ηθελα και στην αποβαθρα εξω απο την πορτα μου ηταν δυο παιδακια, ηλικιας 15-16, τα οποια πηγαιναν με το πασο τους... και δεν με αφησαν και να κατεβω πρωτα να μπουνε μετα... αφου σπρωχνω τον ενα γιατι μου την εδωσε, και βγηκα, πηρα μια υπεροχη εκφραση τσαντιλας στη μουρη μου (πολυ γελιο!! :lol::lol:), μουρμουρισα "αντε κι εσυ, ηληθιε, προχωρα..." κι εκανα το σταυρο μου απογοητευμενη! :lol: οι διαφοροι περαστικοι που τολμησαν να με κοιταξουν, ενιωσαν το βλεμμα μου να τους κεραυνοβολει, και εκαναν πισω, γιατι ηξεραν οτι θα ειναι οι επομενοι... :lol::lol: εεεε δηλαδη ημαρτον... δεν παλευεται πια η κατασταση, εγω το εχω σιγουρο οτι θα πεθανω απο τα νευρα μου! :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Με τα πόδια,να πάρεις και λίγο αέρα. Γιατί, αν είσαι πεζός πιστεύεις ότι δεν θα τσακωθείς; Οι οδηγοί δλδ τους σέβονται τους πεζούς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Ακομα λιγοτερο σεβονται οι πεζοι τους οδηγους. Κηφισιας, κοκκινο φαναρι για πεζους. ΜΟΝΙΜΗ κατασταση: ο "εξυπνος" πεζος που βιαζεται παρα πολυ, αρχιζει να περναει σταδιακα το δρομο. Κατεβαινει απ το πεζοδρομιο, κανει λιγα βηματα. Στη συνεχεια κοβει τη 1 λωριδα της λεωφορου και κοντοστεκεται. Οπου δει λιγο κενο, περναει το δρομο με κοκκινο. Περιμενε ρε καραγκιοζη να αναψει πρασινο, γι αυτο υπαρχει το φαναρι. Μετα αμα σε χτυπησουν να μη κλαιγεσαι κιολας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Ακομα λιγοτερο σεβονται οι πεζοι τους οδηγους. Κηφισιας, κοκκινο φαναρι για πεζους. ΜΟΝΙΜΗ κατασταση: ο "εξυπνος" πεζος που βιαζεται παρα πολυ, αρχιζει να περναει σταδιακα το δρομο. Κατεβαινει απ το πεζοδρομιο, κανει λιγα βηματα. Στη συνεχεια κοβει τη 1 λωριδα της λεωφορου και κοντοστεκεται. Οπου δει λιγο κενο, περναει το δρομο με κοκκινο. Περιμενε ρε καραγκιοζη να αναψει πρασινο, γι αυτο υπαρχει το φαναρι. Μετα αμα σε χτυπησουν να μη κλαιγεσαι κιολας... Συμφωνώ. Και οι πεζοί και οι οδηγοί από την μεριά τους έχουν και δίκιο και άδικο. Προσωπικά με νευριάζει το γεγονός να βλέπω πεζούς να διασχίζουν τον δρόμο μέσα στα αυτοκινητα, την στιγμή που 10 μετρα πιο κατω υπάρχει φανάρι. Αλλά και οι οδηγοί που σταματουν πάνω στις διαβάσεις, ή που παρκάρουν πάνω σε αυτές-το χειρότερο-, θέλουν μούτζωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Συμφωνώ. Και οι πεζοί και οι οδηγοί από την μεριά τους έχουν και δίκιο και άδικο. Προσωπικά με νευριάζει το γεγονός να βλέπω πεζούς να διασχίζουν τον δρόμο μέσα στα αυτοκινητα, την στιγμή που 10 μετρα πιο κατω υπάρχει φανάρι. Αλλά και οι οδηγοί που σταματουν πάνω στις διαβάσεις, ή που παρκάρουν πάνω σε αυτές-το χειρότερο-, θέλουν μούτζωμα. οποτε ειναι καθαρα θεμα ανθρωπου πως θα συμπεριφερθει. ειτε ειναι πεζος ειτε ειναι οδηγος;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Γιατί, αν είσαι πεζός πιστεύεις ότι δεν θα τσακωθείς; Οι οδηγοί δλδ τους σέβονται τους πεζούς... Το κουράσαμε...όχι,δε θα τσακωθείς εκτός και αν είσαι νευρόσπαστο οπότε χρειάζεσαι ιατρική βοήθεια. Δεν είναι φυσιολογικό να έχεις συνέχεια νεύρα ούτε να τσακώνεσαι με όλον τον κόσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Kοκκινίζω, πρασινίζω, κιτρινίζω... και κάνω υπομονή! Τί να κάνεις, να πάρεις τη καραμπίνα και ν' αρχίσεις? Δε λέει... :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Το κουράσαμε...όχι,δε θα τσακωθείς εκτός και αν είσαι νευρόσπαστο οπότε χρειάζεσαι ιατρική βοήθεια. Δεν είναι φυσιολογικό να έχεις συνέχεια νεύρα ούτε να τσακώνεσαι με όλον τον κόσμο. Και η δουλειά να το απαιτεί (να έχεις νεύρα) πάλι δεν είναι φυσιλογικό,ε?Ε,τότε,σχεδόν όλη η Ελλάδα είναι για κλ@νιές αν το πάμε έτσι... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Τι δουλειά απαιτεί να έχεις νεύρα;Μποξέρ?Μπάτσος? :p Δεν είναι φυσιολογικό να έχεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ νεύρα,πώς να το κάνουμε,είναι αρρώστια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Το κουράσαμε...όχι,δε θα τσακωθείς εκτός και αν είσαι νευρόσπαστο οπότε χρειάζεσαι ιατρική βοήθεια. Δεν είναι φυσιολογικό να έχεις συνέχεια νεύρα ούτε να τσακώνεσαι με όλον τον κόσμο. Ξέρεις, δεν υπάρχουν παντού φανάρια, και φυσικά και δεν μιλάω για αυτή την περίπτωση, αλλά για εκεί που δεν υπάρχουν όπου ο πεζός έχει πάντα προτεραιότητα. Αλλά μάλλον δεν έχετε βγει έξω από αυτή τη χώρα για να ξέρετε πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ο οδηγός στον πεζό (εξαίρεση η Αγγλία όπου ίσως οι Αγγλοι να είναι χειρότεροι οδηγοί από μας). Και ο κύριος λόγος που δεν έχω βγάλει δίπλωμα οδήγησης είναι ακριβώς αυτός. Προτιμώ να ταλαιπορούμαι λίγο παραπάνω από το να τσακώνομαι στο δρόμο με τον κάθε ανεγκέφαλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Ξέρεις, δεν υπάρχουν παντού φανάρια, και φυσικά και δεν μιλάω για αυτή την περίπτωση, αλλά για εκεί που δεν υπάρχουν όπου ο πεζός έχει πάντα προτεραιότητα. Αλλά μάλλον δεν έχετε βγει έξω από αυτή τη χώρα για να ξέρετε πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ο οδηγός στον πεζό (εξαίρεση η Αγγλία όπου ίσως οι Αγγλοι να είναι χειρότεροι οδηγοί από μας). Και ο κύριος λόγος που δεν έχω βγάλει δίπλωμα οδήγησης είναι ακριβώς αυτός. Προτιμώ να ταλαιπορούμαι λίγο παραπάνω από το να τσακώνομαι στο δρόμο με τον κάθε ανεγκέφαλο. έχω ταξιδέψει σε περισσότερες από δέκα χώρες και όντως η συμπεριφορά των οδηγών είναι τελείως διαφορετική (στις περισσότερες δυτικές τουλάχιστον). Άλλο λέω εγώ άλλο εσύ όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marpl Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Βαράω πόρτες και χέρια (δικά μου:!:) σε τοίχους, πετάω\βαράω αντικείμενα (καημένο πληκτρολογιο)...Γενικά δεν τη παλεύω...:ninja: Αυτά τα κάνω όταν είμαι σπίτι..Όταν είμαι έξω, κάνω υπομονή μέχρι να φτάσω σπίτι...:lol: Παράθεση http://www.fyletikesmaxes.gr/46137.html Join now! http://maroulita8.mybrute.com :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Αλλά μάλλον δεν έχετε βγει έξω από αυτή τη χώρα για να ξέρετε πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ο οδηγός στον πεζό (εξαίρεση η Αγγλία όπου ίσως οι Αγγλοι να είναι χειρότεροι οδηγοί από μας). Oρίστε;; Δλδ αν κατάλαβα καλά λες ότι οι Άγγλοι έχουν χειρότερη οδηγική συμπεριφορά από εμάς τους Έλληνες;; :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts