tiroulirous Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 ειμαι και εγω καινούργιος στην παρέα του ΒΒ και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να έχω SKYPE στο ΒΒ? Αν ξέρει κάποιος και έχει την καλοσύνη ας μου δώσει τα φώτα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. September 2, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 ειμαι και εγω καινούργιος στην παρέα του ΒΒ και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να έχω SKYPE στο ΒΒ? Αν ξέρει κάποιος και έχει την καλοσύνη ας μου δώσει τα φώτα του. Υπάρχουν κάποιοι clients: http://www.shapeservices.com/en/products/details.php?product=skype&platform=none http://www.iskoot.com/products.php http://www.webmessenger.com/products/mimskype.htm Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sorentoclub Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Μετά από λίγες μέρες με το τηλέφωνο έχω να ρωτήσω τα εξής... Η μπαταρία μυ κρατάει 2 μέρες με ελάχιστη χρήση έιναι οκ ή να το τσεκάρω.. Ψάχνω φορτηστή αυτοκινήτου από Ελλάδα,υπάρχει τίποτα σε vodafone πχ/ Και το τελευτάιο,όταν δέχομαι μυνήματα και εμφανίζονται στο κεντρικό μενού κάποιες φορές αφού τα διαβάσω δεν εξαφανίζονται(μιλάω πάντα για την ειδοποίηση στο κεντρικό μανού) και πρέπει να βγάλω μπαταρία για να στρώσει... Και κάποιες φορές πάλι ενώ είμαι στο ίδιο χώρο με GPRS χάνει το σήμα και αν ακολουθήσω το βγάλσιμο της μπαταρίας επανέρχετε.Το ιδιο το κάνει και με gprs,δηλαδή χωρίς να χάνει τελίως το 3g σήμα αν τα λέω καλά... Βέβαια τα σύο τελευταία έχουν γίνει σε μια εβδομάδα περίπου 3-4 φορές...Να ανυσηχώ ή θα στρώση,,,,, Ευχαριστώ για το χρόνο σας.... Παράθεση ---------------------------------------------------------------- PIN:20D9B82C *** e-photoguide.gr *** Ελληνικός οδηγός φωτογράφων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxGraves Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Μετά από λίγες μέρες με το τηλέφωνο έχω να ρωτήσω τα εξής... Η μπαταρία μυ κρατάει 2 μέρες με ελάχιστη χρήση έιναι οκ ή να το τσεκάρω.. Ψάχνω φορτηστή αυτοκινήτου από Ελλάδα,υπάρχει τίποτα σε vodafone πχ/ Και το τελευτάιο,όταν δέχομαι μυνήματα και εμφανίζονται στο κεντρικό μενού κάποιες φορές αφού τα διαβάσω δεν εξαφανίζονται(μιλάω πάντα για την ειδοποίηση στο κεντρικό μανού) και πρέπει να βγάλω μπαταρία για να στρώσει... Και κάποιες φορές πάλι ενώ είμαι στο ίδιο χώρο με GPRS χάνει το σήμα και αν ακολουθήσω το βγάλσιμο της μπαταρίας επανέρχετε.Το ιδιο το κάνει και με gprs,δηλαδή χωρίς να χάνει τελίως το 3g σήμα αν τα λέω καλά... Βέβαια τα σύο τελευταία έχουν γίνει σε μια εβδομάδα περίπου 3-4 φορές...Να ανυσηχώ ή θα στρώση,,,,, Ευχαριστώ για το χρόνο σας.... e i aftonomia kapou toso einai 2-3 meres analogos ti xrisi ktl.. (btw tin koryfaia aftonomia tin exei to 8800, evgaza 2-3 meres parapano apo to 8310 me tin idia xrisi, vevaia eixe poli megalyteri mpataria) fortisti aftokinitou branded blackberry xlomo na vreis alla kanei opoiosdipote allos me USB.. (gia Motorola, HTC, klp) kane kana OS upgrade mipos strosoun ta kolimata pou kanei.. kai mena mou kane stin arxi, kai meta apo 2 upgrade estrose.. vale tin 4.5, aksizei.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sorentoclub Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Προφανός έχω την τελευταία,δεν μπορώ να το τσεκάρω τωρα μιας και δουλέυω σε mac και πρεπει να το γυρνάω σε xp για να κάνω συνχρονισμό.Αυτό γίνετε μια φορά την εβδομάδα συνήθως... Ειναι λίγο ταλαιπωρία αλλά τί να κάνω,,,,Περιμένω μπάς και αλλάξει κάτι σε σχέση με το προγραμματάκι που έχουν βγάλει που δεν παίζουν τα ελληνικά...(απο mac Πάντα...) Υπομονή... `για το 9500 έχουμε κανένα νέο για το πότε θα έρθει... Παράθεση ---------------------------------------------------------------- PIN:20D9B82C *** e-photoguide.gr *** Ελληνικός οδηγός φωτογράφων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxGraves Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 to "profanos exo tin teleftaia" den isxiei.. ta 8310 den ta dinoun me 4.5 OS, akomi toulaxiston.. kai vgazoun arketa syxna nees version.. peigene sto Options- About na deis ti version exeis sto berry.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sorentoclub Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Εχεις δίκιο έχω τη v2.2.146 Πώς περνάω την 4.5os? Παράθεση ---------------------------------------------------------------- PIN:20D9B82C *** e-photoguide.gr *** Ελληνικός οδηγός φωτογράφων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxGraves Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 psake ligo edo mesa tha vreis tin teleftaia version mporeis na tin katevaseis apo edo: http://members.a1.net/updateservice/bb/ katevase kai ton 4.5 desktop manager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sorentoclub Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 ok ευχαριστώ...Θα τα δοκιμάσω και θα σας πώ... Παράθεση ---------------------------------------------------------------- PIN:20D9B82C *** e-photoguide.gr *** Ελληνικός οδηγός φωτογράφων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Παιδιά να ρωτήσω κάτι, το 8310 της Vodafone δουλεύει κανονικά και στο δίκτυο της cosmote για blackberry service και wap ή είναι κλειδωμένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxGraves Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Παιδιά να ρωτήσω κάτι, το 8310 της Vodafone δουλεύει κανονικά και στο δίκτυο της cosmote για blackberry service και wap ή είναι κλειδωμένο? tis Vodafone einai SIM unlocked opote paizoun me SIM allon dyktion kanonika.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Γεια σε όλους, πήρα σημερα ενα 8310 απο Βοντα σαν εταιρικο και εχω σημαντικές απορίες. Δεν μπορώ να συγχρονισω τις επαφες του outlook (δεν εχει τετοια απιλογη στο desktop manager), και επισης δεν βρίσκω πουθενα επιλογη προωθησης κλησης..Εαν μπορέι καποιος να βοηθησει, ειμαι νεος στα Berry (εως τωρα δουλευα Symbian & wm)αλλα μου αρεσει πολύ σε πρωτη φαση. Thanks OK συγχρονισα τις επαφές.. Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxGraves Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 και επισης δεν βρίσκω πουθενα επιλογη προωθησης κλησης.. Call Log -> Options -> Call Forwarding Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sorentoclub Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Αλλη μια απορέια και από εμένα.. Συνχρονίζει κανονικά αλλά οι φωτογραφίες που υπάρχουν στο outlook δεν περνάνε στο 8310,ούτε και στο 8100 αν βοηθάει αυτό..Υπάρχει ρύθμηση ή όχι... Παράθεση ---------------------------------------------------------------- PIN:20D9B82C *** e-photoguide.gr *** Ελληνικός οδηγός φωτογράφων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Call Log -> Options -> Call Forwarding Κι ομως δεν υπάρχει επιλογή call forwarding...Το εκανα μεσω πληκτρολογησης κωδικου απο Voda.. Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxGraves Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 periergo to xei kanonika pantos se ola ta blackberry pou exo dei kai doulepsei giati to xrisimopoio kai go to option.. kati tha paizei me to berry sou.. mpas kai exei kopsei to menu to IT sou, ston BES.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 periergo to xei kanonika pantos se ola ta blackberry pou exo dei kai doulepsei giati to xrisimopoio kai go to option.. kati tha paizei me to berry sou.. mpas kai exei kopsei to menu to IT sou, ston BES.. Περασα την τελευταια αναβαθμιση και τωρα εμφανιζεται, αλλα μονο οταν παω στις κλησεις και πατησω options...Και το αλλο κουλο, μετα την αναβαθμιση δεν κάνει speed dial απο την αρχικη οθονη παρα μόνο εαν αλλαζω την επιλογη "dial from home screen" καθε φορα..Συν τοις αλλοις σαν να αργεί λιγο μετα την αναβαθμιση..Mηπως πρεπει να τηνξαναπερασω? Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. September 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Περασα την τελευταια αναβαθμιση και τωρα εμφανιζεται, αλλα μονο οταν παω στις κλησεις και πατησω options...Και το αλλο κουλο, μετα την αναβαθμιση δεν κάνει speed dial απο την αρχικη οθονη παρα μόνο εαν αλλαζω την επιλογη "dial from home screen" καθε φορα..Συν τοις αλλοις σαν να αργεί λιγο μετα την αναβαθμιση..Mηπως πρεπει να τηνξαναπερασω? Κάνε 3-4 battery pulls και θα στρώσει :D Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sorentoclub Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Μήπως ξέρει κανείς αν περνάνε οι φωτογραφίες των επαφών στο 8310 με απλό συνχρονισμό ή θέλει κάποια ρύθμιση.... Προσπαθώ και δεν μπορώ να τις εμφανίσω.. Μονο οι φωτογραφίες των επαφών,,Τί κανω λάθος...? Παράθεση ---------------------------------------------------------------- PIN:20D9B82C *** e-photoguide.gr *** Ελληνικός οδηγός φωτογράφων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. September 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Περνάνε με το outlook... Ρίξε μια ματιά μήπως στις ρυθμίσεις του desktop manager δεν τις συγχρονίζει... Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 κατι αλλο, μετα την αναβαθμιση μου εμφανιζει το word to go, το οποιο ειναι μια χαρα για word files.Για τα υπόλοιπα όμως? Υπάρχει κάτι για να ανοίγω αρχεια excel τουλάχισστον. Κατέβασα διάφορα (mobireader, grid magic) αλλα δέν μου ανοίγει τα αρχεία μου απο εκεί που τα έχω. Δεν με πειράζει να πληρώσω μία εφαρμογή αλλά εάν υπάρχει κάτι που να είναι free τοτε οκ.. Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sorentoclub Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Περνάνε με το outlook... Ρίξε μια ματιά μήπως στις ρυθμίσεις του desktop manager δεν τις συγχρονίζει... Τις βλέπει κανονικά αλλά δεν τις περνάει... Παράθεση ---------------------------------------------------------------- PIN:20D9B82C *** e-photoguide.gr *** Ελληνικός οδηγός φωτογράφων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Γιατί όταν στέλνω ένα mail είτε από το κινητό είτε από τη διεύθυνσή μου, προωθείται κατευθείαν στο bb? Με αποστολέα τον εαυτό μου. Υπάρχει ρύθμιση; Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 κατι αλλο, μετα την αναβαθμιση μου εμφανιζει το word to go, το οποιο ειναι μια χαρα για word files.Για τα υπόλοιπα όμως? Υπάρχει κάτι για να ανοίγω αρχεια excel τουλάχισστον. Κατέβασα διάφορα (mobireader, grid magic) αλλα δέν μου ανοίγει τα αρχεία μου απο εκεί που τα έχω. Δεν με πειράζει να πληρώσω μία εφαρμογή αλλά εάν υπάρχει κάτι που να είναι free τοτε οκ.. Άνοιξε από την συσκευή σου το Words to Go και πάτα το ΒΒkey και μετά Check for Updates. Θα σου κατεβάσει την καινούργια έκδοση του Documents to Go το οποίο έχει και το Sheets to Go, και μετά θα μπορείς χωρίς πρόβλημα να κάνεις επεξεργασία Excel αρχεία... Γιατί όταν στέλνω ένα mail είτε από το κινητό είτε από τη διεύθυνσή μου, προωθείται κατευθείαν στο bb? Με αποστολέα τον εαυτό μου. Υπάρχει ρύθμιση; Δν είναι τπτ. Πας στο BIS Control Panel του Carrier(για την vodafone είναι αυτό) σου απο τον υπολογιστή σου κ στο συγκεκριμένο λογαριασμό email που έχει το "πρόβλημα" μπορείς να δημιουργήσεις ένα φίλτρο το οποίο δν θα προωθεί τα email που έχουν σαν αποστολέα τον εαυτό σου. http://img443.imageshack.us/img443/2834/filterqa1.th.jpghttp://img443.imageshack.us/images/thpix.gif Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Σκέφτομαι να αντικαταστήσω το Symbian που χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια με ΒΒ. Είμαι όμως με εταιρικό COTE και έχω τους ενδοιασμούς μου γιατί όλους εδώ σας βλέπω με VODA. Θα έχω πρόβλημα? Κυρίως θέλω να περάσω σε ΒΒ για να έχω πρόσβαση τα emails του MS Exchange και να μπορώ να απαντώ, αλλά θέλω και τον τηλ. κατάλογο που έχω στο Νόκια τόσα χρόνια με φουλ ελληνικά να τον κρατήσω. Ειναι ο ίδιος? Έχει την ίδια κωδικοποίηση? Η COTE τι λέει στην υπηρεσία ΒΒ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts