Cavaradossi Δημοσιεύτηκε July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 28, 2007 (edited) Τι λέτε για το νέο μοντέλο της Samsung? Αξίζει να το πάρει κανείς ή είναι μάπα? Το πλαίσιο το δίνει 233 ευρώ και έχει και 3 MP camera. http://img.gsmarena.com/w/pics/samsung/samsung-e590-00.jpg General Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 Announced 2007, February Status Available Size Dimensions 94 x 42 x 13.5 mm Weight 65 g Display Type TFT, 256K colors Size 220 x 220 pixels, 1.8 inches Ringtones Type Polyphonic (64 channels), MP3 Customization Download Vibration Yes Memory Phonebook 1000 entries Call records 30 dialed, 30 received, 30 missed calls Card slot microSD (TransFlash), buy memory - 60 MB user memory Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps HSCSD No EDGE Class 10, 236.8 kbps 3G No WLAN No Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP Infrared port No USB Yes, v2.0 Features Messaging SMS, MMS Browser WAP 2.0/xHTML Games Yes, order now Colors Black, White Camera 3 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, video(QCIF) - Java MIDP 2.0 - FM radio - MP3/AAC/AAC+/E-AAC+/WMA player - Word, Excel, PowerPoint, PDF viewer - T9 - Organiser - To Do list - Built-in handsfree - Voice memo Battery Standard battery, Li-Ion 800 mAh Stand-by Up to 300 h Talk time Up to 4 h Δείκτης SAR: 0.447 W/kg Edited January 10, 2012 by gianpithio Update Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Το είδα από κοντά σήμερα. ΜΑΠΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantinos19 Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 proton einai samsung arage milame gia piotita kataskevis deyteros tin anfanisi den tin ksero exei fm cemera 3 mp opote einai poli kalo hia ta 240 peripoy eyro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. July 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Το αγόρασα το μεσημέρι. Είναι τέλειο πολύ μικρό με πολύ καλή κάμερα και απίστευτα βολικό πληκτρολόγιο! κατα τα άλλα το μενού ειναι ένα samsung όπως το ξέρετε όλοι. Μέσα δεν περιέχει κάρτα μνήμης αγάρασα έξτρα εγώ.Εχει h/f καλώδιο USB και ένα σαν σφουγγαράκι που αν θες το κρεμάς απ το κινητό και το βάζεις και καλά άμα θες να τραβήξεις φωτογραφία στο πλάι του κινητού όρθιο για να το κρατάει ακίνητο! οτι άλλη απορία έχετε πέστε μου, εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος. Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJK Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Το αγόρασα το μεσημέρι. Είναι τέλειο πολύ μικρό με πολύ καλή κάμερα και απίστευτα βολικό πληκτρολόγιο! κατα τα άλλα το μενού ειναι ένα samsung όπως το ξέρετε όλοι. Μέσα δεν περιέχει κάρτα μνήμης αγάρασα έξτρα εγώ.Εχει h/f καλώδιο USB και ένα σαν σφουγγαράκι που αν θες το κρεμάς απ το κινητό και το βάζεις και καλά άμα θες να τραβήξεις φωτογραφία στο πλάι του κινητού όρθιο για να το κρατάει ακίνητο! οτι άλλη απορία έχετε πέστε μου, εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος. Και εγώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spock Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Κι εγώ! Απορώ με τον άλλο που το είδε 5 δευτερόλεπτα και το έβγαλε μάπα... Πάντως έχει τις ιδιοτροπίες του (ή εγώ δεν έχω βρει ακόμα όλες του τις ρυθμίσεις), αλλά ποιό κινητό δεν έχει τις ιδιοτροπίες του; Το βασικό είναι πως είναι μικρούλι, ελαφρύ, ενώ δεν υπόσχεται τίποτα το οποίο να μην κάνει. Δυστυχώς για τη Samsung, είναι εντελώς αντι-poser-άδικο, το οποίο σημαίνει πως όλα τα συμπαθή Αυστραλιανά μαρσιποφόρα θα το βγάλουν 'μάπα'. Όσοι απλά θέλουν ένα κινητούλι μικρό και βολικό, να κάνει τη δουλειά του, να παίζει μουσική και ράδιο, να βγάζει αξιοπρεπείς φωτογραφίες, και να μη χρειάζονται καροτσάκι της λαϊκής για να το κουβαλάνε, είναι τέλειο. Το beanbag (το 'σφουγγαράκι' που λέει ο Cavaradossi) δεν ξέρω πόσο χρήσιμο είναι για 'τρίποδο' που προορίζεται, πάντως είναι τέλειο για αγχολυτικό. Είναι απόλαυση να το ζουλάς! Υ.Γ. Έχει δοκιμάσει κανένας transflash 2GB; Στο Πλαίσιο μου είπανε πως αναγνωρίζει μέχρι 1GB, κι έχω μείνει με την απορία. Παράθεση Live long and prosper... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. July 29, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 spock έτσι όπως τα λες.όσοι είστε απο αυτούς που κάνετε φιγούρα με το κινητό και ψωνίζεστε δεν είναι για σας, στα δικά σας μάτια φαίνετε σιγουρα μάπα, αλλά να στε σίγουροι πως όσα κάνει μάλλον δεν τα κάνει το τρέντι σας κινητο. το Ε590 ειναι φτηνό, είναι μικρό, έχει κάμερα 3ΜΡ, έχει ράδιο, έχει ΜΡ3 κτλ.. προσωπικά δεν ζητάω κάτι άλλο απο ένα κινητό και ας είναι στην εμφάνιση απλό, είναι γιατί είναι μικρό στο μάτι αλλά μεγάλο στις δυνατότητες ! εγω αγόρασα 1 γίγα οπότε δεν ξέρω αν πέρνει μεγαλύτερη. και το κυριότερο μόλις 0,45 SAR ! Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantinos19 Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 gia mena einai apo tis kaliteres epiloges aythn tin stigmi mono kai mono poy einai molis 65 gramaria moy arkei ase poy exei foberi timi mprabo stin samsung poy sinaxizei na mioni to megethos tis samsung eida ta 2 teleytea xronia na kanei para polla kai pote pleon den 8a paro nokia , ogkodes kinita Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 απο mp3 και ραδιοφωνο πως τα παει?και με τα εξωτερικα ηχεια και με ακουστικα!? Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Εξακολουθώ να το θεωρώ μάπα! Καταρχήν μιλάμε για χάλια οθόνη με απίστευτα μικρή γραμματοσειρά, απογοητευτική μπαταρία και όχι καλό ακουστικό κατα την ομιλία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 απο πλευρα εμφανισης παντως δεν μου αρεσει.για τα λεφτα του καλο ειναι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJK Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 απο mp3 και ραδιοφωνο πως τα παει?και με τα εξωτερικα ηχεια και με ακουστικα!? MP3 & Ραδιόφωνο και με ακουστικά και με το εξωτερικό ηχείο σε πολύ καλή ένταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BLUESWIRE Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Η μπαταρία παιδιά τι λέει? Παράθεση CARPE DIEM :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Η μπαταρία παιδιά τι λέει? Θέλει μέρα παρα μέρα φόρτιση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 To εχω και εγω και ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! H oθονη ειναι εξαιρετικη με τα 220Χ220. Η ποιοτητα ειναι σε αλλη κλαση απο τα Nokia και SE. Moνο το 3G του λειπει. Και η μπαταρία!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantinos19 Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 poy ksereis esy an theli mera para mera fortisi??? 8a mas trelaneis? eipes tin gnomi s mia fora einai mapa gia sena sta mpip mou emena prosopika h gnomi s ,ase na poyn autoi p to exoyn kai oxi ayth p to exoyn dei gia 1 lepto e logiko einai sas exei treleni h samsung kai gia ayto briskete stin 2 thesi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 poy ksereis esy an theli mera para mera fortisi??? 8a mas trelaneis? eipes tin gnomi s mia fora einai mapa gia sena sta mpip mou emena prosopika h gnomi s ,ase na poyn autoi p to exoyn kai oxi ayth p to exoyn dei gia 1 lepto e logiko einai sas exei treleni h samsung kai gia ayto briskete stin 2 thesi Αγαπητέ μου, μη βιάζεσαι να εκφέρεις γνώμη για το πρόσωπό μου! Έχω διαβάσει σχεδόν ό,τι υπάρχει σχετικά με απόψεις και γνώμες ατόμων που το έχουν αγοράσει στο εξωτερικό! Και εκτός αυτού, έχω αλλάξει μέχρι τώρα τουλάχιστον 20 κινητά και ασχολούμαι με αυτά 15 χρόνια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Εγω ειμαι "κοιμισμενος" και μπορω να το φορτιζω ΑΚΟΜΗ και καθε βραδυ που συνηθιζω να κοιμαμαι! Για οσους κοιμουνται καθε τρεις-τεσσερεις μερες τοτε ειναι ισως ακαταλληλο! :) :lol::lol::D to pira kai ego prin 4-5 meres.i mpataria teleia.mou krataei 3 meres me metria xrisi.poli kalo tilefono gia ta lefta tou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spock Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Τώρα τι του λες; Δεν το έχει, αλλά έχει διαβάσει reviews από το εξωτερικό, γι'αυτό έρχεται εδώ και μας τα έχει κάνει... τσουρέκια πολίτικα! Εγώ το έχω δέκα μέρες περίπου. Μετά τις 2-3 πρώτες φορτίσεις, ταξίδεψα Αγγλία (εδώ είμαι ακόμα). Τηλέφωνα από αεροδρόμιο, ραδιόφωνο μισή ώρα στην αναμονή, 3 ώρες mp3 κατά την πτήση, τηλέφωνα και SMS μετά την άφιξη (χώρια το roaming και το συχνό ψάξιμο στα Αγγλικά δίκτυα), τηλέφωνα την επόμενη ημέρα, και η μπαταρία άδειασε την... μεθεπόμενη. Τώρα, που στο δι@ολο το βλέπεις εσύ ότι έχει πρόβλημα... Όσον αφορά την οθόνη, εγώ μια χαρά την βλέπω, και οι γραμματοσειρές μάλλον μεγάλες μου φαίνονται, παρά μικρές. Άσε που είναι σίγουρα οι πιο καλοσχεδιασμένες για Ελληνικά, και από Ericsson και από Motorola που είχα κατά καιρούς, τα τελευταία 2-3 χρόνια. Το μέγεθός του, δε, και το βάρος του... τι να πω; Κάθε λίγο "ψαχουλεύω" την τσέπη μου, μήπως μου έπεσε! Σοβαρά, δεν το νιώθω! Πάντως, πριν φύγω, είχα κατέβει στη Σχολή μου για λίγο, και όσοι συμφοιτητές το είδαν, έπαθαν πλάκα. Από τα 8 άτομα, οι 6 έλεγαν "αυτό είναι το επόμενό μου κινητό", και με ρώταγαν μάλιστα που το ξετρύπωσα! Αν θέλετε, μπορώ να post-άρω και φωτογραφίες. Παράθεση Live long and prosper... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BLUESWIRE Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 θα ήθελα να το πάρω αλλά δεν το βρίσκω σε λευκό χρώμα. ξέρει κανείς καμία διεύθυνση που να το έχει σε λευκό??? Παράθεση CARPE DIEM :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spock Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 pixmania Σημείωση: δεν είναι ακριβώς λευκό, είναι προς το ασημί. Παράθεση Live long and prosper... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BLUESWIRE Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 αν το πάρω από το pixmania θα έχει ελληνικούς χαρακτήρες? ή μονο τις γνωστές γλώσσες αγγλικά, γαλλικά κ.λ.π. ? Παράθεση CARPE DIEM :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spock Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Αυτό είναι το λεπτό σημείο... δε μπορώ να εγγυηθώ πως θα έχει Ελληνικά ως επιλογή για τα μενού (κάτι που δε με ενδιαφέρει ποτέ, προσωπικά), αλλά γιά τα SMS, το κινητό έρχεται με Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Τούρκικα και Ελληνικά ως επιλογές γλώσσας στα μενού και τις ίδιες μείον Γερμανικά και Τούρκικα ως επιλογές στα SMS. Δεν έχω κοιτάξει το T9 σε ποιές γλώσσες λειτουργεί, εκτός Αγγλικών και Ελληνικών, αλλά για να υπάρχουν οι γλώσσες, μάλλον θα δουλεύει. Άρα, μάλλον μιλάμε για πανευρωπαϊκή έκδοση. Παράθεση Live long and prosper... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iannos Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Και γω το πήρα πριν μία εβδομάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγορά. Δεν έχω μεγάλη πείρα από κινητά αλλά το μικρό με έσωσε από μία αγορά pda - phone ή smartphone που ήμουν έτοιμος να κάνω αφού ήθελα την δυνατότητα να βλέπω έγγραφα excel στο κινητό μου. Μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα το "μικρό" Samsung και σώθηκα! Είναι ελαφρύ, πανεύκολο στην χρήση του και έχει όλα όσα χρειάζομαι χωρίς να μπλέκω με λειτουργικά Windows, Symbian κλπ. Α έχω και μία απορία για τους γνωστικούς. Έχω εγκαταστήσει μία κάρτα επέκτασης μνήμης 1GB αλλά δεν μπορώ να τη δω από την "Διαχείριση Αρχείων" του Samsung PC Studio 3 με USB σύνδεση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσω κάτι στο τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnlotos2 Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Επειδή το σκέφτομαι σοβαρά για το τηλέφωνο ήθελα να ρωτήσω αν θα έχω πρόβλημα να μεταφέρω τις επαφές μου από το w550; Από κάρτα τι προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts