Jump to content

iannos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

iannos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Και γω το πήρα πριν μία εβδομάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγορά. Δεν έχω μεγάλη πείρα από κινητά αλλά το μικρό με έσωσε από μία αγορά pda - phone ή smartphone που ήμουν έτοιμος να κάνω αφού ήθελα την δυνατότητα να βλέπω έγγραφα excel στο κινητό μου. Μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα το "μικρό" Samsung και σώθηκα! Είναι ελαφρύ, πανεύκολο στην χρήση του και έχει όλα όσα χρειάζομαι χωρίς να μπλέκω με λειτουργικά Windows, Symbian κλπ. Α έχω και μία απορία για τους γνωστικούς. Έχω εγκαταστήσει μία κάρτα επέκτασης μνήμης 1GB αλλά δεν μπορώ να τη δω από την "Διαχείριση Αρχείων" του Samsung PC Studio 3 με USB σύνδεση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσω κάτι στο τηλέφωνο;
  2. Καλά παιδιά μιλάμε ήμουν έτοιμος να το παραγγείλω αλλά όταν διάβασα τις ιστορίες για το πληκτρολόγιο και την αντιμετώπιση από την ΝΟΚΙΑ (το σέρβις της ειναι "φημισμένο") εγκατέλειψα κάθε ιδέα. Για την ακρίβεια έπαψα να κοιτάω κινητά ΝΟΚΙΑ.
  3. Στο ActiveSync (3.7) έχω σετάρει : - Options, Rules, Pass Through -> Connection: The Internet - File, Connection Settings -> Allow Ethernet and RAS Παράλληλα παρατηρώ το εξής: Όταν προσπαθώ από το ActiveSync του pocket pc να συνδεθώ (κάνω πρώτα stop και μετά πατώ sync) δεν παίρνω σύνδεση αλλά το σφάλμα: Unable to connect: you have no modem entries created and no network card present. Δεν είναι περίεργο; Δηλαδή αυτή η εφαρμογή στο pocket pc μπορεί να διακόψει την σύνδεση αλλά όχι να την επαναφέρει. Μήπως τελικά το pocket pc θέλει με κάποιο τρόπο να κάνει resolution το όνομα του desktop pc; Mήπως δηλαδή πρέπει να ορίσω το όνομα και το ip address του desktop pc σε κάποιο system αρχείο τύπου hosts; Ουφ με έχει διαλύσει αυτό το πρόβλημα... Θέλω να παίξω με .ΝΕΤ και sql server ce και έχω κολλήσει στο connection!
  4. Έχω ένα eten p300 (pocket pc mobile 2003) και η σύνδεση μέσω ActiveSync (USB) που έχω δημιουργήσει λειτουργεί ώστε να συγχρονίζω τα αρχεία μου μεταξύ pocket pc και desktop pc. Τελευταία προσπαθώ μέσω activesync (το pocket pc όντας στο cradle) να δώ από τον pocket internet explorer σελίδες html που βρίσκονται στον desktop υπολογιστή μου o οποίος διαθέτει win 2000 sp3 και IIS 5.0. Δυστυχώς το pocket pc δεν μπορεί να δεί ούτε καν τον desktop υπολογιστή: ακόμα και αν πληκτρολογήσω http://w2kserver/ στο pocket ie αποτυχαίνει (όπου w2kserver τό όνομα του desktop pc). Έχει κανείς καλός άνθρωπος καμμία ίδεα για το τι φταίει? Το pocket pc ΔΕΝ διαθέτει κάρτα ethernet ή bluetooth ή wifi.
×
×
  • Create New...