Jump to content

Τηλεφωνία και internet εναλλακτικών: Ποιόν πάροχο;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχως ειναι ΑΕ εταιρεια και ειναι εχει εταιρικο ΑΦΜ . Μηπως τελικα συμφερει ο ΟΤΕ τελικα απο σταθερο προς κινητο ?

Eγω θα συνιστουσα να πάρετε ένα μεγάλο πακέτο απο εταιρία κινητής.

Η χρέωση θα ειναι πολυ πιο χαμηλή.

(Μην ξεχνάμε το hadsfree και το bluetooth για να μην 'ψηνόμαστε')

εχω εταιρεια και μιλαμε καθε μηνα 20 ωρες σε κινητα απο σταθερο τηλεφωνο. Μπορει καποιος φιλος να μου πει τι με συμφερει απο Εταιρικα προγραμματα εναλλακτικων φορεων ? Ευχαριστω

Σκέφτηκες το ενδεχόμενο να επικοινωνήσεις τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και να πάρεις προσφορές για να προσθέσεις ένα GSM Gateway στο τηλεφωνικό κέντρο;

@athenaum:

Το GSM gateway επιδοτείται από τις εταιρείες κινητής.

Στο ανέφερα γιατί στις 20 ώρες μπορεί να σου έρχεται φθηνότερα.

Εαν έχετε ήδη εταιρικό συμβόλαιο κινητών, ίσως να μην κοστίζει και τόσο να προσθέσετε 1-2 συνδέσεις με GSM gateway.

Συν του οτι οι εταιρείες κινητής κάνουν επιπλέον εκπτώσεις στα εταιρικά ανάλογα με τη χρήση.

Π.χ. με μια γρήγορη αναζήτηση, στο TIM B-Best Benefit 1000, πάγιο €114 για 1000 λεπτά + €0,193/λεπτό για τα επόμενα, βγαίνει €152 για τα 1200 λεπτά που θέλεις.

Ή περίπου στα €163 στο Vodafone εταιρικό 900.

Στα ίδια βγαίνει και με το Cosmote εταιρικό 540

Αυτά χωρίς να υπολογίζω τις επιπλέον εκπτώσεις, επιδοτήσεις κάθε χρόνο κλπ.

Γι'αυτό πάρε προσφορές και από τις 3 εταιρείες και κρίνε τι σε συμφέρει.

paraklisi an gnorizei kapoios gia tin nea auti etairia me link http://www.ontelecoms.com as mas enimerosei ( an prosferei poiotita ipiresiwn ktl ktl ) giati briskw arketa deleastiki tin protasi tis

Με εκτίμηση,

Dr. Dionisis

paraklisi an gnorizei kapoios gia tin nea auti etairia me link http://www.ontelecoms.com as mas enimerosei ( an prosferei poiotita ipiresiwn ktl ktl ) giati briskw arketa deleastiki tin protasi tis

Kαλωσηρθες στο myPhone :)

Για ριξε μια ματια εδω

• 2 weeks later...
Εγώ έχω altec telecoms και μάλιστα είμαι σε ένα πρόγραμμα που για κάθε κλήση που κάνω ανεξαρτήτου διάρκειας πληρώνω 0,10 ευρώ.:happy:

Καλησπέρα...

ως νέο μέλος σε forum μπορεί να κανω διάφορα κουλά....

Ενδιαφέρομαι να βάλω σταθερό τηλέφωνο και internet στο σπίτι. έχω μπλεχτεί με τις διάφορες επιλογές που προσφέρουν οι εταιρείες τηλεφωνίας. Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος τι θα με συνέφερε να επιλέξω αν πάρουμε σαν δεδομένο ότι έχω, για παράδειγμα, 2000 λεπτά / μήνα κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα εντός αττικής.

θα πρέπει αρχικά να κάνω σύνδεση μέσω οτε ή υπάρχουν και άλλες "αυτόνομες", να το πώ, εταιρείες τηλεφωνίας, με δικό τους δίκτυο?

ευχαριστώ...

Εγώ έχω altec telecoms και μάλιστα είμαι σε ένα πρόγραμμα που για κάθε κλήση που κάνω ανεξαρτήτου διάρκειας πληρώνω 0,10 ευρώ.:happy:

΄Ημουν και εγώ στην altec στο προγραμμα αυτο.Αλλα η γραμμή πολλες φορες ειχε προβληματα.Τελικα τα εβαλα κατω (συνολο χρονου ομιλιας -χρεωση κ.λ.π) και διαπιστωσα οτι το προγραμμα 720 του ΟΤΕ με καλυπτει καλυτερα και με καλυτερη ποιοτητα γραμμης.Στην Altec ημουν απο τον αυγουστο του 2005.

Harry_65

Ενδιαφέρομαι να βάλω σταθερό τηλέφωνο και internet στο σπίτι. έχω μπλεχτεί με τις διάφορες επιλογές που προσφέρουν οι εταιρείες τηλεφωνίας. Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος τι θα με συνέφερε να επιλέξω αν πάρουμε σαν δεδομένο ότι έχω, για παράδειγμα, 2000 λεπτά / μήνα κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα εντός αττικής.

θα πρέπει αρχικά να κάνω σύνδεση μέσω οτε ή υπάρχουν και άλλες "αυτόνομες", να το πώ, εταιρείες τηλεφωνίας, με δικό τους δίκτυο?

ευχαριστώ...

Δες αυτά τα 2:

http://www.forthnet.gr/templates/Products.aspx?c=676

http://www.tellas.gr/page.asp?gid=8&arid=363&lang=2

H Tellas είναι κατά 7 ευρώ ακριβότερη,αλλά προτίμησε όποια μπορεί να σε καλύψει στο δικό της δίκτυο,καθώς προσφέρουν πολύ γρηγορότερο Internet εκεί

Σημειωτέον ότι θα πληρώνεις και το πάγιο του ΟΤΕ αλλιώς...

...θα πρέπει αρχικά να κάνω σύνδεση μέσω οτε ή υπάρχουν και άλλες "αυτόνομες", να το πώ, εταιρείες τηλεφωνίας, με δικό τους δίκτυο?

Μη βάλεις ΟΤΕ.

Βάλε νέα γραμμή Full LLU σε ανενεργό βρόχο.

Κοίταξε τα:

Tellas Zisto Tel+DSL (με απεριόριστες εθνικές κλήσεις)

Vivodi Cable TV (με απεριόριστες εθνικές κλήσεις)

On Telecoms All-in-One (με πάγιο τέλος κλήσης €0,09)

Η Forthnet δε δίνει ανενεργό βρόχο στο ιδιόκτητο δίκτυό της, οπότε δεν την κοιτάς καθόλου.

Πήραν από την cosmoline στην εταιρία που δουλευω και είπαν για ένα πρόγραμμα εταιρίων που δεν πληρώνεις καθόλου πάγιο στον ΟΤΕ και έχεις με 11 ευρώ 10 ώρες αστικά , - 30% από τις τιμές του ΟΤΕ στα υπεραστικά και -6% στα κινητά.

Αυτό ισχύει; Ξέρει κανείς αν όντως δεν υπάρχει άλλο πάγιο στον ΟΤΕ;

• 2 weeks later...
Ενδιαφέρομαι να βάλω το πρόγραμμα Εθνικα 24 της forthnet με πάγιο 17,90 ευρώ και απεριόριστα αστικά και υπεραστικά. Υπάρχει κανείς που να έχει forthnet για να μας πει άν είναι καλή η ποιότητα ήχου? Είχα Τελλάς και η ποιότητα ήταν άψογη, κρυστάλλινη σαν του ΟΤΕ.

Ενδιαφέρομαι να βάλω το πρόγραμμα Εθνικα 24 της forthnet με πάγιο 17,90 ευρώ και απεριόριστα αστικά και υπεραστικά. Υπάρχει κανείς που να έχει forthnet για να μας πει άν είναι καλή η ποιότητα ήχου? Είχα Τελλάς και η ποιότητα ήταν άψογη, κρυστάλλινη σαν του ΟΤΕ.

Εχω εγω εδω και ενα μηνα κι ειναι αψογη !!!!:) :) Νομιζω ομως οτι το ακριβηνε για νεους συνδρομητες αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Σε ευχαριστώ! Μήπως είχες ποτέ Τελλάς για σύγκριση?

Ειχα πολυυυυ παλια και ηταν κι αυτη καλη αλλα δεν βρισκω διαφορες για να κανω συγκριση.Και teledome που ειχα πιο προσφατα μια χαρα ηταν κι αυτη.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Έχω και γω από τον Ιαινουάριο και είναι ΟΚ

Kαι εγω δεν εχω πρόβλημα εχω και με αναγνωσιση κλήσης(εμφάνιση αριθμού) προς κινητά ουτε που το καταλαβαίνεις.(ME forthnet_)

Aλλα σκέφτομαι να βάλω cosmoline(μονο για κινητα) με 30€ 500 λεπτα σε κινητα & σταθερα

αν κάνω μόνο κινητά βγαίνει 30€/500λεπτα=0.06€/λεπτο με χρεωση ανα sec με φπα αντι 0.16 περίπου που εχει

Εβαλα cosmoline 500 με 30 ευρώ και εγώ ..για κινητά σίγουρα συμφέρει...για αστικά και υπεραστικά όμως; μήπως θα μπορούσα να το συνδυάσω κάπω ώστε να παίρνω αστικά υπεραστικά από κάπου αλλού;

ευχαριστώ

Εβαλα cosmoline 500 με 30 ευρώ και εγώ ..για κινητά σίγουρα συμφέρει...για αστικά και υπεραστικά όμως; μήπως θα μπορούσα να το συνδυάσω κάπω ώστε να παίρνω αστικά υπεραστικά από κάπου αλλού;

ευχαριστώ

επειδή η cosmoline βάζει προεπιλογή υποχρεωτικά ο μόνος τρόπος ειναι να πας σε μια δεύτερη εταιρία (εκτός αν είχες πριν πας cosmoloine) που θα εχεις για αστικά - υπεραστικά με κωδικό(π.χ.1789)ΧΩΡΙΣ προεπιλογή (αρκεί να θυμάσαι να το πληκτρολογήσεις πριν απο κάθε κλήση!

ευχαριστώ για την απάντηση...ποια εταιρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί γι αυτό το σκοπό; ποια έχει τη φτηνότερη αστική και υπεραστική και να είναι με τετραψήφιο κωδικό κλήσης;

ευχαριστώ και πάλι.

ευχαριστώ για την απάντηση...ποια εταιρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί γι αυτό το σκοπό; ποια έχει τη φτηνότερη αστική και υπεραστική και να είναι με τετραψήφιο κωδικό κλήσης;(tellas-forthnet-vivodi-lannet-altec-Q-κ.τ.λ)

ευχαριστώ και πάλι.

ΟΛΕΣ οι εταιριες εχουν 4ψηφιο αριθμο!

οσο για την ποιο φθηνη για αστικα υπεραστικα ειναι η Q-TELECOM & η

TEllepas αλλα πρεπει να δεις και ρυθμό χρεωσης κ.α

ΕΔΩ μπορείς να "ΔΕΙΣ" απο το site μου , που αναγράφει ΤΙΜΕΣ απο ολους τους ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΎΣ αλλα με τα απλα προγράμματα (σχεδόν ολες οι εταιρίες εχουν 2-3 διαφορετικά προγράμματα) ανάλογα με της ανάγκες του καθενα!!

Σε λίγες μέρες θα το ανανεώσω με ολα τα προγράμματα τον εναλλακτικών !:D

αυτο που ειδα ''ψάχνοντας'' της τιμες ειναι οτι ο ποιο ''κακός'' ειναι η TELEDOME!:mad: και δεν αλλάξει τους παλιούς πελάτες της με της νεες τιμες Της!:mad: :mad:

Γειά χαρά! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.

Η αδερφή μου ενδιαφέρεται να βάλει στο σπίτι της το zisto χωρίς internet.

Εκεί λοιπόν που πήγε να κάνει την αίτηση,η υπάλληλος της είπε οτι δεν θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί τον αριθμό ΕΠΑΚ (απο 8962) που χρησιμοποιούσε ως τώρα για να μπαίνει στο internet με dial up. :dizzy:

Είναι δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο ;:cry:

Γειά χαρά! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.

Η αδερφή μου ενδιαφέρεται να βάλει στο σπίτι της το zisto χωρίς internet.

Εκεί λοιπόν που πήγε να κάνει την αίτηση,η υπάλληλος της είπε οτι δεν θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί τον αριθμό ΕΠΑΚ (απο 8962) που χρησιμοποιούσε ως τώρα για να μπαίνει στο internet με dial up. :dizzy:

Είναι δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο ;:cry:

Φυσικά και είναι, αν ο εναλλακτικός πάροχος δεν έχει συνάψει συμφωνία ώστε να προωθεί τον ΕΠΑΚ στους ISP.