Jump to content

Τηλεφωνία και internet εναλλακτικών: Ποιόν πάροχο;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω να ρωτησω γιατι εγινες συνδρομητης της Τελεπασπορτ?

Δεν κατάλαβα την ερώτηση σου γιατί να μην γίνω ;Με πήραν τηλέφωνο μου έκαναν μια προσφορά και την δέχτηκα. Από εκεί και πέρα αρχίζει η κοροϊδία τους.

London for ever

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Δεν κατάλαβα την ερώτηση σου γιατί να μην γίνω ;Με πήραν τηλέφωνο μου έκαναν μια προσφορά και την δέχτηκα. Από εκεί και πέρα αρχίζει η κοροϊδία τους.

Πλεον δεν ειναι και η φθηνοτερη επιλογη ουτε η ποιοτικοτερη. Περα του οτι χρεωνει παγιο 0,60 Ευρω με φπα (τελος αποστολης λογαριασμου :wacko: ) εχει και εκεινη τη ληστρικη χρεωση ανα 30" προς κινητα. Τι προσφορα σου εκαναν αν επιτρεπεται?

Έγινα συνδρομητής της tellepassport και το μετάνιωσα. Δεν φτάνει που μου πήραν 9€ τους παρακαλάω να μου στείλουν τιμοκατάλογο και με κοροϊδεύουν 3 εβδομάδες συν ότι έπρεπε να μου στείλουν ένα τηλέφωνο ασύρματο και δεν το έκαναν.Αλλά για το τιμοκατάλογο με κοροϊδευαν λέγοντας μου στην αρχή ότι θα το λάβω με τον courier μετά με φαξ .Όσο το είδατε εσείς το είδα και εγώ. Είναι αλήτες και δεν ντρέπομαι να το πω και να το γράψω. Και μην μου πείτε ότι έχει καλή εξυπηρέτηση.

Γιατί σου πήραν 9 € ? Οι αιτήσεις είναι όλες δωρεάν !!!

Οσο για τιμοκατάλογο, θα έπρεπε να σου δώσουν με την αίτηση.

Το ασύρματο χρειάζεται μερικές μέρες, να εγκριθεί η σύμβαση απο την εταιρεία και να στο στείλει η ίδια με κουριερ.

Τι προσφορά σου έκαναν ?

Η ζωή είναι στιγμές ας έρχονται μόνο καλές !

Nrg γιαυτό λέω με κοροϊδεψαν. Μου είπαν για μια ώρα δωρεάν το μήνα για ένα χρόνο αλλά δεν μου είπαν μετά τι χρεώνουν. Και βέβαια από σένα μαθαίνω για 0,60 € /λογαριασμό (είναι σίγουρο αυτό;)

Geogo μου ζήτησαν 9 € ίσως γιατί ξέρουν ότι είναι κολοεταιρεία και από κάπου θέλουν να τα πάρουν.Για τον τιμοκατάλογο η εταιρεία μου είπε θα το παραλάβω με τον courier αλλά όταν ήρθε τον ζήτησα και μου είπε εγώ δεν φέρνω τιμοκαταλόγους. Ζήτα το το από την εταιρεία.Πήρα τηλέφωνο την εταιρεία θα τον στείλουν με fax.Ακόμα περιμένω.

Το κυριότερο είναι ότι τους έστειλα φαξ για να φύγω ,τους πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι έχει γίνει διακοπή και κάλεσα για test ένα τηλέφωνο με το τετραψήφιο τους και είδα ότι δεν το έχουν κόψει .

Όχι τίποτα άλλο βαριέμαι να ξανα κάνω καταγγελία.

Όμως γράφω εδώ τα παράπονα μου για να δείτε τι αντιμετωπίζω απ'αυτήν την εταιρεία και να αποτρέψω κάποιους να γίνουν συνδρομητές της.

Και να σκεφτείτε ότι είχα την πολύ καλή και κατα τα άλλα ευχαριστημένος altec και είπα να δοκιμάσω και την telepassport. Δεν πειράζει όμως γιατί μου πείραν μόνον 9 € έχασαν τα τηλέφωνα που πλέων τα κανω σ'αλλη εταιρεία.

London for ever

Ο ΚΛΕΦΤΗΣ που σου πήρε τα €9 δεν ειναι η TelePassport. Παω στοίχημα οτι είναι ένας κ**οσυνεργάτης ο οποίος κάνει οτι γουστάρει.

Κατα 99% πρόκειται γαι λεγόμενο εταιρίκο συνεργάτη. Αυτοί δυστυχώς έχουν κάνει πολλά και δυσφημίζουν την εταιρία!!

Στην Πάτρα να δείς τι γίνεται... που να στα λέω.

ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ :rocket:

Σε παρακαλώ εαν θές στείλε μου PM για να σε βοηθήσω να προχωρήσεις την καταγγελία.

TelePS τελικά δεν θα κάνω καταγγελία. Άλλωστε τα 9€ τα έχω χάσει και άντε να τα πάρεις πίσω. Τους έχω γραμμένους και προχωρώ. Βέβαια μου πήραν 9 € αλλά έχασαν το λογαριασμό που θα τους έκανα τους επόμενους μήνες. Το post αυτό το ξεκίνησα για να μην πέσει κανένας άλλος θύμα αυτής της εταιρίας. Φίλε μου δεν με νιάζει εάν είναι συνεργάτες ή όχι .Έγώ βλέπω απατεώνες και είναι η telepassport.
London for ever

TelePS τελικά δεν θα κάνω καταγγελία. Άλλωστε τα 9€ τα έχω χάσει και άντε να τα πάρεις πίσω. Τους έχω γραμμένους και προχωρώ. Βέβαια μου πήραν 9 € αλλά έχασαν το λογαριασμό που θα τους έκανα τους επόμενους μήνες. Το post αυτό το ξεκίνησα για να μην πέσει κανένας άλλος θύμα αυτής της εταιρίας. Φίλε μου δεν με νιάζει εάν είναι συνεργάτες ή όχι .Έγώ βλέπω απατεώνες και είναι η telepassport.

Το οτι σε κοροϊδεψε ένας ακατονόμαστος, δεν σημαίνει οτι όλη η εταιρία είναι απάτη. Εκτός εαν εννοείς οτι όλοι οι αντιπρόσωποι είναι απατεώνες, όποτε... σε ευχαριστώ που με "στολίζεις" :p

Όσοι έχετε προεπιλογή φορέα στο κινητό σας με ποιο τρόπο μπαίνετε στο internet με απλή PSTN σύνδεση? Ισχύουν οι ίδιες ΕΠΑΚ χρεώσεις? Ρωτάω γιατί έχω Lannet και αγχώνομαι περιμένοντας τον 1ο λογαριασμό!

Όσοι έχετε προεπιλογή φορέα στο κινητό σας με ποιο τρόπο μπαίνετε στο internet με απλή PSTN σύνδεση? Ισχύουν οι ίδιες ΕΠΑΚ χρεώσεις? Ρωτάω γιατί έχω Lannet και αγχώνομαι περιμένοντας τον 1ο λογαριασμό!

Καταρχην φανταζομαι εννοεις στο σταθερο :p

Ο ΕΠΑΚ χρεωνεται στο λογαριασμο του οτε!

Το οτι σε κοροϊδεψε ένας ακατονόμαστος, δεν σημαίνει οτι όλη η εταιρία είναι απάτη. Εκτός εαν εννοείς οτι όλοι οι αντιπρόσωποι είναι απατεώνες, όποτε... σε ευχαριστώ που με "στολίζεις" :p

Σίγουρα υπάρχουν και σωστοί επαγγελματίες . Αλλά να ξέρεις ότι μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά . Δηλαδή και εσύ να ερχόσουν αυτή την στιγμή όσο και σωστός να είσουν δεν ξαναγινόμουν συνδρομητής. Άλλωστε την telepassport δεν την ήθελα από παλιά τότε που πρωτο μπήκε στο "χορό".

London for ever

Σίγουρα υπάρχουν και σωστοί επαγγελματίες . Αλλά να ξέρεις ότι μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά . Δηλαδή και εσύ να ερχόσουν αυτή την στιγμή όσο και σωστός να είσουν δεν ξαναγινόμουν συνδρομητής. Άλλωστε την telepassport δεν την ήθελα από παλιά τότε που πρωτο μπήκε στο "χορό".

Δεν έχεις και άδικο...

Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι πώς σε πείσαν για να γραφτείς, αφού ήσουν πολυ ικανοποιημένος με acn, και αφού ποτέ δεν την συμπαθούσες....

Μια παρατήρηση για την ΑΛΤΕΚ. Μεταξύ 160 και 200 λεπτών σου κόβει την κλήση ρίχνοντας την γραμμή. :p :O Εντάξει πλάκα κάνουμε, πάντως σώσιμο σκέτο η ΑΛΤΕΚ. Δείτε κίνηση λογαριασμού και χρέωση. :D

http://img363.imageshack.us/img363/4981/13rb.jpg

Μια παρατήρηση για την ΑΛΤΕΚ. Μεταξύ 160 και 200 λεπτών σου κόβει την κλήση ρίχνοντας την γραμμή. :p :O Εντάξει πλάκα κάνουμε, πάντως σώσιμο σκέτο η ΑΛΤΕΚ. Δείτε κίνηση λογαριασμού και χρέωση. :D

http://img363.imageshack.us/img363/4981/13rb.jpg

Ετσι όπως πας φίλε θα τους το κλείσεις το μαγαζί :wacko: keep on :lol:

Βλέπω κάνεις και διαλείμματα ενδιάμεσα :X προφανώς για το αυχενικό... :wacko:

Ετσι όπως πας φίλε θα τους το κλείσεις το μαγαζί :wacko: keep on :lol:

Βλέπω κάνεις και διαλείμματα ενδιάμεσα :X προφανώς για το αυχενικό... :wacko:

:lol: :lol: :lol: Παντως παλι καλα που το κοβουν μετα απο 3-4 ωρες και οχι νωριτερα. Η Teledome αν δεν κανω λαθος το κοβει νωριτερα, νομιζω στη 1 ωρα!

Θα επρεπε να πληρωσει 14 Ευρω και πληρωσε 0,39 :w00t:

Για θυμίστε μου, η altec απαιτεί προεπιλογή;;

Ναι, αλλα δεν ειναι προβλημα αυτο, πατας 1777 πριν τις κλησεις προς κινητα/ή σταθερα μικρης διαρκειας και πληρωνεις στον οτε.

Ναι, αλλα δεν ειναι προβλημα αυτο, πατας 1777 πριν τις κλησεις προς κινητα/ή σταθερα μικρης διαρκειας και πληρωνεις στον οτε.

Αμα δηλαδή στην πορεία την βγάλω την προεπιλογή τί θα γίνει;;;

Θα με χρεωνει με 0,024;

Αμα δηλαδή στην πορεία την βγάλω την προεπιλογή τί θα γίνει;;;

Θα με χρεωνει με 0,024;

Σωστη η απορια σου, ισως υπαρχει ενα loophole εδω :X :rolleyes: Αν και πιστευω οτι το βλεπουν και σου αλλαζουν προγραμμα, λογικα αφου εχουν ερθει σε συνενοηση μαζι σου.

Καταρχην φανταζομαι εννοεις στο σταθερο :p

Ο ΕΠΑΚ χρεωνεται στο λογαριασμο του οτε!

Ναι έχεις δίκιο...έγινε λάθος. Ευχαριστώ για την απάντηση και να φανταστείς ότι δεν έκανα προεπιλογή τόσο καιρό για αυτόν τον λόγο.

Δεν έχεις και άδικο...

Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι πώς σε πείσαν για να γραφτείς, αφού ήσουν πολυ ικανοποιημένος με acn, και αφού ποτέ δεν την συμπαθούσες....

Έλα μου ντε . Και εγώ αυτό ψάχνω πως με κατάφερε. Μου είπαν τιμή για τις κλήσεις χωρίς βέβαια να μου πουν εάν έχει ελάχιστη χρέωση μου είπαν για 1 ώρα δωρεάν/ μήνα και πείσθηκα . Αλλά δεν ήξερα ότι είναι δωρεάν η εγραφή. Νόμιζα ότι teledome και telepassport χρεώνουν. Ούτε μου είπαν για 0,60 έξοδα λογαριασμού που ειπε κάποιος άλλος. Έστειλα όμως φαξ για διακοπή και δεν την έχουν κάνει παρόλο που με διαβεβαιώσανε ότι έγινε. Και σε πληροφορώ φίλε μου γιατί κάνω διακοπή δεν ρωτήσανε.Εάν αυτό είναι σοβαρή εταιρεία ή συνεργάτης πες μου ποιά δεν είναι.Μελίγα λόγια μου είπανε αυτά που τους συμφέρει να μου πούνε.

London for ever

η tellas συμφερει καθολου σαν σταθερη και adsl ? ενδιαφερομαι να παρω ενα πακετο σταθερης τηλεφωνιας και adsl να απαλαγω επιτελους απο τον οτε .

Γνωριζεται καποια συμφερουσα? εσεις τι εχετε ?

Giv3 mE a b3aT !

Θα επρεπε να πληρωσει 14 Ευρω και πληρωσε 0,39 :w00t:

Πλήρωσε τόσα γιατί κάλεσε συνδρομητές ΟΤΕ ή ALTEC. Θα είχε πληρώσει περισσότερα αν καλούσε συνδρομητές άλλων εταιριών(Forthnet,Vivodi,TPS,Teledome,Tellas.....).

Αν γνωρίζεις ότι καλείς ΟΤΕ/ALTEC του δίνεις και καταλαβαίνει :)

Πλήρωσε τόσα γιατί κάλεσε συνδρομητές ΟΤΕ ή ALTEC. Θα είχε πληρώσει περισσότερα αν καλούσε συνδρομητές άλλων εταιριών(Forthnet,Vivodi,TPS,Teledome,Tellas.....).

Αν γνωρίζεις ότι καλείς ΟΤΕ/ALTEC του δίνεις και καταλαβαίνει :)

Το online billing σε προστατεύει από αυτές τις κακοτοπιές... Θα δεις κάποια στιγμή ότι πήρες τηλέφωνο και στο χρέωσε παραπάνω, οπότε την επόμενη φορά θα προσέξεις και θα μιλήσεις λιγότερο...

η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused:

Εμμ...Ανεξάρτητα με την εταιρία που συνεργάζεται ο συνδρομητής για τις εξερχόμενες κλήσεις, στις εισερχόμενες θεωρείται συνδρομητής ΟΤΕ.

Εκτός, αν έχει νούμερο από Vivodi ή Telepassport ή Teledome (μονο αυτές οι 3 δίνουν), άρα όχι 210 / 2310 / κτλ, αλλά 211-212 // 2311 - 2312 // κτλ.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, χρεώνεται κανονικά σαν "προς ΟΤΕ" η κλήση.

Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα.

Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, χρεώνεται κανονικά σαν "προς ΟΤΕ" η κλήση.

Σ'ευχαριστώ Sovjohn.Τώρα είδα την υποσημείωση στο site της ALTEC.Νόμιζα πως οι κλήσεις πρός άλλους παρόχους ήταν αυτό που έγραψα παραπάνω.Τελικά το support των χρηστών είναι καλυτερο από των εταιριών.