spartak Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Καταρχάς το PS τι σχέση έχει με το όνομα TelePassport. Πείτε tp, telep, tph. Anyway. Ορθως γνωρίζεις. Οι λογαριασμοί θα επιβαρύνονται με 0,50 ευρω + ΦΠΑ έξοδα αποστολής. :O Ολοι οι λογαριασμοί; δηλαδή και του 1787 ή μόνο όσοι έχουν γραμμή Tp; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Ολοι οι λογαριασμοί; δηλαδή και του 1787 ή μόνο όσοι έχουν γραμμή Tp; Ολοι ολοι ολοι 10 χαρακτηρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Τι νέα υπηρεσία της altec telecom την είδατε ; Λέγετε i-call . Για πέστε ποιότητα για όσους γνωρίζουν. Πάντω έχει πολύ χαμηλές χρεώσεις. Τι λέτε αξίζει ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Τι νέα υπηρεσία της altec telecom την είδατε ; Λέγετε i-call . Για πέστε ποιότητα για όσους γνωρίζουν. Πάντω έχει πολύ χαμηλές χρεώσεις. Τι λέτε αξίζει ; Ειναι voip οποτε θα πρεπει να θεσεις τις ερωτησεις σου στο αντιστοιχο θεμα στη σταθερη τηλεφωνια ή στους τεχνολογικους προβληματισμους. Το χρησιμοποιησα και εχει καλουτσικη ποιοτητα, το καλυτερο ειναι οτι παιρνεις 211 εισερχομενο νουμερο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Ολοι οι λογαριασμοί; δηλαδή και του 1787 ή μόνο όσοι έχουν γραμμή Tp; Ρε sparkat ολόκληρη μάχη δώσαμε πρίν λίγο καιρό :p , δεν το κατάλαβες; Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Ρε sparkat ολόκληρη μάχη δώσαμε πρίν λίγο καιρό :p , δεν το κατάλαβες; Nόμιζα ότι αυτό αφορούσε μόνο όσους είναι συνδρομητές στο sdsl και έχουν αριθμό και όχι όσους είναι με 1787! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
av23gr Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς να μου πει, αν υπάρχει κάποια εταιρία σταθερής τηλεφωνίας κατά την οποία μπορεί κάποιος να κάνει αίτηση για νέα σύνδεση, χωρίς να έχει γραμμή ΟΤΕ; Παράθεση Billakos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς να μου πει, αν υπάρχει κάποια εταιρία σταθερής τηλεφωνίας κατά την οποία μπορεί κάποιος να κάνει αίτηση για νέα σύνδεση, χωρίς να έχει γραμμή ΟΤΕ; Σε καποιοες λιγες περιοχες της Αθηνας νομιζω δινει η telepassport. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Νομίζω και ότι δίνει και η Vivodi και τελευταία και η teledome. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς να μου πει, αν υπάρχει κάποια εταιρία σταθερής τηλεφωνίας κατά την οποία μπορεί κάποιος να κάνει αίτηση για νέα σύνδεση, χωρίς να έχει γραμμή ΟΤΕ; Telepassport, Vivodi, Teledome gia tin ora. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Είδα χθες μια διαφήμιση Cosmoline που δίνει λέει αριθμούς 212 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Είδα χθες μια διαφήμιση Cosmoline που δίνει λέει αριθμούς 212 Tous dinei eikonika (toulahiston tin teleftaia fora pou eiha dei to site tis), diladi eheis ton arithmo tou OTE kai otan kapoios se kalei se autous tous arithmous proothei tin klisi. Moufa diladi. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogo Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 απλα να σημειωσουμε πως η telepassport δινει δικους αριθμους 212 με sdsl συνδεση...πακετο, οχι μονο τους αριθμους, και ακομα σε ορισμενες περιοχες, δεν υπαρχει πολυ μεγαλη καλυψη ακομα... ετσι για να ειμαστε σωστοι και δικαιοι Παράθεση ________________________________________ Η ζωή είναι στιγμές ας έρχονται μόνο καλές ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazelosaa Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Η TELEPASSPORT ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ . EINAI KAMPOSOYS ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiniadas Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Η TELEPASSPORT ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ . EINAI KAMPOSOYS ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ Σήμερα έβαλαν χρήματα σε μένα νομιζω 2 μηνών! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Tous dinei eikonika (toulahiston tin teleftaia fora pou eiha dei to site tis), diladi eheis ton arithmo tou OTE kai otan kapoios se kalei se autous tous arithmous proothei tin klisi. Moufa diladi. ''Μούφα'' προς το παρόν, γιατί σε λίγο καιρό θα γίνει ανεξάρτητη εταιρία με δικές τις γραμμές εκτός ΟΤΕ.. Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Ρε παιδιά για βοηθήστε λιγάκι... Σήμερα με πήραν από cosmoline και μου είπαν πως αν τους χρησιμοποιήσω ως πάροχο θα μου δώσουν 2 ώρες δωρεάν αστικές κλήσεις τον μήνα χωρίς πάγια και χωρίς καμμία άλλη επιβάρυνση. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Ρε παιδιά για βοηθήστε λιγάκι... Σήμερα με πήραν από cosmoline και μου είπαν πως αν τους χρησιμοποιήσω ως πάροχο θα μου δώσουν 2 ώρες δωρεάν αστικές κλήσεις τον μήνα χωρίς πάγια και χωρίς καμμία άλλη επιβάρυνση. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω; Και η Τελάς το κάνει αυτό. Αν το καλοσκεφτείς μιλάμε για 120*0,024=2,88€ το μήνα... Σιγά τα ωά. Άσε που θα απαιτούν και καμιά προεπιλογή. Μην τρελαίνεσαι λοιπόν. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Και η Τελάς το κάνει αυτό. Αν το καλοσκεφτείς μιλάμε για 120*0,024=2,88€ το μήνα... Σιγά τα ωά. Άσε που θα απαιτούν και καμιά προεπιλογή. Μην τρελαίνεσαι λοιπόν. ;) H Tellas δίνει 2 ωρες ανα λογαριασμό. Δηλαδή μια ωρα τον μήνα. Αν το πάρεις σωστά είναι οι 2 ώρες τις Cosmoline είναι €3,42 με το ΦΠΑ. 1165 ΔΡΑΧΜΕΣ... Οχι άσχημα! Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 H Tellas δίνει 2 ωρες ανα λογαριασμό. Δηλαδή μια ωρα τον μήνα. Κι άμα τους κάνεις τον ζόρικο ότι θα φύγεις από Τελάς σου κάνεις τις 2...3! :p Εγώ έχω 3 ώρες δωρεάν και μου έρχονται κάτι λογαριασμοί να τους χαίρομαι να τους πληρώνω: 1€, 2€ το δίμηνο! :D (ο κύριος φορέας μου είναι η ΑΛΤΕΚ, με Τελάς κάνω μόνο τα μικρά τηλεφωνήματα μέχρι 3 λεπτά - ντιλίβερι και τέτοια δηλαδή :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Γεια χαρά! Έχω χάσει λίγο τη μπάλα και θέλω τη βοήθεια σας! Τώρα τελευταία άρχισα να ψάχνομαι για εναλλακτικό πάροχο αλλά έχω μπερδευτεί με όλα τα προγράμματα και αυτά που διαβάζω εδώ. Τα πράγματα είναι απλά: Θέλω φτηνές αστικές κλήσεις. Μόνο. Για κινητά, έχω το κινητό μου με δωρεάν χρόνο κλπ, είμαι υπέρκαλυμμένος. Διεθνή κλήσεις δεν κάνω. Υπεραστικές, άντε να κάνω 2 κάθε πάσχα κ χριστούγεννα. Αστικές κάνω αρκετές καθμερινά με διαφορές στη διάρκεια. Απο 2 λεπτά μέχρι και ώρα. Βρήκα altec και teledome με 10 cents η κλήση χωρίς πάγιο και πίστευα οτι κάπου εκεί με συμφέρει να καταλήξω, αλλά διαβάζω απο πολλούς οτι για μικρής διάρκειας κλήσεις γυρνάνε σε οτε ή άλλο πάροχο παρ'όλο που έχουν ήδη altec/teledome. Πίστευα οτι μπορώ με ένα πάροχο να ξενοιάσω μια και καλή και από τις αηδίες του οτε αλλά και από τις συνεργασίες με 2-3 εταιρίες και άλλους τόσους λογαριασμούς κάθε μήνα... Με λίγα λόγια δεν ξέρω απο πρίν πόσο θα μιλήσω στο τηλ για να έχω 2-3 πάροχους να διαλέγω και θέλω μια εταιρία με φτηνές αστικές για να ησυχάσω... Ευχαριστώ πολύ και sorry για το τεράστιο post :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Γεια χαρά! Έχω χάσει λίγο τη μπάλα και θέλω τη βοήθεια σας! Τώρα τελευταία άρχισα να ψάχνομαι για εναλλακτικό πάροχο αλλά έχω μπερδευτεί με όλα τα προγράμματα και αυτά που διαβάζω εδώ. Τα πράγματα είναι απλά: Θέλω φτηνές αστικές κλήσεις. Μόνο. Για κινητά, έχω το κινητό μου με δωρεάν χρόνο κλπ, είμαι υπέρκαλυμμένος. Διεθνή κλήσεις δεν κάνω. Υπεραστικές, άντε να κάνω 2 κάθε πάσχα κ χριστούγεννα. Αστικές κάνω αρκετές καθμερινά με διαφορές στη διάρκεια. Απο 2 λεπτά μέχρι και ώρα. Βρήκα altec και teledome με 10 cents η κλήση χωρίς πάγιο και πίστευα οτι κάπου εκεί με συμφέρει να καταλήξω, αλλά διαβάζω απο πολλούς οτι για μικρής διάρκειας κλήσεις γυρνάνε σε οτε ή άλλο πάροχο παρ'όλο που έχουν ήδη altec/teledome. Πίστευα οτι μπορώ με ένα πάροχο να ξενοιάσω μια και καλή και από τις αηδίες του οτε αλλά και από τις συνεργασίες με 2-3 εταιρίες και άλλους τόσους λογαριασμούς κάθε μήνα... Με λίγα λόγια δεν ξέρω απο πρίν πόσο θα μιλήσω στο τηλ για να έχω 2-3 πάροχους να διαλέγω και θέλω μια εταιρία με φτηνές αστικές για να ησυχάσω... Ευχαριστώ πολύ και sorry για το τεράστιο post :) Οντως, με altec (την teledome δεν την συζηταω κάν) αν δεν μιλήσεις 5 λεπτά δεν σε συμφέρει το πρόγραμμα. Δεν χρειάζεται να προυπολογίζεις πόσο θα μιλήσεις. Αν ξέρεις οτι οι περισσότερες σου κλήσεις ξεπερνάνε τα 5 λετπά βάλτο. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 simferei an miliseis parapanw apo 1.5 lepto iperastiki kai 3.5 lepta astiki. eina poli aplo. (dld stis iperastikes simferei panta). stin teledome perilamvanontai kai proorismoi 211... 212... ktl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_p Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 οταν εκανα την προεπιλογη στην teledome στο προγραμμα με τα 0,99 υποτιθεται οτι θα επαιρνα και την καρτα liberty με την οποια θα εκανα τηλεφωνηματα και απο αλλα τηλεφωνα (πχ δουλεια οπου εχω φραγη για υπεραστικα ή απο καρτοτηλεφωνα). Η teledome αποφασισε μονη της οτι δεν θα εκπληρουσε την υποχρεωση της απεναντι μου και δεν θα μου εστελνε την liberty. Μετα αυτη την αναξιοπιστια που εδειξε, διεκοψα το προγραμμα και πλεον χρησιμοποιω την altec (μεχρι και αυτη να προκυψει αναξιοπιστη). και φυσικα για τις πολυ μικρες κλησεις (πχ delivery) με 1777 παιρνω μεσω ΟΤΕ. Ειχα και telepasport μεχρι πριν λιγο καιρο αλλα υπηρχαν πολλες αστοχιες οποτε την καταργησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISAPATRA Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Και η Τελάς το κάνει αυτό. Αν το καλοσκεφτείς μιλάμε για 120*0,024=2,88€ το μήνα... Σιγά τα ωά. Άσε που θα απαιτούν και καμιά προεπιλογή. Μην τρελαίνεσαι λοιπόν. ;) Όχι το μήνα, αλλά το λογαριασμό! Δηλαδή το δίμηνο! Και αν πιστέψω σε τηλεφωνική ενημέρωση που μου έγινε από την Τελάς, τότε είναι 1 η ώρα της έκπτωσης κι όχι 2 ανά λογαριασμό. Δεν τη θεωρώ άξια λόγου. Παράθεση ΧΡΥΣΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts