Jump to content

Τηλεφωνία και internet εναλλακτικών: Ποιόν πάροχο;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καταρχάς το PS τι σχέση έχει με το όνομα TelePassport. Πείτε tp, telep, tph. Anyway.

Ορθως γνωρίζεις. Οι λογαριασμοί θα επιβαρύνονται με 0,50 ευρω + ΦΠΑ έξοδα αποστολής. :O

Ολοι οι λογαριασμοί; δηλαδή και του 1787 ή μόνο όσοι έχουν γραμμή Tp;

Ολοι ολοι ολοι 10 χαρακτηρες.

Τι νέα υπηρεσία της altec telecom την είδατε ; Λέγετε i-call . Για πέστε ποιότητα για όσους γνωρίζουν. Πάντω έχει πολύ χαμηλές χρεώσεις. Τι λέτε αξίζει ;
London for ever

Τι νέα υπηρεσία της altec telecom την είδατε ; Λέγετε i-call . Για πέστε ποιότητα για όσους γνωρίζουν. Πάντω έχει πολύ χαμηλές χρεώσεις. Τι λέτε αξίζει ;

Ειναι voip οποτε θα πρεπει να θεσεις τις ερωτησεις σου στο αντιστοιχο θεμα στη σταθερη τηλεφωνια ή στους τεχνολογικους προβληματισμους. Το χρησιμοποιησα και εχει καλουτσικη ποιοτητα, το καλυτερο ειναι οτι παιρνεις 211 εισερχομενο νουμερο ;)

Ρε sparkat ολόκληρη μάχη δώσαμε πρίν λίγο καιρό :p , δεν το κατάλαβες;

Ρε sparkat ολόκληρη μάχη δώσαμε πρίν λίγο καιρό :p , δεν το κατάλαβες;

Nόμιζα ότι αυτό αφορούσε μόνο όσους είναι συνδρομητές στο sdsl και έχουν αριθμό και όχι όσους είναι με 1787!

Καλησπέρα!

Γνωρίζει κανείς να μου πει, αν υπάρχει κάποια εταιρία σταθερής τηλεφωνίας κατά την οποία μπορεί κάποιος να κάνει αίτηση για νέα σύνδεση, χωρίς να έχει γραμμή ΟΤΕ;

Billakos

Καλησπέρα!

Γνωρίζει κανείς να μου πει, αν υπάρχει κάποια εταιρία σταθερής τηλεφωνίας κατά την οποία μπορεί κάποιος να κάνει αίτηση για νέα σύνδεση, χωρίς να έχει γραμμή ΟΤΕ;

Σε καποιοες λιγες περιοχες της Αθηνας νομιζω δινει η telepassport.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Καλησπέρα!

Telepassport, Vivodi, Teledome gia tin ora.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είδα χθες μια διαφήμιση Cosmoline που δίνει λέει αριθμούς 212

Tous dinei eikonika (toulahiston tin teleftaia fora pou eiha dei to site tis), diladi eheis ton arithmo tou OTE kai otan kapoios se kalei se autous tous arithmous proothei tin klisi.

Moufa diladi.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

απλα να σημειωσουμε πως η telepassport δινει δικους αριθμους 212 με sdsl συνδεση...πακετο, οχι μονο τους αριθμους, και ακομα σε ορισμενες περιοχες, δεν υπαρχει πολυ μεγαλη καλυψη ακομα...

ετσι για να ειμαστε σωστοι και δικαιοι

Η ζωή είναι στιγμές ας έρχονται μόνο καλές !

Tous dinei eikonika (toulahiston tin teleftaia fora pou eiha dei to site tis), diladi eheis ton arithmo tou OTE kai otan kapoios se kalei se autous tous arithmous proothei tin klisi.

Moufa diladi.

''Μούφα'' προς το παρόν, γιατί σε λίγο καιρό θα γίνει ανεξάρτητη εταιρία με δικές τις γραμμές εκτός ΟΤΕ..

• 5 weeks later...

Ρε παιδιά για βοηθήστε λιγάκι...

Σήμερα με πήραν από cosmoline και μου είπαν πως αν τους χρησιμοποιήσω ως πάροχο θα μου δώσουν 2 ώρες δωρεάν αστικές κλήσεις τον μήνα χωρίς πάγια και χωρίς καμμία άλλη επιβάρυνση. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;

Ρε παιδιά για βοηθήστε λιγάκι...

Σήμερα με πήραν από cosmoline και μου είπαν πως αν τους χρησιμοποιήσω ως πάροχο θα μου δώσουν 2 ώρες δωρεάν αστικές κλήσεις τον μήνα χωρίς πάγια και χωρίς καμμία άλλη επιβάρυνση. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;

Και η Τελάς το κάνει αυτό. Αν το καλοσκεφτείς μιλάμε για 120*0,024=2,88€ το μήνα... Σιγά τα ωά. Άσε που θα απαιτούν και καμιά προεπιλογή. Μην τρελαίνεσαι λοιπόν. ;)

Και η Τελάς το κάνει αυτό. Αν το καλοσκεφτείς μιλάμε για 120*0,024=2,88€ το μήνα... Σιγά τα ωά. Άσε που θα απαιτούν και καμιά προεπιλογή. Μην τρελαίνεσαι λοιπόν. ;)

H Tellas δίνει 2 ωρες ανα λογαριασμό. Δηλαδή μια ωρα τον μήνα.

Αν το πάρεις σωστά είναι οι 2 ώρες τις Cosmoline είναι €3,42 με το ΦΠΑ.

1165 ΔΡΑΧΜΕΣ... Οχι άσχημα!

H Tellas δίνει 2 ωρες ανα λογαριασμό. Δηλαδή μια ωρα τον μήνα.

Κι άμα τους κάνεις τον ζόρικο ότι θα φύγεις από Τελάς σου κάνεις τις 2...3! :p Εγώ έχω 3 ώρες δωρεάν και μου έρχονται κάτι λογαριασμοί να τους χαίρομαι να τους πληρώνω: 1€, 2€ το δίμηνο! :D (ο κύριος φορέας μου είναι η ΑΛΤΕΚ, με Τελάς κάνω μόνο τα μικρά τηλεφωνήματα μέχρι 3 λεπτά - ντιλίβερι και τέτοια δηλαδή :p)

Γεια χαρά!

Έχω χάσει λίγο τη μπάλα και θέλω τη βοήθεια σας!

Τώρα τελευταία άρχισα να ψάχνομαι για εναλλακτικό πάροχο αλλά έχω μπερδευτεί με όλα τα προγράμματα και αυτά που διαβάζω εδώ.

Τα πράγματα είναι απλά: Θέλω φτηνές αστικές κλήσεις. Μόνο. Για κινητά, έχω το κινητό μου με δωρεάν χρόνο κλπ, είμαι υπέρκαλυμμένος. Διεθνή κλήσεις δεν κάνω. Υπεραστικές, άντε να κάνω 2 κάθε πάσχα κ χριστούγεννα. Αστικές κάνω αρκετές καθμερινά με διαφορές στη διάρκεια. Απο 2 λεπτά μέχρι και ώρα.

Βρήκα altec και teledome με 10 cents η κλήση χωρίς πάγιο και πίστευα οτι κάπου εκεί με συμφέρει να καταλήξω, αλλά διαβάζω απο πολλούς οτι για μικρής διάρκειας κλήσεις γυρνάνε σε οτε ή άλλο πάροχο παρ'όλο που έχουν ήδη altec/teledome.

Πίστευα οτι μπορώ με ένα πάροχο να ξενοιάσω μια και καλή και από τις αηδίες του οτε αλλά και από τις συνεργασίες με 2-3 εταιρίες και άλλους τόσους λογαριασμούς κάθε μήνα...

Με λίγα λόγια δεν ξέρω απο πρίν πόσο θα μιλήσω στο τηλ για να έχω 2-3 πάροχους να διαλέγω και θέλω μια εταιρία με φτηνές αστικές για να ησυχάσω...

Ευχαριστώ πολύ και sorry για το τεράστιο post :)

Γεια χαρά!

Έχω χάσει λίγο τη μπάλα και θέλω τη βοήθεια σας!

Τώρα τελευταία άρχισα να ψάχνομαι για εναλλακτικό πάροχο αλλά έχω μπερδευτεί με όλα τα προγράμματα και αυτά που διαβάζω εδώ.

Τα πράγματα είναι απλά: Θέλω φτηνές αστικές κλήσεις. Μόνο. Για κινητά, έχω το κινητό μου με δωρεάν χρόνο κλπ, είμαι υπέρκαλυμμένος. Διεθνή κλήσεις δεν κάνω. Υπεραστικές, άντε να κάνω 2 κάθε πάσχα κ χριστούγεννα. Αστικές κάνω αρκετές καθμερινά με διαφορές στη διάρκεια. Απο 2 λεπτά μέχρι και ώρα.

Βρήκα altec και teledome με 10 cents η κλήση χωρίς πάγιο και πίστευα οτι κάπου εκεί με συμφέρει να καταλήξω, αλλά διαβάζω απο πολλούς οτι για μικρής διάρκειας κλήσεις γυρνάνε σε οτε ή άλλο πάροχο παρ'όλο που έχουν ήδη altec/teledome.

Πίστευα οτι μπορώ με ένα πάροχο να ξενοιάσω μια και καλή και από τις αηδίες του οτε αλλά και από τις συνεργασίες με 2-3 εταιρίες και άλλους τόσους λογαριασμούς κάθε μήνα...

Με λίγα λόγια δεν ξέρω απο πρίν πόσο θα μιλήσω στο τηλ για να έχω 2-3 πάροχους να διαλέγω και θέλω μια εταιρία με φτηνές αστικές για να ησυχάσω...

Ευχαριστώ πολύ και sorry για το τεράστιο post :)

Οντως, με altec (την teledome δεν την συζηταω κάν) αν δεν μιλήσεις 5 λεπτά δεν σε συμφέρει το πρόγραμμα. Δεν χρειάζεται να προυπολογίζεις πόσο θα μιλήσεις. Αν ξέρεις οτι οι περισσότερες σου κλήσεις ξεπερνάνε τα 5 λετπά βάλτο.

simferei an miliseis parapanw apo 1.5 lepto iperastiki kai 3.5 lepta astiki. eina poli aplo. (dld stis iperastikes simferei panta). stin teledome perilamvanontai kai proorismoi 211... 212... ktl.

οταν εκανα την προεπιλογη στην teledome στο προγραμμα με τα 0,99 υποτιθεται οτι θα επαιρνα και την καρτα liberty με την οποια θα εκανα τηλεφωνηματα και απο αλλα τηλεφωνα (πχ δουλεια οπου εχω φραγη για υπεραστικα ή απο καρτοτηλεφωνα). Η teledome αποφασισε μονη της οτι δεν θα εκπληρουσε την υποχρεωση της απεναντι μου και δεν θα μου εστελνε την liberty. Μετα αυτη την αναξιοπιστια που εδειξε, διεκοψα το προγραμμα και πλεον χρησιμοποιω την altec (μεχρι και αυτη να προκυψει αναξιοπιστη).

και φυσικα για τις πολυ μικρες κλησεις (πχ delivery) με 1777 παιρνω μεσω ΟΤΕ.

Ειχα και telepasport μεχρι πριν λιγο καιρο αλλα υπηρχαν πολλες αστοχιες οποτε την καταργησα.

Όχι το μήνα, αλλά το λογαριασμό! Δηλαδή το δίμηνο! Και αν πιστέψω σε τηλεφωνική ενημέρωση που μου έγινε από την Τελάς, τότε είναι 1 η ώρα της έκπτωσης κι όχι 2 ανά λογαριασμό. Δεν τη θεωρώ άξια λόγου.

ΧΡΥΣΑ