Jump to content

Τηλεφωνία και internet εναλλακτικών: Ποιόν πάροχο;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Wirelessly posted (EricssonT39/R202)

Αρχικό μήνυμα από τον/την nik16v

Αυτή η νέα εταιρεία Weblay τι λέει; Την είδα το απόγευμα σε διαφήμιση!

Se poio kanali tin eides?pantos aftes oh etairies pou parousiazontai os nees DEN ehoun diko tous diktio.apla noikiazoun to tetrapsifio apo alles etairies (lannet,teledome,vivodi k.l.p.) kai vazoun dikies tous times.paradeigmata tetoion "etairion" einai:columbia (i allios mondialine),web communications .ego pantos den tha grafomoun pote se tetoia "etairia" kai as eihe hamhloteres times alla katefthian stous enallaktikous apo opou noikiazoun ta tetrapsifia.

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

έχεις απόλυτο δίκιο και εγω δεν θα έβαζα κάποια από αυτές τις εταιρείες, και κυρίως στο γραφείο μου όπου το τηλέφωνο σημαίνει δουλεία, άρα χρήμα.....

Με την telepassport εχω μείναι απόλυτα ικανοποιημένος...

www.cityshop.gr

Πρόσφατα μετακόμισα και χρειάστηκε να αλλάξω σταθερό αριθμό.

Στο παλιό είχα Telepassport. Επειδή στο forum υπάρχουν πολλοί συνεργάτες της, μήπως μπορεί να μου πει κάποιος αν γίνεται μέσω internet να διακόψω το παλιό και να συνδέσω το νέο νούμερο;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσωπικά δεν ξέρω αν γίνεται καθόλου.Μπορείς βέβαια να πάρεις τηλ στο 13899 χωρίς χρέωση και να πάρεις όλες τις πληροφορίες που θες.
DON'T LET THEM TO SUCRIFICE YOUR FUTURE....

Αρχικό Μήνυμα από τον entypois

έχεις απόλυτο δίκιο και εγω δεν θα έβαζα κάποια από αυτές τις εταιρείες, και κυρίως στο γραφείο μου όπου το τηλέφωνο σημαίνει δουλεία, άρα χρήμα.....

Για ποο λογβ δεν θα εβαζες τετοια εταιρεια;

Υπαρχει κατι ασχημο που ξερεις;

Ισως να ειναι και καλυτερα που εχεις και επιλογη και καλυτερες τιμες

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

απλά δεν ξέρω την αξιοπιστία της... δεν είμαι αρνητικός σε αυτή απλά δεν την ξέρω, αν ακούσω διάφορες γνώμες από αυτούς που έχουν δοκιμάσει και με συμφέρουν και η τιμές τις τότε...
www.cityshop.gr

εκτός των άλλων είμαι και συνεργάτης - αντιπρόσωπος της telepassport, που αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα έβαζα στο γραφείο κάτι άλλο αν με σύμφαιρε οικονομικά...
www.cityshop.gr

Παιδιά χαίρεται!!! Εδώ και μήνες παρακολουθώ την συζήτηση σας και είπα να επέμβω και γω εκφράζοντας την δική μου προσωπική άποψη. Προσωπικά έχω εδώ και 6 μήνες Q 1765 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Δεν έχει μεν τις πιο χαμηλές χρεώσεις, π.χ Τelepassport αλλά την βρίσκω πιο φθηνή από πολλές άλλες. Από ποιότητα σκίζει - προσωπικά την βρίσκω εφάμιλλη του ΟΤΕ. Κάτι που με ευχαρίστησε χθές όμως, λαμβάνοντας τον τελευταίο λογαριασμό, ήταν το επισυναπτόμενο έγγραφο με τίτλο: "Q 1765: Κάτι αλλάζει στην σταθερή τηλεφωνία από 1η Δεκεμβρίου" με ανακοίνωση των νέων μειωμένων τιμών για αστικές, υπεραστικές, προς κινητά και διεθνείς κλήσεις! Και πιστέψτε με, θα κάνει ΜΠΑΜ! Άντε να ακολουθήσουν και οι άλλες. Γένοιτο!

Κι εμεις εδω ειμαστε για να την υποστηριξουμε!

Κοιταμε ολοι πιστευω το οφελος μας..δεν ειμαστε οπαδοι!

Ι need a six month vacation, twice a year.

Αρχικό Μήνυμα από τον INoX

Παιδιά χαίρεται!!! Εδώ και μήνες παρακολουθώ την συζήτηση σας και είπα να επέμβω και γω εκφράζοντας την δική μου προσωπική άποψη. Προσωπικά έχω εδώ και 6 μήνες Q 1765 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Δεν έχει μεν τις πιο χαμηλές χρεώσεις, π.χ Τelepassport αλλά την βρίσκω πιο φθηνή από πολλές άλλες. Από ποιότητα σκίζει - προσωπικά την βρίσκω εφάμιλλη του ΟΤΕ. Κάτι που με ευχαρίστησε χθές όμως, λαμβάνοντας τον τελευταίο λογαριασμό, ήταν το επισυναπτόμενο έγγραφο με τίτλο: "Q 1765: Κάτι αλλάζει στην σταθερή τηλεφωνία από 1η Δεκεμβρίου" με ανακοίνωση των νέων μειωμένων τιμών για αστικές, υπεραστικές, προς κινητά και διεθνείς κλήσεις! Και πιστέψτε με, θα κάνει ΜΠΑΜ! Άντε να ακολουθήσουν και οι άλλες. Γένοιτο!

Ποιές θα είναι οι τιμές δηλαδή;

Παντως δεν ειμαι ευχαριστημενος απο teleps...

Εχει χαλασει η ποιοτητα πολυ,δεν μπορω να επικοινωνησω ευκολα με Q κινητο και δεν εχεις αστικες!

Περιμενω περιμενω αλλα μας δουλευουν...και την εχω σχεδον 1 χρονο ετσι?

καλες οι χρεωσεις αλλα υπομονη niet!

Παμε για αλλες πορτοκαλιες!

Από Δεκέμβριο θα γίνει χαμός στην σταθερή τηλεφωνία, εδω η Telepassport ήδη ανακοίνωσε ότι από του χρόνου η αστική κλήση της θα είναι περίπου 7 δρχ έναντι 8,9 του ΟΤΕ και κάτω από 6,5 από Telepassport σε Telepassport. Ήδη αυτό ισχύει για κατόχους του φωνητικού της DSL (SDSL)...
www.cityshop.gr

Η σύνδεση με το SDSL της Τελεπάσπορτ ουσιαστικά συμφέρει γιατί:

με 55 Ευρώ το μήνα έχω μόνιμη 24ωρη σύνδεση στο Ίντερνετ με σταθερή ταχύτητα στα 128 (upload - download) και δύο φωνητικές γραμμές (2 αριθμούς τηλεφώνου). Εκτός από αυτά έχω μειωμένη αστική κλήση σε σχέση με τον ΟΤΕ περίπου 20% και 11% από τον πιο φθηνό άλλο παροχέα σταθερής τηλεφωνίας! (βάλε και τις πιο φθηνές τιμές σε κινητά και υπεραστικα)....

Μόνο το πάγιο για μια ISDN σύνδεση στον ΟΤΕ είναι πάνω από 26 Ευρώ δηλ. 13 το μήνα + μια σύνδεση Ίντερνετ....

Υπολόγισα ότι τώρα δίνω 140 Ευρώ το δίμηνο στον ΟΤΕ και περίπου άλλα 30 Ευρώ το δίμηνο για 64άρα σύνδεση. Άρα 170Ευρώ το δίμηνο ή 85 το μήνα (χωρίς ΦΠΑ). Με τις τιμές της Telepassport για τα ίδια τηλεφωνήματα και με 128άρα και 24ωρη σύνδεση στο Ίντερνετ θα δίνω 88 Ευρώ...

Επίσης συμφέρει να γίνεις και συνεργάτης της Τελεπάσπορτ και κυρίως αν έχεις δικό σου μαγαζί....

αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...

www.cityshop.gr

entypois καλα ολα αυτα αλλα η teleps ολο κλο κλο ειναι και αυγο τιποτα!

Ειμαι απο τους πρωτους που εβαλαν και δεν εχω δει βελτιωση εδω και 1 χρονο και κατι...!!:zzz:

Αν θελω 1 ωρα για να συννενοηθω με τον αλλον απο το πηγαδι τι να την κανω την μειωση και τα dslια..πιο ακριβα μου ερχεται! :down:

Αρχικό Μήνυμα από τον elteo

entypois καλα ολα αυτα αλλα η teleps ολο κλο κλο ειναι και αυγο τιποτα!

Ειμαι απο τους πρωτους που εβαλαν και δεν εχω δει βελτιωση εδω και 1 χρονο και κατι...!!:zzz:

Αν θελω 1 ωρα για να συννενοηθω με τον αλλον απο το πηγαδι τι να την κανω την μειωση και τα dslια..πιο ακριβα μου ερχεται! :down:

Τι εννοείς κλο κλο κλο;

Είναι η μόνη μέχρι στιγμής που έχει κάνει κάτι παραπέρα εκτός από το να χρησιμοποιεί το δίκτυο του ΟΤΕ. Οι υπόλοιπες τα ξύνουνε...

Όσο για την ποιότητα στις ομιλίες, προφανώς στους δικούς της πελάτες (δηλαδή χωρίς ΟΤΕ) θα είναι τέλεια.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ote και παλι Ote εστω και με αυτες τις τιμες!

Δυστυχως ακομα ειναι πισω τουλαχιστο μια 5ετια..

Αποψη μου βεβαια..

Υπολόγισα με βάση τα

http://www.oteshop.gr/home/xronokarta.htm

http://www.ote-shop.gr/home/convergedcalls.htm

http://www.oteshop.gr/home/nationalcalls.htm

http://www.oteshop.gr/home/internationalcalls.htm

ότι με μια χρονοκάρτα 25€ (30,50€/0,032=953 μονάδες. 953/25€= 0,026 ή 0,022€/μονάδα χωρίς ΦΠΑ) υπάρχουν οι εξής χρεώσεις ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ:

COSMOTE: 0,188 €/min

VODAFONE: 0,192 €/min

TELESTET: 0,214 €/min

Q-TELECOM: 0,222 €/min

Αστικά: 0,022 €/min

Υπεραστικά: 0,054 €/min

Διεθνή: 0,21 €/min (αστικά+κινητά)

Αν σκεφτεί κανείς ότι έχει την καλύτερη ποιότητα και δεν έχει να παρακολουθεί και να πληρώνει πολλούς λογαριασμούς σε διαφορετικές εταιρείες, τότε για μένα είναι σαφές ότι παίρνεις μια χρονοκάρτα, βαζεις τα (...πολλά) νούμερα σε μια μνήμη του τηλεφώνου και καλείς με την πιο φθηνή συνολική χρέωση (στα υπεραστικά και διεθνή σταθερά είναι λίγο πιο ακριβή από π.χ. Telepassport που μάλλον είναι ο φθηνότερος εναλλακτικός με ποιότητα όμως πολύ χειρότερη)

Οι τιμές με την προσφορά που ισχύει έως 15 Δεκεμβρίου (-10%) γίνονται ακόμα φθηνότερες!

COSMOTE: 0,169 €/min

VODAFONE: 0,173 €/min

TELESTET: 0,192 €/min

Q-TELECOM: 0,20 €/min

Αστικά: 0,0198 €/min

Υπεραστικά: 0,048 €/min

Διεθνή: 0,189 €/min (αστικά+κινητά)

Ο καθένας κρίνει μόνος του ανάλογα με το πού κάνει τις κλήσεις του. Εγώ π.χ. στο λογαριασμό μου έχω μοιρασμένο κόστος 40% κινητά (Vodafone και COSMOTE), 50% αστικά και 10% διεθνή Ζώνης Ι. Μετά από δοκιμές που έχω κάνει με Telepassport Tellas και FORTHNET πιστεύω ότι είναι η απλούστερη και πιο ποιοτική λύση. Άσε που φαίνεται ο αριθμός του σταθερού μου, πράγμα που π.χ. με Telepassport χάνεται και δε με αναγνωρίζουν. :)

Δηλαδή θες να πεις ότι με χρονοκάρτα σου βγαίνει πιο φθηνά από ΟΤΕ;

Μήπως κάτι σου έχει ξεφύγει;

Την τελευταία φορά που κοίταξα έβγαινε σαφώς ακριβότερο, αφού οι μονάδες πέφτουν με τον ίδιο ρυθμό και κοστίζουν περισσότερο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από τον con

Από τον ΟΤΕ? Έννοείται! Βγαίνει πιο φθηνή γενικά... Τόσους υπολογισμούς έκανα αναλυτικά και έδωσα και τα sites για επαλήθευση. Νομίζω ότι γενικά δεν είναι γνωστό αυτό και γιαυτό έδωσα αναλυτικά τους υπολογισμούς.

Η τιμή 0,032€/min είναι με ΦΠΑ, και δίνεις 25€ για χρόνο ομιλίας 30,5€

'Αρα η τιμή της μονάδας χωρίς ΦΠΑ είναι όπως έγραψα 0,022€ αντί 0,026€ του ΟΤΕ και όπως λες πέφτουν με τον ίδιο ρυθμό. Γιαυτό και συμφέρει όσο τίποτε άλλο στα αστικά.

Και μέχρι 15 Δεκ 0,0198€ η μονάδα (=1 λεπτό αστικής ομιλίας) με την προσφορά, σε σχέση με 0,024 με τους εναλλακτικούς.

Όλα ΟΚ? :)

Φιλε εισαι λαθος!

Διοτι η μοναδα στον ΟΤΕ με φπα ειναι 0,0307 ενω στην χρονοκαρτα ειναι 0,0320 ! :'(

Δεν γινεται η χρονοκαρτα με την λογικη να ειναι φτηνοτερη απο τον ΟΤΕ!Ειπαμε ειναι χαζοι αλλα οχι και να βγαλουν τα ματια τους με τα ιδια τους τα χερια!!!! ;)

Οπαδοί σίγουρα δεν είμαστε (προτιμώ το φίλαθλος) αλλά σίγουρα δεν είμαστε και κορόιδα! Για αυτό ψαχνόμαστε, ρωτάμε και συγκρίνουμε. Το τι αποφασίζουμε και προτείνουμε δεν το επιβάλλουμε απλά το καταθέτουμε. Πλέον είναι στην προσωπική ευχέρεια του καθενός να...χρησιμοποιήσει τις γνώσεις και συστάσεις όπως εκείνος νομίζει.

Έχει κανεις ακούσει για LMDS και VoIP; Δε νομίζω ότι η Telepassport ξεκίνησε πρώτη την direct τηλεφωνία. Και no worries, απο 2004 αλλοι 2-3 πάροχοι θα κάνουν συνεγκατάσταση και μάλιστα σε περισσότερα κεντρα από ότι η Telepassport. Μη με ρωτήσετε ποιοί...θα γίνω πάλι...οπαδός!

Αντε καλή εβδομάδα να έχουμε!

Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ!

Αρχικό Μήνυμα από τον elteo

Φιλε εισαι λαθος!

Διοτι η μοναδα στον ΟΤΕ με φπα ειναι 0,0307 ενω στην χρονοκαρτα ειναι 0,0320 ! :'(

Δεν γινεται η χρονοκαρτα με την λογικη να ειναι φτηνοτερη απο τον ΟΤΕ!Ειπαμε ειναι χαζοι αλλα οχι και να βγαλουν τα ματια τους με τα ιδια τους τα χερια!!!! ;)

Φίλε (...) είμαι σωστός ως την τελευταία τελεία! Αν βαριέσαι να κάνεις μόνος σου την ανάλυση έχει καλώς. :o Τουλάχιστον μην αφορίζεις χωρίς να έχεις διαβάσει/καταλάβει τι έχω γράψει με τον πιο αναλυτικό τρόπο στα προηγούμενα post μου. Είναι απλά μαθηματικά...

Ή κάθεσαι και διαβάζεις αυτόν που έκανε τον κόπο να γράψει τόσα, χωρίς κανένα όφελος, μόνο και μόνο για ενημέρωση, ή το αφήνεις και δε γράφεις κάτι τόσο λάθος όπως αυτό που αναφέρεις στο post σου...

Φιλικά

Φίλε (...) είμαι σωστός ως την τελευταία τελεία! Αν βαριέσαι να κάνεις μόνος σου την ανάλυση έχει καλώς. :o Τουλάχιστον μην αφορίζεις χωρίς να έχεις διαβάσει/καταλάβει τι έχω γράψει με τον πιο αναλυτικό τρόπο στα προηγούμενα post μου. Είναι απλά μαθηματικά...

Ή κάθεσαι και διαβάζεις αυτόν που έκανε τον κόπο να γράψει τόσα, χωρίς κανένα όφελος, μόνο και μόνο για ενημέρωση, ή το αφήνεις και δε γράφεις κάτι τόσο λάθος όπως αυτό που αναφέρεις στο post σου...

Φιλικά

Sorry con!

Εχεις δικιο... :happy:

Το διαβασα ολο και δεν αφοριζω τιποτα! :whistle:

Απλα ανεφερα το κοστος της μοναδος..τωρα με τις διαφορες προσφορες μεταβαλλεται η μοναδα γι αυτο και η παρανοηση!Κουλαρε λιγακι μια παρατηρηση καναμε μην μας φας! :worry: :worry: :worry: :worry: :worry: