tsourisg Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Μπορείς να καλέσεις μία επαφή κρατώντας πατημένο ένα πλήκτρο;Πχ. κρατώντας πατημένο το 1 να καλείς το σπίτι, με το 2 τη δουλειά κοκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cloudNo5 Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Τελικά βρέθηκε λύση για να γράφουμε ελληνικούς χαρακτήρες με το πληκτρολόγιο; Επίσης, μήπως ξέρει κανείς τί άλλες επιλογές έχουμε σε Windows Mobile PPCs με GPS και alphanumeric keyboard; Τελικά τι ζητάει κανείς απ' τη ζωή, τουλάχιστον απ' το κινητό του; (όχι απαραίτητα μ' αυτή τη σειρά...) 1. WM6 2. Ισχυρό επεξεργαστή (να μη σέρνεται) 3. GPS (must) 4. FM (κάθε μέρα τρένο Κηφισιά-Πειραιά) 5. WI-FI (είναι cool) 6. Να είναι όμορφο, λίγο-πολύ όλοι το χαϊδεύουμε και το καμαρώνουμε (το κινητό μας εννοώ) 7. Numeric Keypad (μετά από 3 μήνες HTC cruise κατάλαβα ότι τελικά δεν πρόκειται να το συνηθίσω και ότι τίποτε δεν αντικαθιστά το πληκτρολόγιο, ειδικά όταν οδηγείς και πρέπει να ψάξεις τον κύριο Αθανασίου με το ένα χέρι και χωρίς να σου αποσπάται η προσοχή) 8. Touch Screen γιατί καλό το numeric keypad αλλά όταν θέλεις να γράψεις μία σημείωση με 5-6 γραμμές, το πενάκι είναι με διαφορά ο γρηγορότερος τρόπος. 9. Bluetooth, κάμερα, MP3, κάρτα μνήμης, θεωρούνται ούτως ή άλλως εκ των ών ουκ άνευ. Απ' όλα τα κινητά που έχω δει να κυκλοφορούν με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, νομίζω ότι το P750 είναι το καλύτερο. Απόψεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Μπορείς να καλέσεις μία επαφή κρατώντας πατημένο ένα πλήκτρο;Πχ. κρατώντας πατημένο το 1 να καλείς το σπίτι, με το 2 τη δουλειά κοκ; Μπορείς. Παράθεση Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Οκ, καταλαβαίνω ότι όλα τα πληκτρολόγια με γράμματα και αριθμούς μπορούν να χαρακτηριστούν αλφαριθμητικά. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος χαρακτηρισμός για την συνήθη διάταξη των πληκτρολογίων των κινητών; Telika egine to mperdema! H synithis diataksi twn pliktrwn pou blepoume sta symbatika kinita onomazetai alphanumeric keyboard. Ta ypoloipa pliktrologia pou moiazoun me ta pliktrologia twn ypologistwn legontai QWERTY keyboards. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galawyer Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Παντως και αυτο το τηλ. εχει προβλήματα, οπως την περιστασιακή αποσύνδεση του BT ακουστικού, που για εμένα τουλάχιστον ειναι σημαντική η απρόσκοπτη λειτουργία του - μου θυμίζει σε εναν βαθμό το παληό μου Μίο Α701 με τα ιδια προβλήματα και ποσες προσπάθειες εκανα με συνεχείς αλλαγές ΡΟΜ ακόμη και μαγειρεμένων για να λειτουργήσει το ρημάδι, φτάνω σε σημείο να σκέπτομαι μήπως φταίει ο επεξεργαστής του INTEL 520 Mz και στα δύο τηλ. - ακόμη οταν συνδεθεί το ΒΤ ακουστικό πρέπει συνεχώς να ανεβάζω την ενταση του ακουστικού γιατί τις πιο πολλές φορές σχεδόν δεν ακούγεται, τελικά παρήγγειλα και ενα Plantronics voyager 815, που ειναι απο τα πιο σύγχρονα ΒΤ για να ιδώ μήπως ευθύνεται το έρμο το Samsung WEP 410 που χρησιμοποιώ, αν και κανένα πρόβλημα δεν μου ειχε προκαλέσει τόσο στο ASUS P526 οσο και στο HTC P3300 που ειχα. Ιδωμεν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Όσον αφορά στην διαθέσιμη RAM μετά από reboot... Για όσο καιρό είχα επάνω την "μαγειρεμένη" (μάλλον) 4.9.1. ROM, το τηλέφωνο ξεκινούσε με 49 ΜΒ (!). Από τότε που έβαλα την "last known good official", έκδοση 4.8.1. το τηλέφωνο ξεκινούσε με 29-30ΜΒ. Σταδιακά, και εγκαθιστώντας εφαρμογές το νούμερο έπεσε στο ~25. Η βασική και πολύ σημαντική διαφορά μεταξύ της 4.9 και της 4.8 - που ενδέχεται να προκαλούσε και το τόσο μεγάλο ποσό διαθέσιμης RAM - είναι το γεγονός ότι δεν είχα alphanumeric keyboard διαθέσιμο, δεν το φόρτωνε δηλαδή στο boot. Αλλά και πάλι, ως μη ειδήμων, εικάζω... δεν μπορώ να πω ότι σίγουρα οφείλονταν εκεί. Πάντως, το τηλέφωνο παραμένει σφαίρα σε επίπεδο καθημερινής λειτουργίας και προς στιγμήν με αφήνει τουλάχιστον ικανοποιημένο. Θα το συνδέσω με κάποιο ΒΤ ακουστικό για να δω τι "πουλιά πιάνει" και θα σας έχω ενήμερους :) Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cloudNo5 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Αν πάρω το P750 από Expansys, προφανώς δεν θα έχει τα ελληνικά WM6. Βάζοντας τώρα ένα ελληνικό πληκτρολόγιο, πιστεύω ότι θα μπορώ να χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα το virtual keyboard με το πενάκι. Θα υπάρχει όμως τρόπος χρησιμοποιώντας το hardware numeric keypad να ψάχνω τις επαφές μου που είναι στα ελληνικά; Για παράδειγμα, στο HTC Cruise (english version), απενεργοποιώντας το skin της HTC για το τηλέφωνο, εμφανιζόταν στη θέση του το virtual numeric keypad, που όταν πάταγες "2" εμφάνιζε λίστα με όλες τιε επαφές που άρχιζαν από a,b,c,α,β,γ. Αν στη συνέχεια πάταγες "3" περιόριζε τις επαφές σ' αυτές που άρχιζαν ad,ae,af,αδ,αε,βε,γε κλπ. Μπορώ να το έχω αυτό από το hardware keypad; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Αν πάρω το P750 από Expansys, προφανώς δεν θα έχει τα ελληνικά WM6. Βάζοντας τώρα ένα ελληνικό πληκτρολόγιο, πιστεύω ότι θα μπορώ να χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα το virtual keyboard με το πενάκι. Δεν θα έχει ελληνικά, αφού δεν έχει κυκλοφορήσει ελληνική ROM για το Ρ750. Δεν υπάρχει ούτε στο site της Asus κάτι για Ελλάδα. Όσον αφορά στο on-screen keyboard, ναι, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Πχ. εγώ έχω εγκατστήσει το Resco Keyboard Pro 5.0 και δουλεύει μία χαρά με τα ελληνικά Θα υπάρχει όμως τρόπος χρησιμοποιώντας το hardware numeric keypad να ψάχνω τις επαφές μου που είναι στα ελληνικά; Όχι, δυστυχώς. Για παράδειγμα, στο HTC Cruise (english version), απενεργοποιώντας το skin της HTC για το τηλέφωνο, εμφανιζόταν στη θέση του το virtual numeric keypad, που όταν πάταγες "2" εμφάνιζε λίστα με όλες τιε επαφές που άρχιζαν από a,b,c,α,β,γ. Αν στη συνέχεια πάταγες "3" περιόριζε τις επαφές σ' αυτές που άρχιζαν ad,ae,af,αδ,αε,βε,γε κλπ. Μπορώ να το έχω αυτό από το hardware keypad; Όχι, και πάλι δυστυχώς δεν γίνεται αυτό στο Ρ750. Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Όχι, και πάλι δυστυχώς δεν γίνεται αυτό στο Ρ750. Ayto ginete se ola ta WM6 ppcs, ap'oti kserw kai exw dokimasei (Sto Asus P535 ginete). H isws den katalabes kala ti rwtouse o cloudNo5. Dokimase na kaneis ayto to parakatw, to opoio einai apo allo forum. Kane thn allagh pou leei sthn registry kai des an mporeis na breis tis Ellhnikes epafes me to hardware keyboard kai pes mas. Thelei soft reset meta. "Απενεργοποίηση του skin και επαναφορά του κλασσσικού στο pad του τηλεφώνου με ταυτόχρονη ενεργοποίηση των Eλληνικών χαρακτήρων στην αναζήτηση επαφών μέσα από το phonepad σε Αγγλική ROM. Αύξηση της ταχύτητας ανοίγματος του τηλεφώνου. Δεν εμφανίζονται τα εικονίδια για video κλήση. Προφανώς η καθυστέρηση οφείλεται στο skin της HTC. HKEY_LOCAL_MACHINE/Security/Phone/Skin αλλάζουμε την τιμή enabled από 1 σε 0." Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Για το πρόβλημα με τα bluetooth ακουστικά σίγουρα δεν ευθύνονται οι επεξεργαστές καθώς και με το touch cruise που φοράει qualcomm έχω αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Ούτε οι rom φταίνε καθώς έχω αλλάξει στο cruise και το πρόβλημα παραμένει, ενώ και με τις cooked για το ρ750 επίσης δεν έχει βρεθεί λύση. Τί κοινό όμως έχουν όλες οι καινούργιες συσκευές που όλως τυχαίως παρουσιάζουν προβλήματα με τα bt; WM6! Είναι το μόνο τελικά που απομένει να φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Den einai akribws etsi. Apo oles tis syskeves HTC poy kykloforoun me WM6, MONO to cruise exei problima sto bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cloudNo5 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Den einai akribws etsi. Apo oles tis syskeves HTC poy kykloforoun me WM6, MONO to cruise exei problima sto bluetooth. Στο δικό μου Cruise το I-tech clip BT παραμένει υποδειγματικό. Αψογος ήχος και δεν έχει χάσει ούτε μία φορά τη σύνδεση. Το ίδιο ακουστικό, όπως και 5-6 άλλα, δεν συνεργάζονται και πολύ καλά με άλλα τηλέφωνα π.χ. Sony Ericsson P900 (που δεν έχει WM). Με το P900 το μόνο που δούλεψε χωρίς απώλειες σύνδεσης ήταν ένα της SONY, που όμως το παράτησα γρήγορα γιατί ο ήχος του στο μέγιστο ήταν... ψίθυρος. Καταλήγω ότι σε κάθε περίπτωση ο συνδυασμός των δύο συσκευών είναι αυτό που παίζει το σημαντικότερο ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cloudNo5 Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Ayto ginete se ola ta WM6 ppcs, ap'oti kserw kai exw dokimasei (Sto Asus P535 ginete). H isws den katalabes kala ti rwtouse o cloudNo5. Dokimase na kaneis ayto to parakatw, to opoio einai apo allo forum. Kane thn allagh pou leei sthn registry kai des an mporeis na breis tis Ellhnikes epafes me to hardware keyboard kai pes mas. Thelei soft reset meta. "Απενεργοποίηση του skin και επαναφορά του κλασσσικού στο pad του τηλεφώνου με ταυτόχρονη ενεργοποίηση των Eλληνικών χαρακτήρων στην αναζήτηση επαφών μέσα από το phonepad σε Αγγλική ROM. Αύξηση της ταχύτητας ανοίγματος του τηλεφώνου. Δεν εμφανίζονται τα εικονίδια για video κλήση. Προφανώς η καθυστέρηση οφείλεται στο skin της HTC. HKEY_LOCAL_MACHINE/Security/Phone/Skin αλλάζουμε την τιμή enabled από 1 σε 0." Παράκληση σε όσους έχουν το P750, βάλτε κάποιο ελληνικό πληκτρολόγιο, που μάλλον το έχετε ήδη κάνει, και μετά κάντε την αλλαγή στη registry όπως περιγράφεται παραπάνω. Μετά ένα soft reset και δοκιμάστε αν μπορείτε να βρείτε τις ελληνικές επαφές σας με το hardware πληκτρολόγιο. Εννοείται ότι μπορείτε να ξαναλλάξετε τη registry στην αρχική της τιμή όποτε θέλετε χωρίς πρόβλημα. Η όλη διαδικασία δεν ξεπερνάει το 1 λεπτό. Αν δουλέψει πείτε το, και το παραγγέλνω αμέσως. Παύλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Όχι Παύλο, δεν "παίζει" αυτό το trick... :( Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cloudNo5 Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Όχι Παύλο, δεν "παίζει" αυτό το trick... :( Μμμ, δεν είναι και πολύ καλό αυτό... Δηλαδή, με το hardware πληκτρολόγιο δεν υπάρχει -προς το παρόν- τρόπος να βρεις τις ελληνικές επαφές σου; Και λέω προς το παρόν, γιατί ελπίζω ότι όταν κυκλοφορήσει η version με τα ελλαηνικά WM6 δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Παύλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 ...Δηλαδή, με το hardware πληκτρολόγιο δεν υπάρχει -προς το παρόν- τρόπος να βρεις τις ελληνικές επαφές σου; Ακριβώς έτσι είναι φίλε μου... Κάνε υπομονή, πού θα πάει κάτι θα βγει και για την... "ψωροκώσταινα" :( Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Υπάρχει κάποιο site τύπου xda-developers για τις συσκευες της asus? Που μπορεί, κάποιος να βρεί cooked ρομ και άλλα τέτοια διάφορα? Σας ευχαριστώ. Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Υπάρχει κάποιο site τύπου xda-developers για τις συσκευες της asus? Που μπορεί, κάποιος να βρεί cooked ρομ και άλλα τέτοια διάφορα? Σας ευχαριστώ. http://asusmobile.net/ http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=259 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Η συσκευή γίνεται να αναβαθμιστεί με άλλα 64 mb ram!!! Οι ρώσοι το κατάφεραν αλλά χρειάζεται επέμβαση και στο hardware της συσκευής: http://asusmobile.ru Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Αφού προηγηθεί αλλαγή στα ram chip... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Afto mporei na ginei se opoiadipote syskevi alla pistepse me... den aksizei ti fasaria. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Με την αγορά του P750 που έκανα από το expansys μου δώσανε ένα κουπόνι έκπτωσης 25 euro που ισχύ μέχρι 30 απρίλη 2008. Επειδή εγώ δεν το χρειάζομαι και για να μην πάει χαμένο το δίνω. Ο πρώτος που θα μου στήλη pm είναι και δικό του :p edit: το κουπόνι το πήρε ο φίλος athanaso77 :) Παράθεση Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Σε πρόλαβα; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το Bluetoothfix να μας πει αν υπάρχει διαφορά; http://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/Mobile_Phone/P750/P750HotFix_WW70183_3.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galawyer Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το Bluetoothfix να μας πει αν υπάρχει διαφορά; http://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/Mobile_Phone/P750/P750HotFix_WW70183_3.rar Βελτίωσε κατα πολύ την κατάσταση, πλήν ομως δεν ελυσε πλήρως το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts