donmitsos Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Απο το σπιτι σου?Εγω δηλαδη που μενω θεσσαλονικη και εχω αποδειξη αγορας(εγγυηση) που να παρω τηλεφωνο να ερθουν να το φτιαξουν? Παράθεση Χ10 mini 2.1 Iridium Rom Thanks to Dark_Dog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerina_p21 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Ε καλα αν ερχεται κ στο σπιτι τι να πω!!!Θα τους κερασω κ καφε!:lol::lol::lol:Θα παω απ το καταστημα κ βλεπουμε!!αλλα ειναι ντροπη απ οσα διαβασα εδω,να δινουν μονο φορτιστη με το κινητο!Εμεις οι παλιοτεροι μαλλον ημασταν πιο τυχεροι σ αυτο το θεμα!Παντως οσοι φιλοι μου ζηλευουν...αποκαλουν το κινητο φωτογραφικη μηχανη!!!Ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Δεν πιστεύω ότι θα σου στείλουν και σπίτι άτομο να παραλάβει το κινητό.Από ταινία μου ακούγεται να βγήκε :lol: Πάντως άμα μπαίνουν στον κόπο για ένα τόσο μικρό θέμα όπως η αναβάθμιση ας κάνουν τον κόπο να προσλάβουν καμία 2μετρη ξανθιά να την στέλνουν στα σπίτια...θα τραβάει πελάτες,πράγμα που δεν κάνει με τα πακέτα αγορών που προσφέρει τώρα τελευταία !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Σου στελνουν, αλλα εκτος του οτι θα παρει καμια εβδομαδα πηγαινελα, εχω την εντυπωση οτι πληρωνεις και τα εξοδα του κουριερ! Καλυτερα παρε να τους ρωτησεις. Εγω πηγα αμπελοκηπους με το παλιο μου LG και το πηρα απο εκει σε 2 μερες αναβαθμισμενο και τσαμπα φυσικα αφου ηταν στην εγγυηση! Λιγο off topic, αλλα εβλεπα πριν μερικους μηνες την ανακοινωση του Viewty 2 και λεω..παει πεθανε το κινητο μας! Καμια σχεση.. τι καταφερε το 2; 8 μεγαπιξελ και "εξυπνη φωτογραφιση"; Σιγα! Το πρωτο παραμενει ενα πολυ καλο φωτογραφικο κινητο με κορυφαιο βιντεο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huey39 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Καλησπέρα σε όλους. Είναι το πρώτο μου post μιας και απέκτησα το κινητό μόλις πριν από δύο ημέρες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και πιστεύω εκτός από μία- δύο παρατηρήσεις, είναι ότι καλύτερο υπάρχει για τα χρήματα που πλήρωσα...Αυτό που παρατήρησα είνα πως όταν γράφω sms με το κλασσικό πληκτρολόγιο που σου δίνει και επιλογή για Τ9, και όχι αυτό που μοιάζει με υπολογιστή, επάνω στα κουμπιά μου βγάζει μόνο λατινικούς χαρακτήρες και όχι το Ελληνικό αλφάβητο..Γνωρίζει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό? Φυσικά έχω κάνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις για τη γλώσσα του τηλεφώνου και για τη γλώσσα γραφής(είναι όλες για Ελληνικά). Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Εχει ένα κουμπί που μοιάζει με πληκτρολόγιο πάνω στην οθόνη (κάπως έτσι =-=-=) για πάτα το...λογικά θα στο γυρίσει στα ελληνικά.Τη πρώτη φορά που γράφεις μήνυμα με πληκτρολόγιο υπολογιστή σου βγάζει αγγλικά,τις επόμενες δεν έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huey39 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Στο πληκτρολόγιο υπολογιστή έχω κανονικά ελληνικούς χαρακτήρες...Στο άλλο πατώντας το κουμπί που λες δεν μου το γυρνάει στα ελληνικά..Δεν ξέρω τι φταίει....νομίζω έχω δοκιμάσει τα πάντα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosthebest Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Φιλε εμενα δν παρουσιαζει κανενα προβλημα.Μηπως στις γλωσσες εχιες βαλει αυτοματο αντι για ελληνικα?Για δοκιμα σε το και θα δειξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huey39 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 θα το δοκιμάσω και θα δω...Σ΄ευχαριστώ πολύ.. οχι, ενώ μπορώ και γράφω κανονικά με Τ9 στα ελληνικά, το πληκτρολόγιο εμφανίζει μόνο λατινικούς χαρακτήρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayioto Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Καλημέρα αγαπητοί. Πρόσφατα αγόρασα και εγώ το LG Viewty KU990i. Δυστυχώσ μέσα στο κουτί δεν υπήρχε CD εγκατάστασησης. Βρήκα ένα στο Ιντερνετ αλλά με δυσκολεύει πού να περάσω τις αγαπημένες μου μουσικές και φωτογραφίες. Έχετε κάτι να με συμβουλέψετε? Μπορώ να βρω κάπου το δικό του CD? Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Η βοήθεια σας είναι πολύτιμη γιατί είμαι και λίγο άσχετη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Καλημέρα αγαπητοί. Πρόσφατα αγόρασα και εγώ το LG Viewty KU990i. Δυστυχώσ μέσα στο κουτί δεν υπήρχε CD εγκατάστασησης. Βρήκα ένα στο Ιντερνετ αλλά με δυσκολεύει πού να περάσω τις αγαπημένες μου μουσικές και φωτογραφίες. Έχετε κάτι να με συμβουλέψετε? Μπορώ να βρω κάπου το δικό του CD? Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Η βοήθεια σας είναι πολύτιμη γιατί είμαι και λίγο άσχετη.... Καλημέρα σου.Γιατί δεν παίρνεις μια κάρτα μνήμης, το κινητό σηκώνει μέχρι 2gb,είναι πάμφθηνη και μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου έτσι.Είτε με καποιο usb card reader είτε με τη λειτουργία μαζικής αποθήκευσης που έχει το κινητό.Μη μπλέκεις με το cd.Ετσι κ αλλιώς θα χρειαστείς κάρτα μνήμης. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos4744 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Γεια σας παιδιά! Είμαι κάτοχος εδώ και κάτι βδομάδες του καινούριου κινητού LG KU990i. Έχω δυο απορείες: 1) Στα μηνύματα έχω στην διάθεση μου με Ελληνικούς χαρακτήρες μόνο 70 χαρακτήρες στην διάθεση μου ανα μήνυμα, ενώ με Λατινικούς χαρακτήρες μου διαθέτει 160 χαρακτήρες ανα μήυμα. Γιατί γίνετε αυτό? Υπάρχει καμία ρύθμιση να κάνω και τα Ελληνικά στους 160 χαρακτήρες? 2) Υπάρχει τρόπος να πρόσθεσω και άλλες συντομεύσεις επιπλέον στις 9 που έχει ή να κάνω κάνω έστω κάποιες αλλαγές σε αυτές? π.χ να αντικαταστήσω κάποια συντόμευση που ήδη υπάρχει και μου είναι άχρηστη με κάποια άλλη που θα μου ήταν πιο χρήσιμη? Αν ξέρετε κάτι please help me! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huey39 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Γεια σας παιδιά! Είμαι κάτοχος εδώ και κάτι βδομάδες του καινούριου κινητού LG KU990i. Έχω δυο απορείες: 1) Στα μηνύματα έχω στην διάθεση μου με Ελληνικούς χαρακτήρες μόνο 70 χαρακτήρες στην διάθεση μου ανα μήνυμα, ενώ με Λατινικούς χαρακτήρες μου διαθέτει 160 χαρακτήρες ανα μήυμα. Γιατί γίνετε αυτό? Υπάρχει καμία ρύθμιση να κάνω και τα Ελληνικά στους 160 χαρακτήρες? 2) Υπάρχει τρόπος να πρόσθεσω και άλλες συντομεύσεις επιπλέον στις 9 που έχει ή να κάνω κάνω έστω κάποιες αλλαγές σε αυτές? π.χ να αντικαταστήσω κάποια συντόμευση που ήδη υπάρχει και μου είναι άχρηστη με κάποια άλλη που θα μου ήταν πιο χρήσιμη? Αν ξέρετε κάτι please help me! Πήγαινε στις ρυθμίσεις μηνυμάτων-μύνημα κειμένου-κωδικοποίηση χαρακτήρων και κοίτα να μην είναι τσεκαρισμένο το unicode. Τσέκαρε το προεπιλεγμένη αλφάβητος. Oι συντομεύσεις δυστηχώς δεν αλλάζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 2) Υπάρχει τρόπος να πρόσθεσω και άλλες συντομεύσεις επιπλέον στις 9 που έχει ή να κάνω κάνω έστω κάποιες αλλαγές σε αυτές? π.χ να αντικαταστήσω κάποια συντόμευση που ήδη υπάρχει και μου είναι άχρηστη με κάποια άλλη που θα μου ήταν πιο χρήσιμη? Να προσθέσεις και άλλες δεν γίνεται,να αλλάξεις όμως αυτές που ήδη υπάρχουν και πιθανώς να μην τις χρειάζεσαι,γίνεται.Προφανώς χάνεις την εγγύηση σου αλλά άμα θες να ρίξεις μία ματιά εδώ.Το πως και τι δεν ξέρω! Απλά βρήκα το λινκ για πάρτυ σου,την οποιαδήποτε απορία ρωτάς κατευθείαν εκεί :) Υ.Σ : Αμα δεν είστε σίγουροι για κάτι,απλά μην απαντάτε.Από το να δώσετε μία λάθος απάντηση είναι καλύτερο να μην απαντήσετε καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huey39 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Να προσθέσεις και άλλες δεν γίνεται,να αλλάξεις όμως αυτές που ήδη υπάρχουν και πιθανώς να μην τις χρειάζεσαι,γίνεται.Προφανώς χάνεις την εγγύηση σου αλλά άμα θες να ρίξεις μία ματιά εδώ.Το πως και τι δεν ξέρω! Απλά βρήκα το λινκ για πάρτυ σου,την οποιαδήποτε απορία ρωτάς κατευθείαν εκεί :) Υ.Σ : Αμα δεν είστε σίγουροι για κάτι,απλά μην απαντάτε.Από το να δώσετε μία λάθος απάντηση είναι καλύτερο να μην απαντήσετε καθόλου. οκ, λάθος μου... Το διάβασα όμως και γω, ότι δεν αλλάζει, κάπου μέσα στο topic, γι΄αυτό και το μετέφερα...ίσως έπρεπε να το ψάξω καλύτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayioto Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Πρώτα, σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι να κάνω. Αν δεν έχω το CD για να εγκαταστήσω το LG PC Suite πως θα μπορέσω να περάσω μέσα μουσική και φωτο. Κάρτα μνήμης έχω βάλει ήδη. Αλλά από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι πρέπει ακριβώς να κάνω. Συγνώμη αν γίνομαι κουραστική με την άγνοια μου, αλλά η βοήθεια σας είναι πολύτιμη. Περιμένω με αγωνία την απάντησή ας. Ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 οκ, λάθος μου... Το διάβασα όμως και γω, ότι δεν αλλάζει, κάπου μέσα στο topic, γι΄αυτό και το μετέφερα...ίσως έπρεπε να το ψάξω καλύτερα.. Δεν πειράζει ρε μαν :) Για αυτό ακριβώς το λόγο το είπα.Επειδή πληροφορίθηκες λάθος από κάποιον πήγες άθελα σου να πληροφορίσεις και εσύ άλλον.Τέσπα πάμε παρακάτω. Πρώτα, σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι να κάνω. Αν δεν έχω το CD για να εγκαταστήσω το LG PC Suite πως θα μπορέσω να περάσω μέσα μουσική και φωτο. Κάρτα μνήμης έχω βάλει ήδη. Αλλά από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι πρέπει ακριβώς να κάνω. Συγνώμη αν γίνομαι κουραστική με την άγνοια μου, αλλά η βοήθεια σας είναι πολύτιμη. Περιμένω με αγωνία την απάντησή ας. Ευχαριστώ και πάλι Το LG pc suite σου χρειάζεται μόνο για να μεταφέρεις τον τηλεφωνικό κατάλογο και για backup πριν από αναβαθμίσεις κτλπ.Τώρα για να μεταφέρεις μουσική,εικόνες και video κάνε το εξής.Πήγαινε μενού>ρυθμίσεις τηλεφώνου>συνδεσιμότητα>σύνδεση usb>μαζική αποθήκευση.Από τη στιγμή που το κάνεις αυτό,κάθε φορά που θα συνδέεις το κινητό σου στον υπολογιστή θα στο διαβάζει σαν usb flash memory.Η μονάδα (G) νομίζω είναι η μνήμη του τηλεφώνου και η μονάδα (H) της κάρτας μνήμης.Δεν έχω τα καλώδια μαζί μου,οπότε δεν μπορώ να ξέρω σίγουρα,άσε που αλλάζει και η ονομασία απο pc se pc :p Υ.Σ: Τώρα είδα ότι εσύ είχες ρωτήσει για τις συντομεύσεις και σου είχαν δώσει και εσένα λάθος απάντηση.Αμα ακόμα ενδιαφέρεσαι για τις συντομεύσεις ρίξε μία ματιά εδώ.2 πράγματα πριν κοιτάξεις: 1ον) Είχες πει ότι είσαι άσχετη με αυτά,οπότε να ξέρεις θα χάσεις την μπάλα(εκτός αν είσαι τσακάλι) 2ον) Θα χάσεις σίγουρα την εγγύηση(και ας είσαι τσακάλι :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayioto Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Ευχαριστώ πολύ πολύ. Θα ακολουθήσω τις οδηγίες σας και θα μοιραστώ μαζί σας τα αποτελέσματα. Καλό Σαββατοκύριακο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S_George Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Σημερα μ χάλασε h o8oni του iPhone 3G και για 15 μερες 8α χρησιμοποιώ το παλιο μ κινιτο το LG KU990 θα ηθελα να ρωτήσς επειδει εχω προγραμμα Cosmote i-35 και εχω 500MB data πως μπορω να χρησιμοποιησω το KU990 ως modem!???;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω κάποια σχετικά με το κινητό : 1. Έχει 3" οθόνη και έχω την εξής απορία, η οθόνη γυρίζει οριζοντίως ? Δεν εννοώ φωτογραφίες και βίντεο που ελπίζω να γίνεται, εννοώ το μενού και κυρίως στη σύνταξη μηνύματος 2. Το κινητό δεν παίρνει widgets , υπάρχει κάποιος τρόπος ίσως με κάποια αναβάθμιση ή με κάποιο πρόγραμμα να πάρει widgets ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Φιλε μου , γιατι δεν κοιτας ενα renoir, arena ή ενα viewty smart που υφιστανται? Ειναι πιο καινουρια μοντελα και με περισσοτερες επιλογες! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosthebest Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Παιδες καλησπερα.Το κινητο μ παρουσιαζει 1 προβλημα.Ξαφνικα ορισμενες φορες δν μ αναγνωριζει τν καρτα μνημης.Εινα σαν να τν εχω βγαλει δηλαδη.Ειναι προβλημα κινητου η καρτας αυτο?Και κατι αλλο.Εκανα διαμορφωση.Πιστευω να φτιαξει.Ξερει κανεις τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Συνηθως ειναι προβλημα καρτας και εχει παρουσιαστει στις Kingston(με αυτο το κινητο). Εσυ ποια εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosthebest Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Εγω εχω sandisk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FingolfinGR Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Σκέφτομαι να πάρω το KU990i Viewty, αλλά βλέπω ότι υπάρχει και το KU990 Viewty. Ποιες οι διαφορές τους; Το KU990 Viewty είναι ελαφρώς πιο ακριβό, γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts