Jump to content

LG Viewty (KU990)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ηχείο γτ πολύ το θεωρούν άθλιο και κυρίως για μουσική?Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και μάλιστα είναι κ δυνατό και παίζει καθαρά.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε παιδια γιατι ολοι στη cosmote μπορει και στο γερμανο ειναι μ........ παλι το κινητο δεν το πηρα γιατι γιατι πριν 3 χρονια εκανε η μαμα μου ενα εταιρικο να μιλαμ ολοι οικογενειακος φθηνα αλλα το σιζητισανε με την αδερφη μου κια δεν την συμφερε και το εβγαλε {τους αριθμους δεν τουσ ειχαμε παρει} εεε μην σας στα λεω αναλυτικα πριν δυο χρονια καναμε παλι ενα κρτοσυμβολαιο για να παρω το w810i ε δεν βρικανς κατι ομως τωρα βρικανε οτι υπαρχει ενα ποσο {οχι μεγαλο} και το πληρωσαμε το σαββατο και μας ειπαμε οτι θα το παρουμε σημερα {Δευτερα} αλλα πηγε η μαμα μου να το παρουμε και δεν το πηραμε ελεος εχω αγωνια {μας ειπανε οτι θα το παρουμε αυριο αλλιως την πεμπτη ελος εχω αγωνια :(:(:(:cry:

Το ηχείο γτ πολύ το θεωρούν άθλιο και κυρίως για μουσική?Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και μάλιστα είναι κ δυνατό και παίζει καθαρά.

Κανείς δεν είπε ότι δεν είναι καλό. Κατά την γνώμη μου είναι ικανοποιητικό αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με τα N series της Nokia. Παρ' όλα αυτά μια χαρά είναι!

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Μην ανησυχεις φιλε μου θα το παρεις. Απλα δεν το ειχαν διαθεσιμο και το εχουν παραγγειλει. Ξερεις πως ειναι τωρα αυτα στους πωλητες αρεσει να βασανιζουν τον κοσμο που αγωνια ν'αποκτησει μια συσκευη! :p

Το ηχειο πιστευω κι εγω πως ειναι πολυ καλο και ακουγεται αρκετα δυνατα. Ισως με παλιοτερο firmware να ειχε προβλημα δεν ξερω. Αληθεια ποιο ειναι το τελευταιο firmware? Εγω εχω το 10d.

Παντως ειναι καλη κατασκευη το Viewty και δε φοβασαι μη σου διαλυθει στο χερι! Καλο ειναι βεβαια με τετοια touch κινητα να ειμαστε προσεκτικοι. Εγω πχ ποτε δεν το βαζω χυμα σε καποια τσεπη με κλειδια κλπ. Εχει τη δικη του τσεπη στο μπουφαν η το τσαντακι μεσης. ;)

(Το auto heal ειναι και καλα οτι επιδιορθωνεται απο μονο του και το λεμε για πλακα μην ψαρωνεις!:p)

αα οκ το κινητο το ειχαν εκει στην αρχη οταν πηγαμε το ανοιξε το κινητο να το δω {χωρις μπαταρια} απο εξωτερικη εμφανιση

καλησπερα παιδια...τελικα το πηρα κι εγω μολις πριν μια ωρα...τελικα πηρα το ασπρο....εφαρμογες κ θεματα που μπορω να βρω??ευχαριστω

Καλοριζικο! Για θεματα και πως να τα βαλεις δες 3 σελιδες πισω τα links που εχουμε ποσταρει.

Αν αργουσε τοσο φιλε μου θα ειχε φυγει απ'το παραθυρο! Μην βασιζεσαι στα video που βαζει ο καθενας στο ιντερνετ. Δεν ειναι και το γρηγοροτερο τηλεφωνο αλλα μια χαρα παει και δεν θα σε προβληματισει.

εμενα δεν με ενδιαφερει η γρηγοραδα να ανοιγει γιατι και το w810i δεν εινι και το καλυτερο να κανει ενα λεπτο να ανοιξει της παρακατω φωτογραφιες αλλα δεν πειραζει

Καλησπερα,

ειχα το viewty για κανα χρονο και ειναι οντως πολυ ανθεκτικο στις πτωσεις. Το αν αργει η οχι θα το καταλαβεις μολις αρχισει να γεμιζει. Εμενα απο ενα σημειο και εμτα με ενοχλουσε αφανταστα. Επισης μετα απο ενα χρονο απροσεκτης χρησης αρχισε να κανει κολπα στο touch.

Γενικα καλο τηλεφωνακι πολυ μουρατο και με τρομερο βιντεο. του λειπει το λιγο καλυτερο φλας τη νυχτα. Το δωσα και πηρα Ν82 τωρα...

Εμ αυτα τα κινητα δεν ειναι για απροσεχτη χρηση. Το να τα φτιαχνουν ανθεκτικα δεν σημαινει οτι πρεπει εμεις να τους κανουμε crash test! :p

Παντως το να κανει 2-3 δευτερα να σου ανοιξει τις εικονες δε νομιζω οτι ειναι τοσο τραγικο πια! Εμενα τουλαχιστον τοσο κανει και λιγοτερο κι εχω αρκετες φωτογραφιες. Το ιδιο ισχυει και για τους ηχους κλπ.

Ρε παιδια αυτο το touch screen μου εχει κανει ζημια.. παω να πιασω ενα απλο κινητο με πληκτρα και πιεζω την οθονη του! :lol:

Εγω παντως αρχισα να εχω μεγαλο θεμα με την αφη καθως απο ενα σημειο και μετα εκανε τα δικα του. ιδιο προβλημα ειχε και φιλος με ιδιο τηλεφωνο αλλα νταξει αυτος δεντ ο προσεχε καθολου.

Ειμαι της αποψης οτι το τηλεφωνο το χρησιμοποιω και δε με χρησιμοποιει. Δηλαδη να το χω σε 5 θηκες και καθε φορα που με παιρνουν στο αμαξι να πρεπει να κανω και 5 στραβοτιμονιες για να το σηκωσω-οχι δεν το κανω. Γι αυτο και σιγα σιγα φθειροταν. Ειπαμε δεν το πεταγα κατω.

Επισης για οποιον ενδιαφερεται να το αγορασει να πω τα εξης:

-Η καμερα ειναι καλη τη μερα. Τη νυχτα το φλας ειναι λιγο καλυτερο απο λεντ δηλαδη 1-1μιση μετρο για να φανει ανθρωπινα

- Οταν αρχισει και γεμιζει με φωτογραφιες σερνεται παρα πολυ. Δε μιλαω να μπεις στο ειδικα διαμορφωμενο μενου (οταν αλλαζεις απο καμερα σε βιντεο σε εναπαραγωγη) που κανει 5χρονια αλλα ακομα και στο φακελο "οι εικονες μου"

-στα mp3 δεν εχει equalizer κι ας εχει τρομερα ακουστικα.

-Παιζει τρομερα βιντεο. Δεν πιανεται στο βιντεο το μηχανημα

-Μπαταρια παιρνεις 2 απο ebay με 10 ευρω και καθαριζεις

-Η αφη εχει θεμα αν το χρησιμοποιεις οπως καθε κινητο αλλα αργει πολυ να εμφανιστει.

Γενικα για 200ευρω ειναι καλη επιλογη γιατι προσφερει οθοναρα και τρομερο βιντεο. Τιποτα παραπανω...

Εννοεις οτι η οθονη χαλαει οσο περναει ο καιρος με την αφη και δεν ανταποκρινεται σωστα; Ας μας πουν και καποιοι που το εχουν για μεγαλο χρονικο διαστημα. Παντως οσο αφορα τις μπαταριες ειμαι της αποψης να προτιμαμε αυθεντικες. Ποτε δεν ξερεις τι γινεται...

Υπάρχει δηλαδή και φορτιστής για να φορτίσεις την μπαταρία μόνη της χωρίς να είναι πάνω στο κινητό?

Και κάτι άλλο...επειδή κατά 90% το κινητό το έχω στην μπροστά τσέπη του παντελονιού ενδέχεται να έχω πρόβλημα με την οθόνη?Και απο λειτουργία αλλα και από γρατζουνιές?

Μια φίλη μου είπε πως της κρατάει 5 μέρες και βράδυ ανοιχτό μιλώντας και αρκετά(με το αγόρι της)

5 μερες??

αυτο δεν γινεται ρε παιδια!

και να μιλαει και στο τηλ.!!

πρεπει να ειναι πανω στο κινητο κανας μονιμος φορτιστης!!:lol:

Όντως κάτι τέτοιο δεν γίνεται. Εγώ ήμουν ένας από τους οποίους κρατούσε περισσότερο η μπαταρία (δεν ξέρω τον λόγο) αλλά τόσες μέρες με τίποτα. Η οθόνη παιδιά να πω και εγώ που το είχα καιρό μου έκανε και μένα κάτι κουλά. Την πατούσα δεν έκανε τίποτα και έπρεπε να το κλείσω να το ανοίξω και αν λειτουργήσει. Από τότε που το έχει ο αδερφός μου είναι μια χαρά!! Είναι γνωστό βέβαια πως είμαι άτσαλος! :p :lol:
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Μπορει να κραταει 5 μερες αν εχεις τη μπαταρια των 1600mAh! Αλλα μετα θα'χεις ενα τουβλο στην τσεπη! :p Ομως δεν θα το συνιστουσα κινητα με touch screen να τα βαζετε στις στενες τσεπες των παντελονιων. Παντως εγω ακομα δεν εχω κανενα προβλημα με την οθονη και το εχω δουλεψει αρκετα. Καμια φορα δεν ανταποκρινεται με το πρωτο "κλικ" αλλα αυτο συμβαινει σε ολους φανταζομαι. Εξακολουθω να ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την αγορα μου!

Εγώ δεν εννοώ αυτό με την οθόνη. Πρόβλημα κανονικό, την πατούσα και δεν έκανε τίποτα. Μόνο τα κουμπιά δούλευαν. Βέβαια έχει φάει και κάποιες τούμπες όπως κάθε κινητό

Υπάρχει δηλαδή και φορτιστής για να φορτίσεις την μπαταρία μόνη της χωρίς να είναι πάνω στο κινητό?

Και κάτι άλλο...επειδή κατά 90% το κινητό το έχω στην μπροστά τσέπη του παντελονιού ενδέχεται να έχω πρόβλημα με την οθόνη?Και απο λειτουργία αλλα και από γρατζουνιές?

Μια φίλη μου είπε πως της κρατάει 5 μέρες και βράδυ ανοιχτό μιλώντας και αρκετά(με το αγόρι της)

Η οθόνη του κινητου ειναι το λιγοτερο για το οποιο πρεπει ν ανησυχείς αν θα συνεχισεις να εχεις οποιοδήποτε κινητο στην μπροστινή τσέπη σου :ninja:

Η οθόνη του κινητου ειναι το λιγοτερο για το οποιο πρεπει ν ανησυχείς αν θα συνεχισεις να εχεις οποιοδήποτε κινητο στην μπροστινή τσέπη σου :ninja:

Δεν ρώτησα αυτό και ήμουν σίγουρος πως κάποιος θα πεταχτεί

Ρώτησα αν έχει πρόβλημα η οθόνη έτσι.Έχει?

Για μπαταρία σκέφτομαι να κάνω το εξής να πάρω ένα σταθερό φορτιστή και μια μπαταρία απο Ebay να έχω την καβάτζα μου...από την άλλη να πάρω ένα SE και να ξενοιάσω

Λοιπον μιας και τεθηκε το ερωτημα πιο πριν. Η δικη μου εμπειρια για το viewty -και το τονιζω δικη μου- ειναι οτι το viewty εχει 2-3 θεματακια:

-Η οθονη αν δεν προσεχετε ευλαυικα το κινητο ενδεχεται να εμφανισει προβληματα στην αφη μετα απο καιρο. Εμενα μου το εμφανισε στους 11 μηνες. Σε καποιον που προσεχει δεν ξερω αν θα βγει αλλα και απο ξενα φορουμ δε διαβαζω και τα καλυτερα

- Οταν γεμιζει η καρτα μνημης τα πραγματα κυλανε πολυ αργα στις φωτογραφιες απο οποιο μενου κι αν προσπαθησει καποιος να τις δει. Οχι οπως στο βιντεο αλλα και παλι ενοχλητικα αργα

-Το κινητο γενικα δεν παει νερο στα transitions οπου η ανταποκριση αφης-κινησης στην οθονη ειναι αργοστροφη. Ακομα χειροτερο το renoir.

Καποιος ειπε για το κινητο στην τσεπη. Το 90% εκει το βαζουν. Κι εγω πανω κατω εκει το χω. Δυστυχως.. Ελπιζω να κανω παιδια και να μην εχω προβλημα.

Για το θεμα μουφα μπαταρια απο ebay δεν νομιζω οτι διατρεχει κυνδινος. Ας μην μας πουλανε φουμαρα οι εταιρειες. Μια χαρα δουλεια κανουν και οι κινεζικες και με ιδιες χωρητηικοτητες μαλιστα. Πηγαιντε σε μαγαζι με αξεσουαρ κινητων να δειτε τι παιζει και ρωτηστε. Εγω 1 χρονο π δουλευα σε τετοιο εχω να πω πως τις εμπιστευομαι παρα να σκασω τα 5πλασια για την αυθεντικη. Ειδικα στο ebay αν το ψαξεις σωστα θα βγεις κερδισμενος. Στο viewty ειχα 2 εξτρα μπαταριες με φορτιστη εξωτερικο και επι ενα χρονο δεν εκανε κιχ απο θεμα μπαταριας. Ουτε να πεφτει γρηγορα ουτε μια να εχει μια οχι. Και μαλιστα με κινεζικες μπαταριες. Γιατι απο που νομιζετε οτι παιρνουν τις κυψελες οι εταιρειες? απο τα ιδια εργοστασια στην κινα π φτιαχνονται και οι κινεζικες..