Jump to content

LG Viewty (KU990)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οσο για την καρτα παιδες απλα αγοραστε μια Sandisk Mobile Premier 2gb.... και θα λυθουν ολα τα προβληματα εγγυημενα!:D

Ποια η διαφορά της -λειτουργικα-με την απλη microSD Sandisk 2Gb για το κινητο μας;Εχεις υποψιν μηπως:worry:

Ποτέ μην λές ποτέ :!:

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και εγώ Sandisk είχα και μου έκανε πρόβλημα. Συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι πρόβλημα από χτύπημα, ή του λογισμικού (είχα το πρώτο, και εκείνο τον καιρό δεν ήξερα πως να το αλλάξω).
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Καποια ουσιαστικη διαφορα δεν γνωριζω απλα ειναι προτεινομενη απο πολλους κατοχους LG. Εγω στο Viewty και στο KC550 που τη δοκιμασα δουλεψε αψογα χωρις το παραμικρο κολλημα! Αντιθετως για την Kingston στο LG εχω ακουσει/διαβασει αρκετα παραπονα. Ισως αν εχετε παλιο λογισμικο να φταιει και αυτο για τα οποια προβληματα παρουσιαζονται.

Ποια η διαφορά της -λειτουργικα-με την απλη microSD Sandisk 2Gb για το κινητο μας;Εχεις υποψιν μηπως:worry:

Από όσο ξέρω οι premmier έχουν μεγαλύτερη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων αλλά κατά τα άλλα δεν νομίζω ότι έχουν καμία λειτουργική διαφορά από τις υπόλοιπες Sandisk

H ρυθμισεις για το allocation unit size ειναι στο μενου διαμορφωση, πας o υπολογιστης μου -> αριστερο κλικ πανω στην καρτα μνημης -> διαμορφωση(format) και επιλεγεις απο την λιστα 16KBytes.

εμενα μου εμφανιζουν τα ΧΡ μονο προεπιλεγμενο μεγεθος και δεν με αφηνουν να το αλλαξω :(

μπορει να βοη8ησει καποιος ???? http://imageshack.gr/files/hh00gp2u0yaliw3ib9nl.jpg

εβαλα και το παρτισιον ματζικ αλλα δεν εμφανιζει τους αφαιρουμενους δισκους...

εχω win xp sp2

τελικα γινεται αλλα απο τον πινακα ελεγχου.....εργαλεια διαχειρισης...δισκοι...

το εκανα

εβαλα 16ΚΒ

και δουλευει μια χαρα!!!!

δεν κολαει

ανοιγει φακελους ανετα

και κυριως στην εγγραφη βιντεο δεν τραβαει κλληματακια οπως αρχικα :)

ενα μεγαλο μπραβο στον φιλο που μας εδωσε τα φωτα του !!!!

υπαρχει ομως συμαντικο προβλημα εαν βαλω το πακετο με τα θεματα...τοτε ξεκινανε τα κολληματα....κ κολαει κ στην εγγραφη βιντεο..

οποτε μπλακ ΤΗΕΜΕ 4 ΕνΕρ

παιδια!

δεν ξερω εαν το εχει κ αλλος το προβλημα αλλα οταν γραφω βιντεο σε μεγιστη αναλυση wide μπορει ανα διαστηματα να ριξει κολληματα στην εγγραφη και μετα απο καποιο σημειο να σταματησει την εγγραφη ηχου....

το εχει αντιμετωπισει κ κανενας αλλος αυτο ???

Ναι μπορει να συμβει αυτο μερικες φορες ειδικα οταν κανεις αποτομες κινησεις καθως τραβας βιντεο. Εγω παντως χρησιμοποιω την αναλυση 240x400 και γραφει μια χαρα χωρις να εχει μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα. Στην οθονη του κινητου τουλαχιστον φαινεται το ιδιο ασε που εχει και μικροτερο μεγεθος ετσι.

Ναι μπορει να συμβει αυτο μερικες φορες ειδικα οταν κανεις αποτομες κινησεις καθως τραβας βιντεο. Εγω παντως χρησιμοποιω την αναλυση 240x400 και γραφει μια χαρα χωρις να εχει μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα. Στην οθονη του κινητου τουλαχιστον φαινεται το ιδιο ασε που εχει και μικροτερο μεγεθος ετσι.

εμενα το κυριως προβλημα μου ειναι οτι σε τετοια αναλυση....μετα απο καποιο σημειο..πχ 1.30 λεπτο σταματα να γραφει ηχο!!!!!

εχω μια 4αρα transcend με( allocationunit 32KB)

υστερα απο που ψαξιμο διαπιστωσα οτι αυτο κανει την καρτα αρκετα πιο γρηγορη....αλλα το προβλημαμε τον ηχο ειναι κακο...

λες να μην κανει η 4αρα

και να θελει 2αρα ????

σκευτομαι μοιπως πρεπει να παρω μικροτερη καρτα.... :(

Δεν ξερω αν φταιει η 4αρα αλλα αν δεν χρειαζεσαι τοσο πολυ χωρο παρε μια 2αρα σαν τη Sandisk που εχω εγω. Θα ειναι και πιο γρηγορη.

την 4αρα την πηρα επειδη κοστιζε 7€ δηλαδη οσο και οι 2αρες και ειναι μαλιστα κλασση 6 (υπποτι8εται η πιο γρηγορη)...

δεν ειχα κατα νου οτι θα εκανε τετοια προβληματα....

δε μου λες,εσυ εχεις 2αρα με τι ταχυτητα (κλασση? )

εχεις δοκιμασει το βιντεο στην μεγιστη αναλυση ?????

κανει τετοια προβληματα ????? σταματαει ο ηχος???

ευχαριστω

την 4αρα την πηρα επειδη κοστιζε 7€ δηλαδη οσο και οι 2αρες και ειναι μαλιστα κλασση 6 (υπποτι8εται η πιο γρηγορη)...

ευχαριστω

Απο τη στιγμη που το κινητο επισημα υποστηριζει μεχρι 2, λογικο ειναι να παρουσιαζονται προβληματα.Και επειδη μια 4αρα/8αρα καρτα μπορει να μην εμφανιζει προβλημα, δε σημαινει οτι ολες οι 4/8αρες δε θα εμφανιζουν κ αυτες.

Δοκιμασε να τραβηξεις το ιδιο βιντεο με την ιδια αναλυση κ να εχεις αποθηκευση τη μνημη τηλεφωνου.

Ace of Hearts..

παιδια μια μικρι βοηθεια εχω ενα προβλημα ... που ειναι το προβλημα

περναω εφρμογες κ το κινιτο μου τις τρεχει κανονικα ομω οσες εφαρμογες ειμαι με βασει με bluetooth δεν τις τρεχει ....

κ τα παιχνιδια java δεν τα παιζει καθολου υπαρχει λυσει σ αυτο το προβλημα???

ευχαριστω

εγω εχω την OCZ 2gb κ μου κολαει στα video divx ειναι με ταχυτητα 66χ η συμβατη καρτα με το lg viewty ειναι sandisk κ κοστιζει γυρο στα 10 €

τελικα ρε παιδια τι format βιντεο αναγνωριζει ????

εβαλα ενα xvid και δεν το επαιζε..εκανε προεπισκοπηση αλλα μετα ελεγε invalid file....

πρεπει ολα τα βιντεο-ταινιες να τις κανουμε divx πρωτα?

μοιπως παιζει ρολο το μεγεθος της αναλυσης του αρχειου και δεν μπορει να το ανοιξει ????

Μαλλον δεν ειναι πραγματικο Divx και θελει μετατροπη πρωτα

Πραγματικο ειναι αλλα DivX v5.0 οχι 6.0. Δεν παιζει h.264 αλλα h.263.

παιδια μαλλον παω για αγορα καινουριου τηλεφωνου και σε μεγαλο βαθμο παιζει το ku990.

εκεινο που θελω να ρωτησω ειναι αν αγοραστει απο αγγλια γινεται να ρυθμισω γλωσσα και λοιπες λειτουργιες στα ελληνικα ,μιας και τα αγγλικα μου ειναι καπως.

για μενα αυτο παιζει σημαντικο ρολο στην αγορα του.

αν ναι πως?

αν υπαρχει κανενα λινκ ευπροσδεκτο.

ευχαριστω.

παιδια μαλλον παω για αγορα καινουριου τηλεφωνου και σε μεγαλο βαθμο παιζει το ku990.

εκεινο που θελω να ρωτησω ειναι αν αγοραστει απο αγγλια γινεται να ρυθμισω γλωσσα και λοιπες λειτουργιες στα ελληνικα ,μιας και τα αγγλικα μου ειναι καπως.

για μενα αυτο παιζει σημαντικο ρολο στην αγορα του.

αν ναι πως?

αν υπαρχει κανενα λινκ ευπροσδεκτο.

ευχαριστω.

Εγω εχω το cookie(kp500)και ειναι φοβερο εκτος καμερας(ειναι χαλια) και μου εχει 39(!)γλωσσες για επιλογη(μυνηματα+μενου)...τωρα δεν ξερω αν εχει τοσες το viewty αλλα λογικα θα εχει πολλες...Θα σου προτεινα να παρεις αυτο γιατι,εμενα προσωπικα,μου αρεσει πιο πολυ απο το viewty και εχει πολυ ποιο ομορφο μενου και αλλες λειτουργειες που δεν εχει το viewty...αν ομως χρειαζεσαι μια καλη καμερα τοτε παρε το viewty...τελεια αναλυση...εχω μενει παρα παρα πολυ ευχαριστημενος.

Γειας σασ παιδια εγς με το κινητο ειμαι υπερευχαριστημενος αλλα θελς να ρωτισω εχω την εκδοση ku990_v10a μπορω να κατεβασω την τελευταια εκδοση????

Γειας σασ παιδια εγς με το κινητο ειμαι υπερευχαριστημενος αλλα θελς να ρωτισω εχω την εκδοση ku990_v10a μπορω να κατεβασω την τελευταια εκδοση????

Ναι....http://uk.lgmobile.com/web/web.support.softWareUpdateRF.laf ...ψαξε στην λιστα...5ο ειναι

:)

καλησπερα και απιο μενα και καλη Ανασταση , σημερα πηρα και εγω το τηλεφωνακι , αυτο που δεν μπορω να καταφερω και μου εχει σπασει λιγο τα νευρα ειναι να παιξει ταινειες που εχω κατεβασμενες , π.χ. Walled.In.DVDRip.Xvid.TFE [GTRD-Movies].avi και αρκετες ακομη σε καταληξη avi , κανω κατι λαθος ? μηπως θελουν καποια μετατροπη ? :(

καλησπερα και απιο μενα και καλη Ανασταση , σημερα πηρα και εγω το τηλεφωνακι , αυτο που δεν μπορω να καταφερω και μου εχει σπασει λιγο τα νευρα ειναι να παιξει ταινειες που εχω κατεβασμενες , π.χ. Walled.In.DVDRip.Xvid.TFE [GTRD-Movies].avi και αρκετες ακομη σε καταληξη avi , κανω κατι λαθος ? μηπως θελουν καποια μετατροπη ?

Δεν παίζει .avi θέλουν μετατροπή

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

λοιπον πριν απο λιγο τελειωσε η μετατροπη σε μια ταινεια και την παιζει πολυ καλα , μηπως ξερετε τι πρεπει να κανω για να την δειξει σε πληρη οθονη ?

το προγραμμα που εχει μεσα το cd για να κανεις μετατροπες μου φενετε πολυ αργο και βαρυ , υπαρχει κανενα καλυτερο ?

Ενα καλο προγραμμα για μετατροπη video ειναι ο super converter και μαλιστα ειναι και δωρεαν. Εχει επιλογη για να μετατρεψεις σε οτι αναλυση θελεις και σχεδον σε οτι μορφη video υπαρχει. Εμεις διαλεγουμε .avi, divx και αναλυση 400x240.

Oι ταινιες που κατεβαζουμε απο τα torrent sites δεν παιζουν γιατι οι περισσοτερες εκτος απ' οτι ειναι σε μεγαλη αναλυση ειναι και h.264.