damgr Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Και επειδή πάλι μάλλον δεν πήρες απάντηση...πρόβλημα θα είναι άμα βάζεις το κινητό στη μπροστά τσέπη μαζί με κλειδιά ή άλλα τέτοια (και χωρίς screen protector) ή αν τύχει και χτυπήσεις το συγκεκριμένο σημείο του ποδιού σε καμία γωνία (που δεν σε σώζει κανένα screen protector).Αλλά κατά τα άλλα πιστεύω πως με ένα screen protector δεν έχεις πρόβλημα από γρατζουνιές (βέβαια και το προστατευτικό να είναι καλής ποιότητας...μην είναι κανένα πολύ μαλακό και με την μία γρατζουνιέται)! Ελπίζω να σου λύθηκε η απορία :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Εγω προσωπικα το βαζω σπανια στην μπροστινη τσεπη του παντελονιου γιατι ασχετα απο το θεμα υγειας μ'ενοχλει κιολας και πολλες φορες φαινεται ασχημα. Αν η τσεπη ειναι αρκετα φαρδια οκ διαφορετικα σε κολλητο παντελονι ενδεχεται να δημιουργησει προβλημα στην οθονη με την πιεση. Προτιμω την τσεπη του μπουφαν η καποιο τσαντακι μεσης το καλοκαιρι. Ο καθενας βεβαια οτι τον εξυπηρετει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Newstef Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 re pedia...pou tha vroume to programataki me to piano pou dixate 3-4 selides pio prin? thnx Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. http://img.photobucket.com/albums/v224/Epipedo/DSC00318.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Στη σελιδα mygreatphone εχει για drums,πιανο,κιθαρα κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael234 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 παδια το κινητο το πηρα ειναι τελειο δεν εχω βαλει ακομα καρτα μνημης αλλα εινια πολυ καλο δεν αργει καθολου και η οθονη ειναι πολυ πιο ευαισθητη στα αγγιγματα ...{ειμαι πολυ υπερευχαριστημενος} Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Λοιπον μιας και τεθηκε το ερωτημα πιο πριν. Η δικη μου εμπειρια για το viewty -και το τονιζω δικη μου- ειναι οτι το viewty εχει 2-3 θεματακια: -Το κινητο γενικα δεν παει νερο στα transitions οπου η ανταποκριση αφης-κινησης στην οθονη ειναι αργοστροφη. Ακομα χειροτερο το renoir. QUOTE] τι εννοεις??οτι το renoir δεν εχει καλη αφης??αν αυτο εννοεις τοτε κανεις τεραστιο λαθος.... παδια το κινητο το πηρα ειναι τελειο δεν εχω βαλει ακομα καρτα μνημης αλλα εινια πολυ καλο δεν αργει καθολου και η οθονη ειναι πολυ πιο ευαισθητη στα αγγιγματα ...{ειμαι πολυ υπερευχαριστημενος} σορρυ!!ξεχαστηκα!!με γεια σου!!να το προσεχεις!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael234 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 οκ ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Με γεια φιλε! Ειναι το πρωτο σου touch screen? Βγαλε και μερικες φωτο να μας πεις τη γνωμη σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISFLW Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΕΙΜΕΡΟΣΩ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ LG KU990 VIEWTY .... ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ VIEWTY ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟ ΨΕΦΤΙΚΙΑ Κ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΑΙΣΕ Κ ΠΑΡΑΤΙΡΙΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΓΡΑΦΕΙ (MADE IN KOREA) Κ ΠΑΡΑΤΕΙΡΙΣΑ ΟΤΙ ΜΕ ΑΛΛΑ KU990 VIEWTY ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΤΙΚΑ Σ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ 1) ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΡΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ 2) ΤΟ ΠΛΑΕΙΝΩ ΠΛΗΚΤΡΟ ΤΙ ΚΑΜΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΩΓΕΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Κ ΒΙΝΤΕΟ... ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ Κ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ KU990_V10b Κ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ KU990 Κ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Πρώτα απ' όλα μην γράφεις με κεφαλαία, γιατί στον χώρο των φόρουμ είναι σαν να φωνάζεις. Λοιπόν και το δικό μου (αυτό που είχα δηλαδή) είναι made in Korea, άρα μην σε νοιάζει αυτό. Όλα κάπου εκεί φτιάχνονται. 1) Το περιστρεφόμενο πλήκτρο και μένα είναι διαφορετικό, απλά η LG πρέπει να προτίμησε ένα άλλο (2 νομίζω υπάρχουν) για να το κάνει πιο εμφανίσιμο και πιο ωραίο το κινητό μας. 2) Αυτό δεν το ξανάκουσα αλλά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, ίσως είναι όπως σου είπα στο πρώτο, επειδή δηλαδή δεν της άρεσε αυτό και το έκανε διαφορετικό. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Μια χαρα κατασκευη εχει και να μην σε προβληματιζει για τιποτα. Τα κουμπια δεν εχει σημασια πως ειναι αρκει να κανουν τη δουλεια τους. Πολλα απο τα προϊοντα που αγοραζουμε ειναι made in Korea και δε νομιζω οτι υστερουν ιδιαιτερα απο τα υπολοιπα. Εχουν εξελιχτει οι Κορεατες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 μα η LG κορεατικη ειναι ρε παιδια!! τι περιμενατε??made in greece??:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Αν υπηρχαν κινητα made in Greece θα επρεπε ν'ανησυχουμε! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Όντως παιδιά, έτσι είναι. Η Ελλάδα δεν κάνει για τίποτα! :p :lol: Κύπρος ΟΛΕ!! :p :p Πάντως όπου και να φτιάχνονται το θέμα είναι η ποιότητα και όχι η χώρα! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Εμενα παντως η ποιοτητα κατασκευης μου φαινεται πολυ καλη και στο Viewty και στο KC550 που ειχα. Ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει ακομα.. η εξοικονομηση ενεργειας ποιες λειτουργιες επηρεαζει; Πεφτει καπου η αποδοση; (στην καμερα ας πουμε) Γιατι αν ειναι να σκοτεινιαζει μονο η οθονη αυτο ρυθμιζεται και απο τη φωτεινοτητα. Ισως ειναι χαζομαρα αλλα το εχω απορια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 κ εγω αυτο αναρωτιομουν!! εγω το εχω στο αυτοματο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Εμενα παντως η ποιοτητα κατασκευης μου φαινεται πολυ καλη και στο Viewty και στο KC550 που ειχα. Ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει ακομα.. η εξοικονομηση ενεργειας ποιες λειτουργιες επηρεαζει; Πεφτει καπου η αποδοση; (στην καμερα ας πουμε) Γιατι αν ειναι να σκοτεινιαζει μονο η οθονη αυτο ρυθμιζεται και απο τη φωτεινοτητα. Ισως ειναι χαζομαρα αλλα το εχω απορια... Επηρεάζει και την ποιότητα του σήματος!! Γιαυτό προσέξτε που την ενεργοποιήτε. Μόνο όπου έχετε καλό σήμά γιατί αλλιώς...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Ναι αυτο το εχω προσεξει αλλα οχι σε μεγαλο βαθμο. Στα μερη που εχω φουλ σημα χωρις την εξοικονομηση εχω και με αυτην. Απλα αναρωτιεμαι αν αυτη η λειτουργια επηρεαζει την αποδοση του κινητου π.χ. το κανει πιο αργο και τετοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael234 Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 παιδια το κινητο εινια μια χαρα και οτι λενε ας τα ξεχασουνε :D:D δεν υπαρχει κανενα προβλημα σημερα εβαλα και καρτα μνημης αλλα του πηρα μια θηκη να μην παθει τιποτα η οθονη !!! ολα οκ {εβαλα και αλλα θεματα στο κινητο οπω του iphone κλπ πολυ ωραια αναλυση η φωτο του παρα πολυ ωραια ολα ωραια ειναι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis_mark Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 παιδες υπαρχει για το κινητο μας καμια εφαρμογη ωστε οταν το συνδεουμε στον υπολογιστη μας μεσω usb να μπορουμε να στειλουμε κ να λαβουμε μηνυματα sms μεσω του υπολογιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x_94 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 πού μπορώ να βρώ θέματα για το viewty? είναι νόμιμο ή "κινδυνεύει η εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Παιδια υπαρχει τροπος να φαινονται οι εικονες στο κανονικο τους μεγεθος και οχι σαν μικρογραφιες??:wacko:Γιατι οταν πηγαινω εικονες και παταω ανοιγμα εμφανιζονται πολυ μικρες και με το ζοομ μου φαινεται οτι χαλαει η ποιοτητα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cotzak Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Χαιρετω τα παιδια...Αν και προσφατα κατοχος ενος SE C902,μετα απο ενα Κ800i και γενικοτερα μια "θητεια" περιπου 8 χρονων σε SE αποφασισα να κανω στροφη στον κοσμο της Κινητης Τηλεφωνιας.Η LG ειναι μια εταιρεια που "κρατα τις υποσχεσεις της" τουλαχιστο απο αυτα που εγω γνωριζω σε αυτη και τα προϊοντα της.Ετσι με βλεπω εντος ολιγου να παραγγελνω το Viewty το οποιο και μου αρεσει αλλά και απο ολα οσα διαβασα στο συγκεκριμενο Τοπικ αξιζει ως αγορα..Μερικες ερωτησουλες θα μου επιτρεψετε ως "νεος"... 1)Απο παιχνιδακια,που καθομαι και "σαπιζω" καμμια φορα για να περνα η ωρα,εχει μπολικα και αξιζουνε;Που θα βρω;:D 2)Ελληνικο μενου πιστευω εχει...Ε;;;:O 3)Απο κολληματα δεν διαβασα τιποτα.Ειναι οντως καλο;...:ninja: 4)Ηχους κλησης μπορουμε να χρησιμοποιησουμε καποιους που κατεβαζουμε απο το ΠιΣι μας ε;... 5)Καποιο ΚΑΛΟ προγραμμα που να συνδεω το Viewty με τον Υπολογιστη (άλα Ericsson "my phoneexplorer")υπαρχει;...πχ για δημιουργια θεματων,για μεταφορα αρχειων για μεταφορα ηχων κλησης,αποθηκευση τηλεφωνων κλπ Θα τα λεμε συχνοτερα ειδικα μαλιστα απο την ωρα που θα το παρω στα χερια μου..Α!Σε μαυρο λεω να παραγγειλω.Ειναι πολυ "γουσταρω" τηλεφωνο...:)Τα λεμε,ευχαριστω :) Παράθεση Ποτέ μην λές ποτέ :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Σε αντίθεση με τον Cotzak εγώ σκέφτομαι να το δώσω...να πάρω κανένα άλλο.Ετσι για να μην βαριόμαστε :p Ξέρετε κανένα μαγαζί που να δέχεται μεταχειρισμένα? Είναι σε τέλεια κατάσταση οπότε δεν παίζει να ριχτεί η τιμή του απο γρατζουνιές και τέτοια (αφήστε που έχει και auto heal) hehe :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x_94 Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Χαιρετω τα παιδια...Αν και προσφατα κατοχος ενος SE C902,μετα απο ενα Κ800i και γενικοτερα μια "θητεια" περιπου 8 χρονων σε SE αποφασισα να κανω στροφη στον κοσμο της Κινητης Τηλεφωνιας.Η LG ειναι μια εταιρεια που "κρατα τις υποσχεσεις της" τουλαχιστο απο αυτα που εγω γνωριζω σε αυτη και τα προϊοντα της.Ετσι με βλεπω εντος ολιγου να παραγγελνω το Viewty το οποιο και μου αρεσει αλλά και απο ολα οσα διαβασα στο συγκεκριμενο Τοπικ αξιζει ως αγορα..Μερικες ερωτησουλες θα μου επιτρεψετε ως "νεος"... 1)Απο παιχνιδακια,που καθομαι και "σαπιζω" καμμια φορα για να περνα η ωρα,εχει μπολικα και αξιζουνε;Που θα βρω;:D 2)Ελληνικο μενου πιστευω εχει...Ε;;;:O 3)Απο κολληματα δεν διαβασα τιποτα.Ειναι οντως καλο;...:ninja: 4)Ηχους κλησης μπορουμε να χρησιμοποιησουμε καποιους που κατεβαζουμε απο το ΠιΣι μας ε;... 5)Καποιο ΚΑΛΟ προγραμμα που να συνδεω το Viewty με τον Υπολογιστη (άλα Ericsson "my phoneexplorer")υπαρχει;...πχ για δημιουργια θεματων,για μεταφορα αρχειων για μεταφορα ηχων κλησης,αποθηκευση τηλεφωνων κλπ Θα τα λεμε συχνοτερα ειδικα μαλιστα απο την ωρα που θα το παρω στα χερια μου..Α!Σε μαυρο λεω να παραγγειλω.Ειναι πολυ "γουσταρω" τηλεφωνο...:)Τα λεμε,ευχαριστω :) 1)εγώ που το αγόρασα πρόσφατα βρήκα παιχνίδια απ' το youtube: σου έχει link στο πλάι στην περιγραφή του αρχείου (κατεβαίνουν σε μορφή zip) 2)ναι, αν και προσωπικά προτιμώ το αγγλικό 3)αν εννοείς αν κολλαει το κινητό, οχι δεν κολλάει αλλά οταν γεμίζει η μνήμη αργεί λιγο να παρει μπρος 4)ναι φυσικά 5)έχει ένα πρόγραμμα ανάλογο αυτού των SE στην συσκευασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts