Karapapasj Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Ισως δεν ειδες διαφορα γιατι επελεξες το Headset και οχι το SND_Speaker_Media...εσυ αλλαξες την ενταση του ηχου οταν εχεις τα ακουστικα.....το δοκιμασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Εγώ δεν θα πρότεινα. Χαλάει η ποιότητα του ηχείου. Καλύτερα να ακούγεται πιο σιγά Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Εγώ δεν θα πρότεινα. Χαλάει η ποιότητα του ηχείου. Καλύτερα να ακούγεται πιο σιγά ΟΧΙ! Δεν συμβαινει κατι τετοιο, κυριως στο renoir. Αποδειχθηκε πως η ποιοτητα ηχειου μενει εξαιρετικη κι αναλοιωτη! Κανει τρομερη την ποιοτητα του σε συνδυασμο με την δυναμη... Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vega-Thess Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Καλά όλα αυτά με την ένταση..αλλα όταν τα ακουστικά είναι bluetouth πιάνει το κόλπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Κατα ένα περίεργο τρόπο τα pixel φτιάξανε ξανά μόνα τους.Αυτά είναι !!!! Το κινητό healarete μόνο του...χαχαχαχαχα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 :lol: Μηπως το φανταστηκες οτι σου χαλασε η οθονη; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 :lol: Μηπως το φανταστηκες οτι σου χαλασε η οθονη; :p :lol::lol::lol:Λες να κολλησαν pixel των ματιων του??:D Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 :lol: Μηπως το φανταστηκες οτι σου χαλασε η οθονη; :p Λες? Γιατί τώρα τελευταία θέλω πολύ να αλλάξω κινητό :O Να δοκιμάσω καμία καινούργια συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamitis Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 παιδιά υπάρχει κάποιο καινούργιο firmware για το κινητό μας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 re seis paidia paw na perasw to thema tou vtocco kai m leei parametros esfalmeni.xerei kaneis gt?? Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael234 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 παιδιά να ρωτίσω κάτι η οθόνη αφής του iphone είναι πιο καινούργια και με πιο απαλό άγγιγμα ανοίγει η επειδή το lg viewty ku990 είναι πιο πολύ καιρό εκεί και η οθόνη έχει ψιλό χαλασει?? :worry::worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Απλα το iphone εχει οθονη απο κρυσταλλο που ειναι πιο ευαισθητη στο αγγιγμα(αλλα σπαει και πιο ευκολα:p) Αν προσεχεις το κινητο και δεν χρησιμοποιεις πολυ το πενακι στο Viewty βγαλε το screen protector και θα δεις οτι η οθονη εχει καλυτερη αποκριση στα πατηματα. Οι δαχτυλιες μενουν ουτως η αλλως και καθαριζουν χωρις ν'αφηνουν γρατσουνιες μ'ενα πανακι σαν αυτο που χρησιμοποιουμε για τα γυαλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael234 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 ααα οκ ευχαριστώ:) να ρωτισω κατι στο κινητο αμα περασω θεματα στο κινητο μεσω του efs media builder υπαρχει πιθανοτητα να χαλασει το κινητο???:worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Βασικά παιδιά του iPhone είναι διαφορετικής τεχνολογίας η οθόνη του και ανταποκρίνεται άμεσα. @Michael234, δεν ξέρω αλλά νομίζω πως ναι. Πρόσεχε τι κάνεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael234 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 και εγς αυτο ελπιζω :worry::worry: {αα και κατι αλλο καθυστερςι παρα πολυ να ανοιξουν οι φωτογραφιες?? με 2gb lexar memory Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Απλα το iphone εχει οθονη απο κρυσταλλο που ειναι πιο ευαισθητη στο αγγιγμα(αλλα σπαει και πιο ευκολα:p) Αν προσεχεις το κινητο και δεν χρησιμοποιεις πολυ το πενακι στο Viewty βγαλε το screen protector και θα δεις οτι η οθονη εχει καλυτερη αποκριση στα πατηματα. Οι δαχτυλιες μενουν ουτως η αλλως και καθαριζουν χωρις ν'αφηνουν γρατσουνιες μ'ενα πανακι σαν αυτο που χρησιμοποιουμε για τα γυαλια. Δες αυτο το βιντεακι...http://www.youtube.com/watch?v=TkXlriABfOo...Η οθόνη του ουτε που γρατζουνειται!!!:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Όντως έτσι είναι. Είναι πάρα πολύ ανθεκτική. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Aν στη θεση του Iphone σε αυτο το video ηταν καποιο αλλο με οθονη αφης θα ειχα γινει......:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael234 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 δηλαδη το viewty θα ειναι αναλογως εσι η οχι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 δηλαδη το viewty θα ειναι αναλογως εσι η οχι?? Tι εννοεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael234 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 ενοω αμα κανεις στοviewty οτι κανει και στο video?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Απλά θα γίνει κομμάτια. :p :lol: Δεν είναι τόσο ανθεκτικό οσο το iPhone. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis_mark Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 καλησπερα παιδια.μου ηρθε η επιδοτηση απο wind στα 180 ευρω και σκεφτομαι να δωσω κατι παραπανω να παρω το viewty.το cookie δεν μου γεμιζει κ τοσο το ματι..μειονεκτει πολυ σε σχεση με το viewty.πηρα τηλ σε μερικα καταστηματα στις γυρω περιοχες μου και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει και οτι θα ειναι συντομα διαθεσιμο. μαλιστα η μια κοπελα που μιλησα μου ειπε οτι το σταματησε η lg για προβλημα στο λογισμικο και οτι αν δεν το διορθωσουν δεν θα ριξουν ακομα κομματια στην αγορα μεχρι να διορθωθει.ισχυει κατι τετοιο?? εχω βρει ενα κομματι αλλα ειναι ασπρο και λογω δουλειας θα το λερωσω πολυ γρηγορα πιστευω...αν και το μαυρο τα σπαει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Βρε Ισιδωρε μη μου δειχνεις τετοια βιντεο.. ποναει η καρδια μου να βλεπω τετοια βασανιστηρια στη συσκευη! :p Αντεχει τις γρατσουνιες αλλα αμα σου πεσει κατω και λιγο αγαρμπα ειδες πως γινεται η οθονη. Εδω το δικο μας εχει και auto heal..(δες δυο σελιδες πριν ενα post που εκανε καποιος:lol:) Φιλε mark δε νομιζω να ειναι προβληματικες οι συσκευες. Τουλαχιστον εμενα λειτουργει αψογα και το εχω ζορισει αρκετα βαλε βγαλε θεματα κι εφαρμογες! Μονο κανα restart μου εκανε που και που αλλα ειναι φυσιολογικο. Στη Wind στο λιμανι του Πειραια υπαρχει παντως και μπορεις να το παραγγειλεις σε ασπρο η μαυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Παίδες από την εμπειρία μου με το συγκεκριμένο κινητό μπορώ να πω (τουλάχιστον για τη δική μου συσκευή) ότι είναι ΥΠΕΡ-ανθεκτικό!Μου έχει πέσει στο πάτωμα άπειρες φορές και εκτός από την τελευταία (που healare μόνο του) τις άλλες δεν έπαθε απολύτως τπτ....για να μην πω ότι έφτιαξε κιόλας :p Θέλουν καρπαζιές για να φτιάξουν χαχαχαχαχα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts