Jump to content

LG Viewty (KU990)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτησω κατι ρε παιδια αν ξερει καποιος.. η εξοικονομηση ενεργειας επηρεαζει καποιες λειτουργιες της συσκευης οπως η καμερα ας πουμε; Γιατι επειδη την βαζω καμια φορα οταν ειμαι εξω εχω την εντυπωση οτι οι φωτογραφιες βγαινουν λιγο αχρωμες ειδικα σε σκοτεινους χωρους με φλας. Εβγαλα κατι φωτο χτες το βραδυ και ενω ειχαν σχετικα καλο φωτισμο ηταν σαν ασπρομαυρες. Μηπως ειναι πιο αδυναμο το φλας με την εξοικονομηση; Ισως λεω μαμακιες αλλα θελω να ξερω. Και γενικα πειτε αν βαζετε καποιες ρυθμισεις manual το βραδυ για να βγαινουν καλυτερα οι φωτο. Γιατι με το φως της ημερας βγαινουν μια χαρα και στις αυτοματες ρυθμισεις, ισαξιες θα'λεγα μιας ψηφιακης!

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

για πιο φωτεινες φωτο το βραδυ κανε το εξης...αφου βγαλεις τη φωτογραφια...πανε εκει οπου εχει αποθηκευτει,ανοιξε την,πατα το αριστερο κουμπι με τις επιλογες και επελεξε τη λειτουργια "εξυπνο φως"...οταν θα σου ζητησει αποθηκευση μην επιλεξεις αντικατασταση του ηδη υπαρχοντος ετσι ωστε να δεις τη διαφορα αναμεσα στις δυο εικονες....οταν θα πας ν ανοιξεις την καινουργια φωτο ενδεχομενως να κολλησει το κινητο αλλα η φωτο ετσι βγαινει πιο "φωτεινη"...δοκιμασε το και πες μας...

Όντως αυτό το έξυπνο φως την κάνει πολύ πιο καθαρή την φωτό.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

σου κολλησε καθολου το κινητο ή οχι;γιατι σε μενα οταν το κανα μου ψιλοκολλησε στο ανοιγμα των φωτογραφιων......

Κολλαει λιγο αλλα οκ. Τις κανει πιο φωτεινες ομως εχουν αρκετο θορυβο. Εγω δεν εννοουσα οτι ειναι σκοτεινες απλως τα χρωματα φαινονται λιγο ξεθωριασμενα σαν να ειναι ασπρομαυρες. Εχει ποσταρει εδω κανεις βραδυνες φωτο για να συγκρινω; Ενταξει παντως δεν εχω και τρελες απαιτησεις αφου δεν βγαζω και πολλες το βραδυ απλα ηθελα να ξερω αν με καποιες ρυθμισεις βγαινουν καλυτερα π.χ. αν πειραξεις το ISO η την ισορροπια λευκου ας πουμε.

Tελικα δοκιμασα και αλλα handsfree και παλι χαλια ακουγονται τα mp3 και το εχω μολισ δυο μηνες το κινητο. δε μπορω να καταλαβω τι εχει γινει. τα mp3 ειναι σε πολυ καλη ποιοτητα, πριν μερικες μερεσ ακουγονταν τελεα.εχει κανεις καμια ιδεα τη μπορει να επαθε???

Μήπως λεω μήπως πείραξες τίποτα στις ρυθμίσεις; Παλιά είχα πειράξει κάτι ρυθμίσεις (από το κρυφό μενού, κάτι έτσι) και από τότε όταν το έχω σε πλήρη ένταση ακούγεται χάλια ο ήχος.
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Οχι δεν εχω πειραξει καθολου αυτες τις ρυθμισεις. το θεμα ειναι οτι ακουγετε χαλια μονο απο τα handsfree απο το ηχειο ειναι μια χαρα ο ηχος...

ξερει κανειε γτ δε μου φορτωνει τα video στο youtube? με τ που ανοιγει ο πλαυερ για να παιξει το video με πεταει εξω...και λεει αποτυχια συνδεσης..

να υποθεσω οτι απο τ ακουστικα εχεις την ενταση στο φουλ...

EDIT: για το youtube πρεπει να χεις ενεργοποιημενο το wap ή να εχεις καποιο πακετο δεδομενων wireless internet...γενικως συμφερει να εχεις καποιο πακετο αλλιως η χρεωση θα ναι πολυ μεγαλη....

και να θελω δε μπορω να βαλω την ενταση στο φουλ.η μουσικη ακουγεται χαμηλα και σαν να ερχετε απο το υπερπεραν... λεσ και κανει αντιλλαλο...

dimri ο θορυβος ειναι αυτα τα παρασιτα η φωτεινες γραμμες(πεστο οπως θες)που εμφανιζονται στη φωτο. Συχνο φαινομενο στις καμερες των κινητων σε βραδυνες κυριως ληψεις με φλας.

Κατι αλλο τωρα.. αξιζει να περασω θεματα η δεν ειναι τιποτα σπουδαιο και θα τα βαρεθω γρηγορα; Επισης δημιουργουν προβλημα στο κινητο οπως κολληματα και τετοια; Δεν το'χω ψαξει καθολου και νομιζω θελει να "πειραξεις" το λογισμικο για να μπουν...

dimri ο θορυβος ειναι αυτα τα παρασιτα η φωτεινες γραμμες(πεστο οπως θες)που εμφανιζονται στη φωτο. Συχνο φαινομενο στις καμερες των κινητων σε βραδυνες κυριως ληψεις με φλας.

Κατι αλλο τωρα.. αξιζει να περασω θεματα η δεν ειναι τιποτα σπουδαιο και θα τα βαρεθω γρηγορα; Επισης δημιουργουν προβλημα στο κινητο οπως κολληματα και τετοια; Δεν το'χω ψαξει καθολου και νομιζω θελει να "πειραξεις" το λογισμικο για να μπουν...

Προσωπικα θεωρω οτι αξιζει να περασεις θεματα, ειναι σαν να εχεις αλλο κινητο..

Ace of Hearts..

Αν ειναι ετσι να τα περασω αλλα θα χρειαστω τις οδηγιες. Οποιος εχει την καλοσυνη ας ποσταρει καποιο link που να λεει τι πρεπει να κανω και που θα βρω τα θεματα. Ευχαριστω.

να σαι καλα!!

τωρα ξερω!!:D

εννοιται πως συμφερει να βαλεις θεματα!!

ειδικα για το viewty εχουν βγει παρα πολλα και ωραια!!

(ειδικα το θεμα με τους κυβους ειναι ολα τα λεφτα!!!!!)

http://www.youtube.com/watch?v=BIGBFmz_6wI&feature=related

αυτο εννοω με τους κυβους!!:p:happy:

Υπαρχει τετοιο θεμα η ειναι μουφα; Αν υπαρχει πειτε μου που θα το βρω και πως θα το βαλω γρηγορα!! :p

Ακομα να μου πειτε; Αντε πωρωθηκα! :lol:

Ενα που λεγεται cube εχω βρει αλλα επειδη ακομη δεν εμαθα να τα περναω δεν γνωριζω αν ειναι αυτο.. βεβαια ειναι ενα απο τα λιγα γνωστα sites οποτε θα το ειχες εντοπισει..

By the way εψαξα ολη τη Σαλονικη βρηκα την καρτα μνημης αλλα παλι λιγο κολλαει οταν παω να μπω στο μενού.. Όπως είχα πει μαλλον ειναι ιδεα μου και δεν υπαρχει προβλημα:)

Οταν λες κολλαει εννοεις οτι καθυστερει; Ε αυτο συμβαινει γενικως με τις καρτες και το συγκεκριμενο μοντελο που ειναι πιο παλιο λογικο ειναι να καθυστερει λιγακι παραπανω. Εμενα δεν μ'ενοχλει ιδιαιτερα.

Ακομα να μου πειτε; Αντε πωρωθηκα! :lol:

Yπάρχει κ παραυπάρχει.Το ειχα πριν μου κλεψουν το viewty.

Το καλυτερο ηταν το tocco theme απο τη samsung κ μετα ο ιδιος εβγαλε το htc theme.

δες εδω

http://www.mygreatphone.com/forum/themes/

στο φορουμ αυτο θα βρεις κ τις οδηγιες, οπως κ εδω μεσα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193293 (ψαξτο λιγο)

Ace of Hearts..

Ε καλά ευκαιρία ήταν για να πάρει το Renoir! :p Πάντως εγώ τα θέματα τα βαρέθηκα γρήγορα.
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Καλησπερα σε ολους! :)

Μετα απο πολλα Sony Ericsson αποφασισα να κανω την αλλαγη και πηρα το Viewty.(Το εχω περιπου μια εβδομαδα).Οι εντυπωσεις μου ειναι πολυ καλες,αλλα θελω να σας ρωτησω μερικα πραγματακια..

1) Μπορεις απο καπου στο μενου η στις ρυθμισεις να δεις ποση μπαταρια σου απομενει? ( οπως στα S.E. ) ?

2) Υπαρχει τροπος οταν σβηνει η οθονη του κινητου (στην κατασταση αναμονης) να φαινεται η ωρα?

3) Πηρα απο τη Vodafone μια καρτα μνημης 2 Giga, και ενω μου την αναγνωριζει κανονικα και της κανω διαμορφωση, οταν παω στην καμερα και παω να επιλεξω οι φωτογραφιες να αποθηκευονται στην καρτα μνημης και οχι στο τηλεφωνο, τοτε μου λεει οτι "δεν υπαρχει εξωτερικη μνημη" .. και μετα απο αυτο ξαναπηγαινω εκει που κανουμε διαμορφωση και δεν τη βλεπει την καρτα μνημης. Ξερετε τι μπορει να φταιει?

4) Οταν παταω το κουμπι για να βγαλω μια φωτογραφια, ενω κανει αμεσως focus, μετα καθυστερει αρκετα μεχρι να την τραβηξει.Τι μπορω να κανω γιαυτο?

5) Που μπορω να βρω themes και παιχνιδια, και πως τα εγκαθιστω?

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας :)

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ :w00t:

1) Μπορεις απο καπου στο μενου η στις ρυθμισεις να δεις ποση μπαταρια σου απομενει? ( οπως στα S.E. ) ?

Όχι

3) Πηρα απο τη Vodafone μια καρτα μνημης 2 Giga, και ενω μου την αναγνωριζει κανονικα και της κανω διαμορφωση, οταν παω στην καμερα και παω να επιλεξω οι φωτογραφιες να αποθηκευονται στην καρτα μνημης και οχι στο τηλεφωνο, τοτε μου λεει οτι "δεν υπαρχει εξωτερικη μνημη" .. και μετα απο αυτο ξαναπηγαινω εκει που κανουμε διαμορφωση και δεν τη βλεπει την καρτα μνημης. Ξερετε τι μπορει να φταιει?

Δοκίμασε άλλη κάρτα. Αν κάνει το ίδιο μάλλον έχει πρόβλημα το κινητό

4) Οταν παταω το κουμπι για να βγαλω μια φωτογραφια, ενω κανει αμεσως focus, μετα καθυστερει αρκετα μεχρι να την τραβηξει.Τι μπορω να κανω γιαυτο?

Τίποτα. Εγώ που το είχα όμως δεν θα έλεγα ότι καθυστερεί πολύ.

5) Που μπορω να βρω themes και παιχνιδια, και πως τα εγκαθιστω?

Η αναζήτηση θα σε βοηθήσει. Λίγες σελίδες να κοίταζες πιο πριν θα το έβρισκες.

2) Υπαρχει τροπος οταν σβηνει η οθονη του κινητου (στην κατασταση αναμονης) να φαινεται η ωρα?

Νομίζω πως όχι δεν γίνεται. Εκτός αν πατήσεις μόνο μια φορά το πλήκτρο ξεκλειδώματος για να δεις την ώρα.

Σημερα ψαχτηκα λιγο με τα θεματα,εβαλα σχεδον οτι βρηκα, αλλα με διαφορα μου αρεσε το Tocco theme , αντικατεστησα ολα οσα ειχε το themes manager μ ενα και μοναδικο θεμα που κραταει το κινητο χωρις κολληματα κλπ