Jump to content

LG Viewty (KU990)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήρα μια κάρτα transcend 2 GB και νομιζω πως απο τοτε κολλαει λιγο το κινητο.. καπου στο φορουμ διαβασα οτι προτεινεται αλλη μαρκα sundisk ,υπάρχει περίπτωση να φταείει η μάρκα? η να ειναι και ιδέα μου? Δεν ασχοληθηκα πολυ με τις επαφες για μεταφορα των παλαιων μου απο το SE και νομιζω εκει θα δυσκολευτω λιγο γιατι η αλφαβητικη σειρα στο LG απ οτι ειδα ειναι στ Αγγλικα.Μια φορα τις εστειλα μεσω Bluetooth και πηγαν αλλού αντ'αλλού .

Προσπαθησα να στειλω και ενα sms και εκει ... τα ειδα ολα:lol:

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

myst said:
Πήρα μια κάρτα transcend 2 GB και νομιζω πως απο τοτε κολλαει λιγο το κινητο.. καπου στο φορουμ διαβασα οτι προτεινεται αλλη μαρκα sundisk ,υπάρχει περίπτωση να φταείει η μάρκα? η να ειναι και ιδέα μου? Δεν ασχοληθηκα πολυ με τις επαφες για μεταφορα των παλαιων μου απο το SE και νομιζω εκει θα δυσκολευτω λιγο γιατι η αλφαβητικη σειρα στο LG απ οτι ειδα ειναι στ Αγγλικα.Μια φορα τις εστειλα μεσω Bluetooth και πηγαν αλλού αντ'αλλού .

Προσπαθησα να στειλω και ενα sms και εκει ... τα ειδα ολα:lol:

μαλλον αυτο οφειλεται!!

η sandisk ειναι οι καλυτερες στον τομεα "καρτα μνημης"!

Φίλοι μου σκέφτομαι να αγοράσω το viewty. Προβληματίζομαι όμως, επειδή από ότι έχω δεί στις παρουσιάσεις, η ακίδα δεν είναι ενσωματωμένη στο τηλέφωνο και θα πρέπει να την μεταφέρεις ξεχωριστά. Είναι τόσο εύχρηστο χωρίς ακίδα στην γραφή κειμένων και στους υπόλοιπους χειρισμούς του; Μήπως θα ήταν καλύτερα να επιλέξει κάποιος το cookie, που έχει ενσωματωμένη γραφίδα (λαμβάνοντας βέβαια υπ' όψιν μου τα μειονεκτήματά του σε κάμερα κλπ); Παρακαλώ εσάς, που έχετε χρησιμοποιήσει το viewty, να με καθοδηγήσετε. Ευχαριστώ εκ των προταίρων.

sgp said:
Φίλοι μου σκέφτομαι να αγοράσω το viewty. Προβληματίζομαι όμως, επειδή από ότι έχω δεί στις παρουσιάσεις, η ακίδα δεν είναι ενσωματωμένη στο τηλέφωνο και θα πρέπει να την μεταφέρεις ξεχωριστά. Είναι τόσο εύχρηστο χωρίς ακίδα στην γραφή κειμένων και στους υπόλοιπους χειρισμούς του; Μήπως θα ήταν καλύτερα να επιλέξει κάποιος το cookie, που έχει ενσωματωμένη γραφίδα (λαμβάνοντας βέβαια υπ' όψιν μου τα μειονεκτήματά του σε κάμερα κλπ); Παρακαλώ εσάς, που έχετε χρησιμοποιήσει το viewty, να με καθοδηγήσετε. Ευχαριστώ εκ των προταίρων.

Μη σε προβληματιζει καθολου.Και ενσωματωμένη να την είχε, πάλι με το δάχτυλο θα το χειριζόσουν :)

Ace of Hearts..

Όντως. Η γραφίδα είναι αχρείαστη στο viewty. Όλα γίνονται με το δάχτυλο. Δεν θα σου χρησιμεύσει ποτέ.
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Η γραφιδα δεν ειναι εντελως αχρειαστη αλλα ολες οι βασικες λειτουργιες γινονται ανετα με το δαχτυλο. Απο κει και περα αν θελεις να σερφαρεις στο ιντερνετ θα σου χρειαστει γιατι τα στοιχεια που εμφανιζονται στις σελιδες ειναι μικροσκοπικα. Δεν πρεπει να σε ανησυχει ομως αφου μεσα σε μια τσεπη την παιρνεις οπου θελεις χωρις να ενοχλει. Εγω ετσι κανω..

Εξαρτάται! :p Για τα λεφτά του αξίζει μια χαρά. Είναι πολύ καλό!
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Εγω εκλεισα ηδη μια εβδομαδα μαζι του και πιστευω οτι αξιζει χαλαρα! Πολυ καλη οθονη, καλη καμερα με εξαιρετικο βιντεο και ευχρηστο γενικως χωρις να ειναι πολυ ογκωδες η βαρυ. Η μπαταρια αρχιζει να στρωνει μετα απο μερικες φορτισεις και μπορει ν'αντεχει 3 μερες με διαφορες ρυθμισεις.

Να ρωτησω κατι ρε παιδια αν ξερει καποιος.. η εξοικονομηση ενεργειας επηρεαζει καποιες λειτουργιες της συσκευης οπως η καμερα ας πουμε; Γιατι επειδη την βαζω καμια φορα οταν ειμαι εξω εχω την εντυπωση οτι οι φωτογραφιες βγαινουν λιγο αχρωμες ειδικα σε σκοτεινους χωρους με φλας. Εβγαλα κατι φωτο χτες το βραδυ και ενω ειχαν σχετικα καλο φωτισμο ηταν σαν ασπρομαυρες. Μηπως ειναι πιο αδυναμο το φλας με την εξοικονομηση; Ισως λεω μαμακιες αλλα θελω να ξερω. Και γενικα πειτε αν βαζετε καποιες ρυθμισεις manual το βραδυ για να βγαινουν καλυτερα οι φωτο. Γιατι με το φως της ημερας βγαινουν μια χαρα και στις αυτοματες ρυθμισεις, ισαξιες θα'λεγα μιας ψηφιακης!

για πιο φωτεινες φωτο το βραδυ κανε το εξης...αφου βγαλεις τη φωτογραφια...πανε εκει οπου εχει αποθηκευτει,ανοιξε την,πατα το αριστερο κουμπι με τις επιλογες και επελεξε τη λειτουργια "εξυπνο φως"...οταν θα σου ζητησει αποθηκευση μην επιλεξεις αντικατασταση του ηδη υπαρχοντος ετσι ωστε να δεις τη διαφορα αναμεσα στις δυο εικονες....οταν θα πας ν ανοιξεις την καινουργια φωτο ενδεχομενως να κολλησει το κινητο αλλα η φωτο ετσι βγαινει πιο "φωτεινη"...δοκιμασε το και πες μας...

Όντως αυτό το έξυπνο φως την κάνει πολύ πιο καθαρή την φωτό.

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

σου κολλησε καθολου το κινητο ή οχι;γιατι σε μενα οταν το κανα μου ψιλοκολλησε στο ανοιγμα των φωτογραφιων......

Κολλαει λιγο αλλα οκ. Τις κανει πιο φωτεινες ομως εχουν αρκετο θορυβο. Εγω δεν εννοουσα οτι ειναι σκοτεινες απλως τα χρωματα φαινονται λιγο ξεθωριασμενα σαν να ειναι ασπρομαυρες. Εχει ποσταρει εδω κανεις βραδυνες φωτο για να συγκρινω; Ενταξει παντως δεν εχω και τρελες απαιτησεις αφου δεν βγαζω και πολλες το βραδυ απλα ηθελα να ξερω αν με καποιες ρυθμισεις βγαινουν καλυτερα π.χ. αν πειραξεις το ISO η την ισορροπια λευκου ας πουμε.

Tελικα δοκιμασα και αλλα handsfree και παλι χαλια ακουγονται τα mp3 και το εχω μολισ δυο μηνες το κινητο. δε μπορω να καταλαβω τι εχει γινει. τα mp3 ειναι σε πολυ καλη ποιοτητα, πριν μερικες μερεσ ακουγονταν τελεα.εχει κανεις καμια ιδεα τη μπορει να επαθε???

Μήπως λεω μήπως πείραξες τίποτα στις ρυθμίσεις; Παλιά είχα πειράξει κάτι ρυθμίσεις (από το κρυφό μενού, κάτι έτσι) και από τότε όταν το έχω σε πλήρη ένταση ακούγεται χάλια ο ήχος.

Οχι δεν εχω πειραξει καθολου αυτες τις ρυθμισεις. το θεμα ειναι οτι ακουγετε χαλια μονο απο τα handsfree απο το ηχειο ειναι μια χαρα ο ηχος...

ξερει κανειε γτ δε μου φορτωνει τα video στο youtube? με τ που ανοιγει ο πλαυερ για να παιξει το video με πεταει εξω...και λεει αποτυχια συνδεσης..

να υποθεσω οτι απο τ ακουστικα εχεις την ενταση στο φουλ...

EDIT: για το youtube πρεπει να χεις ενεργοποιημενο το wap ή να εχεις καποιο πακετο δεδομενων wireless internet...γενικως συμφερει να εχεις καποιο πακετο αλλιως η χρεωση θα ναι πολυ μεγαλη....

και να θελω δε μπορω να βαλω την ενταση στο φουλ.η μουσικη ακουγεται χαμηλα και σαν να ερχετε απο το υπερπεραν... λεσ και κανει αντιλλαλο...

dimri ο θορυβος ειναι αυτα τα παρασιτα η φωτεινες γραμμες(πεστο οπως θες)που εμφανιζονται στη φωτο. Συχνο φαινομενο στις καμερες των κινητων σε βραδυνες κυριως ληψεις με φλας.

Κατι αλλο τωρα.. αξιζει να περασω θεματα η δεν ειναι τιποτα σπουδαιο και θα τα βαρεθω γρηγορα; Επισης δημιουργουν προβλημα στο κινητο οπως κολληματα και τετοια; Δεν το'χω ψαξει καθολου και νομιζω θελει να "πειραξεις" το λογισμικο για να μπουν...

Conception said:
dimri ο θορυβος ειναι αυτα τα παρασιτα η φωτεινες γραμμες(πεστο οπως θες)που εμφανιζονται στη φωτο. Συχνο φαινομενο στις καμερες των κινητων σε βραδυνες κυριως ληψεις με φλας.

Κατι αλλο τωρα.. αξιζει να περασω θεματα η δεν ειναι τιποτα σπουδαιο και θα τα βαρεθω γρηγορα; Επισης δημιουργουν προβλημα στο κινητο οπως κολληματα και τετοια; Δεν το'χω ψαξει καθολου και νομιζω θελει να "πειραξεις" το λογισμικο για να μπουν...

Προσωπικα θεωρω οτι αξιζει να περασεις θεματα, ειναι σαν να εχεις αλλο κινητο..

Ace of Hearts..

Αν ειναι ετσι να τα περασω αλλα θα χρειαστω τις οδηγιες. Οποιος εχει την καλοσυνη ας ποσταρει καποιο link που να λεει τι πρεπει να κανω και που θα βρω τα θεματα. Ευχαριστω.