Jump to content

LG Viewty (KU990)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατ'αρχήν να θέσω κάποιες ερωτήσεις:

-Ποιά η χρησιμότητα της λήψης φωτογραφιών από το κινητό όταν έχεις ψηφιακή μηχανή?

-Ποιά η χρησιμότητα του να ακούς μουσική ή ράδιο από το κινητό όταν έχεις φορητό mp3 ή mp4 ?

-Ποιά η χρησιμότητα της ύπαρξης ατζέντας στο κινητό αφού έχεις αγοράσει ημερολόγιο από την εκκλησία της γειτονιάς σου?

-Ποιά η χρησιμότητα του να μπαίνεις στο ίντερνετ από το κινητό σου αφού έχεις υπολογιστή και παντού βρίσκεις πλέον internet-cafe?

-Ποιά η χρησιμότητα του να έχει το κινητό σου οθόνη 3 ιντσών για να βλέπει ταινία και ο διπλανός σου με 8 βαθμούς μυωπία αφού έχεις φορητό dvd player ή home-cinema?

-Ποιά η χρησιμότητα του να έχεις κινητό τηλέφωνο αφού πάντα θα βρίσκεις στο δρόμο ανοιχτό περίπτερο ή καρτοτηλέφωνο?

Απαντήσεις δεν θα παραθέσω για τον απλούστατο λόγο ότι τις αφήνω στη λογική και τη σκέψη του καθένα πριν ξαναθέσει θέμα μαζοχισμού... (Εξαιρούνται αυτοί που αγοράζουν κινητό για να το μεταφέρουν από τη κουζίνα στο σαλόνι και τούμπαλιν..! )

Με όλα αυτά θες να πεις ότι όποιος δεν βλέπει ταινίες στο κινητό, έχει μια άχρηστη συσκευή που την κάνει βόλτες από την κουζίνα στο σαλόνι; Και μάλιστα τα παραδείγματα που έδωσες τα θεωρείς ανάλογα με την θέαση ταινιών σε οθόνη 3 ιντσών; :p

Ότι πεις φίλε μου. Εγώ μαζί σου. Περί ορέξεως και βίτσιων καμία αντίρρηση :)

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ούτε εγώ έχω βρει λύση σε αυτό το θέμα.. Έχω κατεβάσει από το ίντερνετ κάποια καλά ringtones για sms αλλά μόνο τα 3 πρώτα δευτερόλεπτα ακούγονται.. Αν βρει κάποιος κάτι ας απαντήσει... Επίσης για το πως φαίνεται το εξώφυλλο του αλμπουμ όταν ακούς μουσική δεν έχω βρει...!! :confused:

Basika to ekswfullo emena to emfanizei otan prouparxoun plirofories apo to pc!Bres ena album olokliro me ta eksofulla pou exeis kai perna ena apo ekeina ta kommatia na deis an to emfanizei!

gia xara paides exo to viewty arketo kairo... prin ta xristougenna...exo fortosei arketa programmatakia alla exo to exis problima den brisko pouthena se elliniko site i katastima case kai screen protector gnisia i kai imitasion iparxei kapoios pou mporei na me boithisei an nai tote mia apantisei sto forum i sto e-mail mou tha itan sanida sotiria gia mena...giati tetoio kinito den einai na to exeis xima stin tsepi <<oxi gia ta lefta ala epidi einai kosmima>>a kai oson afora to proproigoumeno post toy black_ring agori mou gadget to opoio mporei na kanei oti kanoyn polla gadget mazi kathistate aytomatos basiliko.....

giati pes mou esi otan pas apo to saloni stin kouzina kai toumpalin kratas mazi soy ena mp3,ena forito dvd player,mia atzenta kai ena laptop akai to stilo gia to imerologio kai to imerologio fisika...... ean nai peri orexeos kolokithopita an exeis akousta...a kai na min xehaso paidia sinxaritiria gia ta uploads se software mpravo....

<yg to mama screen protector to kana p........a>

Μαλλον δεν "πιάσατε" από ότι αντιλαμβάνομαι το πνεύμα του σχολίου που έκανα (δεν μου κανει εντύπωση παρόλα αυτά...). Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το να βλέπει κανείς με αξιοπρέπεια ταινίες στο κινητό του το βρίσκω εξίσου χρήσιμο με όλες τις άλλες δυνατότητες που προανέφερα... Γι αυτούς λοιπόν που το θεωρούν μαζοχιστικό η βίτσιο (το να βλέπει κανείς ταινία στο κινητό του) ΑΠΑΝΤΩ ότι προφανώς το κινητό το έχουν μόνο για να το μεταφέρουν από το σαλόνι στη κουζίνα τους και τούμπαλιν.. Για κάποιους μαζόχες ή βιτσιόζους σαν και εμένα λοιπόν (που κάνω πολύωρα ταξίδια με τραίνα, πλοία κλπ) το να βλέπω ταινία σε οθόνη κινητού 3 ιντσών με καταπληκτική εικόνα και ήχο, ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ! ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΤΣΙΟ...

WWW.DIGITALMAPPING.GR

Οι φθηνότερες εκτυπώσεις της Αγοράς. Μακέτα-Εκτύπωση-Διαφήμιση...

Ντάξει ρε ΜΑΓΚΑ. :)

Αφού το πήρες τόσο προσωπικά κάτι (τελείως λογικό) που δεν αναφερόταν σε κάποιον προσωπικά τι να πω παραπάνω;

Δικαίωμα σου είναι να βλέπεις ταινίες ακόμη και στο ρολόι σου αν θες.

Ειρωνικά σχόλια που αγγίζουν την υβριστική υπόσταση (και ας μην ειναι προσωπικά) είναι απαράδεκτα και δεν θα έπρεπε να φιλοξενούνται στο φορουμ. Εάν εγώ έγραφα ότι όσοι ακούνε μουσική από το κινητό τους είναι μαζόχες θα ήταν λογικό? Λίγη αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει.. Αυτά...

WWW.DIGITALMAPPING.GR

Κοίταξε, το έχουμε πάει ήδη πολύ μακριά. Ποια υβριστική υπόσταση άνθρωπε μου;

Για ποιο λόγο σε πείραξε τόσο, κάτι που (επαναλαμβάνω) δεν το το είπα για κανέναν απολύτως; Το θεώρησα αυτονόητο και το έγραψα. Όπως θα μπορούσα να γράψω ότι είναι μαζοχισμός να πας με ποδήλατο στον προορισμό σου (στην Ελλάδα τουλάχιστον, είναι). Θα έπρεπε να μου επιτεθούν οι φανατικοί ποδηλατιστές;

Το ειπες για όσους αρέσκονται στο να παρακολουθούν ταινίες στο κινητό τους.. Και αν έλεγες σε ενα φόρουμ σχετικό με ποδηλάτες και ποδήλατα ότι είναι μαζοχισμός να πάνε με ποδήλατο από τη Πελλοπόνησο στη Θράκη, ναι! Λογικό είναι να σου τη πέφτανε....

Έτσι λοιπόν σε ένα φόρουμ που αφορά κινητά δεν μπορείς να λες μαζοχιστές όσους αρέσκονται στο να χρησιμοποιούν κάποια από τις εφαρμογές ενός κινητου. Αν εξακολουθείς να μη μπορείς να το καταλάβεις...τότε...οκ! πάω πάσο..

WWW.DIGITALMAPPING.GR

Από την πόλη έρχομαι...

Εσύ νομίζεις ότι ο παράλογος εδώ, είμαι εγώ. Πάσο και από μένα. Άντε να τελειώνουμε.

Ποιός είναι ο παράλογος άστο να το κρίνουν άλλοι..

WWW.DIGITALMAPPING.GR

Εντάξει τέλος , ας πούμε για το κινητό ,και ας αφήσουμε τους καυγάδες.

Σ' αυτόν που ζητάει προστατευτικό οθόνης από μαγαζί , μέχρι τώρα μόνο μέσω διαδικτύου υπάρχει κάτι νομίζω.

Egw tha ithela na rwthsw kati allo... Sto profil "Akoustika" otan xtypaei to kinhto akougetai kai esas apo to hxeio o hxos? Giati emena den akougetai apo ta akoustika alla apo to hxeio to pisw..! Kai otan me kaloun kai otan lamvanw mhnyma...

WWW.DIGITALMAPPING.GR

to profil akoustika den simainei oti oloi oi ixoi akougontai apo ta akoustika p.x(ixoi kliseon kai minimaton) apla epilegete mono toy otan bazeis bluetooth akoustika i kai apla.. gia na stelnei to kinito tous ixous<tragoydia i kai sinomilia kata tin diarkia klisis>se auta....:)

diladi paidia apo hardware kai accessories pros to paron tpt e??? ma ti ginete stin lg kataskebazoun theoritika to kalitero kinito tous kai den to upostirizoun me axesouar what the :X... kai me loipi anafero oti i nokia otan bgazi ena kinito prin kan to kikloforisi exei kai ta parelkomena opos kai i apple... epsaxna simera gia to case kai to screen protector kai se elliniko site den brika tpt ektos apo to axpansys sto opoio omos leei oti den einai akoma diathesima ktl.. gia i-phone omos kikloforoun ta panta adikia den einai ayto gia mas....

A malista.. Giati se Nokia pou eixa sinithisei metefere olous tous hxous sta akoustika otan ta synedees kai elega mhpws eixe kapoies eidikes epiloges to Viewty gia na ginetai ayto.. Thanx pantws...

WWW.DIGITALMAPPING.GR

Το έχω στην κατοχή μου μία εβδομάδα και μία ημέρα, αντικαθιστώντας το SE W550. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, αν και στην αρχή φοβόμουν ότι η αλλαγή θα μου φανεί δύσκολη, έχοντας συνηθίσει τόσο καιρό στο μενού της SE. Μέχρι τώρα, δεν μου λείπει καθόλου (αντιθέτως, βρήκα επιτέλους το - ς - :D )

Δύο πληροφορίες, οι οποίες δεν ξέρω αν έχουν αναφερθεί εδώ:

* Λόγω της έλλειψης κάποιας θήκης στην αγορά, παρήγγειλα την παρακάτω από το internet, η οποία είναι πραγματικά άψογη: http://www.noreve.com/product/Housse_cuir_LG_KU990_Viewty_Tradition.html . Την παρήγγειλα Κυριακή, Πέμπτη πρωί την είχα στα χέρια μου.

* Σε κάποιες προηγούμενες σελίδες, είχε αναφερθεί η microSD Premier 2GB της Sandisk ως προτεινόμενη μνήμη λόγω του ότι είναι πιο γρήγορη. Την συγκεκριμένη μνήμη ο Γερμανός την δείχνει στο online κατάστημά του στα 36.50 €, εγώ όμως την αγόρασα 25 € από την Photoagora, Στουρνάρη 43 στα Εξάρχεια. Εχει και e-shop, και το link για το συγκεκριμένο προϊόν http://www.photoagora.gr/sandisk-mobile-premier-microsd-2gb-p32743.html

Speed kills, buy a Honda...

Gia thn 8hkh na sxoliasw oti einai poly "Life-Style"... ;) Poy thn anakalypses? Gia th karta mnhmhs symfwnw apolyta.. Kai egw apo ekei thn agorasa..! :D

WWW.DIGITALMAPPING.GR

να ρωτησω κατι....ενας ξαδερφος μου θα παει στη κινα....και θα μου φερει το viewty....θα ειναι συμβατο με τις κεραιες που εχουμε εδω?και υπαρχει τροπος να βαλω ελληνικα?

Ωραία θήκη, μοιάζει με αυτήν του lg που είναι μικρό με ενωμένα κουμπιά lg ke820 που ανοιγοκλείνει με παρόμοιο τρόπο.

Πάντως παιδιά όσο περισσότερο το ψάχνω, τόσο το ερωτεύομαι. Πρώτη φορά βρήκα τηλέφωνο που μετά από 2 συνεχόμενες (ή περισσότερες) κλήσεις από/προς το ίδιο άτομο εμφανίζει όλα τα στοιχεία της κάθε κλήσης και όχι μόνο της τελευταίας. Το πληκτρολόγιο κινητού δεν παίζειται, ταχύτατο.

Paidia 8elw mia xarh. Perimenw eidh to Lg apo epidothsh na er8ei. 8elw na mou kanete mia lista me ta must pou prepei na parw. An ginete apo ebay. Kapos etsi

1) 2GB memory (poia einai h poio fast?)

2) 8hkh poia einai h kaluterh?

3) screen protector (xreiazete standar?)

simpliroste oti 3exasa 8elw na ta exw parei prin er8i to kinhto. An ginete gia to ka8ena na me para8esete se link tou ebay