Jump to content

Σοβαρή επίθεση εναντίον αστυνομικών στο Ελληνικό

TN97
 Κοινοποίηση

Λυπάστε τους δύο αστυνομικούς που έπεσαν θύματα της επίθεσης;  

119 members have voted

1. 1. Λυπάστε τους δύο αστυνομικούς που έπεσαν θύματα της επίθεσης;

• Ναι
      94
    • Όχι
      25

Recommended Posts

Eδω καλε μου weskers δεν επροκειτο να γινει καμια αντιπαραθεση γιατι κανεις δεν βγηκε να δηλωσει καλα να παθουν οι αστυνομικοι..Ειμαστε ολοι συμφωνοι οτι ειναι ασχημο αυτο που εγινε αρα τι να γραφουμε 16 σελιδες?:p

Aκριβώς αυτό. ;)

Οι πολλές σελίδες δείχνουν αντιπαράθεση και διαφωνία. Στο θέμα αυτό δεν υπάρχει καμιά αντιπαράθεση, καθώς κανένας απ'οσους έγραψαν δεν θεωρεί πρέπον αυτό που έγινε.

Όσο το χάρηκα που τιμωρήθηκε ο άξεστος του τμήματος Ομονοίας, άλλο τόσο (και παραπάνω ίσως, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης) θα το χαρώ όταν/εάν συλληφθούν οι ένοχοι της επίθεσης, και οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Εύχομαι ο 24-χρονος αστυνομικός να αποφύγει τα χειρότερα και να έχει ταχεία ανάρρωση. Φίλε WeskerS, δεν είμαστε κομπλεξικοί επειδή ίσως να διαφωνίσαμε στο θέμα του Α.Τ. Ομονοίας. Άνθρωποι είμαστε, και κρίνουμε μ'αυτό το κριτήριο, και όχι με κριτήριο το αν είναι κάποιος αστυνομικός, Αλβανός ή οτιδήποτε άλλο!

Γι' αυτό και ίσως αυτό το θέμα χαθεί σχετικά γρήγορα. Γιατί δεν πρόκειται κανείς να πει "Καλά τους κάνανε".

• Απαντήσεις 127
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όσον αφορά τη δημοσκόπηση νομίζω ότι δεν έχει νόημα αφού κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα χαιρόταν με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό κάποιου άλλου (που μεμονωμένα δεν φταίει σε τίποτα).

Σε ότι αφορά τα επεισόδια στο τμήμα Ομόνοιας: Αυτά έγιναν από κάποιους μεμονωμένους αστυνομικούς οι οποίοι προφανώς δεν διέθεταν την απαραίτητη κοινωνική ευαισθησία. Εδώ αξίζει να αναρωτηθούμε αν οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί είχαν αυτή την συμπεριφορά και πριν ενταχθούν στο δυναμικό του τμήματος Ομόνοιας ή αν αυτή η σκληρότητα προέκυψε από τα καθημερινά βιώματα τους στο δεδομένο τμήμα (καθημερινή συναναστροφή με εγκληματίες). Όπως και να έχει η Αστυνομία έπρεπε να είχε εντοπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα πολύ πριν αυτό εκδηλωθεί (και σίγουρα πολύ πιο πριν από την τηλεόραση). Αυτή η μεμονωμένη συμπεριφορά των αστυνομικών δεν μπορεί να χαρακτηρίσει όλο το σύνολο (η συλλογική ευθύνη έχει καταργηθεί μετά την κατάρρευση του ναζιστικού καθεστώτος!!!).

Τέλος όσον αφορά τους αναρχικούς:Αποτελούν σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα που ανέχεται η κοινωνία και προωθούν σατιρικές εκπομπές (και όχι μόνο) της Ελληνικής tv (μην λέμε και ονόματα). Τα συγκεκριμένα άτομα υποδυόμενα τους αντι-300 και με υποδειγματική ανανδρία επιτέθηκαν (30 προς 2) σε υπαλλήλους που έκαναν την δουλειά τους. Η εγκληματικότητα που στις μέρες μας έχει πάρει το όνομα της Επανάστασης πρέπει να σταματήσει από εμάς περιθωριοποιώντας παραδειγματικά τους αναρχικούς (δώστε τους αυτό που επάξια κέρδισαν: Αφήστε τους στο περιθώριο!!!)

Εγώ ψήφισα οχι αλλά μετά διάβασα οτι είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός αν είναι έτσι φυσικά είμαι κατά,ο λόγος που ψήφισα οχι είναι οτι οι αστυνομικοί με το να χώνονται κάπου που δεν υπάρχει λόγος είναι σαν να προκαλούνε, και να θέλουν να τα ελέγχουν ολα και όλους, γι αυτό έγινε οτι έγινε μηπως φταίνε και αυτοί? σε λίγο θα έρχονται σε καφετέριες στα σπίτια μας και θα μας παρακολουθούν συνέχεια έλεος ποια,μια συναυλία ήτανε κάνανε έγκλημα αυτοί που πήγαν?
mobile fan user

υπαρχουν 4 στην δημοσκοπηση που δεν λυπουνται που χτυπηθηκαν

........η συμπαθεια συμπονοια συμπαρασταση σε ανθρωπους που χτυπηθηκαν

με ανανδρο τροπο 30 εναντιων δυο ειναι ενα ανθρωπινο συναισθημα που φαινεται οτι δεν το εχουν αυτοι οι τεσσερεις........ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (24 ΧΡΟΝΩΝ) ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ

ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ Η ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ..........:(

Και ελεγα τοσο καιρο ποιος ειναι ο Δημητρακης, τον θυμηθηκα που ειπε καποιος το γεγονος στην Πανεπιστημιου.... Μετα απο μια ληστεια που ειχε κανει στα Εξαρχεια μας ειχαν παει για εξακριβωση στη Κυψελη και μετα Γ.Α.Δ.Α., με ολες τις τιμες περιπολικο, δακτυλικα κ.λ.π. Το εγκλημα που ειχαμε κανει εγω και το αγορι μου ηταν οτι πηγαιναμε το pc μου στο Πλαισιο, θεωρηθηκαμε υποπτοι, οποτε μπουκαραν στο Πλαισιο και μας μαζεψαν χασαμε 4-5 ωρες, οχι τιποτε αλλο δεν μας πηγαν και πισω.οποτε δεν ειμαι με κανεναν, φυσικα λυπαμαι για το γεγονος, κριμα γιατι ειναι και στην ηλικια μας νεα παιδια.

Ε ναι ,ειναι ακραιο.Ποιος να ψηφισει ναι σε κακοποιηση ανθρωπων καποιος που δεν καταλαβε την δημοσκοπηση.Αντε κι κανα 2 με αναρχικες αποψεις.:p

Εγώ ψήφισα οχι αλλά μετά διάβασα οτι είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός αν είναι έτσι φυσικά είμαι κατά,ο λόγος που ψήφισα οχι είναι οτι οι αστυνομικοί με το να χώνονται κάπου που δεν υπάρχει λόγος είναι σαν να προκαλούνε, και να θέλουν να τα ελέγχουν ολα και όλους, γι αυτό έγινε οτι έγινε μηπως φταίνε και αυτοί? σε λίγο θα έρχονται σε καφετέριες στα σπίτια μας και θα μας παρακολουθούν συνέχεια έλεος ποια,μια συναυλία ήτανε κάνανε έγκλημα αυτοί που πήγαν?

Ναι, τους χάλασαν τη μόστρα. Εγώ λέω να τους βαράμε κι όταν βγαίνουν για περιπολίες. ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;

Για να δούμε... Μόλις έβαλα δημοσκόπηση και είμαι περίεργος πόσοι θα απαντήσουν ότι δεν λυπούνται τους 2 αστυνομικούς. Γιατί επίσημα μπορεί όλοι να συμφωνούν ότι δεν είναι σωστό αυτό που έγινε, αλλά όλο και κάποιοι θα ψιλοχαίρονται.

Αναλογο πραγμα ειχα πει και στο θεμα για τους αστυνομικους και το ξυλο στο τμημα: Οποιος δεν λυπαται καποιον που δεν εχει τη δυναμη να αντιδρασει απεναντι σε καποιον/ους αλλους και κακοποιειται (ψυχολογικα ή/και σωματικα) για οποιονδηποτε λογο, ειναι ΖΩΟ! Simple as that.

Τι σημασια εχει αν ειναι Ελληνας ή Αλβανος, φοιτητης ή αστυφυλακας, ανθρωπος ειναι τι τους εφταιξε; Δεν ενιωθαν τιποτα οταν εδερναν αλυπητα ενα παιδι 24 χρονων με λοστους; Δεν καταλαβαινουν οτι του αφαιρουν τη ζωη; :cry:

EDIT:

Ναι γιατι αλλωστε:

1) Μπορουμε εμεις, ετσι, να κρινουμε την πληροφορηση που ειχε η αστυνομια και εδρασε με τον οποιονδηποτε τροπο.

2) Οι εν λογω αστυνομικοι το εκαναν επειδη τους εφαγε η περιεργεια και ηθελαν να ανακατευτουν, οχι επειδη ακολουθουσαν εντολες.

3) Ο,τι και να εγινε, μπορουμε να στειλουμε καποιον στον ταφο, επειδη μας κανει ελεγχο; :!: :mad:

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Εγώ λυπάμαι περισσότερο αυτούς που θα πέσουν στα χεριά των λεβέντηδων ματατζήδων. :devil:

Βγηκαν όλα τα μαμόθρεφτα και το παίζουν αναρχικοί.

Κουράγιο στον λεβέντη που περνάει δύσκολες ώρες.

ποσοι απο εδω ξερετε οτι μεριδα αναρχικων πετυχε στο γκαζι το διοικητη των ΜΑΤ και τον εκαναν ασηκωτο μπροστα στα ματια των παιδιων του κα της οικογενειας του? δε συμφωνω παντα με τις τακτικες των ΜΑΤ, ομως το ξυλο δεν ειναι λυση. ο ανθρωπος ειχε παει σε πολιτιστικη εκδηλωση για κομικ στο γκαζι με τα παιδια του και τον αναγνωρισε καποιος παρεβρισκομενος. στην εξοδο του απο τον χωρο υπηρχε "συνοδεια" που τον εκανε ασηκωτο...:mad:

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

ποσοι απο εδω ξερετε οτι μεριδα αναρχικων πετυχε στο γκαζι το διοικητη των ΜΑΤ και τον εκαναν ασηκωτο μπροστα στα ματια των παιδιων του κα της οικογενειας του? δε συμφωνω παντα με τις τακτικες των ΜΑΤ, ομως το ξυλο δεν ειναι λυση. ο ανθρωπος ειχε παει σε πολιτιστικη εκδηλωση για κομικ στο γκαζι με τα παιδια του και τον αναγνωρισε καποιος παρεβρισκομενος. στην εξοδο του απο τον χωρο υπηρχε "συνοδεια" που τον εκανε ασηκωτο...:mad:

Το ανέφερα παραπάνω.

οκ my fault δεν το προσεξα! φυσικα αυτο το γεγονος ηταν ησσονος σημασιας και μονο σε κρατικο καναλι ειδα να αναφερεται.

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

30 εναντίον 2 δεν είναι μαγκιά! Φυσικά και αυτό δεν είναι δημοκρατία!:(

Θα πρέπει να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι!;)

Ερώτηση προς τους ένστολους και λοιπούς τιμητές:rolleyes:

Η απορία μου είναι τι δουλειά έχουν δυο ασφαλίτες να κόβουν φάτσες σε μια συναυλία?

Οι δύο τύποι ήταν με πολιτικά και φερόντουσαν αρκετά ύποπτα!;)

Αν και δν γνωρίζω πολλά πράγματα νομίζω πως καλώς υπήρχε η Ασφάλεια για να ελέγχουν για διακίνηση ναρκωτικών, κλοπές κτλ Σκέψου το σκηνικό να σου κλέβανε το κινητό... Έστω πως αυτοί οι δύο έβλεπαν τον κλέφτη. Νομίζεις δν θα τον έπιαναν? Θα είχες το κινητό σου πίσω? Όσον αφορά το θέμα της Ασφάλειας εγώ τουλάχιστον ένα περιστατικό θα αναφέρω για να φανεί η χρησιμότητα της Ασφάλειας... Του αδερφού μου πριν 2 χρόνια του κλέψανε το κινητο τα λεφτά και μάλιστα τον χτυπήσαν προκειμένου να του πάρουν τα πράγματα. Να αναφέρω οτι ο αδερφός μου ήταν τετάρτη Δημοτικού και φαντάζεστε τι φρίκη έπαθε το παιδί. Το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να πάμε στην Ασφάλεια και το αποτέλεσμα? Σε 5 λεπτά είχαν φέρει τα 2 "ΚΑΛΑ" παιδάκια (Μαντράχαλοι 25 χρονών)... Είναι εμφανής πιστεύω ο λόγος ύπαρξης της Ασφάλειας και επειδή φερόντουσαν περίεργα πρέπει να πέφτει ξύλο? ... Εάν έχω κάπου άδικο ή είμαι λάθος πείτε μου...

Life Is Good

Προφανώς ο Ryback3 εννοούσε τι δουλιά είχαν 2 αστυνομικοί σε μια συναυλία, τη στιγμή που είναι γνωστό ότι σε μια συναυλία μαζεύεται πολύ αριστερό/αναρχικό στοιχείο (ανάλογα με τη συναυλία), και τη στιγμή που είναι γνωστό το κόλλημά τους με την παρακολούθηση/φακέλωμα/αστυνομία.

Και πάλι όμως δεν μπορώ να το δικαιολογήσω αυτό που έγινε. :mad:

Αν δεν ήταν οι ασφαλίτες και τα έσπαγαν πάλι όλα όπως τις προάλλες, θα γκρινιάζαμε για την έλλειψη αστυνόμευσης.

Και στην τελική από πότε απαγορεύεται να είναι ασφαλίτες στις συναυλίες;

Προφανώς ο Ryback3 εννοούσε τι δουλιά είχαν 2 αστυνομικοί σε μια συναυλία,

Δεν μ' ενδιαφέρει τι κόσμος μαζεύεται στις συναυλίες!

Φυσικά δεν δικαιολογώ την απαράδεκτη επίθεση στους 2 ένστολους!

Απλα ανέφερα ότι υπήρχαν και 2 ασφαλίτες για να κόβουν φάτσες και να "φακελώνουν" κόσμο!;)

...όσο για ληστείες περί κινητών...πολύ αφελές! Χέστηκαν για το κινητό μας:rolleyes:...για άλλο σκοπό ήταν εκεί!;)

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Πάντως, άσχετα με το ότι όλοι καταδικάζουν το συμβάν, 11 άτομα μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει «Όχι».

Πάντως, άσχετα με το ότι όλοι καταδικάζουν το συμβάν, 11 άτομα μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει «Όχι».
Εντάξει, υπάρχουν και οι χαβαλέδες, οι προβοκάτορες, αλλά και οι άρρωστοι...

Εγώ προσωπικά καταδικάζω την επίθεση ακριβώς όσο καταδίκασα τα βασανιστήρια στους κρατούμενους. Ελπίζω να βγεί και κάτι καλό από την υπόθεση, δηλ. να καταλάβουν όλοι ότι η κατάχρηση εξουσίας (είτε αστυνομική είτε δέκα πρός ένα και ντου) βλάπτει.

ΥΓ: Για αυτό πιστεύω ότι η ψηφοφορία θα έπρεπε να ήταν ονομαστική σε ένα τόσο σοβαρό, κατά τη γνώμη μου, θέμα (και όχι π.χ. «τι τζιν φοράτε» που δεν χρειάζεται να είναι ονομαστική). Όποιος έχει το θάρρος της γνώμης του, ας ψηφίζει κίολας.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

το παιδι παντως ειναι ακομα στην εντατικη..

το θέμα τραβήχτηκε πολύ χωρίς να ξέρουν τίποτα οι δημοσιογράφοι όπως πάντα - οι της ασφάλειας επιτηρούσαν τον χώρο για τυχόν επεισόδια όπως με το gig των Beastie Boys και δεν σημαίνει ότι τα έκαναν αντιεξουσιαστές με την πολιτική διάσταση του όρου. Πιθανότατα ήταν απλά κ0λ0παίδια που γουστάρουν να τα κάνουν λίμπα, χουλιγκάνια που έμειναν χαρμάνια τώρα που τελειώσανε τα πρωταθλήματα. Δεν ήταν αντιεξουσιαστική πράξη να σπάσεις μία συναυλία και γίνεται πλέον ανησυχητικά συχνά. Εχει γίνει μορφή παρα-διασκέδασης για κάποιους.

οι σίγουροι ένοχοι είναι οι λαλάκες διοικητές που έστειλαν 2 άτομα να ..παρακολουθήσουν σε ανοιχτό χώρο 30 άτομα που ήξεραν ότι έχουν καταστροφική συμπεριφορά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

πως καταληγουμε σιγουρα στο συμπερασμα οτι οι 2 αστυνομικοι ειχαν παει για παρακολουθηση αντιεξουσιαστων? εχεις καποια στοιχεια γιαυτο?

Ναι, τους χάλασαν τη μόστρα. Εγώ λέω να τους βαράμε κι όταν βγαίνουν για περιπολίες. ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;

Αναλογο πραγμα ειχα πει και στο θεμα για τους αστυνομικους και το ξυλο στο τμημα: Οποιος δεν λυπαται καποιον που δεν εχει τη δυναμη να αντιδρασει απεναντι σε καποιον/ους αλλους και κακοποιειται (ψυχολογικα ή/και σωματικα) για οποιονδηποτε λογο, ειναι ΖΩΟ! Simple as that.

Τι σημασια εχει αν ειναι Ελληνας ή Αλβανος, φοιτητης ή αστυφυλακας, ανθρωπος ειναι τι τους εφταιξε; Δεν ενιωθαν τιποτα οταν εδερναν αλυπητα ενα παιδι 24 χρονων με λοστους; Δεν καταλαβαινουν οτι του αφαιρουν τη ζωη; :cry:

EDIT:

Ναι γιατι αλλωστε:

1) Μπορουμε εμεις, ετσι, να κρινουμε την πληροφορηση που ειχε η αστυνομια και εδρασε με τον οποιονδηποτε τροπο.

2) Οι εν λογω αστυνομικοι το εκαναν επειδη τους εφαγε η περιεργεια και ηθελαν να ανακατευτουν, οχι επειδη ακολουθουσαν εντολες.

3) Ο,τι και να εγινε, μπορουμε να στειλουμε καποιον στον ταφο, επειδη μας κανει ελεγχο; :!: :mad:

Απαντώ και στους 2 σας και ξαναλέω οτι οι αστυνομικοί βρέθηκαν σε λάθος μέρος,και φυσικά με αυτή την τακτική προκάλεσαν,δεν είπα να μην υπάρχει αστυνόμευση στους δρόμους κλπ ,αλλά σε μια συναύλία τι στο καλό να γίνει ρε παίδες?να πάνε στα γήπεδα που σκοτώνεται κόσμος τσάμπα εκεί οκ,περιπολίες στους δρόμους οκ,δεν κοιτάνε να υπάρχει αστυνομία σε όλη την Ελλάδα λεω εγω και να σταματήσουν τις βλακείες που μερικά χωριά και περιοχές δεν έχουνε δει ούτε για δείγμα.

mobile fan user

Απαντώ και στους 2 σας και ξαναλέω οτι οι αστυνομικοί βρέθηκαν σε λάθος μέρος,και φυσικά με αυτή την τακτική προκάλεσαν,δεν είπα να μην υπάρχει αστυνόμευση στους δρόμους κλπ ,αλλά σε μια συναύλία τι στο καλό να γίνει ρε παίδες?να πάνε στα γήπεδα που σκοτώνεται κόσμος τσάμπα εκεί οκ,περιπολίες στους δρόμους οκ,δεν κοιτάνε να υπάρχει αστυνομία σε όλη την Ελλάδα λεω εγω και να σταματήσουν τις βλακείες που μερικά χωριά και περιοχές δεν έχουνε δει ούτε για δείγμα.

Μα διαβάζουμε ότι λίγες μέρες πριν είχαν γίνει επεισόδια! Δηλαδή θέλουμε η αστυνομία να είναι απούσα? Η θα πάμε με τη λογική ότι αφού υπάρχουν περιοχές χωρίς αστυνόμευση τότε να μην αστυνομεύεται τίποτα?