treelooos Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 χρησιμοποιηστε opera και ολες οι σελιδες θα παιζουν κανονικα, και παραθυρα, flash, κλπ. Κι εγώ opera χρησιμοποιώ αλλά μόνο η διεύθυνση: http://www.mio-tech.com.tw δεν μου βγάζει κανονικά τους χαρακτήρες με τον Opera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nteiznt Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Χαιρετώ και εγώ :) Υποψήφιος αγοραστής ενός 560 και εγώ, και θέλω να ρωτήσω αν το pdaplaza δέχεται προπληρωμένες κάρτες ή θα πρέπει να βρω κάποιον με πιστωτική? Η κάρτα μου είναι prepaid της Τράπεζας Κύπρου (με ονοματεπώνυμο και το 3ψήφιο verification number). Έχω και paypal account συνδεδεμένο με την prepaid. Αυτό μας κάνει? :rolleyes: Υ.Γ. Συγγνώμη για το off-topic:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Μεταφορικά πόσα πλήρωσες ? Κάνει και για 560, σωστά ? edit: από ότι φαίνεται 3,5 $ χρεώνει είναι σίγουρο ? δε θυμάμαι πόσα είχα πληρώσει, μάλλον όσα λέει. Αξιόπιστο site και πάρα πολύ καλό screen protector Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UltiMo_ Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Παιδιά πιά κινέζικη πήρατε γιατί υπάρχουν τα εξής : CAPDASE http://img134.imageshack.us/img134/163/dsc01512cw6.jpg http://img139.imageshack.us/img139/3026/dsc01506cq7.jpg Παράθεση TSIPOURO... connecting people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Armada337 Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Χαιρετώ και εγώ :) Υποψήφιος αγοραστής ενός 560 και εγώ, και θέλω να ρωτήσω αν το pdaplaza δέχεται προπληρωμένες κάρτες ή θα πρέπει να βρω κάποιον με πιστωτική? Η κάρτα μου είναι prepaid της Τράπεζας Κύπρου (με ονοματεπώνυμο και το 3ψήφιο verification number). Έχω και paypal account συνδεδεμένο με την prepaid. Αυτό μας κάνει? :rolleyes: Υ.Γ. Συγγνώμη για το off-topic:O Μη μου αγχώνεσαι....Όλοι αυτή έχουμε ή τουλάχιστον οι περισσότεροι..... Ακριβώς δηλ όπως τα είπες..... Σίγουρα και με ασφάλεια.....Άντε και καλή αγορά.....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UltiMo_ Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Και η άλλη θηκούλα που βρήκα. Απλή και βολική. είναι απο εξωτερική θήκη δίσκου 2,5" αλλά παραδόξως ταιριάζει γάντι.. Αρκετά καλύτερη έτσι? ;) http://img228.imageshack.us/img228/999/dsc01514lt8.jpg http://img156.imageshack.us/img156/4854/dsc01517vw6.jpg Παράθεση TSIPOURO... connecting people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis55 Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Yπαρχει καποιο λινκ με οδηγιες για το πως θα μπορεσω να εχω ιντερνετ στο 560 μεσω bluetooth απο κινητο με το wind plus non stop. Εκανα μια αναζητηση αλλα δεν βρηκα κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chatos Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Καλημέρα παιδιά. So far όλα παίζουν μια χαρά. Ευχαριστώ πολύ για τη μέχρι τώρα βοήθειά σας. Μια ακόμα ερώτηση: "Ποιό και πως θα εγκαταστήσω πρόγραμμα πλοήγησης" ; Παράθεση Chatos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autos100 Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Παιδιά παρέλαβα σήμερα την κινέζικη θήκη σφαίρα. Σε 6 μέρες και ειμαι Κρήτη και σε χωριό, ειναι φανταστική, ολα μαζί 16 Ευρω Ελα ρε πατριδα απο που εισαι; Εγω απο Χανια. Παράθεση Δουλεύεις πολύ, κάνεις πολλά λάθη. Δουλεύεις λίγο, κάνεις λίγα λάθη. Δεν δουλεύεις καθόλου, δεν κάνεις λάθη. Δεν κάνεις λάθη, ΠΡΟΑΓΕΣΑΙ!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autos100 Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Χαιρετώ και εγώ :) Υποψήφιος αγοραστής ενός 560 και εγώ, και θέλω να ρωτήσω αν το pdaplaza δέχεται προπληρωμένες κάρτες ή θα πρέπει να βρω κάποιον με πιστωτική? Η κάρτα μου είναι prepaid της Τράπεζας Κύπρου (με ονοματεπώνυμο και το 3ψήφιο verification number). Έχω και paypal account συνδεδεμένο με την prepaid. Αυτό μας κάνει? :rolleyes: Υ.Γ. Συγγνώμη για το off-topic:O Δεν υπαρχει προβλημα. Και εγω με προπληρωμενη καρτα πηρα το 560 απο pdaplaza. Παράθεση Δουλεύεις πολύ, κάνεις πολλά λάθη. Δουλεύεις λίγο, κάνεις λίγα λάθη. Δεν δουλεύεις καθόλου, δεν κάνεις λάθη. Δεν κάνεις λάθη, ΠΡΟΑΓΕΣΑΙ!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Ελα ρε πατριδα απο που εισαι; Εγω απο Χανια. Ελα γείτονα Βάμος Αποκορώνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autos100 Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Ελα γείτονα Βάμος Αποκορώνου Απ' του Βαμου εισαι!!!!!! Και δε μου λες, η Κάϊνα ειναι κοντα; :) :) :) Παράθεση Δουλεύεις πολύ, κάνεις πολλά λάθη. Δουλεύεις λίγο, κάνεις λίγα λάθη. Δεν δουλεύεις καθόλου, δεν κάνεις λάθη. Δεν κάνεις λάθη, ΠΡΟΑΓΕΣΑΙ!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Καλησπέρα παιδια. Ξερει καποιος πως τρεχουν τα video clip απο το youtube. Τα αρχεια ειναι τυπου nane.3gp και μου βγαζει μια ταμπελα που λεει οτι δεν μπορω να τα τρεξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Καλησπέρα παιδια. Ξερει καποιος πως τρεχουν τα video clip απο το youtube. Τα αρχσια ειναι nane.3gp και μου βγαζει μια ταμπελα που λεει οτι δεν μπορω να τα τρεξω. δεν ξέρω αν ο core player παίζει 3gp αλλά καλό είναι να τα κάνεις divx ή xvid α....καλό είναι να βάλεις και τον core player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Καλησπέρα παιδια. Ξερει καποιος πως τρεχουν τα video clip απο το youtube. Τα αρχεια ειναι τυπου nane.3gp και μου βγαζει μια ταμπελα που λεει οτι δεν μπορω να τα τρεξω. Χρειάζεσαι τον core player που λέει και ο nikthanos καθώς και ένα plugin που είναι freeware. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Καλησπέρα παιδια. Ξερει καποιος πως τρεχουν τα video clip απο το youtube. Τα αρχεια ειναι τυπου nane.3gp και μου βγαζει μια ταμπελα που λεει οτι δεν μπορω να τα τρεξω. http://www.ytpocket.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Και αλλη μια ερωτηση γιατι ειμαι και λιγο ασχετος απο pda (το πρωτο μου). Εβαλα μια εικονα στο background της οθονης και τωρα δεν ξερω πως να επαναφέρω αυτη που ειχε (των windows). Ευχαριστω για την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr234567 Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Καλημέρα σε όλους, Σκέφτομαι να αγοράσω p560 από pdaplaza, στα 348 ευρώ έπεσε η τελική τιμή του http://www.pdaplaza.com/shop.php?id=737&subcatid=59 3 ερωτήσεις έχω μόνο: α) Υπάρχει δωρέαν πρόγραμμα σε full έκδοση (όχι trial) για να γράφουμε ελληνικά στο office, στον opera, στο ημερολόγιο και ποιό είναι αυτό (αποστολή με pm καλύτερα). β) Εκτός του destinator, μπορεί να μπει το igo, το papago και κάποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης και ποιο είναι αυτό; έχει δοκιμάσει κανείς όλα τα προγράμματα πλοήγησης; γ) Ποιες είναι οι βελτιώσεις του σε σημαντικούς τομείς (εκτός από εμφάνιση) σε σχέση με το p550; Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους προκαταβολικά. ΥΓ: Στο shop21 η τιμή της ελληνικής έκδοσης 512mb έπεσε στα 363 ευρώ τελική (συμπεριλαμβανομένων μεταφορικών) για όποιον ενδιαφέρεται. http://www.skroutz.gr/s/28293/Mitac-Mio-P560.html?keyphrase=p560 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 α) Υπάρχει δωρέαν πρόγραμμα σε full έκδοση (όχι trial) για να γράφουμε ελληνικά στο office, στον opera, στο ημερολόγιο και ποιό είναι αυτό (αποστολή με pm καλύτερα). Pocket CM keyboard β) Εκτός του destinator, μπορεί να μπει το igo, το papago και κάποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης και ποιο είναι αυτό; έχει δοκιμάσει κανείς όλα τα προγράμματα πλοήγησης; Φυσικά τρέχουν όλα. γ) Ποιες είναι οι βελτιώσεις του σε σημαντικούς τομείς (εκτός από εμφάνιση) σε σχέση με το p550; Κυρίως η εμφάνιση (όπως προείπες) αλλά και τα Windows Mobile 6 (έναντι των 5 που είχε το Ρ550). Αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Και αλλη μια ερωτηση γιατι ειμαι και λιγο ασχετος απο pda (το πρωτο μου). Εβαλα μια εικονα στο background της οθονης και τωρα δεν ξερω πως να επαναφέρω αυτη που ειχε (των windows). Ευχαριστω για την βοηθεια Βάλε ένα άλλο theme (όποιο να 'ναι) και μετά βάλε αυτό που έχεις. Θα επαναφέρει το default background. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Απ' του Βαμου εισαι!!!!!! Και δε μου λες, η Κάϊνα ειναι κοντα; :) :) :) Μισό τσιγαρο δρόμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autos100 Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Σκέφτομαι να αγοράσω p560 από pdaplaza, στα 348 ευρώ έπεσε η τελική τιμή του Αν πας Βουδαπεστη να το παρεις ναι, τοσο εχει. Διαφορετικα αν θες να στο στειλουν, παει στα 377 ευρω τελικη τιμη μαζι με τα μεταφορικα. Παράθεση Δουλεύεις πολύ, κάνεις πολλά λάθη. Δουλεύεις λίγο, κάνεις λίγα λάθη. Δεν δουλεύεις καθόλου, δεν κάνεις λάθη. Δεν κάνεις λάθη, ΠΡΟΑΓΕΣΑΙ!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr234567 Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Αν πας Βουδαπεστη να το παρεις ναι, τοσο εχει. Διαφορετικα αν θες να στο στειλουν, παει στα 377 ευρω τελικη τιμη μαζι με τα μεταφορικα. thanks για τη διόρθωση. 400 ευρώ (χωρίς μεταφορικά, δε νομίζω πάνω από 10 ευρώ να κοστίζουν) πλέον η καλή έκδοση στην Ελλάδα. http://www.skroutz.gr/s/28293/Mitac-Mio-P560.html?keyphrase=p560 Acrobat reader για διάβασμα pdf μπαίνει κανονικά, έτσι δεν είναι; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UltiMo_ Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Acrobat reader για διάβασμα pdf μπαίνει κανονικά, έτσι δεν είναι;Ευχαριστώ.Υπολογιστής είναι ρε φίλε. Ότι γουστάρεις μπαίνει. και όλα τα προγράμματα πλοήγησης και word και excel και acrobat και οτι σου περάσει απο το μυαλό και όλα τα προγράμματα γενικώς. Παράθεση TSIPOURO... connecting people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1 Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 δεν μπορο να κανο σιχρονισμο μιποσ μπορει κανεισ να βοιτεισει το εχο παρει τορα κ δεν ξερο ποσ να ενεργοποιεισο το grs κ το ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts