Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Δε νομίζω ότι συμφέρει οποιουδήποτε είδους επισκευή στην εν λόγω συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 και τι κανουμε το πεταμε και παιρνουμε τι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 χαιρετω 1 για την συσκευή 560 (λόγο λειτουργίας του σε ταξί) έχει "φουσκώσει" η μπαταρία από που μπορώ να αγοράσω μια σε όσο ποιο λογική τιμή γίνετε (και ποια μπαταρία "φοράει") 2 όταν αγοράστηκε δεν δηλώθηκε (λόγο αγνοιας) στη διεύθυνση http://eu.mio.com/shop/registration.php?come_back=true υπάρχει τροπος για αναβάθμιση σε νέους χάρτες της Αθήνας? ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Για την μπαταρία δες στο ebay Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 ευχαριστώ για την άμεση απάντηση δεν έχω στα χέρια μου την συσκευή και μου είναι δύσκολο να ψάχνω από το λαπ τοπ (πονάνε τα χέρια μου) Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pascalwalt Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Καλησπέρα, υπάρχει ειδικό καλώδιο για να συνδεθεί το mio p360 με το activesync; Το συνδέω και δεν συνδέεται. Καμια ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Καλησπέρα, υπάρχει ειδικό καλώδιο για να συνδεθεί το mio p360 με το activesync; Το συνδέω και δεν συνδέεται. Καμια ιδέα; Σε windows XP δουλεύεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pascalwalt Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 (edited) Ναι σε XP.Δοκίμασα και σε 7. τίποτα. one of this usb has multifiction device windows dont recognice it. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited December 14, 2013 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Σε windows vista/7 πρέπει να χρησιμοποιήσεις το windows mobile device center. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pascalwalt Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Aυτο χρησιμοποιώ. Δεν συνδέεται με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts