nipapa Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Se afto dikio exeis... :rolleyes: Τελικά το πρόβλημα λύθηκε. Ηθελε εγκατάσταση στην κύρια μνήμη και όχι στη Flash Disk. Το έκανα στη συνέχεια relocate στην Flash Disk και δουλευε και εκει. Τι να πει κανείς..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ufontinas Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Μία ερώτηση... Το καλώδιο τροφοδοσίας από το αυτοκίνητο πόσο μακρύ είναι; Ρωτάω γιατί στο αυτοκίνητό μου ο αναπτήρας είναι δίπλα στο χειρόφρενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 ειναι πολύ μακρύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ufontinas Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Μία ερώτηση ακόμα. Ποτέ δεν είχα ελληνικό λειτουργικό σε PC. Δεν είμαι ανορθόγραφος αλλά στα αγγλικά windows πχ μπορείς να βάλεις στο office ελληνικό λεξικό. Θέλω να ρωτήσω, τα wm6 (Windows Mobile 6) στην ελληνική έκδοση έχουν ελληνικό λεξικό για το word; Εάν δεν έχουν θα χαρώ να αγοράσω το αγγλικό :lol: και να μην έχω και τύψεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 δε νομίζω να χωράει στη rom και ορθογράφος:lol::lol::lol: πάρε με την αγγλική rom, να έχεις και 2gb flash memory και να χεις το κεφάλι σου ήσυχο. Βέβαια η αποψή μου στηρίζεται ότι ποτέ δε συμπάθησα τα Ελληνικά windows. Το Ελληνικό office το χρησιμοποιώ,αλλά με τα windows δεν την παλεύω, ειδικά σε κάτι μηνήματα σφάλματος που βγάζανε παλιότερα...:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ufontinas Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 δε νομίζω να χωράει στη rom και ορθογράφος:lol::lol::lol: πάρε με την αγγλική rom, να έχεις και 2gb flash memory και να χεις το κεφάλι σου ήσυχο. Βέβαια η αποψή μου στηρίζεται ότι ποτέ δε συμπάθησα τα Ελληνικά windows. Το Ελληνικό office το χρησιμοποιώ,αλλά με τα windows δεν την παλεύω, ειδικά σε κάτι μηνήματα σφάλματος που βγάζανε παλιότερα...:lol::lol::lol: Και εγώ δεν την παλεύω με τα ελληνικά. Ούτε το office δεν έχω ελληνικό, ας είναι καλά τα proofing tools. Θα πάρω μάλλον το αγγλικό με 512mb γιατί το βρίσκω φθηνά (289€ μαζί με δερμάτινη θήκη). Καλά είναι τα 2gb αλλά στην παραπάνω τιμή νομίζω ότι είναι ευκαιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 καινούριο έχει κοντά στα 345€ από pdaplaza, μαζί με μεταφορικά. Στην τιμή που το βρήκες καλά είναι αλλά Αγγλικά windows με 512 flash memory που το βρήκες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ufontinas Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Στο http://www.pda4u.gr το έχει με 289€ + δερμάτινη θήκη (βλ. εδώ). Πρόσθεσε και 9€ μεταφορικά και πάει 298€. Μια χαρά είναι. το Ρ360 το έχει κάτω από 200... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 περίεργο πάντως γιατί μεχρι τωρα με αγγλικά win δεν το φέρνανε...μπορεί να κάνει την πρωτοτυπία το pda4u....όπως και να 'χει, καλορίζικο :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 30, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Θέλω να ρωτήσω, τα wm6 (Windows Mobile 6) στην ελληνική έκδοση έχουν ελληνικό λεξικό για το word; Εάν δεν έχουν θα χαρώ να αγοράσω το αγγλικό :lol: και να μην έχω και τύψεις... Parto afoba xwris typseis... den yparxei kati tetoio stin elliniki ekdosi! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ufontinas Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Parto afoba xwris typseis... den yparxei kati tetoio stin elliniki ekdosi! :rolleyes: Σε ευχαριστώ πολύ! Παράγγειλα αγγλικό το οποίο είναι εν τέλη τύψεις-free... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ufontinas Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Το ΜΙΟ έφτασε! Το παρέλαβα σήμερα και φορτίζει... Ξέρει κανείς πως μπορώ να δω την mac-address του wi-fi του. Θέλω να την κάνω allow στο router μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamantas29 Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Καλησπέρα σε όλους , πήρα και γω το MIO χθες. Απο μια πρώτη ματιά αξίζει. Έχω λομως ένα βασικό πρόβλημα. Δεν πιάνει δορυφόρους. Έβαλα το Destinator χθες και μόνο μια φορά για λίγο έπιασε 6 δορυφόρους και μου έδωσε στίγμα. Τις άλλες φορές και μέσα και έξω σχεδόν τίποτα. Ένας το πολύ 2 δορυφόροι. Τι έχετε να προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Oute to 6, oute to 7 exoun problima me to mio. Poia ekdosi akribws ebales? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ufontinas Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Το ΜΙΟ έφτασε! Το παρέλαβα σήμερα και φορτίζει... Ξέρει κανείς πως μπορώ να δω την mac-address του wi-fi του. Θέλω να την κάνω allow στο router μου. Το βρήκα μόνος μου! Άφησα ελεύθερα όλα τα mac στο router, συνδέθηκα και από το client list του router είδα την mac address... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Το βρήκα μόνος μου! Άφησα ελεύθερα όλα τα mac στο router, συνδέθηκα και από το client list του router είδα την mac address... ποιο ρούτερ έχεις? εγώ έχω σετάρει δίκτυο με κρυφό SSID, κλειδί WPA2-AES, τα πέρασα μια φορά στο ΜΙΟ και τέλος...όταν ανοίγω το wifi του λέω συνδέσου εδώ, (για συντομία) και έτοιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamantas29 Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 ok τελικά τα κατάφερα και τώ΄ρα συνδεόμαι εύκολα με 6 -7 δορυφορους κάθε φορά. αυτό που θα θελα να μου πει αν ξερει κανεις ειναι πως να απενεργοποιώ τα σπαστικά κουμπια που βρισκονται εκτερωθεν του joystick και τα οποία δεν χρησιμοποιώ , αλλα΄πατιούνται κατα λάθος συνεχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ufontinas Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 ποιο ρούτερ έχεις? εγώ έχω σετάρει δίκτυο με κρυφό SSID, κλειδί WPA2-AES, τα πέρασα μια φορά στο ΜΙΟ και τέλος...όταν ανοίγω το wifi του λέω συνδέσου εδώ, (για συντομία) και έτοιμο USRobotics 9108. Αφού εντόπισα την mac address την πέρασα στο router, και ξανακλείδωσα τα υπόλοιπα mac addresses. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_Falcon Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Παιδιά, πούλησα το Mio P350 στα 150 ευρώ μαζί με τους χάρτες και έκανα παραγγελία το Mio 560. Το μόνο πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχει τους χάρτες... Ξέρετε που στο καλό μπορώ να βρω χάρτες Free ή μέχρι 50 ευρώ; Παράθεση Notebook User: Lenovo 3000 N200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 ipmart-forum.com Exei ta panta. Bale to Destinator 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_Falcon Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 ipmart-forum.com Exei ta panta. Bale to Destinator 7. Δεν θέλω σπασμένο... Είμαι κατά τον σπασμένων προγραμμάτων!!! Έχω κάνει και Thread όπως ξέρεις για ελεύθερα λογισμικά. Τέσπα... Μέχρι 50 ευρώ κάτι; Παράθεση Notebook User: Lenovo 3000 N200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 De tha breis programma ploigisis dwrean kai to pio simantiko den einai na plirwseis 50 Euro apla gia na agoraseis ena programma ploigisis, alla na plirwseis gia ena programma pou tha kaneis pragmatika ti douleia sou... kai afto einai to Destinator. Den kostizei 50 Euro... alla ta aksizei ta xrimata tou. ;) Eksallou... den sou synestisa sto ipmart gia na baleis spasmeno, den eimai yper aftis tis logikis. Sto proteina gia na ta deis ola, na ta dokimaseis kai afto pou se eksypiretei na to agoraseis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_Falcon Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 De tha breis programma ploigisis dwrean kai to pio simantiko den einai na plirwseis 50 Euro apla gia na agoraseis ena programma ploigisis, alla na plirwseis gia ena programma pou tha kaneis pragmatika ti douleia sou... kai afto einai to Destinator. Den kostizei 50 Euro... alla ta aksizei ta xrimata tou. ;) Eksallou... den sou synestisa sto ipmart gia na baleis spasmeno, den eimai yper aftis tis logikis. Sto proteina gia na ta deis ola, na ta dokimaseis kai afto pou se eksypiretei na to agoraseis. 13 χρονών είμαι, ποδήλατο έχω, αλλά που θα πάω; Οπότε περίπου όλα με εξυπηρετούν! Το MioMap v3 κάνει 99 ευρώ, το MLS Destinator P κάνει 169 ευρώ και το iGo 149 ευρώ. Το Destinator πόσο κάνει και από που; Παράθεση Notebook User: Lenovo 3000 N200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Το Destinator πόσο κάνει και από που; http://www.ngi.gr/eshop_category.php?show=Software&cQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 το αγοράζεις από το site της ngi μαζί με τον τελευταίο χάρτη με 140€.....καλή τιμή για αυτά που δίνει. Οπως σου λέει και ο Αθανάσο με 50€ δε θα βρεις κατι..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts