KostasV Δημοσιεύτηκε July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 2, 2007 Ας μου πει κάποιος ότι ξεφύλλισα πολύ βιαστικά το RAM και μου ξέφυγε το άρθρο του Νίκου Δήμου… Τον κόψανε???? _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xyz Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Ας μου πει κάποιος ότι ξεφύλλισα πολύ βιαστικά το RAM και μου ξέφυγε το άρθρο του Νίκου Δήμου… Τον κόψανε????...Δυστυχώς είναι κάτι που παρατήρησα κι εγώ,και όσο κι αν έψαξα δεν το βρήκα:( .Αν σταμάτησε η συνεργασία του με το περιοδικό πολύ κρίμα πάντως γιατί ιδίως τελευταία σήκωνε μεγάλο μέρος της αναγνωσιμότητας του,τουλάχιστον εγώ κυρίως για την στήλη του το έπαιρνα(εντάξει,:rolleyes: και για τα τεστ και για 2 - 3 άλλους πολύ καλούς συντάκτες του).Ο άνθρωπος ξέρει να γράφει ,τι να λέμε τώρα, χαίρεσαι να τον διαβάζεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 http://doncat.blogspot.com/ Τα πήρε λέει στο κρανίο από κάτι σπόντες στο Anti-RAM... Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Μεταξύ μας, είναι και λίγο ψωνάρα ο Δήμου. Έχει καλή πένα, γράφει και βλακείες μερικές φορές, όμως τέτοιου είδους ανήθικα σχόλια για την ηλικία του είναι απαράδεκτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Τι έγραφε αυτός και είναι τόσο σημαντικός? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Ε και καλά το έπαιζε ο μέσος χρήστης, και το δράμα του Καίλα για όταν έρχεται η ώρα να μπλέξεις με το service. Ή διάφορα προβλήματα που είχε με προϊόντα πληροφορικής. Ντάξει έγραφε ωραία. Γούσταρες να τον διαβάζεις... Είδα και το blog του. Πολύ κλάμα ρε παιδί μου. Είναι σοβαρός; Ο λόγος της παραίτησης του ήταν το αντι-ραμ; ΗΜΑΡΤΟΝ. Τη Βουτσκόγλου κανείς δεν την παίρνει στα σοβαρά. Προβλέπω από Σεπτέμβρη να ξαναγράφει στο ΡΑΜ. «Δεν μπορούσα να μην εισακούσω τις επιθυμίες των εκατομμυρίων αφοσιωμένων αναγνωστών μου , και να φανώ ανώτερος των περιστάσεων, επιστρέφοντας στο ΡΑΜ...»:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. July 3, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 http://doncat.blogspot.com/ Τα πήρε λέει στο κρανίο από κάτι σπόντες στο Anti-RAM... To post που εκανα και στο blog: Όταν διάβασα τα απαράδεκτα σχόλια της κυρίας, ήμουν σίγουρος ότι θα σας ενοχλούσαν αγαπητέ κύριε Δήμου και με το δίκιο σας φυσικά. Περίμενα να διαβάσω λοιπόν την απάντηση σας στο επόμενο τεύχος και πρέπει να πω ότι στεναχωρήθηκα που αντ' αυτής επιλέξατε τη παραίτηση. Κρίμα γιατί η κυρία καθόλου δε στεναχωρήθηκε, εμείς όμως πολύ…. Ελπίζω το Σεπτέμβρη να δούμε πάλι τη στήλη σας…. _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivassilis Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 πάντως το περιοδικό σίγουρα έχασε που τον έχασε... Εγώ τους έστειλα και ένα email να τους τα χώσω λιγάκι. Αρκετή προστασία στην Βουτσκόγλου. Ανιψιά του Λαμπράκη είναι και την στηρίζουν έτσι? Αφού δεν την παλεύει το κορίτσι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 ΛΟΛ σοβαρά τώρα ασχολείται κανείς στα σοβαρά τώρα με το άρθρο τους. Εγώ πάντα σαν τον τρελό του χωριού το αντιμετώπιζα... Πάντα γελούσα με τα χωρίς αντίλογο άρθρα της. Όντως γέρασε μάλλον ο Δήμου, και ως γνωστόν «ου γαρ έρχεται μόνον».. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Νομίζω παραείναι υπερβολικός ο Δήμου. Είναι δυνατόν να παίρνει στα σοβαρά την κάθε βλαμμένη; Προσωπικά δεν το βρήκα και τόσο χοντρό αυτό που του είπε. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Αφου διαβασα τι ειπε η συγκεκριμενη κυρια και το πως σκεφτηκε και αντεδρασε ο Νικος Δημου, ομολογω οτι δεν εξεπλαγην και ιδιαιτερα! Αν παρακολουθησει κανεις την πορεια του με τα διαφορα blogs κτλ, διαπιστωνει οτι συγκεκριμενα πραγματα τον ενοχλουν τοσο πολυ που καταφευγει σε τετοιες ενεργειες. Προσωπικα εγω τα θεωρω παλιμπαιδισμους αυτα. Δεν μπορεις να εισαι τοσων χρονων και επειδη καποιος κανει μια (επιτυχημενη; αστοχη; ) σατιρα εναντιον σου, εσυ να παραιτεισαι! Το λογικο θα ηταν να γραωει ειτε στη δικη του στηλη ειτε να αξιωσει να γραφει απο την διευθυνση του περιοδικου η αληθεια ως προς το οτι δεν εχει αλλες στηλες σε αλλα περιοδικα ωστε να αυτοδιαφημιζεται, και για τα υπολοιπα να αδιαφορησει. Big deal. Θα ηθελα παντως να διαβασω και αυτολεξει την απαντηση εκ της διευθυνσης, για να δω κατα ποσο ηταν οντως θωπεια ή μη. Υ.Γ: Αρχικαι ειχα ενθουσιαστει οταν ειχα πρωτοδιαβασει τα παλαιοτερα κειμενα (βιβλια, επικαιρα, κτλ) του Νικου Δημου, αλλα και με καποιες συνεντευξεις και με το ενδιαφερον του για το ιντερνετ. Οφειλω να παρατηρησω παντως οτι τελευταια, μου φαινεται ολο και περισσοτερο "περιεργος" ως προς τις αντιδρασεις και τις σκεψεις του. :( Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Περιεργος ξεπεριεργος τουλαχιστον παραγει πολιτισμο εδω και δεκαετιες ο κ. Δημου. Το αλλο το σουργελο τι κανει? Παραγει σαβουρα, ασυναρτησιες, ντεμεκ γλωσσα και καραγκιοζιλικια ανευ ουσιας και περιεχομενου. Κοψτε το περιοδικο τους, να δειτε πως συνερχονται. Αλλα και ο κ. Δημου θα επρεπε να ειχε ακουσει το "οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα, τον τρων' οι κοτες". Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Καλά προφανώς ήθελε να την κάνει από το RAM και το περιστατικό ήταν απλά η δικαιολογία-ευκαιρία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. July 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Μπορει, αλλα ηταν και χοντραδες αυτα που εγραψε η γκομενα... Δε νομιζω παντως οτι ηθελε να φυγει.. Ειχε πολυ αναγνωσημοτητα το RAM _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Τώρα το είδα αυτό. Και δεν είχα προσέξει καν ότι έλειπε η στήλη του Νίκου Δήμου από το RAM. Πριν από αρκετά χρόνια ήταν από τα πρώτα πράγματα που διάβαζα στο περιοδικό. Μετά δεν τον ξαναδιάβασα. Χαραμιζόταν το γράψιμο του σε χαζά προβλήματα στους υπολογιστές του. Δεν απευθυνόταν καν στον μέσο χρήστη. Ο μέσος χρήστης σίγουρα θα μπορούσε να λύσει τα προβλήματα που πονοκεφάλιαζαν τόσο πολύ αυτόν. Ήταν κρίμα να χαραμίζεται σε βλακείες οπότε δεν με πείραξε και τόσο η αποχώρησή του, αν και τον συμπαθώ. Θα συμφωνήσω και εγώ ότι το περιστατικό ήταν ευκαιρία γι αυτόν να τελειώνει επιτέλους. http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Η στήλη του θα μου λείψει πολύ καθώς θαύμαζα τις γνώσεις και το στυλ γραφής του, άλλωστε είναι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους ( άραγε υπάρχει άλλος; ) των "γραμμάτων και τεχνών" (όπως λέμε..) που ασχολήθηκε "ενεργά" με την νέα τεχνολογία και σε επίπεδο χειριστού όσο και σε επίπεδο φιλοσοφικού προβληματισμού. Αρκετά κείμενα του αν διαβασθούν προσεχτικά καθίστανται σε γενικές γραμμές διαχρονικά όπως μπορεί να διαπιστώσεις κανείς μελετώντας την σύνοψη τους στο βιβλίο του "Ψηφιακή Ζωή" ενώ αρκετές φορές ήταν αφορμή για βαθύτερους φιλοσοφικούς προβληματισμούς ακόμα και αν σε πρώτο πλάνο μπορεί το κείμενο να αφορούσε κάτι τετριμμένο (κάποιο τεχνικό πρόβλημα στο PC ή κάποιο bug του λογισμικού του) και τελικά εδώ ήταν η μαγεία του συγγραφέα -μέσα από τους Η/Υ σου έκανε μια διάλεξη Φιλοσοφίας, Ιστορίας, Τέχνης, Μουσικής, Πολιτικής ακόμα και αν δεν μπορούσες να το καταλάβεις αρχικά (έμενες στο προφανές της διήγησης δηλαδή).. Φυσικά, τέτοιες προσωπικότητες δεν περνάνε ποτέ απαρατήρητες, οπότε μύριες φορές τον κακοχαρακτήρισαν για ελιτισμό -"τι να κάνουμε, δεν μπορεί να αρέσουμε σε όλους" που λένε ;) Η παραίτηση του, για εμένα είναι η καλύτερη δικαιολογία για να πάψω να αγοράζω το RAM το οποίο καθίσταται ακόμα πιο αδιάφορο.. Κρίμα :( Υ.Γ. Η απάντηση της διεύθυνσης είναι τουλάχιστον άστοχη -για όσους έχουν το RAM αυτού του μήνα αν διαφωνούν ας την διαβάσουν -νομίζεις ότι η διεύθυνση κάνει "πλάκα" στην Ε.Β. Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Διαβάζετε ακόμα περιοδικά;;;;;; :shock: Φοβερή εντύπωση μου προκαλεί. Όσο για τον κ. Δήμου, αν και ο γραπτός του λόγος είναι εξαιρετικός, τα γραφόμενά του με αφήνουν αδιάφορο όπως και όλα σχετικά με "φιλοσοφία". Δεν υπάρχει πια αυτός ο όρος, έχει τελειώσει εδώ και δεκαετίες. Όχι φυσικά με την αυτολεξεί ερμηνεία του. Ό,τι ήταν αν ειπωθεί, ειπώθηκε. Ξαναμασημένα και ξεχασμένα χειρόγραφα της Κλασσικής περιόδου και της Αναγέννησης μας πασάρουν. Όλοι. Τι να μας πει κανένας, ότι ο κόσμος αλλάζει? Το ξέρουμε. Και το πως και το γιατί και το πότε. http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Αρκετά κείμενα του αν διαβασθούν προσεχτικά καθίστανται σε γενικές γραμμές διαχρονικά όπως μπορεί να διαπιστώσεις κανείς μελετώντας την σύνοψη τους στο βιβλίο του "Ψηφιακή Ζωή" ενώ αρκετές φορές ήταν αφορμή για βαθύτερους φιλοσοφικούς προβληματισμούς ακόμα και αν σε πρώτο πλάνο μπορεί το κείμενο να αφορούσε κάτι τετριμμένο (κάποιο τεχνικό πρόβλημα στο PC ή κάποιο bug του λογισμικού του) και τελικά εδώ ήταν η μαγεία του συγγραφέα -μέσα από τους Η/Υ σου έκανε μια διάλεξη Φιλοσοφίας, Ιστορίας, Τέχνης, Μουσικής, Πολιτικής ακόμα και αν δεν μπορούσες να το καταλάβεις αρχικά (έμενες στο προφανές της διήγησης δηλαδή).. Μάλλον θα διαφωνήσω. :) Μπορεί να εκτιμώ ΚΑΙ εγώ το γράψιμο του Δήμου αλλά εδώ υπήρχε μόνο το προφανές και όχι κρυμμένα μηνύματα. Κείμενα ρουτίνας. Η απάντηση της διεύθυνσης είναι τουλάχιστον άστοχη -για όσους έχουν το RAM αυτού του μήνα αν διαφωνούν ας την διαβάσουν -νομίζεις ότι η διεύθυνση κάνει "πλάκα" στην Ε.Β.[/i] Πραγματικά. Μάλλον θα έπρεπε να τηρήσουν άλλη στάση. Τιμής ένεκεν. Διαβάζετε ακόμα περιοδικά;;;;;; :shock: Φοβερή εντύπωση μου προκαλεί. Όσο για τον κ. Δήμου, αν και ο γραπτός του λόγος είναι εξαιρετικός, τα γραφόμενά του με αφήνουν αδιάφορο όπως και όλα σχετικά με "φιλοσοφία". Δεν υπάρχει πια αυτός ο όρος, έχει τελειώσει εδώ και δεκαετίες. Όχι φυσικά με την αυτολεξεί ερμηνεία του. Ό,τι ήταν αν ειπωθεί, ειπώθηκε. Ξαναμασημένα και ξεχασμένα χειρόγραφα της Κλασσικής περιόδου και της Αναγέννησης μας πασάρουν. Όλοι. Τι να μας πει κανένας, ότι ο κόσμος αλλάζει? Το ξέρουμε. Και το πως και το γιατί και το πότε. Το ίδιο ισχύει και για την λογοτεχνία, μουσική, κινηματογράφο κλπ. Τα πάντα έχουν ήδη γραφεί και δοθεί και άρα κακώς βγαίνουν νέα πράγματα. Μας αρκούν αυτά που ήδη έχουν κυκλοφορήσει. Δεν είσαι λίγο ισοπεδωτικός; http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Ενταξει ο ορισμος του κομπλεξικου . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 asxeto me to thema, alla ego oses fores esteila email sto RAM den peira apantisi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 http://dimoutech.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 http://dimoutech.blogspot.com/ Τωρα εγω που δεν το θεωρω αποτελεσμα του τι εγινε αυτο, αλλα πιθανως αιτιο (ή εστω ενα απο τα αιτια), ειμαι καχυποπτος; :rolleyes: :O Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 WTF? Γιατί ανοίγει 40 blogs o τύπος;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 WTF? Γιατί ανοίγει 40 blogs o τύπος;; Έλα ντε; Κι εγώ αυτό αναρωτιόμουν! Τρελός spammer, αν ήταν στο myphone παίζει να 'χε φάει ban :lol: :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Ας πρόσφεραν έστω και το 5% των ελλήνων blogger τέτοια ποιότητα και ας είχε και ο καθένας και από 1000 blogs. ειδικά το nikosdimou.blogspot.com τα έσπαγε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts