moment_v Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 το Panasonic που δίνει η Voda έχει μπαταρία? http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1062 Μόνο το dect έχει μπαταρία Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Το Πανασόνικ τους έχει βγει πολύ καλό αλλά έχει το μειονέκτημα με τη διακοπή ρεύματος. Αλλά από σήμα κομπλέ. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 παιδια αν βαλω τετοιου ειδους τηλεφωνια δεν μπορω να εχω fax ε; My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Όχι fax δεν θα έχεις. London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skolix Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1062 Μόνο το dect έχει μπαταρία ΤΟ dect δεν εχει μπαταρια.μονο το ακουστικο . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 όπως έλεγα μερικές σελίδες πριν , ετοιμάζομαι για μετακόμιση. τελικά στην πόλη που πάω η hol-vodafone έχουν αρχίσει να παρέχουν adsl μέσω ιδιόκτητου και αποφάσισα να μείνω, αφού κάπου είχα διαβάσει παλιότερα ότι απλά υπάρχει κόστος 45€ για τη μεταφορά. να σημειώσω επίσης όι έχει παρέλθει ο χρόνος του συμβολαίου ενός έτους. εδώ όμως έρχεται η απογοήτευση από την voda. θα πρέπει να κάνω αίτηση διακοπής και καινούρια αίτηση ενεργοποίησης για την άλλη πόλη. φυσικά καινούριο 12μηνο συμβόλαιο και το ακόμα χειρότερο ότι δεν μπορώ να κρατήσω το πακέτο που έχω τώρα (3 σε 1, κινητό, σταθερό 500 λεπτά, adsl) που δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο, αλλά υποχρεωτικά να μπω στο double play plus. δεν ξέρω εσάς πως σας φαίνεται αλλά εγώ προσωπικά περίμενα περισσσότερη ευελιξία από την μεριά της vodafone και περισσότερη προσοχή για την διατήρηση και εξυπηρέτηση των υπάρχοντων πελατών... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Έτσι όπως τα έγραψες είναι. Το double play plus πάντως δίνει 1000 λεπτά ομιλίας σε σταθερά σε όλη την Ελλάδα και 17 χώρες και 200 λεπτά προς κινητά Vodafone.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Λυσαξανε να καταργησουν το 3σε 1 γιατι ηταν απιστευτα οικονομικο και αναγκαστικα να σε βαλουν στο double play...και εγω το αλλαξα γιατι ηθελα καποιες αλλαγες οποτε το προηγουμενο συμβολαιο καταργηθηκε...δουλευει πολυ καλα ομως ειμαι πολυ ικανοποιημενος και η τηλεφωνια και το internet. http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Λυσαξανε να καταργησουν το 3σε 1 γιατι ηταν απιστευτα οικονομικο και αναγκαστικα να σε βαλουν στο double play...και εγω το αλλαξα γιατι ηθελα καποιες αλλαγες οποτε το προηγουμενο συμβολαιο καταργηθηκε...δουλευει πολυ καλα ομως ειμαι πολυ ικανοποιημενος και η τηλεφωνια και το internet. σε αυτό δεν έχω παράπονο. και γω ένα χρόνο τώρα συνάντησα ελάχιστα προβλήματα και στο τηλεφώνο και στο internet. για αυτό το λόγο εξάλου ήθελα να συνεχίσω. όχι όμως έτσι. θα κάνω την αιτησούλα μου στην HOL (στο ίδιο δίκτυο ουσιαστικά) να ετοιμάζεται και η καινούρια μου γραμμή και όταν φύγω απο δω θα διακόψω την vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 όπως έλεγα μερικές σελίδες πριν , ετοιμάζομαι για μετακόμιση. τελικά στην πόλη που πάω η hol-vodafone έχουν αρχίσει να παρέχουν adsl μέσω ιδιόκτητου και αποφάσισα να μείνω, αφού κάπου είχα διαβάσει παλιότερα ότι απλά υπάρχει κόστος 45€ για τη μεταφορά. να σημειώσω επίσης όι έχει παρέλθει ο χρόνος του συμβολαίου ενός έτους. εδώ όμως έρχεται η απογοήτευση από την voda. θα πρέπει να κάνω αίτηση διακοπής και καινούρια αίτηση ενεργοποίησης για την άλλη πόλη. φυσικά καινούριο 12μηνο συμβόλαιο και το ακόμα χειρότερο ότι δεν μπορώ να κρατήσω το πακέτο που έχω τώρα (3 σε 1, κινητό, σταθερό 500 λεπτά, adsl) που δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο, αλλά υποχρεωτικά να μπω στο double play plus. δεν ξέρω εσάς πως σας φαίνεται αλλά εγώ προσωπικά περίμενα περισσσότερη ευελιξία από την μεριά της vodafone και περισσότερη προσοχή για την διατήρηση και εξυπηρέτηση των υπάρχοντων πελατών... Ετσι ειναι. Οι οροι συμβασης δεν αναφερουν τιποτα σχετικα με αυτη την περιπτωση οποτε δε σου δινουν αυτη τη δυνατοτητα. :O facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Καλησπερα παιδια..!! Εδω και λιγο καιρο αντιμετωπιζα ενα προβληματακι..!! που και που εκανε restart to router απο μονο του...!! Την τελευταια βδομαδα και ειδικα τις 2-3 τελευταιες μερες,εχει ξεσκιστει στα restart..!! αλλα το θεμα ειναι οτι κανει restart μονο αν κλειδωσει σε "μεγαλη" ταχυτητα π.χ αν ειναι απο 2ΜΒ - 5ΜΒ (παραπανω δεν συγχρονιζω..)! τοτε θα κανει restart και θα κλειδωσει περιπου στα 35ΚΒ - 1ΜΒ ...!! Και ρωταω εγω τωρα γιατι το κανει αυτο..?! ειναι προβλημα της Vodafone..?! του ρουτερ δεν πιστευω να ειναι γιατι εχω το ρουτερ της Belkin Wireless ,αλλα δοκιμασα και το jetspeed και κανει παλι τα ιδια..!! Γιαυτο αποκλειω να ειναι προβλημα απο ρουτερ...!!! Τι μπορω να κανω γιαυτο..?!!!!! Ειμαι απο θεσσαλονικη και το dslam ειναι στην Περιοχη Βαρνα..!!! (Δεν ξερω αν παιζει κανενα ρολο αυτο,απλως το αναφερω...)! :p Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Όταν λες restart εννοείς αποσυνδέσεις και κατόπιν reconnect (με λίγα λόγια βγαίνει από το internet/χάνει την IP και συνδέεται/παίρνει IP ξανά) ή κάνει restart όλη η συσκευή (κλείνει και επανενεργοποιήται?) Γιατι το δεύτερο, και μάλιστα και στα δύο router είναι λίγο περίεργο έως αδύνατο... Δώσε μας χαρακτηριστικά γραμμής (attenuation, snr και ακριβή συγχρονισμό) από το interface του router... Mάλλον έχεις κακή γραμμή (θόρυβο ή απόσταση από το κέντρο του ΟΤΕ) και έχεις αποσυνδέσεις... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Local Tx Power: 12.4 dB Remote Tx Power: 20.5 dB Local Line Atten.: 36.5 dB Remote Line Atten.: 19.5 dB Local SNR Margin: 10.5 dB Remote SNR Margin: 12.0 dB UpSpeed : 932 Kbps DownSpeed : 3911 Kbps Αυτα ειναι με το Jetspeed..!!! Το Προβλημα μου δεν ειναι οτι συγχρονιζω πολυ χαμηλα...! το ξερω εχω αρκετο θορυβο,ειμαι σχετικα ψιλο μακριουτσικα απο το κεντρο του ΟΤΕ..!! Παντα τοσο ηταν ο θουρβος και ολα...αλλα ΔΕΝ εκανε ποτε Ρεσταρτ και τετοια κολπα..!! Αυτο μου την σπαει εμενα,εκει που ειμαι στο ιντερνετ,να κανει Ρικονεκτ και να ξανα μπαινει μετα,αλλαζοντας και ΙΡ ... Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Local Tx Power: 12.4 dB Remote Tx Power: 20.5 dB Local Line Atten.: 36.5 dB Remote Line Atten.: 19.5 dB Local SNR Margin: 10.5 dB Remote SNR Margin: 12.0 dB UpSpeed : 932 Kbps DownSpeed : 3911 Kbps Αυτα ειναι με το Jetspeed..!!! Το Προβλημα μου δεν ειναι οτι συγχρονιζω πολυ χαμηλα...! το ξερω εχω αρκετο θορυβο,ειμαι σχετικα ψιλο μακριουτσικα απο το κεντρο του ΟΤΕ..!! Παντα τοσο ηταν ο θουρβος και ολα...αλλα ΔΕΝ εκανε ποτε Ρεσταρτ και τετοια κολπα..!! Αυτο μου την σπαει εμενα,εκει που ειμαι στο ιντερνετ,να κανει Ρικονεκτ και να ξανα μπαινει μετα,αλλαζοντας και ΙΡ ... Έχεις απόσταση από το κέντρο του ΟΤΕ και θόρυβο, αν και θα μπορούσες να συγχρονίζεις ψηλότερα... Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με το 13840 (δωρεάν νούμερο τεχνικής υποστήριξης Vodafone) ή στο 13830 και να τους αναφέρεις τόσο το πρόβλημα με το συγχρονισμό όσο και τις αποσυνδέσεις... Ζήτα να καταγραφεί το πρόβλημα ότι και αν σου πουν!!! Ενδεχομένως να κάνουν κάποια αλλαγή στο snr σου και να διορθωθεί... Α, και για να μη μπερδευόμαστε, άλλο restart άλλο αποσυνδέσεις. Restart κάνει το router όταν το κλείνεις και το ξανανοίγεις...Εσύ έχεις αποσυνδέσεις! Για να μη τους μπερδέψεις στη τεχνική υποστήριξη...:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 εχω vodafone adsl 1mbit,μεσω οτε,και εδω και 3 μηνες σχεδον καθημερινα απο τις 11:00 με 12:00 το πρωι εως τις 00:00 το βραδυ η γραμμη μου υπολειτουργει σε ταχυτητα!αργουν αρκετα να ανοιξουν οι σελιδες και το κατεβασμα δεν ξεπερνα τα 30-40 kbps. δεν υπαρχει κατι επιπλεον που να μου αποροφα την γραμμη. δηλαδη προγραμμα στον υπολογιστη μου,η καποιος να παιρνει απο την γραμμη μου μεσω wifi. ειναι απολυτα τσεκαρισμενα ολα αυτα!μπορει να συμβαινει κατι αλλο? http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Τελικα για το προβλημα μου το ελεξανε και ειπανε πως ειναι προβλημα στην δικια μου καλωδιοση..! και τελικα οντως εχει προβλημα η τηλεφωνικη μπριζα που το εχω συνδεμενο...! το δοκιμασα απο το αλλο δωματιο..! και ηταν ολα οκ..! συγχρονιζε και λιγο παραπανω..!!! Μπορω να κανω τιποτα..?! στις μπριζες..? ετσι ωστε να μειωθει ο θορυβος και να συγχρονιζω παραπανω..?!!!! Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris1982 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 1) φιλοι μου καλησπερα,εχω VODAFONE ADSL μεσω τις ΗOL στα 4ΜΒ,μενω Πυργο Ηλειας και θελω να μαθω αν υπαχει καποιος τροπος να δω την πραγματηκη ταχυτητα που εχω στην συνδεση μου. 2) τον ιουλιο τελειωνει το συμβολαιο μου και σκεφτομαι να παω στην HOL η στην FORTHNET μπορητε να μου πειτε την γνωμη σας? ευχαρηστω πολυ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelaras1 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Για να μη τους μπερδέψεις στη τεχνική υποστήριξη...:O τους ήδη μπερδεμένους δεν μπορεις να τους μπερδέψεις κ άλλο :lol: http://www.ismylife.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 τους ήδη μπερδεμένους δεν μπορεις να τους μπερδέψεις κ άλλο :lol: κακίες.... :p Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 1) φιλοι μου καλησπερα,εχω VODAFONE ADSL μεσω τις ΗOL στα 4ΜΒ,μενω Πυργο Ηλειας και θελω να μαθω αν υπαχει καποιος τροπος να δω την πραγματηκη ταχυτητα που εχω στην συνδεση μου. 2) τον ιουλιο τελειωνει το συμβολαιο μου και σκεφτομαι να παω στην HOL η στην FORTHNET μπορητε να μου πειτε την γνωμη σας? ευχαρηστω πολυ 1) Για να δεις την πραγματική ταχύτητά σου, κατέβασε κάτι από έναν γρήγορο server (microsoft, rapidshare, ntua.gr) χρησιμοποιώντας έναν download manager. 2) Μα... είσαι ήδη στην HOL. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelaras1 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 2) Μα... είσαι ήδη στην HOL. πολύ σωστόςςς :) οπότε θα γίνει και πιο εύκολα η μεταφορά.. http://www.ismylife.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Γι αυτό μην είσαι και πολύ βέβαιος έτσι μπερδεμένοι που είναι μεταξύ τους :-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 To καλοκαιρι ειχα κατι συνδεση με vodafone. Στην περιοχη μου δεν υπηρχε το δικτυο τους(ή της hol). εκανα συνδεση εκπτωση 50%(οπως ισχυε η προσφορα τοτε!) στo παγιο των 6mb(Vodafone ADSL X6), ενω θα ειχα ταχυτητα 1mb μεσω οτε. οπως κ εχω μεχρι σημερα. αυτες τις μερες διαπιστωσα οτι υπαρχει πλεον δικτυο απο vodafone-hol στη περιοχη μου. πηγα στο καταστημα κ ρωτησα για αναβαθμιση της γραμμης μου απο το 1 στο 6. η απαντηση που πηρα ομως ηταν η εξης: οτι αν αλλαξω την ταχυτητα, τοτε θα σταματησει η εκπτωση κ θα πρεπει να επιστρεψω κ την διαφορά(45ευρω ειπε η κοπελα αν θυμαμαι). Στην αιτηση που εκανα το καλοκαιρι αναφερεται το εξής: Η προσφορα εκπτωσης παγιων ισχυει για ελαχιστη παραμονη του Συνδρομητη για δωδεκα μηνες στο προγραμμα χρησης vodafone adsl x6 h vodafone adsl x24. Σε περιπτωση που ο Συνδρομητης αλλαξει προγραμμα χρησης ή τηλεπικοινωνιακό παροχο ή μεταβιβασει τον αριθμο του πριν απο τη ληξη του δωδεκαμηνου, θα πρεπει να καταβαλει το ποσο της διαφορας που προκυπτει απο την παρασχεθεισα εκπτωση των παγιων των οποιων εκανε χρηση δικαιουμαι αναβαθμιση χωρις να χασω την εκπτωση ή οχι;; GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris1982 Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 To καλοκαιρι ειχα κατι συνδεση με vodafone. Στην περιοχη μου δεν υπηρχε το δικτυο τους(ή της hol). εκανα συνδεση εκπτωση 50%(οπως ισχυε η προσφορα τοτε!) στo παγιο των 6mb(Vodafone ADSL X6), ενω θα ειχα ταχυτητα 1mb μεσω οτε. οπως κ εχω μεχρι σημερα. αυτες τις μερες διαπιστωσα οτι υπαρχει πλεον δικτυο απο vodafone-hol στη περιοχη μου. πηγα στο καταστημα κ ρωτησα για αναβαθμιση της γραμμης μου απο το 1 στο 6. η απαντηση που πηρα ομως ηταν η εξης: οτι αν αλλαξω την ταχυτητα, τοτε θα σταματησει η εκπτωση κ θα πρεπει να επιστρεψω κ την διαφορά(45ευρω ειπε η κοπελα αν θυμαμαι). Στην αιτηση που εκανα το καλοκαιρι αναφερεται το εξής: Η προσφορα εκπτωσης παγιων ισχυει για ελαχιστη παραμονη του Συνδρομητη για δωδεκα μηνες στο προγραμμα χρησης vodafone adsl x6 h vodafone adsl x24. Σε περιπτωση που ο Συνδρομητης αλλαξει προγραμμα χρησης ή τηλεπικοινωνιακό παροχο ή μεταβιβασει τον αριθμο του πριν απο τη ληξη του δωδεκαμηνου, θα πρεπει να καταβαλει το ποσο της διαφορας που προκυπτει απο την παρασχεθεισα εκπτωση των παγιων των οποιων εκανε χρηση δικαιουμαι αναβαθμιση χωρις να χασω την εκπτωση ή οχι;; file mou kalispera,kalitera min rotas se katastimata giati einai polles fores anenimerotei.kalitera kalese tin exipiretisi pelano vodafone kai zita to tmima adsl kai rota ekei.tha exei pio plirei enimerosi.kai kati akoma.eimai kai ego me to adsl vodafine sta 4mb ston pyrgo.kai simera me pire til h vodafone pos logo anavathmiseis sto diktio me anavathmizei an thelo sta 24mb.....xoris kanena provlima kai xoris kamia epibarinsi kai exo kai ego to -50% mexri ton ioulio.meta ton ioulio tha xronome anti gia 9.90 sta 18 nomizo.isos kai ligo ligotero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 To καλοκαιρι ειχα κατι συνδεση με vodafone. Στην περιοχη μου δεν υπηρχε το δικτυο τους(ή της hol). εκανα συνδεση εκπτωση 50%(οπως ισχυε η προσφορα τοτε!) στo παγιο των 6mb(Vodafone ADSL X6), ενω θα ειχα ταχυτητα 1mb μεσω οτε. οπως κ εχω μεχρι σημερα. αυτες τις μερες διαπιστωσα οτι υπαρχει πλεον δικτυο απο vodafone-hol στη περιοχη μου. πηγα στο καταστημα κ ρωτησα για αναβαθμιση της γραμμης μου απο το 1 στο 6. η απαντηση που πηρα ομως ηταν η εξης: οτι αν αλλαξω την ταχυτητα, τοτε θα σταματησει η εκπτωση κ θα πρεπει να επιστρεψω κ την διαφορά(45ευρω ειπε η κοπελα αν θυμαμαι). Στην αιτηση που εκανα το καλοκαιρι αναφερεται το εξής: Η προσφορα εκπτωσης παγιων ισχυει για ελαχιστη παραμονη του Συνδρομητη για δωδεκα μηνες στο προγραμμα χρησης vodafone adsl x6 h vodafone adsl x24. Σε περιπτωση που ο Συνδρομητης αλλαξει προγραμμα χρησης ή τηλεπικοινωνιακό παροχο ή μεταβιβασει τον αριθμο του πριν απο τη ληξη του δωδεκαμηνου, θα πρεπει να καταβαλει το ποσο της διαφορας που προκυπτει απο την παρασχεθεισα εκπτωση των παγιων των οποιων εκανε χρηση δικαιουμαι αναβαθμιση χωρις να χασω την εκπτωση ή οχι;; Καπου πρεπει να υπαρχει και η συνηθισμενη παραγραφος οπου λεει μεχρι να καλυφθεις απο το ιδιοκτητο θα σε εχουν σε ΑΡΥΣ (ΟΤΕ) και μετα θα μπεις αυτοματα στο ιδιοκτητο. Οποτε οτι ειπε ο Θοδωρης για τον υπαλληλο :O facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts