Jump to content

Σταθερή και ADSL από την Vodafone

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πράγματι παιδιά το Πανασόνικ που έχουν τώρα είναι κορυφή. Κι η προσφορά που είχαν μέχρι εχθές με τους 2 μήνες δώρο πήρε παράταση τελικά μέχρι τέλους του χρόνου. :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

να ρωτησω κατι για οποιον ξερει.

η vodafone που μεχρι σημερα χρησιμοποιει το δικτυο της hol, φτιαχνει δικο της δικτυο? Αν ναι ξερουμε ποτε θα λειτουργησει?

1. Ναί

2. Σύντομα;)

Μάλιστα...

Αν ισχύει τότε θα πρέπει να δώσει ενα ελκυστικό/πρωτοποριακό προιόν γιατι μπαίνει κάπως αργά στην αγορά..

Forthnet , Tellas (ιου!) , Hol και On Telecoms έχουν ήδη αποκτήσει ενα σημαντικό μερίδιο της αγοράς, και τουλάχιστον οι 3 πρώτες που ανέφερα δραστηριοποιούνται αρκετά χρόνια στο χώρο.

Θα χρειαστεί να καταβάλει αρκετή προσπάθεια πιστεύω για να κερδίσει τον χαμένο χρόνο..

Ελπίζω μόνο να υπάρξει ουσιώδης σύνδεση μεταξύ της κινητής τηλεφωνίας vodafone , της σταθερής και του internet ... Γιατι αν είναι να κερδίζεις 1 E το μήνα στο λογαριασμό του κινητού σου.... χε χε χε...

Θα δείξει...

Πάντως περιμένουμε εδώ και πολύ καιρό αυτό το δίκτυο της vodafone.. Σε δίαφορα φόρα γίνονται αναφορές στα πεταχτά, αλλά δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για την ποιότητα του δικτύου, την έκτασή του κλπ κλπ... Μακάρι να είναι όσο ποιοτικό όσο και το δίκτυο κινητής της voda

περιμένω και γω την επόμενη προσφορά της vodafone για να αποφασίσω τι θα κάνω. αυτή τη στιγμή είμαι στο 3 σε 1 με κινητό, σταθερό 500 και adsl το οποίο δεν διατίθεται τώρα. τα συμβόλαια μου έχουν λήξει πλέον και σκέφτομαι ειδικά στο κινητό να φύγω γιατί δεν βρίσκω πρόγραμμα που να με βολέυει.

αν φύγω όμως πόσο θα πρέπει να πληρώνω για σταθερό και adsl? μου είχαν πει 30 το adsl και 12,5 το σταθερό αφού πλέον δεν θα είμαι στην προσφορά.

τι προτείνετε να κάνω, δεδομένου ότι το double play plus δεν με βολέυει γιατί δεν χρειάζομαι τόσο χρόνο στο σταθερό, αλλά όυτε να αλλάξω adsl provider αφού κατα τα άλλα είμαι ευχαριστημένος με την γραμμή μου....

μια προσφορά όπως αυτή του Οκτωβρίου θα μου έλυνε τα χέρια, αλλά θα την κάνει??

περιμένω και γω την επόμενη προσφορά της vodafone για να αποφασίσω τι θα κάνω. αυτή τη στιγμή είμαι στο 3 σε 1 με κινητό, σταθερό 500 και adsl το οποίο δεν διατίθεται τώρα. τα συμβόλαια μου έχουν λήξει πλέον και σκέφτομαι ειδικά στο κινητό να φύγω γιατί δεν βρίσκω πρόγραμμα που να με βολέυει.

αν φύγω όμως πόσο θα πρέπει να πληρώνω για σταθερό και adsl? μου είχαν πει 30 το adsl και 12,5 το σταθερό αφού πλέον δεν θα είμαι στην προσφορά.

τι προτείνετε να κάνω, δεδομένου ότι το double play plus δεν με βολέυει γιατί δεν χρειάζομαι τόσο χρόνο στο σταθερό, αλλά όυτε να αλλάξω adsl provider αφού κατα τα άλλα είμαι ευχαριστημένος με την γραμμή μου....

μια προσφορά όπως αυτή του Οκτωβρίου θα μου έλυνε τα χέρια, αλλά θα την κάνει??

Όπως λένε τα παιδιά παραπάνω, ετοιμάζει να δώσει το δικό της δίκτυο όπου πιστεύω θα δώσει σημαντικά περισσότερα απ οτι δίνει τώρα...

Κάνε λιγη υπομονή ακόμα, μέχρι την άνοιξη

Όπως λένε τα παιδιά παραπάνω, ετοιμάζει να δώσει το δικό της δίκτυο όπου πιστεύω θα δώσει σημαντικά περισσότερα απ οτι δίνει τώρα...

Κάνε λιγη υπομονή ακόμα, μέχρι την άνοιξη

το αν θα δώσει adsl από δικό της δίκτυο είτε με το δίκτυο της hol δεν με ενδιαφέρει και τόσο πολύ. δεν πιστεύω ότι θα κάνει την τεράστια διαφορά στην τιμή. ίσα ίσα μάλλον προβλήματα θα φέρει στην αρχή μέχρι να στρώσει.

υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να μετακομίσω από την πόλη που είμαι τώρα σε πόλη που δεν καλύπτει η hol. με την καινούρια ανακοίνωση της hol η πόλη μου θα καλύπτεται αλλά δεν ξέρω πότε θα ξεκινήσει. κανονικά θα έπρεπε να στραφώ σε forthnet ή tellas, που ξέρω ότι έχουν δίκτυο στην περιοχή που θα πάω, αλλά προτιμώ να μείνω στα σίγουρα τώρα και αν προκύψει η μετακόμιση θα δω τι θα κάνω...

Επειδή έχω forthnet, και για πολλά χρόνια τη θεωρούσα αξιόπιστη, τους τελευταίους μήνες μας έχει πικράνει πολύ. Υπάρχει και σχετικό θέμα στο adslgr.com, μέχρι και ομαδική καταγγελία στείλαμε για τη κατάντια του δικτύου της. Όσο για τη tellas, επειδή γνωστή μου δουλεύει εκεί, μου είπε να μείνω μακριά.. ο εξοπλισμός τους και η οργανωσή τους είναι απελπιστικά χάλια.

Αυτή τη περίοδο πιστεύω πως η καλύτερη είναι η hol

επειδή μένω Λάρισα τώρα, μήπως έχει πάρει το μάτι σου στο adslgr τι γίνεται με την Tellas στη Λάρισα? εκεί να δεις γέλιο που πέφτει. από dialup και κάτω οι ταχύτητες.

μου πέρασε μια ιδέα να τα μεταφέρω όλα wind- tellas αλλά μόλις είδα το θέμα μου έφυγε αμέσως. :p

sorry για το δεύτερο συνεχόμενο post, αλλά έχω κάποια νέα και θα ήθελα μια διευκρίνηση από τα παιδιά της vodafone, αν και θα στείλω και email για το κλασσικό μου πια "ετήσιο στόλισμα"....

πέρασα απο voda shop χτες και ρώτησα αυτά που λέω παραπάνω. ο υπεύθυνος δεν ήξερε και πήρε στα κεντρικά. μετά από αρκετή ώρα μου απάντησε τα εξής:

- αλλάζω πακέτο και πάω στο double play plus στα 37,5€ μαζί με το τέλος κινητής.

- μένω στο πακέτο που είμαι και πληρώνω το πολύ λογικό πόσο των 65€ το μήνα, γιατί τόσο λέει κάνει το double play, άσχετα αν δεν φαίνεται πουθενά αυτό γιατί είναι μονίμως σε προσφορά

- για το τέλος το καλύτερο. για να εκμεταλευτώ οποιαδήποτε προσφορά βγάλει από δω και πέρα η vodafone, πολύ απλά να κάνω αίτηση διακοπής και πάλι αίτηση ενεργοποίησης για να πάρω την προσφορά ως νέος συνδρομητής.

πως σας φαίνονται όλα αυτά? γιατί εμένα μου φαίνεται σαν να μου λένε φύγε!!!

sorry για το δεύτερο συνεχόμενο post, αλλά έχω κάποια νέα και θα ήθελα μια διευκρίνηση από τα παιδιά της vodafone, αν και θα στείλω και email για το κλασσικό μου πια "ετήσιο στόλισμα"....

πέρασα απο voda shop χτες και ρώτησα αυτά που λέω παραπάνω. ο υπεύθυνος δεν ήξερε και πήρε στα κεντρικά. μετά από αρκετή ώρα μου απάντησε τα εξής:

- αλλάζω πακέτο και πάω στο double play plus στα 37,5€ μαζί με το τέλος κινητής.

- μένω στο πακέτο που είμαι και πληρώνω το πολύ λογικό πόσο των 65€ το μήνα, γιατί τόσο λέει κάνει το double play, άσχετα αν δεν φαίνεται πουθενά αυτό γιατί είναι μονίμως σε προσφορά

- για το τέλος το καλύτερο. για να εκμεταλευτώ οποιαδήποτε προσφορά βγάλει από δω και πέρα η vodafone, πολύ απλά να κάνω αίτηση διακοπής και πάλι αίτηση ενεργοποίησης για να πάρω την προσφορά ως νέος συνδρομητής.

πως σας φαίνονται όλα αυτά? γιατί εμένα μου φαίνεται σαν να μου λένε φύγε!!!

γιατί δεν ξέκινάς απο τα βασικά?

Εξήγησέ μας λίγο τι σημαίνει δεν σε βολευει το πρόγραμμα του κινητού?

Σ'ολες τις εταιρείες πάνω κάτω ίδια είναι.

. για να εκμεταλευτώ οποιαδήποτε προσφορά βγάλει από δω και πέρα η vodafone, πολύ απλά να κάνω αίτηση διακοπής και πάλι αίτηση ενεργοποίησης

Έχω την αίσθηση πως αυτό ισχύει γενικώς, δεν είναι μόνο στη vodafone.

Αν βάλεις στο κουτί της voda μια άλλη κάρτα ας πούμε Cosmote δουλεύει?

Ρωτάω γιατι στο εξοχικό μου δεν εχουμε σταθερό και το μόνο που πιανει ειναι η cosmote και μόνο στον πάνω όροφο. Ετσι αν βάλω cosmote και δώσω στις πρίζες θα έχω τηλέφωνο σπίτι έστω κινητό αλλά και στους άλλους ορόφους.

Πουλιέται αυτό το κουτάκι κάπου αυτόνομα? Ποιά είναι η μαρκα του η το μοντέλο του?

Αν βάλεις στο κουτί της voda μια άλλη κάρτα ας πούμε Cosmote δουλεύει?

Ρωτάω γιατι στο εξοχικό μου δεν εχουμε σταθερό και το μόνο που πιανει ειναι η cosmote και μόνο στον πάνω όροφο. Ετσι αν βάλω cosmote και δώσω στις πρίζες θα έχω τηλέφωνο σπίτι έστω κινητό αλλά και στους άλλους ορόφους.

Πουλιέται αυτό το κουτάκι κάπου αυτόνομα? Ποιά είναι η μαρκα του η το μοντέλο του?

to idio paketo to exei kai h cosmote (cosmote at home), kanonika me stathero noumero opws to vodafone gia to spiti. Pigaine se ena germano.

Αλλιως αν δεν θες να "αγορασεις" συνδεση (σταθερου πακετου) μπορεις να βαλεις οτι εταιρια θες π.χ καρτοκινητο καποιας εταιριας καινα το εχεις σαν σταθερο.

μπορεις να αγορασεις μια απο της 3 συσκευες σκέτες , 129 € (Voice box Sagem RL300) (για το Voice Box Ericsson G30 ) & Vodafone Home Phone

Αλλιως αν δεν θες να "αγορασεις" συνδεση (σταθερου πακετου0 μπορεις να βαλεις οτι εταιρια θες π.χ καρτοκινητο καποιας εταιριας καινα το εχεις σαν σταθερο.

μπορεις να αγορασεις μια απο της 3 συσκευες σκέτες , 129 € (Voice box Sagem RL300) (για το Voice Box Ericsson G30 ) & Vodafone Home Phone

Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. Αν αγοράσω μια συσκευή (η πάρω απο κάποιον που την δουλευε πρiν σε voda) και βάλω cosmocarta θα δουλεύει?

Δεν αξίζει για κάποιες μερες τον χρόνο να φορτωθώ πάγιο και εναν αριθμό που οι περισσότεροι γνωστοί μου δεν θα ξέρουν. (Δεν εχω ήδη αριθμό γνωστό για φορητότητα εστω)

NAI ειπα:

μπορεις να βαλεις οτι εταιρια θες π.χ καρτοκινητο καποιας εταιριας ή ακομα και κανονικη συνδεση

Χτες που πέρασα από το Σύνταγμα είχαν διαρρήξει το κατάστημα της Vodafone και είχαν κατακλέψει τα πάντα!

Και τα περισσότερα άδεια κουτιά που είδα ήταν για τη σταθερή της Vodafone!

Εγώ νόμιζα πώς είναι άχρηστα γιατί ενεργοποιούνται μόνο με νέα σύνδεση από τη Vodafone.

Αλλά όχι! Οι τύποι που τα κλέψανε μπορούν μια χαρά να τα χρησιμοποιήσουν, λοιπόν!

Χτες που πέρασα από το Σύνταγμα είχαν διαρρήξει το κατάστημα της Vodafone και είχαν κατακλέψει τα πάντα!

Και τα περισσότερα άδεια κουτιά που είδα ήταν για τη σταθερή της Vodafone!

Εγώ νόμιζα πώς είναι άχρηστα γιατί ενεργοποιούνται μόνο με νέα σύνδεση από τη Vodafone.

Αλλά όχι! Οι τύποι που τα κλέψανε μπορούν μια χαρά να τα χρησιμοποιήσουν, λοιπόν!

Θα φραχθουν ολες οι συσκευες.

Δεν μπορούν να κλειδώσουν τίποτα εκτός Voda. Δεν εφαρμόζεται η φραγή των IMEI μεταξύ των εταιρειών μέσω κοινής database. Αν η συσκευές δεν είναι κλειδωμένες απο PIN (που μάλλον δεν είναι αλλά έχουν ένα κοινό default) ή για συγκεκριμένη SIM βάζουν μια άλλη κάρτα και είναι όλα ΟΚ.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...