Jump to content

[MOTO] Yamaha Crypton-X 135

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε παιδια κατι off topic...ποσο ειναι η κληση αν σε πιασουνε για θορυβο???:cry:

yparxei ena pou leei afairesi sigastira pou einai 80 euro kai yparxei kanonika ixoripansi pou einai 200 euro..afta ksero.....

Yamaha Crypton R 2006

Fiat Stilo 1.2 2004

Φιλε ωραιο φενετε... αλλα το χαλανε οι φοτος. Δεν εχεις να βγαλεις της φοτος με καμια φοτογραφικη η με καλυτερο κινητο ωστε να φενονται καλυτερες ?

Εχω να ρωτσισω κατι πανω σε αυτα. Το φαναρι εχει μεσα τα φλας λογικα ε ? Γιατι τα εξω τα εβγαλες. Ειναιμε βιδες ή θελουν σπασιμο πανω απο το φτερο ? Η σελα ειναι η μανισια απλως δεν εδωσες να την κανουν ετσι ? Τι λεει πανω? Yamaha X ή Crypton X ? Ωραια παντως . Το καρμπον κοντερ που αναφερθηκε τι ειναι ?

Η εξατιμιση πως ειναι ? εδωσε καθολου στο μιχανακι ? Απο θορυβο ? Αμα γινοταν κανας ηχος θα ειταν....τελεια

λεει Crypton X.. το καρμπον στο κοντερ ειναι κατι σαν αυτοκολητο.. και απλα αλλαζει εκεινο το γυρω γυρω και ειναι σε στιλ καρμπον.. αμα δεις υπαρχει φωτογραφια καπου...........

FILE OTAN LES 100ARA MOTOSPORT TH ENNOEIS?"?

IPARXI I 80 KAI I 100STARA MOTOSPORT THEN TO IKSERES?I 100STARA EXI PIO MEGALI TRIPA KAI DINI PIO POLI ALLA KANI PIO POLI THORIVO APO TIN 80NDARA POU EXI PIO MIKRI TRIPA KAI DINI LIGOTERO:)

http://mototrade.gr/osCommerce/images/motosport_exhaust_monkey_wave__honda_kitaco_takegawa.JPG

egw vrika sto internet aftes pou exoune 3 mpoukes diaforetikes..

Το παπάκι πάει στην ποταμιά..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλε ωραιο φενετε... αλλα το χαλανε οι φοτος. Δεν εχεις να βγαλεις της φοτος με καμια φοτογραφικη η με καλυτερο κινητο ωστε να φενονται καλυτερες ?

Εχω να ρωτσισω κατι πανω σε αυτα. Το φαναρι εχει μεσα τα φλας λογικα ε ? Γιατι τα εξω τα εβγαλες. Ειναιμε βιδες ή θελουν σπασιμο πανω απο το φτερο ? Η σελα ειναι η μανισια απλως δεν εδωσες να την κανουν ετσι ? Τι λεει πανω? Yamaha X ή Crypton X ? Ωραια παντως . Το καρμπον κοντερ που αναφερθηκε τι ειναι ?

Η εξατιμιση πως ειναι ? εδωσε καθολου στο μιχανακι ? Απο θορυβο ? Αμα γινοταν κανας ηχος θα ειταν....τελεια

1. ta flash einai mesa

2. tipota apo ta dyo. mpainoun kai vgainoun koumpwta. dokimase na ta vgaleis kai meta valta ksana prosexe omws siga siga mhn kopseis to kalwdio

3.akrivws, leei crypton x

4.einai ena plastiko mesa sto konter anti gia to aspro pou yparxei kai einai carbon. kamia sxesh me aytokollhto

5. poly kalh eksatmish kai apo neura to mhxanaki sthn kontra den pataei katw alla grafei

http://w3.bikepics.com/pics/2008/02/22/bikepics-1192629-200.jpg

wraios re c!polu wraia thn exeis kanei th papia!kaloriziko kai kalota3ido epi ths eukairias!na se rwthsw kati.epeidh 8elw kai gw,to kaluma to kupselwto tou psugeiou,ap thn antiproswpeia to zhthses?kai einai koubwto h pianei kapou me kamia vida?

the new manager is here! beware :D

wraios re c!polu wraia thn exeis kanei th papia!kaloriziko kai kalota3ido epi ths eukairias!na se rwthsw kati.epeidh 8elw kai gw,to kaluma to kupselwto tou psugeiou,ap thn antiproswpeia to zhthses?kai einai koubwto h pianei kapou me kamia vida?

koubwnei me vida nomizw.

den kserw pws na valw ton hxo sto forum

Thanks για της απαντησεις. Δεν ειπες μονο αν το φαναρι ειναι το μανισιο η ειναι αλλο με ενσωματομενα μεσα τα φλας.

τον ηχο τον ηχογραφεις απο κατι, κινητο (αλλα ακουτο και εσυ αν ακουγεται καλα ωστε να παρουμε και εμεις οσο καλυτερη ακουστικη μπορουμε για να βγαλουμε συμπερασμα= εννοω να μην ειναι πολυ κοντα στην εξατμιση και ακουγετε χαλια η ειναι μακρυα και δεν ακουγεται καλα)

Μετα σε οτι μορφη ειναι καντο ενα upload στο http://www.rapidshare.com και κανε ποστ εδω το λινκ για download

Αυτα και thanks. το περιμενω και εγω μεσα στην βδομαδα, μολις βγει με το καλο και το διπλωμα. Btw εδω στην αντιπροσοπια το μονο δορω αν και μετρητης που με κανουν ειναι κατι με αξια 70 ευρω. Αδιες και πινακιδες κτλ δικα μου. και τιμη στα 2390 (ανεβηκε απο 2370 με ειπαν) υσχιει αυτο με την τιμη του ? Δεν μπορω να καταλαβω αλλοι λενε για δωρα κρανος, συναγερμο και αδιες με πινακιδες μεσα στα λευτα και εδω μονο ενα κρανος με 70 ευρω ? Εκει κολαω λιγο για το συγκεκριμενο μαγαζι (ειναι αντιπροσοπια της yamaha εδω πτολεμαιδα)

http://mototrade.gr/osCommerce/images/motosport_exhaust_monkey_wave__honda_kitaco_takegawa.JPG

egw vrika sto internet aftes pou exoune 3 mpoukes diaforetikes..

file aytes i motosport den mpenoun se crypton x na parakalas.......... aytes pou edo eina you crypton r t50 t80 ktl............

[sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

Αυτα και thanks. το περιμενω και εγω μεσα στην βδομαδα, μολις βγει με το καλο και το διπλωμα. Btw εδω στην αντιπροσοπια το μονο δορω αν και μετρητης που με κανουν ειναι κατι με αξια 70 ευρω. Αδιες και πινακιδες κτλ δικα μου. και τιμη στα 2390 (ανεβηκε απο 2370 με ειπαν) υσχιει αυτο με την τιμη του ? Δεν μπορω να καταλαβω αλλοι λενε για δωρα κρανος, συναγερμο και αδιες με πινακιδες μεσα στα λευτα και εδω μονο ενα κρανος με 70 ευρω ? Εκει κολαω λιγο για το συγκεκριμενο μαγαζι (ειναι αντιπροσοπια της yamaha εδω πτολεμαιδα)

ε μην πιστευεις και ο,τι γραφεται εδω μεσα:happy:

ε μην πιστευεις και ο,τι γραφεται εδω μεσα:happy:

dikio exeis alex. exw akousei polles vlakeies. oles oi eksatmiseis omws mpainoun sto x an kopseis ton laimo ths manisias kai valeis mono to teliko apo thn allh eksatmish.

Γεια σας .Σήμερα πήγα στο Ζαπάντη στην Πάτρα και ρώτησα για το crypton x μου είπε 2400 το special και 2200 η άλλη έκδοση και δώρο η άδεια κυκλοφορίας .Μου είπε τελική 130 μαμίσια και λέει αν πειράξεις κάτι τελική 152,θα μου πουν λέει αυτοί όταν το πάρω. Μόνο το injection μου έρχεται στο μυαλό. Θα πάω να ρωτήσω στο Αγρίνιο αύριο να δω και εκεί τι δώρα κάνει(Φοιτητής στην Πάτρα είμαι από Αγρίνιο)Η άδεια πόσα λεφτά κάνει;

80€ έχει η άδεια κυκλοφορίας και η πινακίδα.

Εγώ πάντως πείρα όλα τα δώρα που είχα γράψει(2450 τελική με πινακίδες πλήρωσα 2370€ το Χ και 80€ άδεια/πινακίδα), έτσι και αλλιώς το κατάστημα κάνει τα ίδια δώρα σε όλους

Γεια σας .Σήμερα πήγα στο Ζαπάντη στην Πάτρα και ρώτησα για το crypton x μου είπε 2400 το special και 2200 η άλλη έκδοση και δώρο η άδεια κυκλοφορίας .Μου είπε τελική 130 μαμίσια και λέει αν πειράξεις κάτι τελική 152,θα μου πουν λέει αυτοί όταν το πάρω. Μόνο το injection μου έρχεται στο μυαλό. Θα πάω να ρωτήσω στο Αγρίνιο αύριο να δω και εκεί τι δώρα κάνει(Φοιτητής στην Πάτρα είμαι από Αγρίνιο)Η άδεια πόσα λεφτά κάνει;

Auto gia ti teliki einai paramithia.120-125 teliki sto konter.Kai gia na anevaseis 20-30 xiliometra parapano teliki prepei na rikseis polla aloga sto moter gia na isxiei.

Και εγώ αυτό πιστεύω για την τελική παραμύθη τα 152 που λέει αν πειράξεις κάτι.Ποιό πολύ γούσταρα την special αλλά τώρα ψήνομε και για την απλή και τα λεφτά που μένουν να βάλω ζάντες που να έχει δισκόφρενο πίσω.Ποσό να κάνουν 2 ζάντες και να αλλάξεις και το πίσω φρένο;

Και εγώ αυτό πιστεύω για την τελική παραμύθη τα 152 που λέει αν πειράξεις κάτι.Ποιό πολύ γούσταρα την special αλλά τώρα ψήνομε και για την απλή και τα λεφτά που μένουν να βάλω ζάντες που να έχει δισκόφρενο πίσω.Ποσό να κάνουν 2 ζάντες και να αλλάξεις και το πίσω φρένο;

εξαρταται τι ζαντες θα βαλεις..υπαρχουν διαφορες σε τιμες κ ποιοτητα....τωρα για το πισω ταμπουρο να το κανεις δισκοφρενο νομιζω οτι θελει πολυ δουλεια και σε καλο μαστορα..

τσιμπα και ενα link:http://www.yamahat135.com/forum/viewtopic.php?t=481

Ευχαριστώ alexkont για το link.Πάντος ο τύπος εχεί κάνει τρελή δουλειά.

ειναι τρελοι αυτοι οι μαλαισιανοι!!:happy::lol:

που να δεις κατι αλλα που εχουν κανει..!