Jump to content

[MOTO] Yamaha Crypton-X 135

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το διαβασα στο μοτο οτι επειτιδες γραναζονουν μερικα μοτορια με μακρια τελευτεα σχεσει για να περνανε ευκολα το οριο των ρυπων ειναι ενα τριπακη στους νομους...μαλλον μετρανε με τελευτεα σχεσει στο κιβωτιο και με καπια χιλιομετρα για να εχουν λιγες στροφες αρα και λιγοτερους ρυπους:)

οκ,τωρα συνεννοηθηκαμε.:happy:

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δυο παρατηρησεις...

1) τον μεγαλυτερο ρολο για το ποσα θα βγαλει το μοτερ εχει να κανει με το στρωσιμο και το ποσα χλμ εχει κανει συνολικα. Δλδ οσα περισοτερα (σε φυσιολογικα πλαισια παντα) τοσο το καλυτερα.

2) δευτερος μεγαλυτερος παραγοντας ειναι το βαρος του αναβατη. Δλδ δεν μπορει καποιος που ζηγηζει 100 κιλα να βγαλει τα ιδια χλμ με καποιον στα 70 κιλα. Ακομα και με 2 κιλα διαφορα εχεις αλλες αποδοσεις.

Αυτα απο την 10χρονη εμπειρια μου στα δυκικλα μικρου κυβισμου.

καποτε που ημουν 70 κιλα ολα μου τα μηχανακια ειχαν τρελες επιδοσεις. Τωρα που επιασα τα 100 ολα σερνονται!!!

exeis dikio gia to varos.

ρε παιδια καλα ολα αυτα που λετε ολοκληρη yanaha ομως και λετε να μην εχει δοκιμασει ολα τα γραναζωματα και να εχει βαλει το καλυτερο για το μηχανακι?? απλα λεω εγω τωρα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

oxi file. apokleietai na exei valei to kalytero granazi kai na ksekinaei toso xalia oloklhro 135. to 110 sthn arxh paei polu kalutera kai den einai logiko auto

Mikri apostasi to 1 xilometro???Diladi kontres sta posa vazete sta 5 xiliometra??Ego ksero mikri apostasi einai ta 200 metra oxi to 1 xiliometro.Oso gia to granazoma auto pou exei i etairia einai to kalitero se analogia epitaxinsis telikis asizititi.Kai ksanaleo ase ti grafei to konter pragmatika leo xiliometra.

kontra einai to xiliometro. gia 150 to xiliometro den nomizeis oti einai ligo;; sthn kalymno autos einai o megaluteros dromos gia kontra kai mporei na einai kai ligotero apo xlm

gt dn ksekinaei apo mama tou me tpt re file? mipos milas gia allo mixanaki..? egw pistevw pws einai h 1o h 2o se arpes apo ola ta 4T papakia pou exoun vgei ws twra..

Είναι πιο αργό από το Fx..Είναι πιο αργό από το CBR 125...Μήν την ψάχνεις δοκιμασμένα...Έχω και Fx και Evolution X..

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

2006 Modenas Dinamik 71mm....

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

Είναι πιο αργό από το Fx..Είναι πιο αργό από το CBR 125...Μήν την ψάχνεις δοκιμασμένα...Έχω και Fx και Evolution X..

απο fx ειναι πιο αργο αλλα απο cbr μαμα με τιποτα τα εχουμε δοκιμασει:)

Γιαννης

egw sou milaw sovara oute fx me exei parei alla oute kai cbr. me to fx eimaste mia egw mia autos kai me to cbr asto kalutera

να και 2 εξατμισεις που δεν ειχαμε αναφερει καθολου...:

dragon:http://www.youtube.com/watch?v=-olJQ43WHwQ

και μια motosport:http://www.youtube.com/watch?v=WE7HoqGjd48

να και 2 εξατμισεις που δεν ειχαμε αναφερει καθολου...:

dragon:http://www.youtube.com/watch?v=-olJQ43WHwQ

και μια motosport:http://www.youtube.com/watch?v=WE7HoqGjd48

wraia akougete h motosport stis psiles. sxedon to idio akougontai oles pantws

Για σε όλους !!

Φίλοι και κάτοχοι του Crypton υπάρχει εδώ και καιρό το παρακάτω forum για το αγαπημένο μας μηχανάκι !!!

http://yamahacrypton.forumup.gr/

:!: :!::!: :!: :!::!: :!:

Όσοι θέλετε μπορείτε να γίνεται μέλοι !!!

Ευχαριστώ !!!

ρε παιδια χρειαζομαι κωλοφαναρο με μεσα τα φλαααααςςςςςς...!!!!!!επειγοντως! εχει βρει κανενας?

ρε παιδια χρειαζομαι κωλοφαναρο με μεσα τα φλαααααςςςςςς...!!!!!!επειγοντως! εχει βρει κανενας?

τη προβλημα εχεις και εσει ρε φιλε:lol:ατην γιαμαχα της ξανθης που πηγα εχει τα παντα ακομα και φαναρι με τα φλας μεσα:)

Γιαννης

τη προβλημα εχεις και εσει ρε φιλε:lol:ατην γιαμαχα της ξανθης που πηγα εχει τα παντα ακομα και φαναρι με τα φλας μεσα:)

kaloooo:) ego akoma den piga stin antiprosopia ton serron alla se kanena mina tha to exo sigoura.:D

Όσοι βάλατε συναγερμό τι βάλατε(μάρκα ,μοντέλο);.Στο Αγρίνιο μου είπαν για συναγερμό της Shark με 55 ευρώ και τον τοποθετούν αυτοί. Λέει είναι ίδιος με της Yamaha έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά

kalymno exei sou eipa.an thes sou to stelnw kiolas

PANTOS AN EINAI GIA GPR KAI MOTOSPORT KALITERA THN GPR..... VEVAIA AN YPARXEI OIKONOMIKH ANESH!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

η yoshi δεν μου αρεσει ουτε και η protech...ασε που η prοtech δεν μου φαινεται και πολυ σόι...:) βασικα σε εμφανιση μου αρεσει η motosport αλλα και η GPR εχω ακουσει απο πολλους οτι δινει στο μηχανακι(ειναι και ακριβη)...ασε που στην motosport δεν εφαρμοζεται σιγαστηρας

μπααα.......παιδια βοηθηστε με...σε 2 βδομαδες πρεπει να εχω αποφασισει: GPR ή Motosport?????

απ' αυτεσ τις δυο διαλεγω ΤΖΙΠΙΑΡ.

αν υπαρχει ''ανεση'' .

αλλιως η μοτοσπορ δεν ειναι και καμια μικρη εξατμιση!!

απ' αυτεσ τις δυο διαλεγω ΤΖΙΠΙΑΡ.

αν υπαρχει ''ανεση'' .

αλλιως η μοτοσπορ δεν ειναι και καμια μικρη εξατμιση!!

ennoeite gpr. egw pou thn exw pantws mou dinei trela. twra dikh sou h apofash. 220 pianei omws auto einai to as to poume meionekthma

ennoeite gpr. egw pou thn exw pantws mou dinei trela. twra dikh sou h apofash. 220 pianei omws auto einai to as to poume meionekthma

Αγγελε δεν θελουμε εδω να μας εντυποσιασεις εισαι σιγουρος οτι σε εδωσε η εξατμισει γιατι πολλα παιδια μπορει να τα παρασυρεις να παρουν την εξατμισει να δοσουν 220 και τελικα η yoshimura με τα 150παραδειγμα να δινει και η gpr οχι .ας πουμε αυτα που ελεγες για 135 + ορθηος ειναι στην φαντασια σου και μονο...γιατι το μηχανακι παει 135 μονο σε γκρεμο:)και εγω αυτο εχω και ενας φιλος που την ψαχνει αυτο εχει αλλα νομιζω εισαι υπερβολικος.ας πουμε ο χaboss ειχε πει οτι η yoshimura ειναι ομορφη εχει ωραιο ιχο αλλα στο μηχανακι δεν δινει ...και ειναι σοστος .xamposs εσενα ποσο βγαζει ορθειος το 135?

Γιαννης

Αγγελε δεν θελουμε εδω να μας εντυποσιασεις εισαι σιγουρος οτι σε εδωσε η εξατμισει γιατι πολλα παιδια μπορει να τα παρασυρεις να παρουν την εξατμισει να δοσουν 220 και τελικα η yoshimura με τα 150παραδειγμα να δινει και η gpr οχι .ας πουμε αυτα που ελεγες για 135 + ορθηος ειναι στην φαντασια σου και μονο...γιατι το μηχανακι παει 135 μονο σε γκρεμο:)και εγω αυτο εχω και ενας φιλος που την ψαχνει αυτο εχει αλλα νομιζω εισαι υπερβολικος.ας πουμε ο χaboss ειχε πει οτι η yoshimura ειναι ομορφη εχει ωραιο ιχο αλλα στο μηχανακι δεν δινει ...και ειναι σοστος .xamposs εσενα ποσο βγαζει ορθειος το 135?

file πρωτον να πω οτι με τον Αγγελο καλυμνος δεν συμφωνω πουθενα και απλα δεν συνεριζομαι αυτα που λεει ;)

το μηχανακι μου εβγαζε με την μανησια εξατμιση ορθιος εγω 130 και αυτα σε κατηφορα

σε ευθεια το μηχανακι εβγαζε 110-115 ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

με την εξατμιση εβγαζε ΑΚΡΙΒΩς ΤΑ ΙΔΙΑ ουσιαστηκα η γιοσιμουρα δεν εδωσε πουθενα στο μηχανακι παιδια

τωρα εχω βαλει ενα γραναζι πιο κοντο ΜΠΡΟΣΤΑ για να ξεκιναει καπως πιο ανθρωπινα το μηχανακι και το πετυχα !!!

αλλα εχασα απο τελικη

πλεον παει μεχρι 120 και αυτα με πολυ ανεβασμενες στροφες αλλα τα πιανει πολυ γρηγορα και δεν κρεμαει πουθενα σε ανηφορες κτλ ;)

το κρεμασμα της 4 ης που για να ξεκολυσει κατεβαζα 3 η ειναι πλεον παρελθον !!!

*ΣΗΜΕΙΩΣΗ με το μηχανακι εχω κανει 15 000 χλμ (και συνεχιζω ) και νομιζω πως εχω μαθει αρκετα πραγματα για το μηχανακι μου

ο καθενας πιστευει οτι θελει

αλλα ρε παιδια μην γραφεται οτι να ναι εδω μεσα (εχω διαβασει απειρες μλκιες :wacko: ) γιατι παρασερνεται παλικαρια που δεν τα ξερουνε και τοσο καλα και πανε και αγοραζουν με κριτηριο τις αρλουμπες του καθενος και ειναι κριμα

αυτα απο μενα :up:

paidia gia na mhn parekshgoumaste exw thn gpr kai ena granazi 41 kai den thelw na to paiksw teleios. oi sxeseis einai pio konta twra alla to mhxanaki exei dwsei polu. den anagazw kanena na parei gpr kai lew auta pou vlepw oso gia to mhxanaki exei vgalei 140 se eutheia kai kathfora sto telos. allwste etsi einai o dromos edw. sthn arxh kai emena mou fenontan moufa auta ta xiliometra alla kai se enan allo pou to edwsa xwreis na tou pw pwsa exw vgalei otan ton rwthsa mou eipe 140. mhn lete oti thelete loipon. kai h yoshi dinei kai auto den to lew egw alla o mhxanikos ths yamaha opws epishs exei dei trelei diafora me to granazi kai thn gpr. :X

paidia gia na mhn parekshgoumaste exw thn gpr kai ena granazi 41 kai den thelw na to paiksw teleios. oi sxeseis einai pio konta twra alla to mhxanaki exei dwsei polu. den anagazw kanena na parei gpr kai lew auta pou vlepw oso gia to mhxanaki exei vgalei 140 se eutheia kai kathfora sto telos. allwste etsi einai o dromos edw. sthn arxh kai emena mou fenontan moufa auta ta xiliometra alla kai se enan allo pou to edwsa xwreis na tou pw pwsa exw vgalei otan ton rwthsa mou eipe 140. mhn lete oti thelete loipon. kai h yoshi dinei kai auto den to lew egw alla o mhxanikos ths yamaha opws epishs exei dei trelei diafora me to granazi kai thn gpr. :X

φιλε για να μην μπερδευουμε τα πραγματα

και εδω ο μηχανικος της γιαμαχα λεει οτι η γιοσι δινει και σου δειχνει και χαρτι με τη δυναμομετρησει

αλλα δεν ειναι ετσι τα πραγματα ;)