Jump to content

Wind ADSL & σταθερή τηλεφωνία

kateriniotis
 Κοινοποίηση

Είστε ευχαριστημένοι από την Tellas;  

72 members have voted

1. 1. Είστε ευχαριστημένοι από την Tellas;

• Απόλυτα
      22
    • Αρκετά
      17
    • Όχι τόσο πολύ
      14
    • Καθόλου
      19

Recommended Posts

sto telos ths erxomenhs evdomadas anamenetai na lansaristei to ADSL ths WIND.

prota tha vgei auto kai mesa iouliou h Statherh Tilefonia.

anamenoume tis xreoseis kai ta paketa...

Symbian, Die hard

• Απαντήσεις 863
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δηλαδή δεν θα παίζει από το ιδιόκτητο της Tellas? Περιοριζόμαστε το πολύ στα 8 Mbps???:( Δεν θα βγουν double play υπηρεσίες?:rolleyes:

Δηλαδή δεν θα παίζει από το ιδιόκτητο της Tellas? Περιοριζόμαστε το πολύ στα 8 Mbps???:( Δεν θα βγουν double play υπηρεσίες?:rolleyes:

Γιατι η Τελλας δινει παραπανω απο 8mbps; 4 δινει...

Γιατι η Τελλας δινει παραπανω απο 8mbps; 4 δινει...

Έχοντας όμως ιδιόκτητο με μια απλή αναβάθμιση μπορεί να δώσει παραπάνω. Και η HOL μέχρι πρότινος έδινε έως 8 και τώρα δίνει μέχρι 20!;)

tellas δεν παιζει ακομα...αν πανε ολα καλα θα γινουν μεσω τελας...θα δειξει.
  • Like 1

Never Give Up:!:

Join friend!

Περιοριζόμαστε στα 2. :lol:

εχω την εντυπωση ομως οτι μετα τον αυγουστο θα γινει το λανσαρισμα....

Never Give Up:!:

Join friend!

εχω την εντυπωση ομως οτι μετα τον αυγουστο θα γινει το λανσαρισμα....

Και εμένα οι πηγές μου :p το ίδιο λένε...:lol:

kateriniotis vs billakosss

Για να δούμε ποιόν θα εμπιστευόμαστε πλέον για τα wind news!:p

Και μένα οι πηγές μου για τέλος Ιουνίου λένε... και επίσης λένε ότι... τα 8 mbps δεν θα τα δούμε (τουλάχιστον σύντομα) αλλά θα αρκεστούμε σε αυτό που λέει ο Αλέξανδρος:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

To ADSL WIND θα το δουμε σχετικα αργοτερα.

Τα double play , triple κτλ, συνδιαστικα πακετα κοκ πιο μετα.

Αυτο που θα βγει τωρα ειναι απλη συνδεση μεσω ΑΡΥΣ, μεχρι 2ΜΒ, απλα πραγματα, τιποτα σπουδαιο.

Υπομονη λιγο ακομα!!!!

Και μένα οι πηγές μου για τέλος Ιουνίου λένε... και επίσης λένε ότι... τα 8 mbps δεν θα τα δούμε (τουλάχιστον σύντομα) αλλά θα αρκεστούμε σε αυτό που λέει ο Αλέξανδρος:

Α κατάλαβα, ωραίο ADSL θα δώσει η Wind...:lol: :p

Ααααα κοίτα να δεις... Και έληξε η συνδρομή μου στην ΟΤΕΝΕΤ και έλεγα να περιμένω WIND/Vodafone για τίποτε καλύτερο... :p

Τουλάχιστον εσείς που έχετε πληροφορίες ξέρετε αν θα είναι πιο ανταγωνιστικές από τις υπόλοιπες (= θα γλιτώσουμε καμιά δεκάρα να πάρουμε και κανένα ρούχο παραπάνω :lol: :lol:);

Παιδια, τι περιμενετε?

Οπου δεν εχει ιδιοκτητο η Tellas και η HOL, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μεσω ΑΡΥΣ θα γινεται το ADSL!!! και ξερετε τι μικρα που ειναι τα ιδιοκτητα!!!

Οποτε, περιορισμος ΑΡΥΣ! αυτη τη στιγμη, ο ΟΤΕ δινει 2ΜΒ!!! τελεια και παυλα!

Δεν εχει κατι αλλο η υποθεση!

Παιδια, τι περιμενετε?

Οπου δεν εχει ιδιοκτητο η Tellas και η HOL, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μεσω ΑΡΥΣ θα γινεται το ADSL!!! και ξερετε τι μικρα που ειναι τα ιδιοκτητα!!!

Οποτε, περιορισμος ΑΡΥΣ! αυτη τη στιγμη, ο ΟΤΕ δινει 2ΜΒ!!! τελεια και παυλα!

Δεν εχει κατι αλλο η υποθεση!

Μα ο ΟΤΕ δεν δίνει μέχρι 8??? Επίσης παραπάνω ειπώθηκε πως η Wind θα δώσει υπηρεσίες προς το παρών αποκλειστικά μέσω ΑΡΥΣ! Γιατι εγώ που καλύπτομαι από Tellas να μην μπορώ να έχω κάπως μεγαλύτερη ταχύτητα?

Μα ο ΟΤΕ δεν δίνει μέχρι 8??? Επίσης παραπάνω ειπώθηκε πως η Wind θα δώσει υπηρεσίες προς το παρών αποκλειστικά μέσω ΑΡΥΣ! Γιατι εγώ που καλύπτομαι από Tellas να μην μπορώ να έχω κάπως μεγαλύτερη ταχύτητα?

Ε αμα καλύπτεσαι από την TELLAS γιατί να μην πας στην TELLAS; ;) Θα έχει διαφορά; Ούτως ή άλλως πάνω κάτω ίδια πολιτική έχουν (ή καλύτερα θα έχουν)...

Εμένα πάλι με βλέπω σταθερά ΟΤΕΝΕΤ τελικά! :p

Ε αμα καλύπτεσαι από την TELLAS γιατί να μην πας στην TELLAS; ;) Θα έχει διαφορά; Ούτως ή άλλως πάνω κάτω ίδια πολιτική έχουν (ή καλύτερα θα έχουν)...

Εμένα πάλι με βλέπω σταθερά ΟΤΕΝΕΤ τελικά! :p

Μα εδώ μιλάμε για τη Wind. Στη Tellas δεν θα πήγαινα ποτέ. Αλλά εφόσον προς το παρών τουλάχιστον οι δύο εταιρείες έχουν συνεργασία γιατι να μην εκμεταλλευτεί αυτό το ιδιόκτητο δίκτυο και να δώσει λίγο παραπάνω ταχύτητα? Δεν καταλαβαίνω...

Επίσης ξαναρωτάω, ο ΟTΕ δίνει και 8 Mbps. Γιατι η Wind μέσω ΑΡΥΣ θα δίνει μέχρι 2???

Μα εδώ μιλάμε για τη Wind. Στη Tellas δεν θα πήγαινα ποτέ. Αλλά εφόσον προς το παρών τουλάχιστον οι δύο εταιρείες έχουν συνεργασία γιατι να μην εκμεταλλευτεί αυτό το ιδιόκτητο δίκτυο και να δώσει λίγο παραπάνω ταχύτητα? Δεν καταλαβαίνω...

Επίσης ξαναρωτάω, ο ΟTΕ δίνει και 8 Mbps. Γιατι η Wind μέσω ΑΡΥΣ θα δίνει μέχρι 2???

Μα δεν καταλαβαίνω τη λογική σου... Αν η TELLAS μετονομαστεί σε WIND, για την TELLAS/WIND δεν θα μιλάμε; Μ' αυτό το σκεπτικό τις κάνω μία.

Ναι ο ΟΤΕ κάνει αναβάθμιση στα 8Mbps. Δεν έχει τελειώσει όμως. Και νομίζω η ΟΤΕΝΕΤ είναι η μόνη ή έστω η πρώτη που έδωσε ταχύτητες στα 8Mbps μέσω του δικτύου του ΟΤΕ.

Μα δεν καταλαβαίνω τη λογική σου... Αν η TELLAS μετονομαστεί σε WIND, για την TELLAS/WIND δεν θα μιλάμε; Μ' αυτό το σκεπτικό τις κάνω μία.

Ναι ο ΟΤΕ κάνει αναβάθμιση στα 8Mbps. Δεν έχει τελειώσει όμως. Και νομίζω η ΟΤΕΝΕΤ είναι η μόνη ή έστω η πρώτη που έδωσε ταχύτητες στα 8Mbps μέσω του δικτύου του ΟΤΕ.

Μα δεν είναι σίγουρο αν θα υπάρξει συγχώνευση. Επίσης η HOL δίνει μέσω ΑΡΥΣ 8 Mbps.

Μα δεν είναι σίγουρο αν θα υπάρξει συγχώνευση. Επίσης η HOL δίνει μέσω ΑΡΥΣ 8 Mbps.

Α ΟΚ τότε είχα μείνει μόνο στην ΟΤΕΝΕΤ.

Τώρα για την συγχώνευση... Ο άλλος γιατί να σφάζεται να την έχει μόνος; Τόσο καιρό δεν τον πείραζε να έχει συνέταιρο το δημόσιο και τον πείραξε τώρα; Άρα κάτι άλλο έχει στο μυαλό του. Και εφόσον επιδιώκει κοινή παρουσία, τι άλλο να κάνει; Να έχει 250 ομοειδή προϊόντα από δύο διαφορετικές εταιρίες; Δεν είναι λίγο κουλό αυτό; Και συν τοις άλλοις να πρέπει να γράφει και στα προϊόντα της WIND "powered by TELLAS"; I don't think so...

Ααααα κοίτα να δεις... Και έληξε η συνδρομή μου στην ΟΤΕΝΕΤ και έλεγα να περιμένω WIND/Vodafone για τίποτε καλύτερο... :p

Τουλάχιστον εσείς που έχετε πληροφορίες ξέρετε αν θα είναι πιο ανταγωνιστικές από τις υπόλοιπες (= θα γλιτώσουμε καμιά δεκάρα να πάρουμε και κανένα ρούχο παραπάνω :lol: :lol:);

*

Oh yes...

Περιμενε λιγο. δεν θα χασεις.

Επισκέπτης
Oi times ton taxition 8a einai paraplisies tis tellas kai toy pote. 8ai paizei omos endexomenos kai ekptosi efoson o katoxos exei Wind syndesi kinitou

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...