Jump to content

Προσφορά δέσμευση τιμής WIND

chris_2005
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 137
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αφου θελετε περισσοτερα η wind σας τα δινει!

παντως απ'οσο καταλαβα...η wind και η "νεα" πολιτικη της...βαλθηκε να καταστρεψει τον ανταγωνισμο! και αυτο ειναι πολυ καλο!!!

Never Give Up:!:

Join friend!

Μου θυμιζει κατι βενζιναδικα που ελεγαν οτι αν βρειτε αλλου καλυτερη βενζινη σας δινουμε 1.000.000 δρχ.

Αν βρεις κατι αλλου φθηνοτερα γιατι να πας στη wind να το παρεις ? Δηλαδη οποιος ξερει το http://www.skroutz.gr η καποιος που κανει ερευνα αγορας θα παιρνει χαμηλες τιμες απο τη wind, ενω ο μη πονηρεμενος θα αγοραζει σε αλλες τιμες ?

@billakosss : καλα εσυ και καποιοι αλλοι μονιμα διαλαλουσατε οτι αυτη η εταιρεια (με οποιαδηποτε απο τις 4328729495427992 ονομασιες της), κατεστρεφε τον ανταγωνισμο.. δεν περιμενα κατι διαφορετικο. Αν θελει να καταστρεψει τον ανταγωνισμο να κανει γεναιες μειωσεις στα παγια και στις χρεωσεις. Οχι μονο η wind, οποιαδηποτε θελει να λεει οτι δινει "περισσοτερα"

αφου θελετε περισσοτερα η wind σας τα δινει!

παντως απ'οσο καταλαβα...η wind και η "νεα" πολιτικη της...βαλθηκε να καταστρεψει τον ανταγωνισμο! και αυτο ειναι πολυ καλο!!!

Ποιος ζήτησε περισσότερα; :p

Και όταν λες να καταστρέψει τον ανταγωνισμό; Καλά κάτσε μην βιάζεσαι... Γιατί έρχονται κι άλλα απ' αλλού... ;)

τωρα παλι τα ιδια θα αρχισουμε...

τι ερχονται χρηστο??

εγω βλεπω κοσμοτε και βονταφον να χαριζουν 2 παγια.ενω η wind για ενα χρονο σου δινει χρηση του επομενου παγιου.

ποιος κερδιζει? βλεπω οτι οι φορητοτες ανεβαινουν παρα τις προσπαθειες που καταβαλει ο ανταγωνισμος. (μη σταθειτε εδω γιατι δεν ειναι ακριβες)

συγνωμη δηλαδη δεν υπαρχει διαφορα?

επειδη ο χ,ψ ειναι χουβαρδας και οτι βρισκει μπροστα του το παιρνει νομιζετε οτι ετσι ειναι και οι αλλοι?? σας πληροφορω οτι υπαρχουν πολλοι ματζιριδες που σου κανουν φασαρια ή περιμενουν στο ταμειο μεχρι να παρουν και το 1cent!

σκεφτειτε λοιπον ποσοι απο αυτους που θελουν να αγορασουν ενα αξεσουαρ και ειδικα bluetooth που ειναι και επικαιρο,ποσοι απο αυτους θα σκασουν μυτη στα καταστηματα.

γιατι σου λεει αν εσυ το βρεις καπου αλλου πιο φτηνα με αποδειξεις...θα στο δωσουμε με χαμηλοτερη τιμη.

και ναι oregon πιστευω στην εταρια αυτη με τα 1000 ονοματα γιατι την γουσταρω και μ'αρεσει...πιστευω εχω το δικαιωμα αυτο.

Join friend!

Ναι έχεις δίκιο πάλι τα ίδια θα αρχίσουμε. Αλλά θα πω μόνο αυτό και θα το κλείσω: Μην βιάζεσαι. Είναι νωρίς ακόμη.

Πάντως από αυτή την προσφορά θα βρουν μεγάλη πελατεία γιατί αν δεις τιμές στο ΠΛΑΙΣΙΟ ας πούμε, μια διαφορά θα την αισθανθείς...

και ναι oregon πιστευω στην εταρια αυτη με τα 1000 ονοματα γιατι την γουσταρω και μ'αρεσει...πιστευω εχω το δικαιωμα αυτο.

Ο καθενας εχει δικαιωμα να πιστευει οτι θελει.. το κακο ειναι οταν παει να προσηλυτισει τους αλλους, ειτε αυτο ειναι θρησκεια, ειτε πολιτικη, ειτε οτιδηποτε.

Βασικα πιο πανω ειπα οτι εσυ μια ζωη τα εβλεπες ολα λαμπρα σε αυτη την εταιρεια.. με αυτο τον τροπο, οταν καποιος δειχνει "κολλημενος" σε κατι, οτι και να ειναι αυτο, τοτε προφανως ο τριτος θα δινει λιγοτερη βαρυτητα στα λεγομενα του.

εγω φιλε μου δυστηχως ή ευτυχως οτι λεω το λεω για το καλο ολων μας.

δεν προκειτε να σου πω κανε κατι που θα ειναι απατη.

και γι'αυτο δεν ειχα προβλημα με αλλα μελη.

τελος παντων αυτα..

Join friend!

Καθαρό διαφημιστικό τρυκ για βλάκες αγοραστές...Φυσικά οι ίδιοι ο όροι και οι προϋποθέσεις ακυρώνουν κάθε επιστροφή τιμής δεδομένου ότι όλη η αγορά βρίσκεται σε καθεστώς προσφορών....Για τα μάτια του κόσμου ΜΟΝΟ...:geek:
http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Καθαρό διαφημιστικό τρυκ για βλάκες αγοραστές...Φυσικά οι ίδιοι ο όροι και οι προϋποθέσεις ακυρώνουν κάθε επιστροφή τιμής δεδομένου ότι όλη η αγορά βρίσκεται σε καθεστώς προσφορών....Για τα μάτια του κόσμου ΜΟΝΟ...:geek:

+ το ότι: "9. Η WIND διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει οποτεδήποτε την παροχή της Προσφοράς προς το καταναλωτικό κοινό καθώς και το δικαίωμα να κάνει οποτεδήποτε τις οποιεσδήποτε αλλαγές στους παρόντες όρους/προϋποθέσεις."

Άλλη μία προσφορά φάντασμα δηλαδή...

Πιστεύω ότι υπερβάλλετε στις επιφυλάξεις σας. Η κίνηση είναι πολύ καλή (εκτός του ότι εξαιρεί τα ηλεκτρονικά καταστήματα).
Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110

Παρομοιοι οροι υπαρχουν παντου.....σε τετοιες περιπτωσεις.

Για να ειναι καλυμμενοι το κανουν. Αν πας εσυ η εγω, δεν θα σου αρνηθουν.

Αν παει καποιος ομως και εχει βρει μια τρυπα που εσυ κι εγω και το marketing της WIND δεν σκεφτηκε και παει να βγαλει χρηματα απο την προσφορα, θα τον γειωσουν αποτομα.

Τετοιες προσφορες πρεπει να υπαρχουν παντου.

Γιατι νιωθει μ@λ@κ@ς ο αλλος οταν δει αλλου φτηνοτερα. Οπως εγω που αγορασα ενα καλοκαιρινο μπουφανακι NS 200+ ευρω και το ειδα 3 μερες μετα 140....Να μην μπορω να παω στο αλλο μαγαζι κ να παρω τα σχεδον 100 ευρω μου πισω!?

Λεμε τωρα.

Παντως, προσφορες τετοιες ειναι να κοβουν τους εξυπνους του στυλ αγοραζω απο την WIND 100 τηλεφωνα των 300 ευρω, και ο φιλος μου ο στο κολπο κωστας με καταστημα ηλεκτρονικων το πουλαει με 240 ευρω, και παω και ζητησω 100x60=6.000 ευρω πισω.....

"Περαιτέρω, διευκρινίζεται ότι το εν λόγω προϊόν θα πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμο και ότι η χαμηλότερη τιμή αυτού θα πρέπει να αφορά την ακριβή τιμή διάθεσής του και όχι την τιμή που τυχόν θα προσφέρεται στον καταναλωτή από εξάρτηση της αγοράς του με ειδικές προσφορές."

Δηλαδη μιλαμε για ψιλοδιαφορες των 5-10 ευρω το πολυ.

Οι σημαντικες διαφορες προκυπτουν μονο μεσα απο προσφορες που ξαφνικα βγαζουν καποιες αλυσιδες.. κατα τ'αλλα οι τιμες στην αγορα (αν εξαιρεσουμε τις ηλεκτρονικες πωλησεις) ειναι πανω κατω οι ιδιες

Οχι ιδιαιτερα...δες πχ στο skroutz για το Ν95...βλεπεις διαφορες 100+ ευρω στο φτηνοτερο με το ακριβοτερο.....

Οχι ιδιαιτερα...δες πχ στο skroutz για το Ν95...βλεπεις διαφορες 100+ ευρω στο φτηνοτερο με το ακριβοτερο.....

Μα λεω πιο πανω οτι μιλαω για τις τιμες στα καταστηματα και οχι στο ιντερνετ.

Ετσι κι αλλιως η συγκεκριμενη κινηση δεν αφορα διαφορα τιμης που θα βρεις απο online καταστημα, παρα μονο απο κανονικο καταστημα. Το αναφερει ξεκαθαρα

3. Για να πληρωθούν οι όροι/προϋποθέσεις της Προσφοράς, ο καταναλωτής πρέπει να αγοράσει από κάποιο κατάστημα WIND ένα εκ των προαναφερόμενων προϊόντων και να προσκομίσει στο κατάστημα αγοράς εντός τριών (3) εργασίμων ημερών από την αγορά ένα αποδεικτικό στοιχείο (διαφημιστικό φυλλάδιο ή υλικό) ότι το ίδιο ακριβώς προϊόν διατίθεται σε χαμηλότερη τιμή σε κατάστημα οποιασδήποτε άλλης εταιρείας (με την εξαίρεση των ηλεκτρονικών καταστημάτων). Περαιτέρω, διευκρινίζεται ότι το εν λόγω προϊόν θα πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμο και ότι η χαμηλότερη τιμή αυτού θα πρέπει να αφορά την ακριβή τιμή διάθεσής του και όχι την τιμή που τυχόν θα προσφέρεται στον καταναλωτή από εξάρτηση της αγοράς του με ειδικές προσφορές.

Ε καλά... τρελή προσφορά !!! Καλά αρχίσανε με τις προσφορές αλλά τώρα ξεκίνησε και το δούλεμα μου φαίνεται...

Ακόμη και ο Γερμανός, ηλεκτρονικό κατάστημα θεωρείται... και σίγουρα όχι εταιρία τηλεπικοινωνιών... :lol:

Ουσιαστικά ... η σύγκριση θα γίνεται μόνο με Cosmote Shops - Ote Shops και Vodafone Shops

Μακάρι να συνεχίσουν όπως ξεκινήσανε... :wink:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Ηλεκτρονικο καταστημα εννοει τις αγορες μεσω ιντερνετ καταστηματων. Βασικα μονο απο εκει μπορει να προκυψει αξιοσημειωτη διαφορα τιμης.

Το e-shop είναι ηλεκτρονικό κατάστημα ??? Η microland ???

Kαι σε αυτά έχει αξιόλογες διαφορές... :wink:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Και επαναλαμβάνω για το ΠΛΑΙΣΙΟ. Το ΠΛΑΙΣΙΟ στα καταστήματα έχει πολύ χαμηλότερες τιμές από την WIND (χαρακτηριστικά θυμάμαι το Sony Ericsson K810i που έψαχνα και στην WIND το είχαν 388 ευρώ ενώ στο πλαίσιο 349 στα καταστήματα και λίγο πιο χαμηλά στο Internet) και μάλιστα στο Internet έχει ακόμη χαμηλότερες (ΟΚ ξέρω αυτό δεν μετράει).

Αλλά αν έχει τα κότσια ας χτυπήσει εκεί. Και όχι με προσφορές φαντάσματα...

Μαρκετιστικα κολπα ειναι αυτα βρε παιδια.

Λες κι αν ο αλλος κανει ερευνα αγορας για να βρει τη χαμηλοτερη τιμη δε θα το παρει απο εκει που το βρηκε χαμηλοτερα αλλα θα παει στη wind να "παζαρευει". Απλα ειναι τα πραγματα

Μας δουλευουν; Αντε και το βρηκα φθηνοτερο σε αλλο καταστημα, γιατι να μπω στη διαδικασια να τους πω οτι ειναι φθηνοτερο εκει και να μη παω να το παρω απο εκει;;; Ακυρο τελειως. Μονο για οσους εκαναν την αγορα και μετα ειδαν καποια μεγαλη διαφορα αξιζει, και σιγουρα τα καταστηματα ΤΙΜ ειναι πολυ ακριβοτερα απο το πλαισιο και τη microland. Αλλα αμα εχεις τον billako να σε λεει ματζιρη ενω μας κλεβει κανονικα και αλλου το πουλανε 30 Ευρω φθηνοτερα :rolleyes:

Aααα, τελειως ακυρο;;; :blink:

To οτι καθε 3G συσκευη που αγοραζετε απο την Wind σκετη, συνοδευεται με υπηρεσιες 100 ευρω ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ;;; :wacko:

Έχω δικαίωμα επιλογής αν θέλω τις υπηρεσίες ή αν θέλω το κινητό φθηνότερα;

Όχι. Οπότε είναι παπάτζα.

xalaroste ligo re paidia!

den psonizoun oloi oi anthropoi apo internet!

oi neoi mexri 40 xronon kiriws to kanoun.oi ipoloipoi den exoun idea ti einai internet.kirios gia autous einai h prosfora.

kai nai,sigoura,einai mia kathara "marketistiki" prosfora....gia entiposiasmo...

me liga logia...na mpei perissoteros kosmos sta katastimata wind....

mono pou tha kanei ton kopo enas ipopsifios pelatis na paei se ena katastima wind kai na rotisei gia tin prosfora,einai eukairia gia polisi o,tidipote eidous...h' estw apopeira polisis....apo tous 100 tetoious pelates,an pouliseis kati stous 10, kerdos einai se sxesi me to na min erxontan kan autoi oi pelates sto katastima....

anoixte ligo to mialo sas....:!: min vlepete mono to dentro....

Symbian, Die hard

Βλέπω κάποιους έχει αρχίσει και τους πονάει που η Wind όντως έχει αρχίσει να δίνει πολύ περισσότερα...

Εγω πιστεύω πάντως οτι οι κινήσεις κ οι προσφορές που βγάζει μόνο καλό κάνουν στον τελικό καταναλωτή αφού αναγκάζοντε και οι άλλες εταιρίες να απαντάνε.

Η προσφορά είναι λίγο άκυρη. Αν έδινε τη διαφορά στο διπλάσιο όπως τον Κωτσόβολο κάποτε, τότε ναι, το συζητάμε. Για ποιο λόγο αφού το έχω βρει κάπου φθηνότερα να πάω στη wind και να ζητήσω τη διαφορά; Θα ταλαιπωρηθώ, θα μπω σε διαδικασία πειθούς, και για ποιο λόγο;;; Για να αγοράσω απο αυτούς εντέλει; Θα είναι σαν να τους επιβραβεύω που είναι οι ακριβότεροι.....(Δεν είμαστε πλέον ζώα, και όσοι φανατίζονται υπέρ τους ας το ξανασκεφτολυν) Ας δώσουν κάποιο άλλο κίνητρο για να προσελκήσουν κόσμο. Δεν είναι δυνατόν το 2007, 14 χρόνια μετά την είσοδο της κινητής να υπάρχει πακέτο καρτοκινητής με 60 ευρωλεπτά χρέωση για κλήσεις... Αν είναι δυνατόν δηλαδή... ουτε στην ουγκάντα τέτοια κατάντια:(
http://www.myphone.gr/gallery/data/513/5TIM_New_3D_Logo_02.bmp