Guest lagoudakis Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 καλη χρονια και σε σενα δημητρη και φυσικα σε ολα τα παιδια:)θα επαιρνα με την μια το καιζερ με αυτο που ειπε ο μπαμπης:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 καλη χρονια και σε σενα δημητρη και φυσικα σε ολα τα παιδια:)θα επαιρνα με την μια το καιζερ με αυτο που ειπε ο μπαμπης:D τωρα μεταξυ μας γιαννη :worry::worry: την καλυτερη δουλεια θα εκανες :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 καλα δεν το συζηταμε οτι ειναι αστερατο το καιζερ,αν δεν ειχα συσκευη με πληκτρολογιο μαλλον για εκει θα πηγαινα,αλλα μια και εχω λεω να δοκιμασω το cruise μια και ειναι μικροτερο,επειδη κουβαλαω 2 συσκευες θελω η μια να ειναι μικρη γιατι αυτη που εχω τωρα δεν παλευετε:p:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justme64 Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 παιδια πως μπορω το cruise της ace με ελληνικα μενου να το γυρισω σε αγγλικα menu , γιατι η ελληνικη ορολογια των windows λογω συνηθειας με μπερδευουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 στις ρυθμισεις-συστημα εκει που λεει γλωσσα θα δεις λογικα ενα σηματακι τις ace εκει θα σου λεει ποια γλωσσα θελεις,θα κανεις reset και θα εισαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Καλισπερα παιδια και καλη χρονια σε ολους με υγεια!:) Μηπως γνωριζετε ποτε θα κυκλοφορισει το touch cruise στα καταστηματα wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Καλή χρονιά σε όλους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 καλα δεν το συζηταμε οτι ειναι αστερατο το καιζερ,αν δεν ειχα συσκευη με πληκτρολογιο μαλλον για εκει θα πηγαινα,αλλα μια και εχω λεω να δοκιμασω το cruise μια και ειναι μικροτερο,επειδη κουβαλαω 2 συσκευες θελω η μια να ειναι μικρη γιατι αυτη που εχω τωρα δεν παλευετε:p:D Εκτός του καταπληκτικού slide και του πληκτρολογίου του kaizer που χάνεις, δοκίμασε να κουβαλάς συνέχεια μαζί σου, 2 μεγάλες σοκολάτες των 100 γρ, ή 2 τηλεκοντρόλ τηλεόρασης ή μισό τούβλο και θα καταλάβεις την διαφορά. Είναι βαρύ το άτιμο.:lol::lol::lol: Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 πεστο σωστα ρε μινο!!!!μου εφυγε η ψυχη!!!:p:pλεω ειναι δυνατον να καναν τετοια @@@@@@@ και να μην μπορουμε να αλλαξουμε ενα themes:blink: :lol::lol::lol::lol: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Χρονια πολλα σε ολα τα παιδια του φορουμ,καλη χρονια και....μακρια απο hard resets:):):lol::lol: Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2008 !! :D:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Χρόνια Πολλά σε όλους :D:D:D:D:D ... και καλορίζικα τα Cruise :p @lagoudakis τελικά είσαι υποψήφιος για το club εεε... Σε ψήσανε στον καφέ? Γι 'αυτό μας καλέσανε? :p:p:p Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregkerkyra Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Χρόνια πολλά σε όλους και απο μένα! Καλορίζικα τα Cruise και βλάβη να μην μας πάθουν!!!!:p:p:p:p:D:D:D:p:p:p Παράθεση στο σετάρισμα του cruise... :respect:konadrio Όλοι υπογράψτε για να πιεστεί η HTC να βγάλει drivers! 2' λεπτά θα σας πάρει! http://www.petitiononline.com/tytn2vid/petition.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 molis gyrisa apo poly ksenixti.kali xronia:D Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!Ειμαι και εγω ενας κατοχος του cruise.Eιναι το πρωτο μου pda.Πολυ με μπερδευει ρε παιδια η πολυπλοκοτητα του και σκεφτομαι να το πουλησω και να επιστρεψω στα κλασικα τηλεφωνα, ενδιαφερεται κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Χρόνια Πολλά σε όλους :D:D:D:D:D ... και καλορίζικα τα Cruise :p @lagoudakis τελικά είσαι υποψήφιος για το club εεε... Σε ψήσανε στον καφέ? Γι 'αυτό μας καλέσανε? :p:p:pγεια σου κωστα και καλη χρονια σε σενα και σε ολα τα παιδια:)μονο με ψησανε;μεχρι και πατατες μου εβαλαν!!!ειμουνα ετοιμος εδω και καιρο και στην συναντηση μου ηρθε το τελικο χτυπημα που τα εβλεπα και τα 3 απεναντι μου!!εσυ ομως οπως ειδα κρατησες χαρακτηρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!Ειμαι και εγω ενας κατοχος του cruise.Eιναι το πρωτο μου pda.Πολυ με μπερδευει ρε παιδια η πολυπλοκοτητα του και σκεφτομαι να το πουλησω και να επιστρεψω στα κλασικα τηλεφωνα, ενδιαφερεται κανεις? poso??psaxnei filos ena. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!Ειμαι και εγω ενας κατοχος του cruise.Eιναι το πρωτο μου pda.Πολυ με μπερδευει ρε παιδια η πολυπλοκοτητα του και σκεφτομαι να το πουλησω και να επιστρεψω στα κλασικα τηλεφωνα, ενδιαφερεται κανεις?καλη χρονια,γνωμη μου κρατησε το καμμια βδομαδα να δεις πως θα τα πατε,και εγω στο πρωτο μου ppc τραβηξα ζορι αλλα τωρα δεν μπορω να πιασω κατι αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Χρόνια Πολλά... Κράτα το και ρίξε λίγο διάβασμα στο φόρουμ και θα σου λυθούν οι βασικές απορίες. Αν όχι κάνε ερωτήσεις και όλο και κάποιος θα βρεθεί να βοηθήσει. Το να το χρησιμοποιήσεις σαν τηλέφωνο είναι πολύ εύκολο και με λίγη ακόμα προσπάθεια θα αξιοποιήσεις και τις υπόλοιπες δυναότητες του. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/w015.gif Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 vrika ti ftaiei me to bluetooth gia na exei thn epilogi deksi klik set as wireless stereo......TA ELLINIKA TIS ACE!!!!molis to gyrisa sta agglika eftiakse.. episis to HTC HOME poy dinoun pio pano paizei mia xara opos kai to customizer episis.mono pou sou vgazei 5 eikonidia kai oxi 6(leipei afto you quikdial).gia na paiksei kai to ekto kante afto... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=355277 Δηλαδή με hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 καλη χρονια με υγεια σε ολους....:) cruiseαδες και μη!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Τι να πω! Αλλο τηλεφωνο θελω να παρω αλλο τελικα καλω και με την οθονη αφης εχω καλεσει και κατα λαθος, με τις γνωστες βεβαια συνεπειες...!!! Με το Desrtinator 7 παντως ειναι τελειο.Εχω μεγαλο διλημμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Kαλή χρονιά σε όλους!!! Ο νέος χρόνος να είναι καλύτερος από τον περσινό!:D:D:D Τι να πω! Αλλο τηλεφωνο θελω να παρω αλλο τελικα καλω και με την οθονη αφης εχω καλεσει και κατα λαθος, με τις γνωστες βεβαια συνεπειες...!!! Με το Desrtinator 7 παντως ειναι τελειο.Εχω μεγαλο διλημμα. Φίλε κράτα το ακόμα 1 μήνα και μετά αποφασίζεις. Είναι πολύ νωρίς να αποφασίσεις αφού είναι το πρώτο σου. ;) Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Δηλαδή με hard reset? Use 6 Tabs with htc home : You need to edit your registry to get our music tab back, HKLM\Software\HTC\HTCHome Add new string, Tabsetting = 1,2,3,4,5,6 You can change the order of the numbers to sort the tabs how you like 1 = Clock tab 2 = Favorite People tab 3 = Weather tab 4 = Launcher tab 5 = Music tab 6 = Profiles tab refresh the htc home to get the tabs u can do it by unchecking the today contects and then checking it and it will refresh and people who missed the favorites home tab delete this registry key : HKLM\Software\OEM\MASD\Quickdial delete it an drefresh thats alll and u will get all the 6 tabs !! Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Εκτός του καταπληκτικού slide και του πληκτρολογίου του kaizer που χάνεις, δοκίμασε να κουβαλάς συνέχεια μαζί σου, 2 μεγάλες σοκολάτες των 100 γρ, ή 2 τηλεκοντρόλ τηλεόρασης ή μισό τούβλο και θα καταλάβεις την διαφορά. Είναι βαρύ το άτιμο.:lol::lol::lol:φιλε μου τιποτα δεν νομιζω οτι ειναι βαρυ!!!εαν εχεις 9000 με την μπαταρια των 3800 ολα τα βλεπεις μετα πουπουλα:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts