Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Cruise P3650 (Polaris)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οχι απαραιτητα.

δεν κανει μονο υπερχρονισμο.

δειχνει χρηση μνημης υπολοιπο μπαταριας,κραταει χρονους ομιλιας και αλλα.

και στο δικο μου tc ειναι απο τα πρωτα προγραματα που εβαλα.

παρεπιπτοντως το gps πεταει.

ασυγκριτα πιο γρηγορο και πιο σταθερο απο αυτο των 3300,3600 που ειχα.

κλειδωνει σφαιρα σε εσωτερικους χωρους.ποσο μαλλον σε εξωτερικους

Το 3600 θα το ριχνει στα ματια στο gps, αν περασει και το 3300, θα του βγαλω το καπελο.

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

χρονια πολλα,δεν θα εχεις προβλημα σε αυτον τον τομεα νομιζω

το ελπιζω γιατι με την μνημη εχω τρομερο θεμα.κατι που γνωριζεις και εσυ μιας και ειχες και το 3600.

απλα το 3600 δεν προκειτε να το δωσω.ειναι και το πρωτο pda και δεν μου παεο καρδια να το πουλησω.

καλησπερα.

οσο αφορα την ομορφια,βαρος,ραδιοφωνο,δεν ειναι κρητιριο για μενα.οσο αφορα το gps με το 3600 δεν εχω καποιο προβλημα,ο πιο σημαντικος παραγοντας εχει να κανει με την μνημη της συσκευης.του 3600 ειναι λιγη.πιστευω οτι σε αυτον τον τομεα το 3650 υπερεχει.

Σε ολα υπερεχει του 3600. Το μονο που θα ηθελα απο το 3600 ειναι η ροδελα στο πλαι αριστερα. Και καλυτερη οθονη εχει, και δεν ξεφλουδιζει, δεν γλυστραει, κλπ κλπ.

τεστ μπαταρίας,βγάλτε εσείς συμπέρασμα.

ξεκίνησα το πρωί με 98%

μέχρι τώρα μετά απο 9ωρες περίπου ειμαι στο 35%

χρήση

περίπου 4ωρες πλοήγηση οχι συνεχόμενη με αρκετές στάσεις και νέες πορείες,με πάνω απο 15 επαναυπολογισμους.

50 λεπτά ομιλία στο τηλέφωνο και καμιά ώρα ραδιόφωνο

το ppc είναι στο δίκτυο 3G,και έτρεξαν και μερικά αλλα προγράμματα...

μνήμη ram ξεκίνησα με 62 περίπου ελεύθερα και είμαι με 58,5 ελεύθερα με χρήση του sktools.

γενική εντύπωση .....η μνήμη ειναι ολα τα λεφτά και οχι η ταχύτητα σε αυτο το ppc

Samsung Note II

ξεκίνησα το πρωί με 98%

χρήση

περίπου 4ωρες πλοήγηση οχι συνεχόμενη με αρκετές στάσεις και νέες πορείες,με πάνω απο 15 επαναυπολογισμους.

μνήμη ram ξεκίνησα με 62 περίπου ελεύθερα και είμαι με 58,5 ελεύθερα με χρήση του sktools.

γενική εντύπωση .....η μνήμη ειναι ολα τα λεφτά και οχι η ταχύτητα σε αυτο το ppc

An kai den kserw apo pda, theorw para polu kales tis epidwseis!

στο σετάρισμα του cruise...

:respect:konadrio

Όλοι υπογράψτε για να πιεστεί η HTC να βγάλει drivers!

2' λεπτά θα σας πάρει!

http://www.petitiononline.com/tytn2vid/petition.html

kamia fwto mporeite na anebasete eseis pou to exete na doume pws ta paei h kamera?

στο σετάρισμα του cruise...

:respect:konadrio

Όλοι υπογράψτε για να πιεστεί η HTC να βγάλει drivers!

2' λεπτά θα σας πάρει!

http://www.petitiononline.com/tytn2vid/petition.html

να πω και κατι αλλο

μέχρι σήμερα ειχα χρησιμοποίηση το cube me to touchflo σε cook rom για το αρτεμις αλλα και σε cab για το καιζερ και δεν μου άρεσε.

αυτό που εχει το cruise είναι αλλο πράγμα,δένει με το ppc και παίζει πολύ απαλά χωρις βίαιες κινήσεις και επιμονή,πράγμα που μου αλλάζει σχετικά τη γνώμη που ειχα για αυτή τη τεχνολογία.

Samsung Note II

Ξεκινησα με 78% το πρωι. Με μιση ωρα i-go, +-4 min ομιλιας και μιση ωρα wifi, στις 3 η ωρα ειχα 33% μπαταρια.

Μετα απο καθε soft reset, μου ξεκιναει το igo και μου βαζει στην οθονη το today plugin.

Δοκιμαζω να μετονομασω τον φακελο 2577 που εχει στην sd και μετα απο reset εξαφανιζετε το προγραμμα!

Ξερει κανεις κατι?

A! χανονται και τα 4 παιχνιδια απο το φακελο games!!!

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

ξεκίνησα το πρωί με 98%

χρήση

Test μπαταρίας δικόμου, και αρχίζουν να με ζώνουν τα φίδια.

Στις 7 το πρω'ι με 98% μπαταρία και με 35-40 λεπτά ομιλία στις 1.30 το μεσημέρι έφθασε στο 27% με 3g απενεργοποιημένο (και χωρίς να το σκαλίσω καθόλου).

Φορτήστηκε στις 3.30 εκανα hard reset, χωρίς τη sim και με το τηλέφωνο κλειστό είμαι στο 99%. Αύριο θα βάλω και τη sim να δω πως θα πάει.

Λέτε να είμαι τόσο γκατέμης;

Χρόνια πολλά σε όλους

να πω και κατι αλλο

μέχρι σήμερα ειχα χρησιμοποίηση το cube me to touchflo σε cook rom για το αρτεμις αλλα και σε cab για το καιζερ και δεν μου άρεσε.

αυτό που εχει το cruise είναι αλλο πράγμα,δένει με το ppc και παίζει πολύ απαλά χωρις βίαιες κινήσεις και επιμονή,πράγμα που μου αλλάζει σχετικά τη γνώμη που ειχα για αυτή τη τεχνολογία.

παιδια αυτα τα cube και touchflo που βρισκω σε διαφορα forums

κανουν για ΟΛΑ τα PPC?

Δηλαδη εγκαθιστας τα cab και τρεχουν?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Ξεκινησα με 78% το πρωι. Με μιση ωρα i-go, +-4 min ομιλιας και μιση ωρα wifi, στις 3 η ωρα ειχα 33% μπαταρια.

Μετα απο καθε soft reset, μου ξεκιναει το igo και μου βαζει στην οθονη το today plugin.

Δοκιμαζω να μετονομασω τον φακελο 2577 που εχει στην sd και μετα απο reset εξαφανιζετε το προγραμμα!

Ξερει κανεις κατι?

A! χανονται και τα 4 παιχνιδια απο το φακελο games!!!

Εισαι σε πολύ καλύτερη μοίρα αδελφέ από εμένα :lol:

Ξερει κανεις κατι?

κανε μετονομασία που θες και μετα μπες με το resco explorer sto program files/igo 2006 πήγαινε στο igo.exe(πατάς μέχρι να εμφανιστούν οι επιλογές)και βρες την επιλογή

send to>....start menu as shortcut κανε κλικ και μετα απο soft reset θα το βρεις μέσα στα προγράμματα.

Samsung Note II

Ευχαριστω mastelos.

Η μπαταρια παντως κραταει λιγο σε σχεση με τα υπολοιπα pda που ειχα. Θα δουμε μηπως στρωσει σε μερικους κυκλους

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

• Administrators
Ευχαριστω mastelos.

Η μπαταρια παντως κραταει λιγο σε σχεση με τα υπολοιπα pda που ειχα. Θα δουμε μηπως στρωσει σε μερικους κυκλους

Μετά από μερικούσ κύκλουσ φόρτισης θα δεις σημαντική βελτίωση. ;)

Modpic.gif

Αν δεν δεις βελτίωση, βαλτην στον φουρνο στους 80 βαθμους για 3 ωρες, προσθεσε κι ενα λεμονι (εχει κιτρικο οξυ και αυξανει τα mha), μετα αστην να κρυωσει σε θερμοκρασια δωματιου ομαλα (ξερεις οπως εκανε η γιαγια μας φτιαχνοντας τσουρεκια). Και voila εχεις μια καινουργια μπαταρια ισχυροτερη κατα 40% περιπου......βαλτην αμεσως στο cruise, κανε τον σταυρο σου (3 φορες για το μάτι ξερεις!) και περιμενε να ανοιξει. Αν δεν ανοιξει αμεσως μην πανικοβληθεις....ζήτα απο την γιαγια σου να την ξεματιάσει, κι αυτο ήταν!

Απο δω και περα θα κραταει τουλαχιστον μια εβδομαδα με βαριά χρήση!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δηλαδή η ταχύτητα του είναι χειρότερη από ΜΙΟ 701 (αν είχε κάποιος πριν)???

μην τα ισοπεδωσουμε και ολα :lol::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Ξερει κανεις κατι?

ανοιξε το igo πηγαινε στις επιλογες του και διαλεξε να μην κανει αυτοματη εκινηση.

διπλα εχει και επιλογη να μην εμφανιζεται το today plugin του.

ανοιξε το igo πηγαινε στις επιλογες του και διαλεξε να μην κανει αυτοματη εκινηση.

διπλα εχει και επιλογη να μην εμφανιζεται το today plugin του.

Αυτο μαλιστα. Δουλευει!

Ευχαριστω.

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Χρονια Πολλά σε όλη την παρέα..

Απο το λιγο που το έπαιξα πρόκειται για ένα πολύ ωραίο κομμάτι στα + η ταχυτητα το design και το XT9

στα - το joystic (σε σχεση με αυτο του artemis) το οποιο αρχικά ξενίζει με την σπογγώδη του αισθηση (ακομα δεν το εχω πολύσυνηθίσει) καθως και ο εργονομικος σχεδιαμος του (θα προτιμουσα στα πλάγια το on-off)

Tο GPS του τωρα ... το εκανα μια γρηγορη βόλτα με το Destinator 7 και παιζει μια χαρά μπορει να μην εχει το μεγιστο του σήματος ενος ETEN η του Artemis αλλα οτι ο δεκτης του πιανει εντος του σπιτιου με 4 δορυφορους οταν το Αrtemis δεν επιανε κανένα ειναι στα πολύ πολύ θετικά του.

Το Destinator 6.1 ξεχαστετο δεν παιζει θελει addon like gpsgate για να παιξει εναλλακτικά βαζουμε το Destinator 7 η το πρώτο 6αρι.

Το iGo παίζει απροβλημάτιστα επανω στο cruise και σε συνδιασμό με τους νέους χαρτες πάει πολύ καλά

Σε video δεν το εχω δοκιμασει ακομα (και δεν με πολυενδιαφερει για να πω την αληθεια) αλλα αν καποιος εχει ενα vid αρχειο το οποιο αποδεδειγμενα κανει *****ing στην συσκευη του (ειδικά στο καιζερ) θα ήθελε να μου το ανεβασει στο rapidshare για να το δοκιμασω και να σας πω αποτελεσματα..

Η οθονη τωρα ειναι πολύ πιο φωτεινή και εχω την αισθηση οτι ειναι κατα πολύ καλύτερη απο αυτην του Artemis αυτο που ξενιζει στην αρχη ειναι η απουσια του πλαισιου της οθόνης μιας και ειναι flat με αποτέλεσμα να εχει μια διαφορετική αισθηση σε σχεση με τον χειρισμό των άλλων ppc που ειχα κατα καιρούς.

To μονο που παρατηρω αλλα μπορει να ειναι η ιδεα μου ειναι το οτι θελει λιγο περισσότερη πίεση για να ανταποκριθει στην επιλογή απο τα μενου.

Η ακουστική του και η ποιοτητα του σαν τηλέφωνικη συσκευή ειναι άριστη και συμπεριφερεται οπως και το Artemis και δεν θα αφησει κανεναν ανικανοποιητο

Το radio rds δεν χρειαζεται να το αναλυσω το ακουσατε και το ειδατε στο vιdeo του Πάνου.

Η RΟΜ είναι στιβαρή (με οτι συνεπαγεται αυτό) και η πλήρης υποστήριξη ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ το κάνει must have . Θεωρώ ότι με ενα καλό "μαγειρεμα" μπορούν να γίνουν θαύματα και οι επιδοσεις του να εκτοξευθούν ακόμα περισσότερο.

Η RAM είναι αυτό που όλοι περιμέναμε και η χωρητικοτητα της θα εντυπωσιασει πλέον και τον πιο hard core user. Με όλα τα καλουδια μου επάνω ξεκινάω με ελευθερα τα 61mb !! τερμα τα memory leaks και oι μα*****ές για λίγη extra memory.

Τα προγράμματα oπως to hibernate & Closseapps αργουν κατα πολύ να δώσουν responce και δεν παιζουν παντα για αυτό προσοχή. Το ptravelalarm και το batterystatus παιζουν μια χαρά οπως και το eortologio..

Ο Επεξεργαστης του ειναι γρηγορος σταθερος και ακόμα δεν τον έχω πολυζορίσει ούτε τον εχω clockarει για να σας πω περισσοτερα νομιζω ομως οτι τα τεστ απο το spb benchmark που ανεβαζε ο πανος (mastelos) τα λένε όλα//

To stylus και η θεση που το φιλοξενεί ειναι ολίγον τι χαλαρή κατα την διαρκεια του βγαλσιματος του απο αυτην γι' αυτο προσοχή μην το χάσετε.

Αυτά τα ολίγα με το mini review ...

Τις επόμενες ημέρες θα το δοκιμασω ενδελεχώς και ότι καλό ή κακος κείμενο δω θα σας το αναφερω αναλυτικότερα..

Enjoy..

MinOtaVrS

Δηλαδή η ταχύτητα του είναι χειρότερη από ΜΙΟ 701 (αν είχε κάποιος πριν)???

Ναι. Αθάνατο Μιο, το χω ακόμα.

http://www.mobinaute.com/63920-test-du-pdaphone-gps-sirfstar-iii-avec-sirfinstantfix-mio-a701-sous-windows-mobile-5.html

Ωραίο review minotavrs! Μου έλυσε πολλές απορίες.

Το θέμα είναι τώρα: ποιο λογισμικό προτείνεις να αγοράσει κάποιος αποκλειστικά για το tc: igo ή destinator?

Χρόνια και πολλά με υγεία σε όλους!!!:D:D

Στάθης

Προφανώς δηλαδή το HTC με 400 επεξεργαστή είναι γρηγορότερο από το ΜΙΟ με 520. Ωραία βρήκα τη νέα μου συσκευή! Ποιό χρώμα κυκλοφορεί στην Ελλάδα, το ολόμαυρο ή το μισό/μισό?

Χρονια Πολλά σε όλη την παρέα..

Απο το λιγο που το έπαιξα πρόκειται για ένα πολύ ωραίο κομμάτι στα + η ταχυτητα το design και το XT9

στα - το joystic (σε σχεση με αυτο του artemis) το οποιο αρχικά ξενίζει με την σπογγώδη του αισθηση (ακομα δεν το εχω πολύσυνηθίσει) καθως και ο εργονομικος σχεδιαμος του (θα προτιμουσα στα πλάγια το on-off)

Tο GPS του τωρα ... το εκανα μια γρηγορη βόλτα με το Destinator 7 και παιζει μια χαρά μπορει να μην εχει το μεγιστο του σήματος ενος ETEN η του Artemis αλλα οτι ο δεκτης του πιανει εντος του σπιτιου με 4 δορυφορους οταν το Αrtemis δεν επιανε κανένα ειναι στα πολύ πολύ θετικά του.

Το Destinator 6.1 ξεχαστετο δεν παιζει θελει addon like gpsgate για να παιξει εναλλακτικά βαζουμε το Destinator 7 η το πρώτο 6αρι.

Το iGo παίζει απροβλημάτιστα επανω στο cruise και σε συνδιασμό με τους νέους χαρτες πάει πολύ καλά

Σε video δεν το εχω δοκιμασει ακομα (και δεν με πολυενδιαφερει για να πω την αληθεια) αλλα αν καποιος εχει ενα vid αρχειο το οποιο αποδεδειγμενα κανει *****ing στην συσκευη του (ειδικά στο καιζερ) θα ήθελε να μου το ανεβασει στο rapidshare για να το δοκιμασω και να σας πω αποτελεσματα..

Η οθονη τωρα ειναι πολύ πιο φωτεινή και εχω την αισθηση οτι ειναι κατα πολύ καλύτερη απο αυτην του Artemis αυτο που ξενιζει στην αρχη ειναι η απουσια του πλαισιου της οθόνης μιας και ειναι flat με αποτέλεσμα να εχει μια διαφορετική αισθηση σε σχεση με τον χειρισμό των άλλων ppc που ειχα κατα καιρούς.

To μονο που παρατηρω αλλα μπορει να ειναι η ιδεα μου ειναι το οτι θελει λιγο περισσότερη πίεση για να ανταποκριθει στην επιλογή απο τα μενου.

Η ακουστική του και η ποιοτητα του σαν τηλέφωνικη συσκευή ειναι άριστη και συμπεριφερεται οπως και το Artemis και δεν θα αφησει κανεναν ανικανοποιητο

Το radio rds δεν χρειαζεται να το αναλυσω το ακουσατε και το ειδατε στο vιdeo του Πάνου.

Η RΟΜ είναι στιβαρή (με οτι συνεπαγεται αυτό) και η πλήρης υποστήριξη ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ το κάνει must have . Θεωρώ ότι με ενα καλό "μαγειρεμα" μπορούν να γίνουν θαύματα και οι επιδοσεις του να εκτοξευθούν ακόμα περισσότερο.

Η RAM είναι αυτό που όλοι περιμέναμε και η χωρητικοτητα της θα εντυπωσιασει πλέον και τον πιο hard core user. Με όλα τα καλουδια μου επάνω ξεκινάω με ελευθερα τα 61mb !! τερμα τα memory leaks και oι μα*****ές για λίγη extra memory.

Τα προγράμματα oπως to hibernate & Closseapps αργουν κατα πολύ να δώσουν responce και δεν παιζουν παντα για αυτό προσοχή. Το ptravelalarm και το batterystatus παιζουν μια χαρά οπως και το eortologio..

Ο Επεξεργαστης του ειναι γρηγορος σταθερος και ακόμα δεν τον έχω πολυζορίσει ούτε τον εχω clockarει για να σας πω περισσοτερα νομιζω ομως οτι τα τεστ απο το spb benchmark που ανεβαζε ο πανος (mastelos) τα λένε όλα//

To stylus και η θεση που το φιλοξενεί ειναι ολίγον τι χαλαρή κατα την διαρκεια του βγαλσιματος του απο αυτην γι' αυτο προσοχή μην το χάσετε.

Αυτά τα ολίγα με το mini review ...

Τις επόμενες ημέρες θα το δοκιμασω ενδελεχώς και ότι καλό ή κακος κείμενο δω θα σας το αναφερω αναλυτικότερα..

Enjoy..

MinOtaVrS

Μπραβo Mπαμπη ωραιο review.

οσο αναφορά το hibernate & Closseapps anti για αυτά εχω χρησιμοποιώ το free ram απο το sktools

to ebala me to hbutton στο κουμπί του ΙΕ και ετσι εχω πρώτο πάτημα οκ/close kai 2 free ram κάνει πολυ καλη δουλειά,αν και χρειάζεται σπάνια.

edit τις φωτο γιατι δεν τις σώζει στο my pictures και τις σώζει χύμα στο my documents.....σας το κάνει και εσάς?

αντε να ψάχνουμε τη registry τώρα.

Samsung Note II