Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Παιδια το προβλημα με το destinator ισχυει και για το καιζερ (αφου ειναι πανομοιοτυπα)?? Τα Destinator 6 & 7 δουλεύουν κανονικότατα στο Kaiser αν και όντως το GPS chipset που περιέχει είναι κατώτερο του Sirf Star III. :confused: Σε τηλεφωνο που έκανα στην ACE μου είπαν οτι το καινουργιο igo 08 θα βγει τον Φλεβάρη και δεν θα ειναι αναβαθμησιμο απο 2006 plus. Αρα δεν ειναι λεφτα πεταμενα να το παρει καποιος με το σημερινο igo? Χμ... :confused: Καλή ερώτηση! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Παιδια το προβλημα με το destinator ισχυει και για το καιζερ (αφου ειναι πανομοιοτυπα)?? Κριμα παντως να υπαρχουν προβληματα με το καλυτερο λογισμικο gps!!! Σε τηλεφωνο που έκανα στην ACE μου είπαν οτι το καινουργιο igo 08 θα βγει τον Φλεβάρη και δεν θα ειναι αναβαθμησιμο απο 2006 plus. Αρα δεν ειναι λεφτα πεταμενα να το παρει καποιος με το σημερινο igo?σοβαρα;:blink:εγω ηξερα για το αντιθετο!!!!αν γνωριζει καποιος ας μας πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Παιδια επιτελους σημερα το πηρα και εγω!!!!!!!!!!Το ειχα κανει κρατηση απ τη Παρασκευη και σημερα το πηρα,το τελευταιο που ειχε το Πλαισιο στο The Mall.Τιμη αγορας 750ε με το i-go.Πρωτες εντυπωσεις ειναι ωραιο,ενω αν σου αρεσουν ειδικα τα Ppc ειναι πολυ ωραιο!!Ποιοτητα..κορυφη,ενω μου εκανε εντυπωση η οθονη του,που ενω ειναι ακριβως ιδια στα τεχνικα χαρακτηριστηκα με του Touch για παραδειγμα που επισεις εχω(χρωματα.αναλυση,μεγεθος)στη πραγματικοτητα ειναι σε αλλη δικη της κλαση(φυσικα ανωτερη).Εντονoτερα χρωματα,καθαροτερη,χωρις πολλες αντανακλασεις,και το κυριοτερο,εχει πιο ωραια αισθηση στο αγγιγμα(και πιο αμεση),απο του Touch.Και εγω νομιζα οτι του Touch ηταν οτι πιο ωραιο εχω αγγιξει σε οθονες μεχρι τωρα(Εξαιρητε βεβαιως του I-Phone)!!Παραπονο μου,προς το παρον και χωρις να το εχω ψαξει σχεδον καθολου,η Ram που οχι οτι δε φτανει,αλλα απλα τη περιμενα πιο πολυ free.Aυτα προς το παρον,θα το βαλω να φορτιση,μεχρι τωρα το πειραζα,ειχε 68 περιπου τοις εκατο μπαταρια,προσπαθω να την εξαντλησω για να το κλεισω να το φορτισω.Α,οσοι το σκεφτεστε σοβαρα για αγορα και σας αρεσε το Ρ3300 εδω θα βρειτε την υγεια σας..Παρεπιμπτοντος το αγαπημενο Touch μου δεν εχει πλεον θεση στο οπλοστασιο μου,παρολο που θα μου λειψη το σχημα(ειναι κουκλι το ατιμο) και η ευχρηστια του.Αν ενδιαφερετε καποιος το δινω μονο 280ε(απο 500 αγορα).Υποψιν ειναι γνησιο αντιπροσωποιας(Ace)αγοραζμενο απ το Πλαισιο τελος Σεπτεμβρη με ολα τα παρελκομενα του.Αυτα τα ολιγα προς το παρον,οτι θελετε και μπορω να απαντησω ρωτατε. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Χωρίς να είμαι κάτοχος του Cruise, από τα διάφορα reviews που έχω διαβάσει, στον τομέα της αναπαραγωγής βίντεο η κατάσταση είναι σχεδόν στα ίδια επίπεδα με αυτή του Kaiser. Καλό θα ήταν βέβαια κάποιος κάτοχος να μας το επαληθεύσει ή να το διαψεύσει. ;) E τι γίνετε τότε? Σχεδόν έξι μήνες μετά το kaizer θα πάρουμε το cruise με τις ίδιες παιδικές ασθένειες? Αν η αναπαραγωγή του είναι ικανοποιητική μόνο σε 240x320 παίρνουμε και symbian στο φινάλε:mad::mad:. Eπιπλέον στο kaizer (επειδή το είχα δουλέψει ένα διάστημα για review) δεν ήταν τόσο χάλια ο qualcomm 7200 σαν gps. Είχε πολύ γρήγορο λοκάρισμα, αλλά ασθενές σήμα σε σχέση με sirfiii. Δεν το είχα δουλέψει ποτέ σε εθνική οδό (μεγάλες ταχύτητες) αλλά δεν είχε και 15 μέτρα απόκλιση μέσα στην Αθήνα. Αρχίζουν να με ζώνουν τα φίδια :wacko::wacko: Αρχίστε να λέτε τα θετικά ευθύς αμέσως!!!:lol::lol::lol: Όλο την Eten πετροβολούμε αλλά και η Htc κάνει τα νερά της :ninja::ninja: Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Λοιπόν ενα ενα για το gps+dest6 έγραψα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=176456&page=38 σήμερα εκανα μεγάλες βόλτες με το gps/igo χωρίς κανένα πρόβλημα μην αγχώνεστε με το gps μια χαρά είναι όπως το ειδα εγω σε αρκετά μεγάλη διαδρομή στην Αθηνα. 5'' για να βρει σήμα και μετα δεν μου το έχασε ποτε. το igo 2006 plus δεν θα αναβαθμιστεί δωρεάν σε igo8 φαντάζομαι οτι οσοι το αγόρασαν θα έχουν kapoia special τιμή. για το video ,αν θέλετε δοκιμή ανεβάστε μου κάπου ενα βιντεο που έχετε δει πρόβλημα να το δοκιμάσω γιατι αυτα που έβαλα (avi)παίζουν μια χαρά.(δεν βλέπω ποτε βιντεο σε ppc πάντως) η συσκευή απο ταχύτητα δεν πετάει οπως δεν πέταγε και το kaizer. δείχνει αξιοπιστο προς το παρών, μνήμη του ειναι αρκετη και ενω έκανα πλοήγηση άκουγα ραδιο μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα. ένα ακομα καλό που ειδα σε σχέση με το καιζερ μου φαίνεται η μπαταρία κρατάει πολυ περισσότερο αν και δεν ειμαι σίγουρος σε 2 μέρες που το έχω. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 μπορεί να έγινα κουραστικός, αλλά, mastelos, το ακουστικό του πώς σου φάνηκε όταν ήσουν έξω στον κόσμο? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Λοιπόν ενα ενα για το gps+dest6 έγραψα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=176456&page=38 σήμερα εκανα μεγάλες βόλτες με το gps/igo χωρίς κανένα πρόβλημα μην αγχώνεστε με το gps μια χαρά είναι όπως το ειδα εγω σε αρκετά μεγάλη διαδρομή στην Αθηνα. 5'' για να βρει σήμα και μετα δεν μου το έχασε ποτε. το igo 2006 plus δεν θα αναβαθμιστεί δωρεάν σε igo8 φαντάζομαι οτι οσοι το αγόρασαν θα έχουν kapoia special τιμή. για το video ,αν θέλετε δοκιμή ανεβάστε μου κάπου ενα βιντεο που έχετε δει πρόβλημα να το δοκιμάσω γιατι αυτα που έβαλα (avi)παίζουν μια χαρά.(δεν βλέπω ποτε βιντεο σε ppc πάντως) η συσκευή απο ταχύτητα δεν πετάει οπως δεν πέταγε και το kaizer. δείχνει αξιοπιστο προς το παρών, μνήμη του ειναι αρκετη και ενω έκανα πλοήγηση άκουγα ραδιο μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα. ένα ακομα καλό που ειδα σε σχέση με το καιζερ μου φαίνεται η μπαταρία κρατάει πολυ περισσότερο αν και δεν ειμαι σίγουρος σε 2 μέρες που το έχω. με προλαβες πανο :) ηθελα να πω να μην πανικοβαλεστε μιας και θα ηταν προτιμοτερο να ακουστουν γνωμες απο εμπειρους χρηστες που το εχουν στα χερια τους ;) αυτο ακριβως εκανε ο mastelos μολις και η γνωμη του ειναι σεβαστη και ολοι οσοι τον ξερουν θα μπορουν να εχουν σωστη εικονα για το κινητο :) ηρεμηστε :lol: ακομη ειναι νωρις μιας και πολλα παιδια (οπως και ο mastelos),που η γνωμη τους εχει καποια ιδιαιτερη βαρυτητα στην κοινοτητα του myphone, ακομη δεν εχουν καταθεσει την γνωμη αλλα και τις αποψεις τους απο την χρηση του τηλ;) και το καιζερ στην αρχη δεν εκανε το ενα η το αλλο.... ολα λυθηκαν,η τουλαχιστον τα περισσοτερα. ποσοι απο εμας τα αφηνουν ησυχα(γνησιες ρομ κλπ) τα pda τους??:lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 thanks για την ενημερωση παναγιωτη-δημητρη:)σιγουρα υπαρχει σε πολλους μια ανησυχια οταν εισαι ετοιμος να σκασεις ενα σεβαστο ποσο για μια συσκευη:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 μπορεί να έγινα κουραστικός, αλλά, mastelos, το ακουστικό του πώς σου φάνηκε όταν ήσουν έξω στον κόσμο? ήμουν γήπεδο σήμερα χρησιμοποιώ αλλα ακουστικά οχι τα δικά του αλλά αυτα εδώ τα οποία τα έχω απο το 3300 χωρίς πρόβλημα,σε κανονικές συνθήκες εχω τη φωνή στο 20% στο γηπεδο ανεβαζω στο 100%, οταν μπαίνει γκολ και ακούω ράδιο, όπως σήμερα που άκουγα στο ράδιο το θρήνο:p για τον Γιαννη(lagoudakis) δες εδω. όπως λεει και ο Δημητρης σε 2 μερες δεν βγαίνουν συμπεράσματα ασφαλή. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 thanks για την ενημερωση παναγιωτησιγουρα υπαρχει σε πολλους μια ανησυχια οταν εισαι ετοιμος να σκασεις ενα σεβαστο ποσο για μια συσκευη:O ελα εσυ που γκρινιαζεις :confused::confused: ποτε πηρες συσκευη απο την htc και ηταν ετοιμη 100%??:lol::lol::D ξεκινα απο τιτανα,3300,3600,καιζερ και τωρα το cruise :p ολα θελανε την ρομ τους,το σκαλισμα τους,τις διορθωσεις τους....;) αν ηταν ολα τελεια δεν θα χαμε τι να αλλαξουμε :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 βασικα δημητρη εμπλεξα στην αρχη με το 3300 που μου εχανε την καρτα και με πιασαν τα ''διαολια μου''το πουλαω και μετα απο μια βδομαδα βγηκε το patch που ελυνε το προβλημα:pπαιρνω για καλυτερα τον τιτανα με 5 και ηταν χειροτερος:pμε τα 6 ισιωσε,το μονο που μου ηταν αψογο ηταν το 3600 και με 5 και με 6 αλλα το βαρεθηκα και λεω για το 3650,φυσικα τωρα ειμαι με την σταθερη αξια το τουβλο 9000:pπου θα το κρατησω για ιστορικους λογους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 ήμουν γήπεδο σήμερα χρησιμοποιώ αλλα ακουστικά οχι τα δικά του αλλά αυτα εδώ τα οποία τα έχω απο το 3300 χωρίς πρόβλημα,σε κανονικές συνθήκες εχω τη φωνή στο 20% στο γηπεδο ανεβαζω στο 100%, οταν μπαίνει γκολ και ακούω ράδιο, όπως σήμερα που άκουγα στο ράδιο το θρήνο:p για τον Γιαννη(lagoudakis) δες εδω. όπως λεει και ο Δημητρης σε 2 μερες δεν βγαίνουν συμπεράσματα ασφαλή.πολυ καλα τα συγκεκριμενα ακουστικα,τα εχω δει σε φιλο,μακαρι να το δωσουν με μια λογικη τιμη το νεο igo στους κατοχους που εχουν το 2006(πραγμα που το πιστευω)παναγιωτη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 πολυ καλα τα συγκεκριμενα ακουστικα,τα εχω δει σε φιλο,μακαρι να το δωσουν με μια λογικη τιμη το νεο igo στους κατοχους που εχουν το 2006(πραγμα που το πιστευω)παναγιωτη:) στα δινω δωρο γιαννη :lol: τα παραγγειλα μαζι με το καιζερ απο αγγλια και οπως τα πηρα ετσι μειναν ..τσαμπα λεφτα..μονο τον windows media player ελεγχουν και οχι τον audio manager ...αλλα ουτε και τον core player που χρησιμοποιω:mad: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 στα δινω δωρο γιαννη :lol: τα παραγγειλα μαζι με το καιζερ απο αγγλια και οπως τα πηρα ετσι μειναν ..τσαμπα λεφτα..μονο τον windows media player ελεγχουν και οχι τον audio manager ...αλλα ουτε και τον core player που χρησιμοποιω:mad:εγω εχω εκτος απο το jabra500v και τα htc s100 αλλα δεν τα εχω δοκιμασει ακομα:Oθα τα δω με το 3650 δημητρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 ήμουν γήπεδο σήμερα χρησιμοποιώ αλλα ακουστικά οχι τα δικά του αλλά αυτα εδώ τα οποία τα έχω απο το 3300 χωρίς πρόβλημα,σε κανονικές συνθήκες εχω τη φωνή στο 20% στο γηπεδο ανεβαζω στο 100%, οταν μπαίνει γκολ και ακούω ράδιο, όπως σήμερα που άκουγα στο ράδιο το θρήνο:p μάλλον δεν με κατάλαβες. εννοώ το ακουστικό που έχει το τηλέφωνο. σαν να μιλάς κανονικά στο κινητό ρε παιδί μου όχι τα ακουστικά τις ψείρες. κατάλαβες?;) Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Λοιπόν ενα ενα για το gps+dest6 έγραψα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=176456&page=38 σήμερα εκανα μεγάλες βόλτες με το gps/igo χωρίς κανένα πρόβλημα μην αγχώνεστε με το gps μια χαρά είναι όπως το ειδα εγω σε αρκετά μεγάλη διαδρομή στην Αθηνα. 5'' για να βρει σήμα και μετα δεν μου το έχασε ποτε. το igo 2006 plus δεν θα αναβαθμιστεί δωρεάν σε igo8 φαντάζομαι οτι οσοι το αγόρασαν θα έχουν kapoia special τιμή. για το video ,αν θέλετε δοκιμή ανεβάστε μου κάπου ενα βιντεο που έχετε δει πρόβλημα να το δοκιμάσω γιατι αυτα που έβαλα (avi)παίζουν μια χαρά.(δεν βλέπω ποτε βιντεο σε ppc πάντως) η συσκευή απο ταχύτητα δεν πετάει οπως δεν πέταγε και το kaizer. δείχνει αξιοπιστο προς το παρών, μνήμη του ειναι αρκετη και ενω έκανα πλοήγηση άκουγα ραδιο μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα. ένα ακομα καλό που ειδα σε σχέση με το καιζερ μου φαίνεται η μπαταρία κρατάει πολυ περισσότερο αν και δεν ειμαι σίγουρος σε 2 μέρες που το έχω. To καλύτερο νέο της ημέρας ήταν αυτό το post :up:(μας έφυγε ένα άγχος).To δεύτερο καλύτερο είναι ότι η ΑΕΚάρα είναι και πάλι μόνη πρώτη :lol::p Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoros7 Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Για κάποιον που έχει το qtek 9000, αξίζει να περάσει στο p3650 για το gps και το ράδιο? Τα βίντεο έχουν πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 To καλύτερο νέο της ημέρας ήταν αυτό το post :up:(μας έφυγε ένα άγχος).To δεύτερο καλύτερο είναι ότι η ΑΕΚάρα είναι και πάλι μόνη πρώτη :lol::p :w00t::yahoo::yahoo::up::up::superman::respect: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 τα παραγγειλα μαζι με το καιζερ απο αγγλια και οπως τα πηρα ετσι μειναν ..τσαμπα λεφτα..μονο τον windows media player ελεγχουν και οχι τον audio manager ...αλλα ουτε και τον core player που χρησιμοποιω:mad: Επειδή με ενδιαφέρουν τα εν λόγω ακουστικά, θα μπορούσες μήπως να διευκρινήσεις τι εννοείς όταν λές "μονο τον windows media player ελεγχουν και οχι τον audio manager";;; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Επειδή με ενδιαφέρουν τα εν λόγω ακουστικά, θα μπορούσες μήπως να διευκρινήσεις τι εννοείς όταν λές "μονο τον windows media player ελεγχουν και οχι τον audio manager";;; :( προσωπικα θα σου προτεινα να πας κατευθειαν εκει i-Tech Clip Radio Στερεοφωνικό Ακουστικό Περιγραφή - eXpansys Greece σε αυτα που χρησιμοποιω εγω και ειμαι παρα μα παρα πολυ ευχαριστημενος:) edit τωρα ειδα οτι δεν τα εχει διαθεσιμα:O απο εκει τα πηρα εγω πριν κανα μηνα http://www.accessoryjack.com/servlet/the-570/i.Tech-Clip-Radio-Bluetooth/Detail Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 e όχι!!! Εμείς δε το προλάβαμε?!?!?! Τα νευρα μου.. καλό Φλεβάρη τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 μιαμιση μερα χωρις νετ και εχασα 3 σελιδες posts. τελος παντων. και μενα το destinator το 6 δεν βουλευε και μεχρι να ρθω γραφειο να του περασω το 7 σπαστικα λιγο. τωρα του περναω το 7 ελπιζω να δουλεψει σωστα. το ιgo παντως δουλευει απροβληματιστα. να δουμε και με τον νεο χαρτη ποσο αξιοπιστο ειναι το igo. κατα τα αλλα του χει βαλει κανεις το ptravel allarm? σε μενα αρνειτε πεισματικα να εμφανισει το today plugin μετα απο καθε reset.καμμια ιδεα κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 μιαμιση μερα χωρις νετ και εχασα 3 σελιδες posts. τελος παντων. και μενα το destinator το 6 δεν βουλευε και μεχρι να ρθω γραφειο να του περασω το 7 σπαστικα λιγο. τωρα του περναω το 7 ελπιζω να δουλεψει σωστα. το ιgo παντως δουλευει απροβληματιστα. να δουμε και με τον νεο χαρτη ποσο αξιοπιστο ειναι το igo. κατα τα αλλα του χει βαλει κανεις το ptravel allarm? σε μενα αρνειτε πεισματικα να εμφανισει το today plugin μετα απο καθε reset.καμμια ιδεα κανεις? Εμένα μπήκε με την πρώτη ,εγκατάσταση στην συσκευή . Βάλε το des 7 και γράψε αν δουλεύει σωστά ? Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 το 7 μολις το βαλα και στο γραφειο μεσα οπου ολα τα αλλα με το ζορι βρισκαν 2 δορυφορους αυτο εχει εντοπισει 9 ,κλειδωσε και στιγμα και γρηγορα μαλιστα. και το 6 και το 7 τα δοκιμασα με copy to sd εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 το 7 μολις το βαλα και στο γραφειο μεσα οπου ολα τα αλλα με το ζορι βρισκαν 2 δορυφορους αυτο εχει εντοπισει 9 ,κλειδωσε και στιγμα και γρηγορα μαλιστα. και το 6 και το 7 τα δοκιμασα με copy to sd εκδοση και στο καιζερ μετα απο καθε αλλαγη ρομ που κανω αργει την 1η φορα να κλειδωσει ικανο σημα για πλοηγηση :) φυσικα το ιδιο ισχυε και στις αρχες με την official ρομ:O δεν ξερω τι ακριβως φταιει αλλα σου δινει την εντυπωση οτι χρειαζεται τα "cookies"":blink: απο τις 1ες φορες που εχει συνδεθει για να δουλεψει καλα στην συνεχεια???? δεν καταλαβαινω γιατι το κανει...παντως εγω χρησιμοποιω ακομη και τωρα την τελευταια εκδοση του 6 και δουλευει τελεια:!: οσο για το igo και τον νεο του χαρτη, οφειλω να ομολογησω οτι για τον λιγο χρονο που κυκλοφορησε επισημα,ο χαρτης τους ειναι αρκετα καλος και αυτο ειναι αρκετα ενθαρυντικο,για το μελλον του προγραμματος στην ελλαδα ;) που ως γνωστον εχει πολλους υποστηρικτες :happy: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts