Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Cruise P3650 (Polaris)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλημέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έκανα κατά λάθος απεγκατάσταση στο i-go και τώρα φυσικά χάθηκε από το κινητό. Όταν πάω να τρέξω το αρχείο 2577 από την κάρτα μνήμης, μου βγάζει το μύνημα licence not found. Έχετε καμμιά ιδέα που μπορώ να ξαναβρώ το i-go ή μήπως να το ξεχάσω τελείως και να βάλω garmin ή κάτι αντίστοιχο;

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλημέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έκανα κατά λάθος απεγκατάσταση στο i-go και τώρα φυσικά χάθηκε από το κινητό. Όταν πάω να τρέξω το αρχείο 2577 από την κάρτα μνήμης, μου βγάζει το μύνημα licence not found. Έχετε καμμιά ιδέα που μπορώ να ξαναβρώ το i-go ή μήπως να το ξεχάσω τελείως και να βάλω garmin ή κάτι αντίστοιχο;

Η καλυτερη λυση ειναι destinator 7

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Φίλε konandrio επειδή έχω προσπαθήσει να συνδέσω το κινητό με laptop και δεν έχω καταφέρει να μπω στο Internet με wind plus, αν έχεις χρόνο πες μου τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω.

Ευχαριστώ πολύ.

Αν απο το cruise μπενεις κανονικα, πηγαινε προγραμματα, internet sharing, επελεξε wind plus και πατα connect, βαλε το usb στο laptop και θα αναγνωρισει κατευθειαν την συνδεση, για να μπεις πρεπει να φτιαξεις τα proxy στο laptop, για τον firefox θα πας εργαλεια, επιλογες, για προχωριμενους, δυκτιο, ρυθμισεις, χειροκινητη............ , διαμεσολαβητης... 192.168.200.10 θυρα 9201, χρηση για ολα...... κλικ.

Για να μπορεις να βλεπεις ολες τις σελιδες κανε αυτο:

Otan o firefox den anoigei orismenes selides :

1. Katebazete & fortoste to Plugin : https://addons.mozilla.org/firefox/3207/

2. Sto firefox phgainete "Tools" --> "Force Content-Type...".

3. Xetsekarete to "Disable Force Content-Type" & epilexte "new".

4. Sthn epilogh "URL (*)" plhktrologoume th dieythynsh pou den anoige..px. "Http://www.myphone.gr".

5. Sthn epilogh "Old Content-Type (*)" epilegoume "application/xhtml+xml".

6. Sto "New Content-Type" epilegoume "text/html".

7. Pathste "Save".

Για να εχεις msn πρεπει να φτιαξεις τα proxy στον internet explorer οπως στον firefox.

Αυτα τα εχω γραψει καμια 10 φορες με μια αναζητηση <wind plus firefox> εμφανιζοντε ολα, με ενα search μπορεις να βρεις τα παντα για οτιδηποτε.

Φιλικα.

Μαλλον δεν εκανες αυτο που λεει ο athanaso77

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=6670

Kαταρχήν ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!

Αλλα με μπερδεψε λίγο στο τέλος...

Αν δηλαδή κάνω τη διαδικασία και περάσω καινούρια ΡΟΜ και μετά χρειαστεί να το πάω στο σερβις...και περάσω πάλι τη γνησια ΡΟΜ εξακολουθώ να έχω χαμένη την εγγύηση??? :worry:

iPhone 2G 16GB - iPhone 3G 16GB - iPhone 3Gs 32GB - iPhone 4 16GB -iPhone 4s 16GB - iPhone 5 16GB - iPhone 5s 64GB - iPhone 6 Plus 128GB - iPhone 7 Plus 256GB

Ε εντάξει! δεν έχω λόγια!

Μπράβο για τη δουλειά που κάνεις!!!:cool:

iPhone 2G 16GB - iPhone 3G 16GB - iPhone 3Gs 32GB - iPhone 4 16GB -iPhone 4s 16GB - iPhone 5 16GB - iPhone 5s 64GB - iPhone 6 Plus 128GB - iPhone 7 Plus 256GB

Μπορει να μου καποιος πως μπορουμε να κανουμε format στην καρτα μνημης?Αγορασα μια Sandisk 2GB αλλα δεν φαινονται πουθενα φακελοι μεσα (programs files ktl).Η συσκευη την βλεπει κανονικα αλλα πως διμορφονονται οι φακελοι?Εκανα φορματ με το resco file explorer αλλα φακελοι δεν διμιουργηθηκαν.Τι να κανω?

Oi fakeloi tha dimiourgithoun otan kaneis sti syskevi sou kati pou tha xreiastei na ftiaksei tous en logw fakelous (px egkatastasi programmatos stin karta mnimis).

θελω να περασω το destinator αλλα δεν μου δινει τη δυνατοτητα να επιλεξω μνημη συσκευης η καρτας.Με το που κανω εγκατασταση εγκαθιστατε αυτοματα στην μνημη συσκευης.τι να κανω?

• Administrators
θελω να περασω το destinator αλλα δεν μου δινει τη δυνατοτητα να επιλεξω μνημη συσκευης η καρτας.Με το που κανω εγκατασταση εγκαθιστατε αυτοματα στην μνημη συσκευης.τι να κανω?

Asto na egkatastathei kanonika sti kyria mnimi kai meta pare olokliro to fakelo DestinatorApps apo tin kyria mnimi sti Storage Card. Ftiakse ena shortcut apo to .exe gia na to trexeis apo to My Programs kai eisai etoimos! ;) Den theleis tipota allo.

Modpic.gif

Asto na egkatastathei kanonika sti kyria mnimi kai meta pare olokliro to fakelo DestinatorApps apo tin kyria mnimi sti Storage Card. Ftiakse ena shortcut apo to .exe gia na to trexeis apo to My Programs kai eisai etoimos! ;) Den theleis tipota allo.

Χιλια συγνωμη αν σε πριζω αλλα ειναι η πρωτη μου συσκευη με windows και ειμαι ασχετος.Οτι εφαρμογη και να βαλω παντα μου λεει να εγκατασταθει στο my documents δεν μου δινει επιλογη για καρτα.Κανονικα δεν θα επρεπε να με ρωτηση που θελω?δηλ σε ολα θα κανω συντομευση?Εχω απελπιστει.....γιατι δεν εχει επιλογη εγκαταστασεις?Εβαλα το core player ta idia...

Αλλος ένας ΚΑΤΟΧΟΣ να προστεθει στην λίστα. :D

Το αγόρασα τελικά . :D

Είναι ιδιαίτερο σαν κατασκευή και αυτό με κέρδισε απο το να μην περιμένω .

Αν κάποιος θέλει να δώσει καποιες βασικές οδηγίες για το σεταρισμα είναι καλοδεχούμενες . ;)

Αν θες να μην εμφανιζονται καθολου απενεργοποιησετες με το Advanced configuration tool.

Aν θες να φαινοντε κανονικα πρεπει να τις κανεις επαιξεργασια απο το ppc με πληκτρολογιο unikode (οχι με αυτο που στελνει sms 160 χαρ).

το εγκατεστησα το Advanced configuration tool (το κατεβασα απο εδω http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=220767&highlight=Advanced+configuration+tool)

αλλα κ παλι δεν εγινε τπτ!:( γιατι? πηγα εκει που λεει show sim contacts k εβαλα no!μετα μου ζητησε κανε soft-reset επειδει λεει αλλαξαν καποιες ρυθμησεις κ πατησα ναι αλλα μετα οταν ξαναμπηκα να δω αν παρεμηνε no ειδα οτι παλι ηταν yes κ οτι οταν επερνα τηλεφωνο μου εβγαζε τα ονοματα οπως τα εχω στην καρτα sim! ΜΕΤΑ ΤΟ ξαναεβαλα στο no αλλα χωρις να κανω soft-reset αλλα κ παλι τπτ δεν αλλαξε γιατι??? μηπως φτεει καποιο απο τα προγραμματα που εχω εκγαταστησει?

τα προγραμματα ειναι αυτα:

1 Advanced configuration tool

2 pTravelAlarm

3 resco picture viewer

4 resco photo viewer

5 resco today plugin

6 resco registry Add-in

7 rescoFTp Add-in

8 resco explorer

9 sktools

10 omega one 1-cal

11 inesoft address book

12 eortologio

13 coreplayer

14 battery status

15 Nodata!

τι μπορει να φτεει ? ας με βοηθησει καποιος!!!

http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!!

SGI, anoikse to Address Book meta pata "Menu" kai "options"

Sthn deyterh kartela sto "View" katw katw tsekarise thn epilogh "Hide contacts from SIM card"

Mallon ayto tha sou kanei th douleia pou theleis

Κωστας - Κατερινη

σημερα διπλα στο σημα του gprs ειδα ενα σηματακι πυραμιδας (τριγωνακι)τι σηματακι ειναι αυτο?

Einai to shma tou Roaming. Eisai kapou sta synnora kai mphkes se kseno diktyo. Pane kalytera stis rythmiseis tou thlefwnou, sthn trith kartela, kai dialekse sthn epilogh diktyou "xeirokinhth", dialekse to diktyo sou kai den tha ksanampei se kseno diktyo

Κωστας - Κατερινη

ελεος ειμουν στο κεντρο του Ηρακλειου στην κρητη και ημουν σε roaming???τοσο πολυ μας την εχουν πεσει οι τουρκοι?εντωμεταξυ αν θυμαμαι καλα συνεχιζαι να γραφει wind. εκτος και αν ειχα μπει σε roaming με την vodafone αλλα σε κεντρικοτατο δρομο του Ηρακλειου?Στην Καλοκαιρινου?οποιος ξερει

SGI, anoikse to Address Book meta pata "Menu" kai "options"

Sthn deyterh kartela sto "View" katw katw tsekarise thn epilogh "Hide contacts from SIM card"

Mallon ayto tha sou kanei th douleia pou theleis

το εχω επιλεξει αυτο απο την αρχη αλλα δεν κανει τπτ ! τι στο καλο φτεει?:cry:

Χιλια συγνωμη αν σε πριζω αλλα ειναι η πρωτη μου συσκευη με windows και ειμαι ασχετος.Οτι εφαρμογη και να βαλω παντα μου λεει να εγκατασταθει στο my documents δεν μου δινει επιλογη για καρτα.Κανονικα δεν θα επρεπε να με ρωτηση που θελω?δηλ σε ολα θα κανω συντομευση?Εχω απελπιστει.....γιατι δεν εχει επιλογη εγκαταστασεις?Εβαλα το core player ta idia...

Την επιλογη εγκαταστασης στο ppc δεν την βλεπεις, Συσκευη ή Storage Card?

Mε file explorer την βλεπεις την καρτα?

το εχω επιλεξει αυτο απο την αρχη αλλα δεν κανει τπτ ! τι στο καλο φτεει?:cry:

Κανε απεγκατασταση το adress book, κανε την επιλογη απο το config tool και μετα ξαναπερνα το.

Edit: Δοκιμασε πρωτα αυτο.

HKCU\ControlPanel\Phone\ShowSim: 1 => 0

Κανε απεγκατασταση το adress book, κανε την επιλογη απο το config tool και μετα ξαναπερνα το.

Edit: Δοκιμασε πρωτα αυτο.

αυτο απο πιο προγραμμα θα το κανω?Edit: Δοκιμασε πρωτα αυτο.

αυτο απο πιο προγραμμα θα το κανω?Edit: Δοκιμασε πρωτα αυτο.

registry editor.