Panayiotis Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Δυστυχως ουτε εγω εχω προσβαση απο χθες το βραδυ!Μαλλον ειναι κατω η σελιδα! Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Mallon den prolabes na diabaseis to akribws apo panw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Ρε γμτ και μόλις είχανε αρχίσει να φέρνουνε roms του diamond στο polaris και ψάχνανε και αν μας κάνει ο video driver του κτλ κτλ Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Enalaktikes yparxoun panta... kati tha ginei! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 http://cgi.ebay.co.uk/Car-Holder-Mount-kit-for-Dopod-P860-HTC-Touch-Cruise_W0QQitemZ320252839855QQihZ011QQcategoryZ20336QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem file mou kai egw thn idia exw parei alla apo to netimes kai mou kanei ena problhma,otan to autokinhto kinhte tremh para polu kai den mporeis na deis,zalizese. sto kanei kai esena auto? Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Den exw paratirisei kati, kai malista den exw paratirisei diafora apo tis ypoloipes pou exw kata kairous xrisimopoiisei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 athanaso, έβαλες καμια από τις καινούργιες ROM (19581) ? Τι λένε ? Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Με αυτές παίζω τώρα. Θα τις δοκιμάσω όλες ούτως ή άλλως. Αν και μέχρι τώρα μόνο το καινούργιο build αλλάζει με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν βλέπω κάτι από την αίγλη του Diamond (προς το παρόν). Δεν θέλω να πω κάτι ακόμα πριν κάνω τις δοκιμές μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loydcoyl Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 .... Και μια ερωτηση κανω τα βηματα οπως λεει η σελιδα εδω http://www.htc-touch-info.com/en/weather/ αλλα ο καιρος εξακολουθει να μη κατεβαζει δεδομενα απο την πολη που προσθεσα.Καμια ιδεα?Εχω βεβαια το Spb weather με συνεργασια του meteo.gr που δουλευει αψογα αλλα σαν interface θεωρω πιο κορυφαιο το υπαρχον plugin weather της htc Ξέρει καποιος να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 1) windows mobile 6 εχουν βγει για αυτη τη συσκευη? Αν ναι, η αναβαθμιση απο wm5 ειναι δωρεαν? 2) Καρτες μνημης των 4gb ή 8gb υπαρχουν? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 kalhspera. exw problhma me to igo 8,otan to anoigw mou epistrefei thn wra tou wm6 se mosxas,kapou to exw diavasei kai se allo forum to problhma apla den to brhskw twra,mporei na mou pei kaneis pws to leinoume. Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 1) windows mobile 6 εχουν βγει για αυτη τη συσκευη? Αν ναι, η αναβαθμιση απο wm5 ειναι δωρεαν? Me WM6 bgainei afti i syskevi outws i allws. 2) Καρτες μνημης των 4gb ή 8gb υπαρχουν? microSDHC. Yparxoun kai se ligo bgainoun kai megalyteres (16GB, 32GB) pou tha tis ypostirizei i syskevi. Ean diabazes tin prwti selida mono... tha eixes kalyfthei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Ξέρει καποιος να βοηθησει? file mou katevase thn ekdosei htc home v2.1 kai tha sou lhsei to problhma,apla ekei tha prepei na epilexeis athinai kai oxi athens. Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loydcoyl Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 file mou katevase thn ekdosei htc home v2.1 kai tha sou lhsei to problhma,apla ekei tha prepei na epilexeis athinai kai oxi athens. Η αθηνα μου λειτουργει μια χαρα.Προσθεσα αλλη πολη εκτος αυτων που εχει μεσα με τον τροπο που αναφερω http://www.htc-touch-info.com/en/weather/ αλλα τιποτα....:blink::wacko::(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Καλησπέρα. Αφού ευχαριστήσω τα παιδιά, που μπήκαν στον κόπο κι αφιέρωσαν χρόνο για να συμπληρώσουν και να μου αποστείλουν συμπληρωμένο το ερωτηματολόγιο, στα πλαίσια μιας εργασίας, θα ήθελα να ζητήσω κάτι ακόμα πιο σημαντικό, αλλά και... χρονοβόρο. Χρειάζομαι κάποια άτομα, με εμπειρία στη χρήση των WM6, για να εκτελέσουν κάποια σενάρια χρήσης, που έχω φτιάξει, ώστε να εντοπίσω κάποια προβλήματα ευχρηστίας. Δεν απαιτούν ιδιαίτερες γνώσεις (δημιουργία μιας συνάντησης στο ημερολόγιο, χρήση του internet explorer κ.λπ.), αλλά θα χρειαστεί να αφιερώσουμε περίπου μία ώρα για να τα ολοκληρώσουμε. Αν κάποιος, λοιπόν, νομίζει πως έχει το χρόνο και τη διάθεση να τον κεράσω ένα καφέ (σε κάποιο Starbucks κατά προτίμηση -απαιτείται και πρόσβαση στο διαδίκτυο), κάποια στιγμή μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, ας με ειδοποιήσει (περιοχή Αθήνα). Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. (Υ.Γ Ζητώ συγνώμη για το "εκτός θέματος" και πάλι, αλλά είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την εργασία). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 & σίγουρα πρέπει να είναι από την Αθήνα φυσικά τα άτομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 & σίγουρα πρέπει να είναι από την Αθήνα φυσικά τα άτομα... Ναι, εχεις δικιο, παρελειψα να το αναφερω :O Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTrIxakos Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Καλησπέρα, Μόλις αγόρασα ένα HTC P3650 TOUCH CRUISE. Το φόρτισα, όλα κομπλέ, και πάω να κάνω αναπαραγωγή ένα .avi βίντεο και κολάει.. Επίσεις η καμερά του είναι αργή καθώς κ το βίντεο του. Μήπως πήρα μάπα PDA ή είναι προβληματικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Καλησπέρα, Μόλις αγόρασα ένα HTC P3650 TOUCH CRUISE. Το φόρτισα, όλα κομπλέ, και πάω να κάνω αναπαραγωγή ένα .avi βίντεο και κολάει.. Επίσεις η καμερά του είναι αργή καθώς κ το βίντεο του. Μήπως πήρα μάπα PDA ή είναι προβληματικό; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=359991 Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Problimatiko den einai, apla etsi einai. Rikse ligo diabasma se afto to forum kai tha deis ti ennow. To thema tis problimatikis anaparagwgis video einai to pio polysyzitimeno thema edw mesa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paogr Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Παιδες να ρωτησω. Γιατι δεν μπορω να κατεβασω απο το γνωστο μαγαζακι? Ενω ποσταρω κανονικα οταν πατησω να κατεβασω μου βγαζει κατι για Leeching from the forum is NOT permitted και τετοια. Γνωριζει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Παιδες να ρωτησω. Γιατι δεν μπορω να κατεβασω απο το γνωστο μαγαζακι? Ενω ποσταρω κανονικα οταν πατησω να κατεβασω μου βγαζει κατι για Leeching from the forum is NOT permitted και τετοια. Γνωριζει κανεις? Εγω κατεβαζω κανονικα παντως. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djs Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 stin sikseuasia tou touch cruise exei 2 grafides???????? Παράθεση "Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 stin sikseuasia tou touch cruise exei 2 grafides???????? ναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts