Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Cruise P3650 (Polaris)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχως ουτε εγω εχω προσβαση απο χθες το βραδυ!Μαλλον ειναι κατω η σελιδα!
Παναγιώτης

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε γμτ και μόλις είχανε αρχίσει να φέρνουνε roms του diamond στο polaris

και ψάχνανε και αν μας κάνει ο video driver του κτλ κτλ

Kill with Power !!!

file mou kai egw thn idia exw parei alla apo to netimes kai mou kanei ena problhma,otan to autokinhto kinhte tremh para polu kai den mporeis na deis,zalizese.

sto kanei kai esena auto?

• Administrators
Με αυτές παίζω τώρα. Θα τις δοκιμάσω όλες ούτως ή άλλως. Αν και μέχρι τώρα μόνο το καινούργιο build αλλάζει με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν βλέπω κάτι από την αίγλη του Diamond (προς το παρόν). Δεν θέλω να πω κάτι ακόμα πριν κάνω τις δοκιμές μου.

Modpic.gif

....

Και μια ερωτηση κανω τα βηματα οπως λεει η σελιδα εδω http://www.htc-touch-info.com/en/weather/ αλλα ο καιρος εξακολουθει να μη κατεβαζει δεδομενα απο την πολη που προσθεσα.Καμια ιδεα?Εχω βεβαια το Spb weather με συνεργασια του meteo.gr που δουλευει αψογα αλλα σαν interface θεωρω πιο κορυφαιο το υπαρχον plugin weather της htc

Ξέρει καποιος να βοηθησει?

1) windows mobile 6 εχουν βγει για αυτη τη συσκευη? Αν ναι, η αναβαθμιση απο wm5 ειναι δωρεαν?

2) Καρτες μνημης των 4gb ή 8gb υπαρχουν?

s21 ultra 256

kalhspera.

exw problhma me to igo 8,otan to anoigw mou epistrefei thn wra tou wm6 se mosxas,kapou to exw diavasei kai se allo forum to problhma apla den to brhskw twra,mporei na mou pei kaneis pws to leinoume.

• Administrators
1) windows mobile 6 εχουν βγει για αυτη τη συσκευη? Αν ναι, η αναβαθμιση απο wm5 ειναι δωρεαν?

Me WM6 bgainei afti i syskevi outws i allws.

2) Καρτες μνημης των 4gb ή 8gb υπαρχουν?

microSDHC. Yparxoun kai se ligo bgainoun kai megalyteres (16GB, 32GB) pou tha tis ypostirizei i syskevi.

Ean diabazes tin prwti selida mono... tha eixes kalyfthei.

Modpic.gif

Ξέρει καποιος να βοηθησει?

file mou katevase thn ekdosei htc home v2.1 kai tha sou lhsei to problhma,apla ekei tha prepei na epilexeis athinai kai oxi athens.

file mou katevase thn ekdosei htc home v2.1 kai tha sou lhsei to problhma,apla ekei tha prepei na epilexeis athinai kai oxi athens.

Η αθηνα μου λειτουργει μια χαρα.Προσθεσα αλλη πολη εκτος αυτων που εχει μεσα με τον τροπο που αναφερω http://www.htc-touch-info.com/en/weather/ αλλα τιποτα....:blink::wacko::(:(:(

Καλησπέρα.

Αφού ευχαριστήσω τα παιδιά, που μπήκαν στον κόπο κι αφιέρωσαν χρόνο για να συμπληρώσουν και να μου αποστείλουν συμπληρωμένο το ερωτηματολόγιο, στα πλαίσια μιας εργασίας, θα ήθελα να ζητήσω κάτι ακόμα πιο σημαντικό, αλλά και... χρονοβόρο.

Χρειάζομαι κάποια άτομα, με εμπειρία στη χρήση των WM6, για να εκτελέσουν κάποια σενάρια χρήσης, που έχω φτιάξει, ώστε να εντοπίσω κάποια προβλήματα ευχρηστίας. Δεν απαιτούν ιδιαίτερες γνώσεις (δημιουργία μιας συνάντησης στο ημερολόγιο, χρήση του internet explorer κ.λπ.), αλλά θα χρειαστεί να αφιερώσουμε περίπου μία ώρα για να τα ολοκληρώσουμε.

Αν κάποιος, λοιπόν, νομίζει πως έχει το χρόνο και τη διάθεση να τον κεράσω ένα καφέ (σε κάποιο Starbucks κατά προτίμηση -απαιτείται και πρόσβαση στο διαδίκτυο), κάποια στιγμή μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, ας με ειδοποιήσει (περιοχή Αθήνα).

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

(Υ.Γ Ζητώ συγνώμη για το "εκτός θέματος" και πάλι, αλλά είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την εργασία).

Καλησπέρα,

Μόλις αγόρασα ένα HTC P3650 TOUCH CRUISE.

Το φόρτισα, όλα κομπλέ, και πάω να κάνω αναπαραγωγή ένα .avi βίντεο και κολάει.. Επίσεις η καμερά του είναι αργή καθώς κ το βίντεο του. Μήπως πήρα μάπα PDA ή είναι προβληματικό;

Καλησπέρα,

Μόλις αγόρασα ένα HTC P3650 TOUCH CRUISE.

Το φόρτισα, όλα κομπλέ, και πάω να κάνω αναπαραγωγή ένα .avi βίντεο και κολάει.. Επίσεις η καμερά του είναι αργή καθώς κ το βίντεο του. Μήπως πήρα μάπα PDA ή είναι προβληματικό;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=359991

Kill with Power !!!

• Administrators
Problimatiko den einai, apla etsi einai. Rikse ligo diabasma se afto to forum kai tha deis ti ennow. To thema tis problimatikis anaparagwgis video einai to pio polysyzitimeno thema edw mesa.

Modpic.gif

Παιδες να ρωτησω. Γιατι δεν μπορω να κατεβασω απο το γνωστο μαγαζακι? Ενω ποσταρω κανονικα οταν πατησω να κατεβασω μου βγαζει κατι για Leeching from the forum is NOT permitted και τετοια. Γνωριζει κανεις?

Παιδες να ρωτησω. Γιατι δεν μπορω να κατεβασω απο το γνωστο μαγαζακι? Ενω ποσταρω κανονικα οταν πατησω να κατεβασω μου βγαζει κατι για Leeching from the forum is NOT permitted και τετοια. Γνωριζει κανεις?

Εγω κατεβαζω κανονικα παντως.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg