v@gelis Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Καλημερα σε ολους. Σκεφτομαι να αγορασω το Cruise. Ψαχνοντας σε διαφορα site βρηκα το Spb Mobile Shell (http://www.spbsoftwarehouse.com/products/mobileshell/?en) το οποιο πραγματικα με αφησε εκπληκτο. Αυτο το shell μπορει να μπει στο Cruise? Θα τρεχει κανονικα μετα ή θα σερνεται? Αν το Cruise ειναι ελληνικο θα υπαρχει προβλημα με τα Ελληνικα στα μενου και τις εφαρμογες? Το εχει βαλει καποιος ωστε να μου πει σιγουρα τι παιζει? Ευχαριστω πολυ Με την ενασχοληση σου με τα WM, θα ανακαλυψεις κι αλλες δυνατες εφαρμογες. Για να συμπληρωσω το φιλο Geovass, παιζει αψογα φυσικα με το Cruise, ενω υπαρχουν και ελληνικα μενου για αυτο, που εφτιαξαν τα παιδια. Δες εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2309302#post2309302 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 παιζει κανονικα στο cruise!! Μην ανησυχείς! Δηλαδη φιλε μου δεν παρουσιαζει ουτε κολληματα κτλ ουτε ασυμβατοτητα με τα Ελληνικα WΜ6? Τωρα ειδα το μηνυμα του v@gelis. Σας ευχαριστω για την βοηθεια. Να ρωτησω και καποια πραγματα ακομα που με αποσχολουν: 1. Οταν ψαχνω στις επαφες για κληση ή μηνυμα και εω το ονομα Κωστας Δημητριου, πρεπει να πληκτρολογησω το επωνυμο του για να μου το βγαλει? Ή μπορω να πληκτρολογησω ειτε το επωνυμο ειτε το ονομα και να μου το εμφανισει? Με λιγα λογια αν πληκτρολογησω ΚΩ θα μου εμφανισει ολες τις καταχωρησεις που περιεχουν το ΚΩ ειτε στο ονομα ειτε στο επωνυμο (οπως ειναι στα Symbian)? 2. Απο αναπαραγωγη αρχειων video πως τα παει? αν βαλω ενα βιντεο 200-300 ΜΒ με αναλυση 320χ240 στα 30fps θα το παιξει κανονικα ή θα εχει κολληματα και τετοια? 3. Διαβασα οτι το ραδιο για να παιξει καλα πρεπει να γορασω καποιο αλλο hf. Ισχυει αυτο? 4. Τα ακουστικα συνδεονται στην USB ε? Υπαρχει καποιο ανταπτορακι που να μετατρεπει την USB σε 3.5mm line-in? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontow Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 1.Nαι κανονικά 2. Θέλει μετατροπούλες στα περισσότερα για να δείς κάτι με αξιοπρέπεια. Εχω κάνει κάποιες δοκιμές εδώ ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2251844#post2251844 ) κ είναι να δοκιμάσω κ με το Pocket Divx Encoder Οσονούπω. 3.4.Είναι κ λιγάκι υποκειμενικό, εμένα μου φαίνεται καλή - ικανοποιητική η ποιότητα, ενώ απο άλλους καταγράφω το ότι χρειάζεται άλλα ακουστικά. Εδώ σου δείχνω ανταπτορα σκέτο ( http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=159715&asource=160263 ) ή με ακουστικά ( http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977977&product=988855 ) κ βέβαια μπορείς να βάλεις ότι θέλεις μετά:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 1.Nαι κανονικά 2. Θέλει μετατροπούλες στα περισσότερα για να δείς κάτι με αξιοπρέπεια. Εχω κάνει κάποιες δοκιμές εδώ ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2251844#post2251844 ) κ είναι να δοκιμάσω κ με το Pocket Divx Encoder Οσονούπω. 3.4.Είναι κ λιγάκι υποκειμενικό, εμένα μου φαίνεται καλή - ικανοποιητική η ποιότητα, ενώ απο άλλους καταγράφω το ότι χρειάζεται άλλα ακουστικά. Εδώ σου δείχνω ανταπτορα σκέτο ( http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=159715&asource=160263 ) ή με ακουστικά ( http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977977&product=988855 ) κ βέβαια μπορείς να βάλεις ότι θέλεις μετά:) Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Για το 1 (Ναι κανονικα) εννοεις δηλαδη οτι ειναι οπως στα Symbian? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω αυτά τα ακουστικά http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977977&product=988855 εκτός από Πλαίσιο; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecFor21 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Τι τα θες αυτά ακριβώς και τι σχέση έχει το hard reset με αυτό; Μιας που θα τα περάσω όλα απο την αρχή σκέφτομαι να βάλω τα up to date firmware κλπ... Παράθεση Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Μιας που θα τα περάσω όλα απο την αρχή σκέφτομαι να βάλω τα up to date firmware κλπ... Τι εννοεις, να βαλεις τις τελευταιες εκδοσεις απο τα διαφορα προγραμματα που εχεις ή τις αναβαθμισεις της ΑCE? Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isiBW Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω αυτά τα ακουστικά http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977977&product=988855 εκτός από Πλαίσιο; Στο expansys.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 2 ερωτησεις: 1) Σε περιπτωση αγορας απο expansys η Ace Hellas καλυπτει τη συσκευη απο θεματα εγγυησης?Γενικοτερα που απευθυνομαι αν παθει κατι? 2)Το ζητημα με τους video drivers εχει επιλυθει αμεσα ή εμμεσα(π.χ με cooled rom) ευχαριστω Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 για το πρωτο ναι σε καλυπτει σε θεματα hardware,για το δευτερο δεν γνωριζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Δηλαδη φιλε μου δεν παρουσιαζει ουτε κολληματα κτλ ουτε ασυμβατοτητα με τα Ελληνικα WΜ6? Τωρα ειδα το μηνυμα του v@gelis. Σας ευχαριστω για την βοηθεια. Να ρωτησω και καποια πραγματα ακομα που με αποσχολουν: 1. Οταν ψαχνω στις επαφες για κληση ή μηνυμα και εω το ονομα Κωστας Δημητριου, πρεπει να πληκτρολογησω το επωνυμο του για να μου το βγαλει? Ή μπορω να πληκτρολογησω ειτε το επωνυμο ειτε το ονομα και να μου το εμφανισει? Με λιγα λογια αν πληκτρολογησω ΚΩ θα μου εμφανισει ολες τις καταχωρησεις που περιεχουν το ΚΩ ειτε στο ονομα ειτε στο επωνυμο (οπως ειναι στα Symbian)? 2. Απο αναπαραγωγη αρχειων video πως τα παει? αν βαλω ενα βιντεο 200-300 ΜΒ με αναλυση 320χ240 στα 30fps θα το παιξει κανονικα ή θα εχει κολληματα και τετοια? 3. Διαβασα οτι το ραδιο για να παιξει καλα πρεπει να γορασω καποιο αλλο hf. Ισχυει αυτο? 4. Τα ακουστικα συνδεονται στην USB ε? Υπαρχει καποιο ανταπτορακι που να μετατρεπει την USB σε 3.5mm line-in? Ευχαριστω 1. Ναι 2. Με κατάλληλη κωδικοποίηση: ναι. Όμως σε μερικά format τρώει απίστευτο κολλήματα. Εγώ έχω ένα freeware προγραμματάκι, το Super που μετατρέπει από ένα format στο άλλο και έκανα δοκιμές μέχρι να πετύχω ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Στο 3 και στο 4 υπάρχει το htc rc e100 που κάνει και τις 2 δουλειές. Ενισχύει το σήμα του cruise και είναι και αντάπτορας για 3,5mm. Το θέμα είναι πως είναι σχεδόν απίθανο να το βρεις στην Ελλάδα! Ενώ ήδη κυκλοφορεί επίσημα 2 μήνες το cruise , δεν υπάρχει σε κανένα κατάστημα ούτε στην επίσημη αντιπροσωπεία.... Δύο μήνες ακούω το ίδιο: θα φέρουμε την άλλη εβδομάδα. Προς το παρόν μόνο από ebay ή expansys κτλ Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 2 ερωτησεις: 1) Σε περιπτωση αγορας απο expansys η Ace Hellas καλυπτει τη συσκευη απο θεματα εγγυησης?Γενικοτερα που απευθυνομαι αν παθει κατι? 2)Το ζητημα με τους video drivers εχει επιλυθει αμεσα ή εμμεσα(π.χ με cooled rom) ευχαριστω 2) Ουτε με αλλες rom, δεν και τοσο τραγικο το προβλημα. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα να μετράει και να καταγράφει πόσα χιλιόμετρα τρέξαμε κάθε μέρα και/η να κρατάει και αρχείο? Δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιο πράγμα αλλά κάθε βοήθεια δεκτή.:happy: Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Σας 'παίζει' λίγο το κουμπί αυξομοίωσης της έντασης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CCGio Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Σας 'παίζει' λίγο το κουμπί αυξομοίωσης της έντασης? Εννοείται!!! Κλασικοοοο προβλημα! :X Παράθεση iPhone 2G 16GB - iPhone 3G 16GB - iPhone 3Gs 32GB - iPhone 4 16GB -iPhone 4s 16GB - iPhone 5 16GB - iPhone 5s 64GB - iPhone 6 Plus 128GB - iPhone 7 Plus 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα να μετράει και να καταγράφει πόσα χιλιόμετρα τρέξαμε κάθε μέρα και/η να κρατάει και αρχείο? San kontrer diladi? Pws na to kanei afto... dyskolo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Μιας που θα τα περάσω όλα απο την αρχή σκέφτομαι να βάλω τα up to date firmware κλπ... Den exei bgei kati kainourgio official gia na peraseis. Episis den tha ta baleis ola apo tin arxi, ena hard reset tha kaneis kai tha mpoun ola aftomata. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 2)Το ζητημα με τους video drivers εχει επιλυθει αμεσα ή εμμεσα(π.χ με cooled rom) Oxi akoma mias kai den einai toso aplo na ginei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loydcoyl Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 .Μου ηταν αδυνατο να διαβασω ολο το παρων θεμα των 200 και σελιδων.Θα ηθελα λοιπον να μου πειτε ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα πλοηγησης μιας και στο Ν73 ειχα το Garmin (πολυ καλο).Αν ειναι δυνατο να μου δωσετε μεσω pm το αντιστοιχο link απο ipmart (για το προγραμμα πλοηγησης) γιατι χαθηκα εντελως {destinator 06-destinator 07-igo 08 3d maps beta, αλλα λειτουργουν αλλα οχι} (μονο για το προγραμμα πλοηγησης ζηταω βοηθεια για το αντιστοιχο link).Επισης ποια προγραμματα θεωρουνται πλεον απαραιτητα για αρχη (εχω ενα υποψη μου το core player). :blink: Κανεις για βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Πως γίνεται να κάνω μεταφορά των ήχων του cruise στο ΒΤ ακουστικό π.χ για να πραγματοποιήσω κλήση στο skype,χωρίς να μου ανοίγει το voice manager? Γενικά δεν μπορώ καθόλου να κάνω μεταφορά των ήχων της συσκευής στο BT...πάντα μου ανοίγει το συγκεκριμένο πρόγραμμα και μου ζητάει να κάνω φωνητική κλήση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 μονο για το προγραμμα πλοηγησης ζηταω βοηθεια για το αντιστοιχο link Exeis pm. Επισης ποια προγραμματα θεωρουνται πλεον απαραιτητα για αρχη WkTask Manager, Resco Explorer, Resco Photo Viewer Pro, Soti Pocket Controller, Sprite Backup, Pocket CM Keyboard, SKTools, SPB Weather, eortologio, HButton, 1-calc, Lingvosoft Greek-English Talking Dictionary, pTravelAlarm, NoData, HTC Action Screen... thes ki alla? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Πως γίνεται να κάνω μεταφορά των ήχων του cruise στο ΒΤ ακουστικό π.χ για να πραγματοποιήσω κλήση στο skype,χωρίς να μου ανοίγει το voice manager? Γενικά δεν μπορώ καθόλου να κάνω μεταφορά των ήχων της συσκευής στο BT...πάντα μου ανοίγει το συγκεκριμένο πρόγραμμα και μου ζητάει να κάνω φωνητική κλήση... Katebase to BTAudioToggle kai akolouthise tis akolouthes odigies: 1. download the BTAudio.zip file 2. Unzip it. 3. Copy the BTAudioToggle.exe to my \StorageCard\Programs dir on my device's MicroSD card. (You can copy the ON and OFF progs also, but I figure I only needed the one. As a matter of fact, I didn't even thry those.) 4. Paste a shortcut to this .exe in the \Windows\Start Menu\Programs directory. 5. Point a button on the HTC Home Program Launcher to it (right next to my Skype button ) Then, after you connect your BT Headset, just toggle it on, then run Skype and you're good to go! Toggle it off, when you are done. You can confirm it works by just connecting your headset, toggling, then trying to play some music. You should hear it only thru your headset. And lastly, it even uses your headset's mic for your voice, instead of the mic on the phone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα να μετράει και να καταγράφει πόσα χιλιόμετρα τρέξαμε κάθε μέρα και/η να κρατάει και αρχείο? Δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιο πράγμα αλλά κάθε βοήθεια δεκτή.:happy: Προγραμματα για gps οπως το speed sendry κανουν κατι τετοιο. Επισης και το προγραμμα πλοηγησης της garmin εχει ενα καλο υπολογιστη ταξιδιου. Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Προγραμματα για gps οπως το speed sendry κανουν κατι τετοιο. Επισης και το προγραμμα πλοηγησης της garmin εχει ενα καλο υπολογιστη ταξιδιου. Ευχαριστώ φίλε. Βρήκα επίσης και τα: 1)trackpal και 2)track this out (το οποίο έχει πάρα πολλές επιλογές και λεπτομέρειες). Θα τα ψάξω όλα αύριο και θα δώσω λεπτομέρειες αν ενδιαφέρει κανέναν:rolleyes: Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchap81 Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 καλημερα μηπως μπορειτε να μου πειτε κανενα προγραμμα που να εχει και να παιζει ελληνικα καναλια μεσω streaming για το touch cruise? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts