eilio94 Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Γμτ.. εκεινη την τελευταια μπαρα ήθελα να αλλαξω. εκεινο το εικονιδιο του MSN ήθελα να το κανω Contacts. Οκ.. θενξ για τους κωδικους! Εκεί ήμουν κ εγω πριν, αλλα δε μπόρεσα να βρω πως φορτώνει όλη η λίστα με τους κωδικούς απο Ελληνικές πόλης. Μπορείς να μου κάνεις μια χάρη. Μπορείς να μου πεις.. αν πχ θέλω το 6 εικονίδιο (1ο στη δευτερη γραμμή) κ το 9 (προτελευταίο στην δευτερη γραμμή) να τα αλλάξω το πρώτο με contacts κ το άλλο με sms πως θα τροποποιήσεις τον κώδικα αυτό? &mainexec2=\windows\calendar.exe&END &mainexec4=\windows\camera.exe&END &mainexec6=\windows\calculator.exe&END &mainexec11=\windows\cprog.exe&END &mainexec12=\itaskmort\icontact.exe&END &mainexec13=\windows\calculator.exe&END &mainexec14=\windows\calculator.exe&END &powerdown=\itask\keys.lnk&END Εννοείται ότι το ποιο πάνω που αλλάζεις της ονομασίες το κατάλαβα :D Εικονίδιο θα αλλάξουν μόνα τους? Εκεί που λέει iProgs, το πατάω κ φορτώνει μια οθόνη με 20 κουτάκια. Αντί να έχουν προγράμματα να έχουν 20 αγαπημένες επαφές με την εικόνα του καθ ένα? Τα εικονιδια μπορείς να τα αλλάξεις, αλλάζοντας τα μέσα στο φάκελο. Τις 10 συντομεύσεις όμως δεν μπορείς να τις αλλάξεις. Είναι οι βασικές συντομεύσεις του προγράμματος και δεν αλλάζουν, τουλάχιστον σε αυτή την έκδοση. Από την λίστα το &mainexec12=\itaskmort\icontact.exe&END δεν αλλάζει σίγουρα.Προσπαθώ να καταλάβω αν έχει ενσωματώσει το mort script (το οποίο χρειαζόταν σε παλαιότερες εκδόσεις) στο δικό του script. Με τα άλλα λογικά μπορείς να πειραματιστείς. Mερικά επιπλέον icons, αν θες να αλλάξεις, έχω ανεβάσει εδώ: Ιcons Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Έχει δοκιμάσει κανείς την SanDisk 8GB MicroSDHC στο TC? Την αναγνωρίζει κανονικά το τηλέφωνο? Από ταχύτητα είναι ΟΚ? Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregkerkyra Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 1) Icons στο κύβο έχει καταφέρει κανείς να αλλάξει; 2)Όταν έχω ενεργοποιημένο το S2U2 και μιλάω στο τηλ μου σβήνει η οθόνη, χωρίς αυτό το πρόβλημα είχε λυθεί με αυτό: HKLM\Drivers\BuiltIn\RIL\EnableFastDormantDisplayDuringCall by "1" to "0" τι ρύθμιση να του κάνω; Παράθεση στο σετάρισμα του cruise... :respect:konadrio Όλοι υπογράψτε για να πιεστεί η HTC να βγάλει drivers! 2' λεπτά θα σας πάρει! http://www.petitiononline.com/tytn2vid/petition.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 καλημέρα σε όλους. έχω το αγγλικό cruise και χρησιμοποιώ pocketcm keyb με iphone skin. όλα καλά πάνε εκτός από το οτι οταν πάω να προσθέσω παραλήπτη μηνύματος, μετά τα 2 πρώτα γράμματα που πληκτρολογώ προσθέτει μόνο του την πρώτη επαφή που θα βρεί με αυτά τα γράμματα χωρίς να μου δινεται η δυνατότητα επιλογής για κατι άλλο. μήπως το εχει αντιμετωπίσει και κανείς αλλος?:confused: Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 καλημέρα σε όλους. έχω το αγγλικό cruise και χρησιμοποιώ pocketcm keyb με iphone skin. όλα καλά πάνε εκτός από το οτι οταν πάω να προσθέσω παραλήπτη μηνύματος, μετά τα 2 πρώτα γράμματα που πληκτρολογώ προσθέτει μόνο του την πρώτη επαφή που θα βρεί με αυτά τα γράμματα χωρίς να μου δινεται η δυνατότητα επιλογής για κατι άλλο. μήπως το εχει αντιμετωπίσει και κανείς αλλος?:confused: Ναι. Πολυ εκνευριστικο. Απενεργοποιησα το autocomplete ή οπως λέγεται και τωρα βάζω τα contact απο το add recipient κατω δεξια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RoHta Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Έχει δοκιμάσει κανείς την SanDisk 8GB MicroSDHC στο TC? Την αναγνωρίζει κανονικά το τηλέφωνο? Από ταχύτητα είναι ΟΚ? Παίζει μια χαρά και από ταχύτητα είμαι πολύ ικανοποιημένος (class 4, δε νομίζω να έχει βγει παραπάνω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Τα εικονιδια μπορείς να τα αλλάξεις, αλλάζοντας τα μέσα στο φάκελο. Τις 10 συντομεύσεις όμως δεν μπορείς να τις αλλάξεις. Είναι οι βασικές συντομεύσεις του προγράμματος και δεν αλλάζουν, τουλάχιστον σε αυτή την έκδοση. Από την λίστα το &mainexec12=\itaskmort\icontact.exe&END δεν αλλάζει σίγουρα.Προσπαθώ να καταλάβω αν έχει ενσωματώσει το mort script (το οποίο χρειαζόταν σε παλαιότερες εκδόσεις) στο δικό του script. Με τα άλλα λογικά μπορείς να πειραματιστείς. Mερικά επιπλέον icons, αν θες να αλλάξεις, έχω ανεβάσει εδώ: Ιcons Δεν αλλάζουν αυτά?? Οχι ρε γμτ.. για τα εικονίδια δε καίγομαι. Απλά θέλω να έχω στην επιφάνεια εργασίας της επαφές μου κ τα μυνήματα.. τόσο δύσκολο ήταν να το κάνει αυτό? Νομίζω είναι κ το ποιο αναγκαίο.. :/ Κρίμα... Άρχισε να μου τα χαλάει εδώ... Μήπως το έχεις κάνει εσύ να μπορείς να έχεις πλήκτρο για τις επαφές σου κ τα μηνύματα σου στην επιφάνεια του iTask? Αν ναι.. μπορείς να μου το στείλεις? ************************************************************** ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLUETOOTH κάτι που βρήκα κ ίσως βοηθήσει κάποιους από εσάς που έχετε πρόβλημα. Λοιπόν είχα πρόβλημα με την συσκευή κ ενώ είχα συνδεμένο το bluetooth μετά από λίγο έχανε την επικοινωνία. Έπρεπε να κλείσω κ να ξανανοίξω το κινητό ή το bluetooth για να κάνει σύνδεση. Βρήκα στο xda-developers το εξής, κάνουμε αυτές τις αλλαγές στην regustry registry\hklm\software\microsoft\bluetooth\a2dp\se ttings\maxSupportedBitPool=62 registry\hklm\software\microsoft\bluetooth\a2dp\se ttings\BitPool=58 και φυσικά μετά επανεκκίνηση. Σε μένα, μετά από αυτό το bluetooth λειτουργεί άψογα! Δλδ η σύνδεση μεταξύ τους.. Νομίζω διάβασα ότι και άλλοι είχαν αυτό το πρόβλημα. Αν όχι.. κρατήστε το για μελλοντικές χρήσεις.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Ναι. Πολυ εκνευριστικο. Απενεργοποιησα το autocomplete ή οπως λέγεται και τωρα βάζω τα contact απο το add recipient κατω δεξια Ευχαριστω φιλε. Απλά έλεγα μηπως υπάρχει κατι πιο λειτουργικό. Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Παίζει μια χαρά και από ταχύτητα είμαι πολύ ικανοποιημένος (class 4, δε νομίζω να έχει βγει παραπάνω). A, ωραία. Thanks. Τώρα μένει να πάρω και το TC :lol: Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 καλημέρα σε όλους. έχω το αγγλικό cruise και χρησιμοποιώ pocketcm keyb με iphone skin. όλα καλά πάνε εκτός από το οτι οταν πάω να προσθέσω παραλήπτη μηνύματος, μετά τα 2 πρώτα γράμματα που πληκτρολογώ προσθέτει μόνο του την πρώτη επαφή που θα βρεί με αυτά τα γράμματα χωρίς να μου δινεται η δυνατότητα επιλογής για κατι άλλο. μήπως το εχει αντιμετωπίσει και κανείς αλλος?:confused: Σε αυτό ευθύνεται το remapping που έχει γίνει στα ελληνικά πλήκτρα. Δεν νομίζω να βρεθεί skin που να τοποθετηθεί πάνω στο pocktcm για 160 char και να μην το κάνει αυτό γιατί όλα έχουν την ίδια φιλοσοφία αντιστοίχισης γραμμάτων. Πρέπει να λυθεί από το ίδιο το πρόγραμμα όχι από skin. Για να δεις την διαφορά: στο resco keyboard βρίσκει κανονικά τις επαφές όταν έχεις το skin με τα 70 γραμματα και δεν τις βρίσκει όταν έχεις το skin για sms.... Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 se touch cruise me ellinika windows pws mporw na grafw me ellinikous xaraktires ta sms logika 8a iparxei kapios propws na alazei to plikrologio xoris kapio programa alla pwS? kamia apantisi boh8eia se emena ? Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 kamia apantisi boh8eia se emena ? Πατα το βελακι διπλα στο Α απο το οποιο ενεργοποιεις το πληκτρολογιο. Στο μενου που βγαζει εχει και το "επιλογες". Αναλογα με το πληκτρολογιο κανε τις ρυθμισεις που θελεις. Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Μετά από λίγο πειραματισμό με τον e100 remote controller και τα διάφορα music players έχω να παρατηρήσω τα εξής: Με τον e100 μπορείς να χειριστείς μόνο τον audio manager και το windows media player. Pocketmusic (που είναι το αγαπημένο μου) και core player ξεχάστε το. Όταν λέω χειριστείς εννοώ: Να τους ανοίξεις και να τους κλείσεις με ένα πάτημα, να αυξομειώσεις την ένταση, να μετακινηθείς σε κομμάτι πριν ή μετά. Αν έχεις ανοιχτό το radio μπορείς επίσης: να αυξομειώσεις την ένταση και να μεταφερθείς σε συχνότητα προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Όμως δεν μπορείς να ανοίξεις ή να κλείσεις το ράδιο.Στα θετικά όμως είναι η ενσωματωμένη κεραία, που ενισχύει το σήμα του ραδιοφώνου. Αν ακούτε ράδιο είναι απλά must have. Aπό εκεί και πέρα στους καθεαυτούς players έχω την εντύπωση πως τα mp3 ακούγονται περίπου 10% ποιο χαμηλά με τον audio manager. Επιπλέον δεν υπάρχουν ρυθμίσεις για μπάσα και equalizer, παρά μόνο αν είναι συνδεδεμένα τα ακουστικά. Όλα τα μυστήρια του αγνώστου μαζεμένα.... Οι υπόλοιποι players τα καταφέρνουν καλύτερα με κορυφαίο τoν Pocketmusic (που έχει και skins σαν το Winwamp, x-bass και άλλα καλούδια). Αnyway κάτι άσχετο: Πως προσθέτεις τραγούδια στην library του audio manager? Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregkerkyra Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Αnyway κάτι άσχετο: Πως προσθέτεις τραγούδια στην library του audio manager? Library->και πάτα πάνω που λέει all songs, σε βγάζει στην αρχική του audio manager διαχείριση της μουσικής σου, βρες το τραγούδι που θες, πάτα παρατεταμένα κ πάτα add to playlist Παράθεση στο σετάρισμα του cruise... :respect:konadrio Όλοι υπογράψτε για να πιεστεί η HTC να βγάλει drivers! 2' λεπτά θα σας πάρει! http://www.petitiononline.com/tytn2vid/petition.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Library->και πάτα πάνω που λέει all songs, σε βγάζει στην αρχική του audio manager διαχείριση της μουσικής σου, βρες το τραγούδι που θες, πάτα παρατεταμένα κ πάτα add to playlist Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν είναι αυτό που θέλω.Mάλλον εγώ δεν εξήγησα καλά. Πως προσθέτω τραγούδια στο library γενικά όχι σε μια playlist. Εννοώ δηλαδή πως ο audio manager μου δείχνει 20 τραγούδια στο all songs ενώ έχω 2 giga... Στους άλλους players υπάρχει επιλογή scan ή add new folder κτλ Εδώ τίποτα. Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barchetta Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν είναι αυτό που θέλω.Mάλλον εγώ δεν εξήγησα καλά. Πως προσθέτω τραγούδια στο library γενικά όχι σε μια playlist. Εννοώ δηλαδή πως ο audio manager μου δείχνει 20 τραγούδια στο all songs ενώ έχω 2 giga... Στους άλλους players υπάρχει επιλογή scan ή add new folder κτλ Εδώ τίποτα. Επειδή δεν το εχω τωρα μπροστα μου το κινητο , δεν μπορω να σου πω ακριβως τη διαδικασια αλλα κάπου εχει μια επιλογη που λεει ''ενημερωση βιβλιοθήκης''. Παράθεση everyone can see things. few can see into things... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν είναι αυτό που θέλω.Mάλλον εγώ δεν εξήγησα καλά. Πως προσθέτω τραγούδια στο library γενικά όχι σε μια playlist. Εννοώ δηλαδή πως ο audio manager μου δείχνει 20 τραγούδια στο all songs ενώ έχω 2 giga... Στους άλλους players υπάρχει επιλογή scan ή add new folder κτλ Εδώ τίποτα. Η διαχειρηση μουσικης (audio manager) κανει scan απο μονη της καθε φορα που το ανοιγεις για οτι νεοτερο τραγουδι εχεις προσθεσει στη συσκευη. Αν δεν στο κανει τοτε : 1) κλεισε τη διαχειρηση μουσικης 2) ανοιξε τον windows media, πηγαινε στην βιβλιοθηκη (playlist) και πατα μενου --> ενημερωση βιβλιοθηκης και περιμενε μεχρι να τελειωσει και να σου εμφανισει κατω δεξια το "ενταξει". πατα εκει και μετα 3) κλεισε τον windows media και ανοιξε παλι την διαχειρηση μουσικης. θα σου βγαλει λογικα μολις μπεις στην βιβλιοθηκη ενα μεγενθυτικο φακο πανω δεξια που δειχνει οτι κανει scan. μολις τελειωσει λογικα θα πρεπει να εχεις ολα τα τραγουδια. δοκιμασε και πες μας :) Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Η διαχειρηση μουσικης (audio manager) κανει scan απο μονη της καθε φορα που το ανοιγεις για οτι νεοτερο τραγουδι εχεις προσθεσει στη συσκευη. Αν δεν στο κανει τοτε : 1) κλεισε τη διαχειρηση μουσικης 2) ανοιξε τον windows media, πηγαινε στην βιβλιοθηκη (playlist) και πατα μενου --> ενημερωση βιβλιοθηκης και περιμενε μεχρι να τελειωσει και να σου εμφανισει κατω δεξια το "ενταξει". πατα εκει και μετα 3) κλεισε τον windows media και ανοιξε παλι την διαχειρηση μουσικης. θα σου βγαλει λογικα μολις μπεις στην βιβλιοθηκη ενα μεγενθυτικο φακο πανω δεξια που δειχνει οτι κανει scan. μολις τελειωσει λογικα θα πρεπει να εχεις ολα τα τραγουδια. δοκιμασε και πες μας :) Παιδιά ευχαριστώ. Φίλε TonyK , έκανα τα βήματα και τώρα περιμένω. Ο μεγεθυντικός φακός κινείται εδώ και 10 λεπτά και ενημέρωση ακόμα δεν έχω δει. Αντε να κάνω υπομονή να δούμε... Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Παιδιά ευχαριστώ. Φίλε TonyK , έκανα τα βήματα και τώρα περιμένω. Ο μεγεθυντικός φακός κινείται εδώ και 10 λεπτά και ενημέρωση ακόμα δεν έχω δει. Αντε να κάνω υπομονή να δούμε... Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν :lol::lol::lol::lol: Αν εχεις 2gb τραγουδια ειναι λογικο να περιμενεις καπως. Αν δεις οτι περναει αρκετη ωρα (πανω απο 5-10 λεπτα) τοτε : 1) κλεισε τελειως την διαχειρηση μουσικης (κοιτα να την εχεις κλεισει εντελως και οχι να την κανεις minimize) 2) πηγαινε στην storage card και εκει εχει ενα φακελλο με ονομα MSMETADATA. Διεγραψε τον φακελλο αυτο. 3) κανε ολα τα βηματα απο την αρχη οπως στα εδωσα στο προηγουμενο post Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Αν εχεις 2gb τραγουδια ειναι λογικο να περιμενεις καπως. Αν δεις οτι περναει αρκετη ωρα (πανω απο 5-10 λεπτα) τοτε : 1) κλεισε τελειως την διαχειρηση μουσικης (κοιτα να την εχεις κλεισει εντελως και οχι να την κανεις minimize) 2) πηγαινε στην storage card και εκει εχει ενα φακελλο με ονομα MSMETADATA. Διεγραψε τον φακελλο αυτο. 3) κανε ολα τα βηματα απο την αρχη οπως στα εδωσα στο προηγουμενο post Το ξαναδοκίμασα. Είμαι στα 20 λεπτά κι ακόμα τίποτα. Θα το ξαναδοκιμάσω πάλι αργότερα ή καλύτερα θα το αφήσω όλο το βράδυ στο φορτιστή για να ψάχνει. Δεν ξέρω αν κάτι δημιουργεί πρόβλημα.Πάντως τo pocketmusic και ο windows media player δουλεύουν άψογα και έχουν περασμένα τα τραγούδια στην library. Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Game emulators Για όσους ασχολούνται με emulators: 1)snes9x 1.43 για snes (freeware) ---> πάει σφαίρα 2) morphgear 2.4.0.9 (shareware)περιλαμβάνει: α)ines 3.0 (nes) ---> σφαίρα β)masterGear 2.0 (sega master system)-->πολύ καλά γ)VGB 3.0 (GameBoy color) --> σφαίρα δ)VGBA 3.0 (GameBoy Avdance) ---> Mέτρια, πολλά σπασίματα και χαμένα frames....Η symbian έκδοση που έτρεχα τα τελευταία 2 χρόνια σε nokia πήγαινε αρκετά καλύτερα.Μίλησε κανείς για προβληματικούς video drivers?? :D ε) Generator 0.35 (Sega genesis) (δωρεάν module) ---> Μέτρια, χαμένα frames 3) PocketGBA ( Gameboy Advance) (Freeware) ---> Μέτρια, καλύτερη από Vgba. 4)Genesis Plus v1.06 (Sega genesis/Megadrive) (freeware) ---> Σφαίρα 5)FpseCE v0.09.6 (Psx emulator!!!!) (freeware , με την προϋπόθεση ότι έχετε το bios ;) ) ---> Αρκετά καλός, σε πολλά παιχνίδια. Δεν τα παιζει όμως όλα. Έχει κάποια χαμένα frames. 6)FinalBurn (Neogeo emu) (freeware) ---> Mέτρια , παίζει κάποια παιχνίδια του neogeo (καθώς και κάποια από cps1 cps2). Χάνει κάποια frames. 7)ScummVM 0.11.0 13/1/2008 (Πασίγνωστος!Μεταφορά των adventures της Lucas Αrts, καθώς και μερικών των adventure soft , revolution και πλέον...Sierra!!--Monkey isnland's 1 kai 2,simon the sorceror, indiana jones and the fates of atlantis, day of the tentacle, Zack mcKracken,loom,King's quest, Lure of the temptress,Brοken sword και πάρα πολλά άλλα.). (freeware) ---> Kαταπληκτικό. Το beneath a steel sky κατάφερα να το τρέξω όχι απλά απροβλημάτιστα, τέλεια!. Τα παιχνίδια μπορούν να παιχτούν και σε landscape. Nα τονίσω πως έχω καταφέρει να τρέξω τον scummvm σχεδόν σε οποιαδήποτε παιχνιδομηχανή, κινητό, υπολογιστή κτλ Στον υπολογιστή είναι τέλεια αλλά δεν έχει πρόκληση.Σε symbian υπήρχε πρόκληση αλλά δεν βοήθαγε η οθόνη.Στο ds ήταν αφής, αλλά ήταν πολύ αργό. Στο psp ήταν γρήγορος αλλά έλειπε η αίσθηση της αφής. Στο touch cruise δίνει ρέστα. Είναι απλά τέλειος. Φτιαγμένος για το tc λέμε.:D Βρήκα και μερικούς άλλους για commodore 64 (pocket commodore 64) και amstrad cpc (pocketCaprice, o αντίστοιχος σε linux και windows ήταν άψογος) αλλά δεν τους έχω δοκιμάσει ακόμα. Επίσης:Pocketdosbox μόνο για wm 2003!!! και πλέον χωρίς υποστήριξη. Συνολικά έχω μείνει ευχαριστημένος.Κυρίως από snes και ScummVm Οι emulators του snes πάνε σφαίρα, οπότε όποιος θέλει μπορεί να απολαύσει τα ffi έως v, crono triger και άλλες παιχνιδάρες της εποχής ;). Tώρα για να τα βρείτε google them. Όλα είναι freeware εκτός του morphgear, το οποίο άν δεν έχετε τύψεις συνειδήσεως κτλ θα το βρείτε σε γνωστά μαγαζάκια.`:rolleyes::lol::p:D ps- Μην μου ζητάτε roms. Oύτε έχω, ούτε ξερω τι είναι :ninja::lol: ps2- To snes9x υπάρχει και σαν δωρεάν module του morphgear. Δεν το πληρώνετε σε καμία περίπτωση! Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pOLoS Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 1) Icons στο κύβο έχει καταφέρει κανείς να αλλάξει; 2)Όταν έχω ενεργοποιημένο το S2U2 και μιλάω στο τηλ μου σβήνει η οθόνη, χωρίς αυτό το πρόβλημα είχε λυθεί με αυτό: HKLM\Drivers\BuiltIn\RIL\EnableFastDormantDisplayDuringCall by "1" to "0" τι ρύθμιση να του κάνω; βρήκα αυτό Q. How to configure S2U2 not start when some applications are running? A. Edit the Registry, under \HKEY_CURRENT_USER\Software\A_C\S2U2, add key ExceptionEXE0 (STRING) with the name of the application (e.g. iexplore.exe). A total of 10 (0-9) ExceptionEXE can be added. Then restart iLock2. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=353008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtasos Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLUETOOTH κάτι που βρήκα κ ίσως βοηθήσει κάποιους από εσάς που έχετε πρόβλημα. Λοιπόν είχα πρόβλημα με την συσκευή κ ενώ είχα συνδεμένο το bluetooth μετά από λίγο έχανε την επικοινωνία. Έπρεπε να κλείσω κ να ξανανοίξω το κινητό ή το bluetooth για να κάνει σύνδεση. Βρήκα στο xda-developers το εξής, κάνουμε αυτές τις αλλαγές στην regustry registry\hklm\software\microsoft\bluetooth\a2dp\se ttings\maxSupportedBitPool=62 registry\hklm\software\microsoft\bluetooth\a2dp\se ttings\BitPool=58 και φυσικά μετά επανεκκίνηση. Σε μένα, μετά από αυτό το bluetooth λειτουργεί άψογα! Δλδ η σύνδεση μεταξύ τους.. Νομίζω διάβασα ότι και άλλοι είχαν αυτό το πρόβλημα. Αν όχι.. κρατήστε το για μελλοντικές χρήσεις.. :D ... είχα αναφέρει και χθες ότι δεν μου δουλεύουν τα bluetooth ακουστικά και ότι δεν μπορεί η συσκευή να μου ανοίξει το bleutooth από τον comm manager. Διαβάζοντας το παραπάνω είπα να δω τι γίνεται με την registry. Φτάνοντας στην παραπάνω διεύθυνση (registry\hklm\software\microsoft\bluetooth\a2dp\se ttings\)βρίσκω αυτό : [ab] (Default) (value not set) [] IgnoreExternal 0x1 (1) ... μάλλον έχασε όλες τις ρυθμίσεις του bluetooth ; Μπορώ να κάνω κάτι (πέρα από hard reset) για να επαναφέρω τις ρυθμίσεις ; !!! help !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 ... είχα αναφέρει και χθες ότι δεν μου δουλεύουν τα bluetooth ακουστικά και ότι δεν μπορεί η συσκευή να μου ανοίξει το bleutooth από τον comm manager. Διαβάζοντας το παραπάνω είπα να δω τι γίνεται με την registry. Φτάνοντας στην παραπάνω διεύθυνση (registry\hklm\software\microsoft\bluetooth\a2dp\se ttings\)βρίσκω αυτό : [ab] (Default) (value not set) [] IgnoreExternal 0x1 (1) ... μάλλον έχασε όλες τις ρυθμίσεις του bluetooth ; Μπορώ να κάνω κάτι (πέρα από hard reset) για να επαναφέρω τις ρυθμίσεις ; !!! help !!! Briskeis mono afto?!?!? Oxi ta ypoloipa? Prospathise na ta ftiakseis monos sou... Bale ta eksis DWORD Values dinontas prosoxi sta kefalaia kai mikra: NAME - DATA (Dec) - - - - - - - - - - BitPool - 64 MaxSupportedBitPool - 64 SampleRate - 48000 UseJointStereo - 1 Sbise to IgnoreExternal entelws. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Για όποιων θελει να δοκιμάσει αλλη ρομ με wm6.1 κυκλοφόρησε ελληνική και παιζει μια χαρά μεχρι τώρα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=370469 πριν δοκιμάσετε οτιδήποτε να διαβάσετε για να ξέρετε τι κάνετε,γιατι ξεκλειδώνοντας τη συσκευή χάνετε την εγγύηση. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts