Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Cruise P3650 (Polaris)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

συμφωνώ μαζί σας παιδιά. είναι ο ένας χειρότερος από τον άλλο. μόνο έναν έχω πετύχει στο κατάστημα τησ βοντ στα μελίσσια. αυτός τα ήξερε όλα. είχα ρωτήσει μια φορά έναν σε ένα μουλτιράμα τι δυνατότητα έχω για αναβάθμιση κάρτας γραφικών σε λαπτοπ, αντί να με ρωτήσει τι μάρκα είναι μου λέει τπτ. αλλά έτσι τους έχουν πει να λένε για να αγοράζουμε άλλα. δεν ξέρουν όμως με τι παιδάκια τα βάζουν. πάω να αγοράσω φωτογραφική του λέω τι είναι το μακρο? δεν ξέρω απαντάει... είναι για τον π*****.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φιλε manan69t οταν το περιεργαστηκες στην εκθεση πως σου φανηκε η ταχυτητα του?(σε σχεση με το touch ας πουμε..).Εννοω σε επιπεδο ανοιγματος - κλεισιματος εφαρμογων κτλ..!

Κατι ακομη αν το παρουμε απο expansys η εγγυηση ειναι οκ με την ACE ή θα πρεπει να το στειλουμε εξωτερικο...?

Η εγγύηση ακολουθεί το προϊόν, και όχι τον έμπορο. Ισχύει κανονικά, από όπου και να το έχεις αγοράσει.

Επίσης, pda4u.gr 600 euro

Assumption is the mother of all f@ck-ups...

Φιλε manan69t οταν το περιεργαστηκες στην εκθεση πως σου φανηκε η ταχυτητα του?(σε σχεση με το touch ας πουμε..).Εννοω σε επιπεδο ανοιγματος - κλεισιματος εφαρμογων κτλ..!

Η ταχυτητα του ηταν πολυ καλυτερη απο του touch,και αυτο μπορω να το πω με βεβαιωτητα γιατι το εχω[το touch].Ολα τα λεφτα για μενα ειναι αυτα:[η ταχυτητα του δηλαδη],η [ελευθερη] RAM ROM,και επισεις το βελτιωμενο Touch Flo 2,που ειδικα στη παρουσιαση φωτογραφιων ειναι super!!Και που παρεπιμπτωντος,δυστηχως εμαθα οτι δε θα το εχει στις δυνατοτητες της η ROM[με τα νεα πληκτρολογια] που θα μας ερθει επισημα αναβαθμιση απ την HTC για το απλο Touch.Φιλικα

Μανος Χαλκιδα

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Εχω καποιες ερωτησεις σχετικα με το expansys για αγορα αυτου του κινητου:

Εστω οτι το βαζω τωρα στο καλαθι και σαν μεθοδο πληρωμης βαζω το paypal μου.

1) Θα χρεωθώ τωρα ή οταν έρθει το κινητο και αποσταλεί?

2) Πριν χρεωθω και αποσταλει το κινητο, θα λαβω καποια ειδοποιηση αν θελω να προχωρήσω τελικά ή όχι?

3) Θα μπορω να ακυρώσω την προ-παραγγελία?

Ολα αυτα παντα σε συναρτηση του οτι θα εχω επιλεξει paypal σαν τροπο πληρωμής.

Λογικά το paypal χρεώνει κατευθείαν. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχα με το expansys μου είπαν ότι δε χρεώνουν αν δεν αποστείλουν πρώτα. Εγώ ξέρω ότι το PayPal χρεώνει κατευθείαν. Τέσπα, οι ίδιοι στο expansys μου είπαν ότι καλό είναι να βάλεις ότι θες να το πληρώσεις με κατάθεση στην τράπεζα, ώστε να μη γίνει ποτέ χρέωση αλλά να έχεις τα παραγγελεία ενεργεί.

Όταν έρθει το προϊόν κ αποφασήσεις ότι το θες, απλά αλλάζεις τον τρόπο πληρωμής.

να το πάρεις και να το χαρείς, αλλά καλό είναι να μη λες τέτοια εκ μέρους άλλων

πίστεψε με εγώ ούτε κατά βάθος, ούτε στην επιφάνεια παθαίνω την καραπλακάρα μου από το συγκεκριμένο μηχάνημα

σόρρυ δηλαδή

:)

Συγχωρεμένος...

Μια συνηθισμένη "ρητορική" αναφορά έκανα.

Δεν έγραψα, ούτε μίλησα εκ μέρους άλλων...

Και πίστεψέ με, θα το πάρουν και θα το χαρούν, πολλοί και πολύ...

:) :)

...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα...

...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα...

...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music:

Πολυ καλο και αυτο!!

Μονες διαφορες το πληκτρολογιο και η RAM στο ενα υπερτερει το ASUS και στο αλλο το HTC

Εγω προσωπικα περιμενω και τα δυο.Αν τα 64mb RAM του Ρ750 ειναι αρκετα τοτε οκ,σε αντιθετη περιπτωση ομως το TOUCH θα ειναι μονοδρομος...

• Administrators
Πολυ καλο και αυτο!!

Μονες διαφορες το πληκτρολογιο και η RAM στο ενα υπερτερει το ASUS και στο αλλο το HTC

Εγω προσωπικα περιμενω και τα δυο.Αν τα 64mb RAM του Ρ750 ειναι αρκετα τοτε οκ,σε αντιθετη περιπτωση ομως το TOUCH θα ειναι μονοδρομος...

Είναι απαράδεχτο πια να βγαίνει συσκευή με τόσο πλούσια χαρακτηριστικά και να έχει 64MB RAM!!!

Modpic.gif

Πραγματι!Εριξα μια ματια αλλα δε μου λεει τιποτα.Εκτος και αν με το μεγαλο επεξεργαστη τρεχη σαν τρελη!

Το 3650 το εχω ερωτευτεί!Το θελω !

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

ομορφο το asus αλλα ειναι συσκευες που κανενας cooker :rolleyes: δεν ασχολειται μαζι τους :worry:

ενω με τα htc γινεται πανηγυρι :p δεν προλαβαινουμε να δοκιμαζουμε :D

τι θα κανω εγω μετα αν δεν εχω ρομς να παιζω ? ε? :what:

για πειτε μου!! :lol::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Administrators
ομορφο το asus αλλα ειναι συσκευες που κανενας cooker :rolleyes: δεν ασχολειται μαζι τους :worry:

Πέρα από την πλάκα... αυτό πλέον αποτελεί πολύ σημαντικό κριτίριο για αγορά συσκευής, γιατί με τις cooked ROMs ανανεώνουμε σημαντικά τη σχέση μας με τη συσκευή και την βαριόμαστε πιο δύσκολα!

Modpic.gif

Απαιχτε τρελοχαλκιδαιε,κανε παιχνιδι και ενημερωσε μας,οπως κανεις παντα!!Ησουν και εισαι μπροσταρης...[Α,και για τα htc συμφωνω απολυτα,παρολα τα κατα καιρους προβληματα,εχουν αυτο το κατι που μας τραβαει!!!]

Μανος Χαλκιδα

Παντα φιλικα Μανος

Απαιχτε τρελοχαλκιδαιε,κανε παιχνιδι και ενημερωσε μας,οπως κανεις παντα!!Ησουν και εισαι μπροσταρης...[Α,και για τα htc συμφωνω απολυτα,παρολα τα κατα καιρους προβληματα,εχουν αυτο το κατι που μας τραβαει!!!]

Μανος Χαλκιδα

κανονισε να πιουμε κανα καφε συντοπιτη ;)

παραλια αυλιδος μενω :)

ελπιζω μονο μην εχεις κανα asus μαζι σου :lol::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

κανονισε να πιουμε κανα καφε συντοπιτη ;)

παραλια αυλιδος μενω :)

ελπιζω μονο μην εχεις κανα asus μαζι σου :lol::lol:

asus:wacko:δε νομιζω να τα εχω ακουσει ξανα τωρα τελευταια...οσο για καφε,σιγουρα θα το κανονισουμε το συντομοτερο.Keep on,να σαι παντα καλα μπροσταρη..

Παντα φιλικα Μανος

Τι μαγειρευεται ρε παιδεια?Για δωστε τα φωτα σας,οσο ποιο απλα γινεται.

• Administrators
Τι μαγειρευεται ρε παιδεια?Για δωστε τα φωτα σας,οσο ποιο απλα γινεται.

Prokeitai gia ROMs gia ola ta gousta, pou tis ftiaxnoun empeiroi tou eidous xristes me kyrio skopo tin aksiopoiisi twn megistwn dynatotitwn tis kathe syskevis alla kai oxi mono. Eidika gia to Cruise einai poly nwris akoma na milame gia cooked ROMs... as paroume me to kalo ti syskevi sta xeria mas kai ta ksanasyzitame afta.

Modpic.gif

Αυτα τα ανεβαζεται καπου και τα τεσταρουμε και εμεις οι απλοι θνητοι?

Ειμαι ετοιμος να το χτυπησω και απλα πρεπει να μπαινω στο κλιμα πριν βγει και αρχισετε και τρεχετε σαν τρελοι και δε σας προλλαβαινω!

• Administrators

Ειμαι ετοιμος να το χτυπησω και απλα πρεπει να μπαινω στο κλιμα πριν βγει και αρχισετε και τρεχετε σαν τρελοι και δε σας προλλαβαινω!

Rikse mia matia sto forum.xda-developers.com na deis ti ginetai.

Modpic.gif

φιλε χαλαρα....μην ανχωνεσαι...κατσε να κυκλοφορησει να το παρουμε στα χερια μας και ολα θα γινουν....

δεν θα τρεχει κανεις σαν τρελος....ολα θα τα προλαβεις!

Δεν ειχα ποτε πριν wm τηλεφωνο-pda-ppc οποτε δεν ξερω τιποτα!Εχω δουλεψει καποια,ενα παο αυτα και το 3300 αλλα δεν εχω δει εφαρμογες κτλπ.Εχω uiq τηλεφωνο και ακουω συνεχεια οτι τα παραθυρα εχουν πολυ πραμα και ειναι καλυτερα ε και καταλαβαινεις θελω να τα δοκιμασω!

Δεν ειχα ποτε πριν wm τηλεφωνο-pda-ppc οποτε δεν ξερω τιποτα!Εχω δουλεψει καποια,ενα παο αυτα και το 3300 αλλα δεν εχω δει εφαρμογες κτλπ.Εχω uiq τηλεφωνο και ακουω συνεχεια οτι τα παραθυρα εχουν πολυ πραμα και ειναι καλυτερα ε και καταλαβαινεις θελω να τα δοκιμασω!

Καμία σχέση με τα uiq φίλε μου :rolleyes:! Αμέτρητα προγράμματα, γρηγορότερη επεξεργαστές κτλ.

...Έτσι και πάρεις ppc είμαι σίγουρος ότι θα κόλλησης :D.

η μεταβαση απο τις συσκευες που ειχες στα wm και ειδικα στο cruise θα εχει τις δυσκολιες της αλλα δεν ειναι για να τρομαζεις.

μια χαρα θα τα πας και πιστευω δεν θα το μετανιωσεις.

ολοι ειχαμε το ιδιο αγχος οταν πρωτοπερασαμε στα wm.

ειδικα παντως που θα ειναι η πρωτη συσκευη ppc phone μην πολυασχολεισαι με cooked roms...

να το δουλεψεις με την μαμα rom για καιρο να μαθεις την πλατφορμα και μετα αν κατι δεν σου κανει το ψαχνεις και για cooked.

Prokeitai gia ROMs gia ola ta gousta, pou tis ftiaxnoun empeiroi tou eidous xristes me kyrio skopo tin aksiopoiisi twn megistwn dynatotitwn tis kathe syskevis alla kai oxi mono. Eidika gia to Cruise einai poly nwris akoma na milame gia cooked ROMs... as paroume me to kalo ti syskevi sta xeria mas kai ta ksanasyzitame afta.
Καλά εννοείται πως σίγουρα και για το cruise θα γίνει πάρτυ με τις cooked!!:):cool:
Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές...