IVIetaCreatoR Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Απάντηση στο που δίνει τα παλιά κινητά :rolleyes: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Απάντηση στο που δίνει τα παλιά κινητά :rolleyes: Ααα!! γιατι δεν το καταλαβα πριν.:blink: Eυχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidf Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Εγώ τα δίνω σε φίλους τι να τα κάνω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 εγω τα εχω μαζεμενα σε ενα ραφι και απλως σκονιζονται! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelovet1 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Τα φτηνά κι αδιάφορα τα δίνω στους γονείς μου που δεν έχουν απαιτήσεις, τα καλά κι αγαπημένα τα κρατάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am_xmen Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Kάτι παλιά τύπου παντόφλα που έμπαινε μια κάρτα (στο μέγεθος της πιστωτικής) τα έχω κρατήσει για συλλογή. Κάποια άλλα που δεν αξίζουν, τα δίνω σε συγγενείς ή φίλους και άλλα μοντέλα που λειτουργούν άψογα μέχρι σήμερα τα κρατάω γιατί δεν έχω και λίγους αριθμούς....κάπου πρέπει να βάλω τις κάρτες sim :O:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 ta exo kratisei...pano apo 5 siskeves(nokia kai siemens)..to kalitero vevaia einai to 7250i athanato kinito.. Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
landscape Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 ta dinw stin aderfi mou..........;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicosrg Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Πραγματικά αθάνατο mobileτο 7250.Τα 5 συνολικά τα έχω ρίξει σε ένα συρτάρι κ αν γίνει κάτι με το τρέχον τα ανακαλώ στην τάξη:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgko Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Και εγω τα κραταω γιατι δεν αλλαζω γρηγορα συσκευες.Να φανταστειτε η γυναικα μου εχει ακομα το W850i γιατι δεν την βολευουν τα smartphone.Ελα ομως τωρα που αρχισε να σβηνει και να κανει χαζα.Ξερει κανεις πως μπορω να το κανω αναβαθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikioc Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 πουλημα η πεταμα σε ανακύκλωση γιατι δν τα αφηνω σώα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 ολα εχουν συναισθηματικη αξια και απο καθε ενα εχω να θυμαμαι πολλα πραγματα οποτε τα εχω ολα μαζεμενα και δεν τα δινω πουθενα. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Και εγω τα κραταω γιατι δεν αλλαζω γρηγορα συσκευες.Να φανταστειτε η γυναικα μου εχει ακομα το W850i γιατι δεν την βολευουν τα smartphone.Ελα ομως τωρα που αρχισε να σβηνει και να κανει χαζα.Ξερει κανεις πως μπορω να το κανω αναβαθμιση; Μπορείς να απευθυνθείς εδώ: [Επίσημο] Sony Ericsson W850 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 πουλημα η πεταμα σε ανακύκλωση γιατι δν τα αφηνω σώα! ποτε σε ανακυκλωση,στους ειδικα γι αυτο το θεμα καδους που υπαρχουν στα καταστηματα κινητης.ποτε.τουλαχιστον απο μενα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 ποτε σε ανακυκλωση,στους ειδικα γι αυτο το θεμα καδους που υπαρχουν στα καταστηματα κινητης.ποτε.τουλαχιστον απο μενα. Και εγω θα συμφωνησω....ποτε σε ανακυκλωση απο εμενα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Δεν εχω παλιες συσκευες γιατι δεν τις κραταω καιρο (εκτος απο το Galaxy S που κραταω για ενθυμιο :p) Μονο το w890i εχω ακομα καβατζα οταν πηγαινω παραλια/βουνο/τρεξιμο για να μην χαλασω τις καινουργιες συσκευες μου. Οτι αλλες συσκευες δεν χρησιμοποιω τις πουλαω η τις χαριζω σε δικα μου ατομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathi Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Τα παλια τα κραταω ολα.... Απο το 1993 που ειχαμε το πρωτο ericson 172 με τα πορτοκαλια πληκτρα , θυμαμαι και την τιμη , 350000 το τηλεφωνο , 25000 η συνδεση και 4000 η σιμ...... Παράθεση http://www.hlektrologio.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Και εγω θα συμφωνησω....ποτε σε ανακυκλωση απο εμενα.... ο λογος? δεν πιστευω να τα πετας απλα στα σκουπιδια? τουλαχιστον βγαλε την μπαταρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 ο λογος? Τα φτιαχνουν και τα ξαναπουλανε μαλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathi Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Τα φτιαχνουν και τα ξαναπουλανε μαλλον Φυσικο ειναι.... Σε καθε ανακυκλωση υπαρχει ξεδιαλεγμα. Ακομα και στα αυτοκινητα που δινουμε δωρεαν για ανακυκλωση , τα καλα κοματια τα πουλανε γι ανταλακτικα. Αλλα τι σε πειραζει κατι που σου ειναι αχρηστο? Παράθεση http://www.hlektrologio.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 εγω τα εχω σχεδον ολα σε ενα κουτι. δυο τρια χαρισα μονο και δεν τα εχω. Μπαταριες φορτιστες ολα μαζι. Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Τα φτιαχνουν και τα ξαναπουλανε μαλλον Οι μεγαλες εταιρειες δεν μπορουν να τα πουλησουν λογο του ΙΜΕΙ. Ανταλλακτικα ναι μπορουν να παρουν. Αλωστε και εγω ετσι εφτιαξα το παλιο μου κινητο:rolleyes: τσαμπα εννοειτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Φυσικο ειναι.... Σε καθε ανακυκλωση υπαρχει ξεδιαλεγμα. Ακομα και στα αυτοκινητα που δινουμε δωρεαν για ανακυκλωση , τα καλα κοματια τα πουλανε γι ανταλακτικα. Αλλα τι σε πειραζει κατι που σου ειναι αχρηστο? Με πειράζει,γιατι κατι που εγώ θα δώσω τζάμπα κάποιος μπορει να βγάλει χρήμα,ε,οχι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathi Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Με πειράζει,γιατι κατι που εγώ θα δώσω τζάμπα κάποιος μπορει να βγάλει χρήμα,ε,οχι. Μα ετσι γινεται και στην ανακυκλωση , βγαζουν χρηματα και τσαμπα πρωτη υλη απο κατι που εσυ πετας. Βεβαια υπαρχει και αλλος τροπος , κατι που δεν θελεις το χαριζεις και αν δεν ξερεις φιλους που να τα θελουν υπαρχει φορουμ οπως το xariseto.gr οπου χαριζεις και σου χαριζουν και κανεις ανθρωπους ευτυχισμενους Παράθεση http://www.hlektrologio.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Ρε παιδιά στην ανακύκλωση πετάμε κινητά που δεν μπορούν να πιάσουν ούτε 10 ευρώ αν τα πουλούσαμε ή χαλασμένα και δυσλειτουργικά κινητά. Από αυτά τι να βγάλουν; Δε συμφέρει να κάτσουν να τα επισκευάσουν καν. Εννοείται ότι δεν πετάμε ακριβές συσκευές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts