Jump to content

Sony Ericsson W910i

millis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2.Πως μπορω να ελεγξω την εκδοση λειτουργικου?Γενικα υπαρχουν περιεργες εντολες για κρυφο μενου , κρυφες ρυθμησεις κτλ κτλ?

">*<<*<*" πληκτρολογωντας το θα δεις το :ninja:"κρυφο":ninja: μενου.....:cry:

5.Εχετε να μου προτεινετε καμια εφαρμογη για αυτη την συσκευη (γενικης χρησης εφαρμογη) ?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=212287

:!:εφαρμογες απο εδω....:!:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

thanx gia tin pliroforia...to thema einai aksizi na tin balw???? ftiaxnei tipota??? emena me endiaferi an beltionete h taxitita genika toy kinitoy sto menu giati troei kolimata poly arga paei!

Προσωπικά δε διαπίστωσα κάποια ιδιαίτερη αλλαγή. Περιμένω μία αναβάθμιση που να αυξάνει την ένταση του ακουστικού κατα τη συνομιλία, γιατί είναι κατ εμέ πολύ χαμηλή. Με το ζόρι ακούω τον συνομιλούντα. Απέτυχε η sony ericsson στον τομέα αυτό.

Καλημέρα Συμ φορουμιτες

πως μπορουμε να flashαρουμε το κινητο μας? (τι σημαινει?? )

και μπορουμε να το αναβα8μησουμε εκτος απο το seus?

Ευχαριστω

Προσωπικά δε διαπίστωσα κάποια ιδιαίτερη αλλαγή. Περιμένω μία αναβάθμιση που να αυξάνει την ένταση του ακουστικού κατα τη συνομιλία, γιατί είναι κατ εμέ πολύ χαμηλή. Με το ζόρι ακούω τον συνομιλούντα. Απέτυχε η sony ericsson στον τομέα αυτό.

συμφωνω απολυτα!!Οταν ειμαι εξω κ μιλαω δεν ακουω τιποτα!!Σε ολους λεω "λιγο πιο δυνατα",θα με εχουν περασει για κουφο!:lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδια...το ηχειο του ειναι εντελως χαλια...εκανα το τελευταιο update αλλα δεν διορθωθηκε καθολου...περα απο το οτι η ενταση του ειναι πολυ χαμηλη,η ποιοτητα ηχου του ειναι χειριστη...σημερα δεν μπορουσα να καταλαβω ποιο τραγουδι ακουγα ας πουμε...το ιδιο mp3 στο PC μου ακουγεται τελεια...

τι παιζει?

Μα το έχουμε ξαναπεί 1000άδες φορές..Ότι μια απ'τις λίγες αδυναμίες του τηλεφώνου είναι το τραγικό του ηχείο..Τραγικό σε όλα..Ένταση και ποιότητα!Αναμενόμενο βέβαια,δεδομένου του πολύ μικρού πάχους της συσκευής..Με τις αναβαθμίσεις δεν πρόκειται ν'αλλάξει κάτι!

ειναι πολυ παλιο να το αγορασω τωρα?

που μπορω να το βρω σε κοκκινο?

Παλιο το κινητο δεν ειναι! αμα σου αρεσει παρ'το.

αν και ειμαι της αποψης να παρεις κανενα αλλο κινητο.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα το έχουμε ξαναπεί 1000άδες φορές..Ότι μια απ'τις λίγες αδυναμίες του τηλεφώνου είναι το τραγικό του ηχείο..Τραγικό σε όλα..Ένταση και ποιότητα!Αναμενόμενο βέβαια,δεδομένου του πολύ μικρού πάχους της συσκευής..Με τις αναβαθμίσεις δεν πρόκειται ν'αλλάξει κάτι!

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μαζί σου. Το ηχείο του W910 είναι τραγικό ανεξαρτήτως πάχους. Προφανώς και το πάχος παίζει ρόλο, αλλά της κοπέλας μου το LG KF510 το οποίο είναι πολύ λεπτότερο (10.9mm αντί για 12.5mm του 910) και δεν λανσάρεται σαν "μουσικό" κινητό, έχει πολύ καλύτερο και δυνατότερο ήχο από το ηχείο...

Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι...:wacko:

αν και ειμαι της αποψης να παρεις κανενα αλλο κινητο.

Ποιο?

Μα δεν είναι μόνο το ηχείο του w910i που είναι χείριστο...

Ακόμα και με ακουστικά, η κατάσταση δε βελτιώνεται καθόλου... και δεν είναι μόνο η ένταση... τα μπάσα είναι ανύπαρκτα και συνέχεια μπουκώνει...

Ανεπίτρεπτο για κινητό που προορίζεται για μουσική (εκτός από επικοινωνία).

Walkman και @@...

Να ρωτήσω κάτι;

Το Sony Ericsson HBH-DS200 Bluetooth Headset είναι συμβατό με το K750i; (Θεωρώ δεδομένη τη συμβατότητα με το W910i-αν κάνω λάθος διορθώστε με).

Επίσης το K750i μπορεί να δεχτεί πάνω από 1GB κάρτα μνήμης (ας πούμε 2,4,8) χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

Εάν ξέρει κάποιος από προσωπική εμπειρία θα με υποχρέωνε αν το μοιραζόταν μαζί μου, καθώς σκέφτομαι σοβαρά να μείνω με το K750i και να δι@ολοστείλω το W910i...

Επισης κι εσυ θα μας υποχρεωνες να ρωτουσες στο θεμα του κ750 γιατι προφανως θα παρεις την απαντηση που θελεις πιο ευκολα!

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι...:wacko:

αν και ειμαι της αποψης να παρεις κανενα αλλο κινητο.

Ποιο?

Πόσες μέρες κρατάει η μπαταρία του κινητού με νορμάλ χρήση?

Σε κόκκινο χρώμα το κινητό υπάρχει στα καταστήματα της Wind καθώς και στο πλαίσιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια μηπως μπορει καποιος να πει ποιο firmware ειναι το καταλληλο για το W910i? ωστε να εχει και ελληνικα το κινητο. Δεν αντεχω αλλο με το Vodafone live! τουλαχιστον σε ποιο site να μπω για να κανω την αλλαγη. ευχαριστω

μολις εβαλα τη R1FA035 μου εσβησε τα παντα!! σε αλλες αναω\βαθμισεις δεν ειχα τετοιο προβλημα. Επισης χαθηκε και η επιλογη για HSDPA. εχει και καποιος αλλος ατο το προβλημα η μονο εγω ρε παιδια?

Μα δεν είναι μόνο το ηχείο του w910i που είναι χείριστο...

Ακόμα και με ακουστικά, η κατάσταση δε βελτιώνεται καθόλου... και δεν είναι μόνο η ένταση... τα μπάσα είναι ανύπαρκτα και συνέχεια μπουκώνει...

Ανεπίτρεπτο για κινητό που προορίζεται για μουσική (εκτός από επικοινωνία).

Walkman και @@...

Μάλλον μπερδεύεσαι. Η ποιότητα του ήχου με τα ακουστικά είναι η καλύτερη που έχω ακούσει. Μακράν καλύτερη και από iphone.

Το ηχείο του w910 είναι όντως οτι χειρότερο υπάρχει.

Μάλλον μπερδεύεσαι. Η ποιότητα του ήχου με τα ακουστικά είναι η καλύτερη που έχω ακούσει. Μακράν καλύτερη και από iphone.

Το ηχείο του w910 είναι όντως οτι χειρότερο υπάρχει.

Μάλλον δεν έχεις ακούσει μουσική στα άλλα, μη-walkman κινητά τηλέφωνα της sony-ericsson.

Και να πεις οτι είναι η ιδέα μου ή οτι είναι συνήθεια..., μπροστά μου τα έχω και τα 2 (K750i + W910i) και με τα ίδια ακριβώς ακουστικά η διαφορά είναι τουλάχιστον εμφανέστατη υπέρ του K750i. Και αναφέρομαι σε ένταση, μπάσα και ποιότητα.

Οπως ανέφερα και σε προηγούμενο post, τους ισοσταθμιστές και στα 2 τους έχω τερματισμένους. Στο K750i δεν παραμορφώνει και "τα σκάει" και στο W910i ούτε ιδιαίτερη/ανάλογη με το K750i αύξηση στην ένταση βλέπω αλλά μπουκώνει κιόλας...

Δεν έχω κάποιο λόγο να μειώσω το 1, ούτε να εκθειάσω το άλλο καθώς έχω και τα 2. Απλά λέω τα πράγματα όπως είναι.

Κι επίσης μου φαίνεται πίπ@ αυτό το "walkman" Ούτε περισσότερο βολικό είναι από το κλασσικό πρόγραμμα αναπαραγωγής, ούτε περισσότερες επιλογές έχει και το κυριότερο, παρουσιάζει και υποδεέστερη ποιότητα/χαμηλότερη ένταση αναπαραγωγής.

Σου έχει τύχει ποτέ να είσαι στο ΜΕΤΡΟ και να ακούς μουσική; Εγώ με το K750i δεν είχα πρόβλημα και με το που δοκίμασα το W910i δεν μπορούσα να ακούσω σχεδόν τίποτα από στάση σε στάση όπου επικρατεί αρκετός θόρυβος...

λοιπον θα ηθελα μια γηργορη βοηθεια.

εχω γυρω στις 400 επαφες στο 910.πως μπορω να τις περασω απο κει σε ενα 8800 arte?οχι βεβαια να τις στειλνω μια μια.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

λοιπον θα ηθελα μια γηργορη βοηθεια.

εχω γυρω στις 400 επαφες στο 910.πως μπορω να τις περασω απο κει σε ενα 8800 arte?οχι βεβαια να τις στειλνω μια μια.

Αντεγραψε τους αριθμους στην SIM.Μετα βγαλε την SIM κ βαλ'την στο 8800.Και απο εκει, κανε ξανα αντιγραφη απο την SIM στο τηλεφωνο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson W910i