Jump to content

Winter_of_Souls

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Winter_of_Souls

  1. Ευχαριστώ Πολυ φίλε One_Tree_hill
  2. Χαιρετώ παιδια! Σήμερα μόλις ανακάλυψα ότι έχω χάσει το καπάκι της μπαταρίας του κινητού μου...ελπίζω να το βρω..αλλά τι κάνουμε σε περίπτωση που δεν το βρω?Υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσω καινούργιο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  3. χμ...οκ τότε..κάτι στον firefox μου θα πάει στραβά.Θα το δοκιμάσω σε άλλον Browser όταν πάω σπίτι. Οι λόγοι που έχω καταλήξει στο HD ειναι διάφοροι.Ένας πολύ βασικός είναι οτι θα το πάρω απο κατάστημα φίλου σε πολύ καλή τιμή (έχει μόνο HTC).Ένας άλλος λόγος είναι ότι θέλω να χρησιμοποιήσω όλες του τις δυνατότητες λίγο πολύ και μου αρέσουν πολύ τα Win Mobile. Σκεφτόμουν να περιμενω το Idou,αλλά δεν μου αρέσει καθόλου το symbian και θα μου κοστίσει αρκετά ακριβότερα. Ρωτάω εδώ για την κάμερα του διότι έχω διαβάσει διάφορα reviews κ έχω δεί και διάφορες φωτογραφίες τραβηγμένες απο το κινητό (πολυ ικανοποιητικές για την δουλειά που τις θέλω) αλλά ποτέ δεν έχω δει κάποια φώτο σε χαμηλό φωτισμό (ξέρω οτι θα είναι κακή αλλά θέλω να δω πόσο κακή θα είναι).Τις φωτογραφίες τις θέλω κυρίως για να τραβάω για το Blog μου,οπότε οι απετήσεις δεν είναι και πολύ τραβηγμένες.
  4. Εχω ψαξει αρκετα στο Internet,αλλα δεν εχω βρει καποια παραδείγματα φωτογραφιων σε συνθήκες πχ χαμηλού φωτισμού. Ευχαριστω για τα reviews το πρωτο φαινεται πολυ καλο κ εκτενες αλλα το 2ο Link δεν δουλεύει.
  5. Παιδια,ενδοιαφερομαι να το παρω κ εγω..αλλα φρεναρω στην καμερα.Απ οτι εχω ακουσει ειναι αρκετα χαμηλης ποιοτητας και το software και το hardware.Ισχυει κατι τετοιο?Μπορει καποιος να μου στειλει (για να τις δω σε full Ποιοτητα) καποιες εικονες και video του κινητου σε κανονικο και χαμηλο φωτισμο? Ευχαριστω προκαταβολικα.
  6. Ευχαριστω :) Εαν υπαρχει κανενα προβλημα με την εφαρμογη του στο K550 πες μου να το διορθοσω,γιατι δεν εχω την συγκεκριμενη συσκευη ωστε να το δοκιμασω Live :)
  7. ' Ναι νομιζω οτι μπορω :) οταν ειναι ετοιμο θα το postαρω εδω. χμμ δεν ειδα το συγκεκριμενο thread. Ειμαι και λιγο noobακι :P Μπορεις να δωσεις μια κατευθυνση για το που ειναι το συγκεκριμενο thread?
  8. Γεια σε ολους μολις εφτοιαξα ενα θεματακι για το w910i και σκεφτηκα να το μοιραστω μαζι σας! Preview του Style : http://img.photobucket.com/albums/v207/Winter_of_Souls/dc6805d1.jpg Download w910i: http://rapidshare.com/files/136593141/WosMinimalistic1.1.thm.html Downloas k550i: http://rapidshare.com/files/136605829/WosMinimalistic1.1k550.zip.html
  9. ρε παιδια...το ηχειο του ειναι εντελως χαλια...εκανα το τελευταιο update αλλα δεν διορθωθηκε καθολου...περα απο το οτι η ενταση του ειναι πολυ χαμηλη,η ποιοτητα ηχου του ειναι χειριστη...σημερα δεν μπορουσα να καταλαβω ποιο τραγουδι ακουγα ας πουμε...το ιδιο mp3 στο PC μου ακουγεται τελεια... τι παιζει?
  10. Ευχαριστω πολυ!παω να τσεκαρω!
  11. Γεια ξανα :) χθες το μεσημερακι μου ηρθε τελικα η συσκευη! Λοιπον ηρθε η ωρα του σκαλισματος,οποτε θα ηθελα να ρωτησω κανα 2 πραγματακια. 1.H Συσκευη ειναι Vodafone Live με το σπαστικο Vodafone λειτουργικο και την ακομη ποιο σπαστικη Vodafone Live συντομευση στην συντομευση του πληκτρου που αλωτε λειτουργει ως "πισω". 2.Πως μπορω να ελεγξω την εκδοση λειτουργικου?Γενικα υπαρχουν περιεργες εντολες για κρυφο μενου , κρυφες ρυθμησεις κτλ κτλ? 3.Μπορω να χρησιμοποιησω το firmware update απο την σουιτα της Sony Ericsson ή θα γινει conflict με το λειτουργικο της VF? 4.Σε περιπτωση που τα κανω θαλασσα με καληπτει η εγγυηση για δωρεαν επαναφορα? 5.Εχετε να μου προτεινετε καμια εφαρμογη για αυτη την συσκευη (γενικης χρησης εφαρμογη) ? Σορρυ αν τα παραπανω εχουν ξανααπαντηθει αλλα δεν μπορεσα να βρω απαντησεις που εψαχνα!
  12. Ευχαριστω πολυ!Οντως στην σελιδα ειναι τα τελευταια Patch Notes τα οποια αναφερουν βελτιωσεις στην καμερα! :)
  13. Πολυ ωραια!Χαιρομαι!φαινετε οτι αξιζει τα λεφτα του το τηλεφωνο! Κοντσιανη με εβγαλες απο μεγαλο αγχος :) Οσον αφορα το απο που το αγορασα,το πηρα απο καταστημα της Vodafone.Δεν το εψαξα αρκετα φαινετε :( Τωρα αν δω οτι θελω να το ξεφορτοθω το Firmware της vodafone προς τα που θα πρεπει να απευθυνθω,πανω κατω ποσο θα κοστισει και τελευταιο κ πολυ συμαντικο: αν καποιος το εχει δοκιμασει,υπαρχει λογος να προβω σε αυτη την αναβαθμηση? Edit: Επισεις θα ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζετε καποιο software που βελτιωνει τις ρυθμησεις/επιδοσεις της καμερας.Εχω ακουσει οτι η αποδοση μπορει να βελτιωθει απο firmware update ή απο καποια 3rd part εφαρμογη.
  14. Γεια κ απο μενα.Σημερα το πρωι πηγα κ παρηγγιλα το w910i απο ενα καταστημα Vodafone (επιχορηγηση). Γενικα απο διαφορες γνωμες που ακουσα,οι αποψεις ειναι μικτες..αλλοι λενε οτι ειναι πολυ καλο κινητο και αλλοι οτι τους εχει βγαλει πολλα προβληματα. Εγω πηρα το ρισκο και το αγορασα.Ελπιζω με software update να στρωσει! Θα ηθελα να ρωτησω τωρα καποια πραγματα σχετικα με την συσκευη. 1.Μπορω να ζητησω/απαιτησω να μην ειναι Vodafone Live?Ετσι κ αλλιως την Vodafone δεν την πολυσυμπαθω και απο οτι ακουω κ εδω μονο μιωνεκτηματα εχει το Vodafone Live. 2.Μπορω να κανω απο μονος μου firmware update,ή ειναι μεγαλο ρισκο κ υπαρχει κινδυνος ανεπανορθωτης καταστροφης? 3.Η οθονη του ειναι υποδειγματικα μεγαλη,και μιας και το εχω ονειρο πολλα χρονια τωρα,αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποια εφαρμογη που σου επιτρεπει να αναπαραγαγεις ταινιες. 4.Η μπαταρια του θα αντεξει ολοκληρη ταινια?
  15. Μετα απο πολυ προσπαθεια και αφου γυρησα την μιση σαλονικη βρηκα το W850i μου :) Τωρα μπορει καποιος να μ πει τι προγραμματακια ειναι must να βαλω οπως και καποιο δοκιμασμενο site για να κατεβασω θεματα κτλ!Ευχαριστω προκαταβολικα (και παλι!)
  16. Καλησπερα και παλι :( μετα απο μια συντομη ερευνα ανακαληψα οτι το W850i δεν παραγετε πλεον...και σε οσα καταστηματα εψαξα δεν υπηρχε στο stock..Τωρα ψαχνω για καποιο μοντελο (Sony-Ericsson μονο) με παρομοιες δυνατοτητες.Εσεις ποιο θα προτεινατε ως εναλλακτικο του W850i?
  17. Καλησπερα κ απο μενα.Προκειτε να παρω το W850i αλλα πρωτα θα ηθελα να κανω 1-2 ερωτησουλες.Σορρυ αν εχουν ξαναγινει αλλα αυτη την στιγμη δεν εχω το χρονικο περιθορειο να ψαξω σ παλαιοτερες σελιδες του forum λογο φορτου εργασειας. Ερωτηση 1η.Εχει ορειο στην αποθηκευση μηνυματων? Ερωτηση 2η.Εαν βαλω 4γιγα μνημη θα μπορει να την υποστηρηξει επαρκως το τηλεφωνο η θα κολαει? Ερωτηση 3η.Γενικα παρουσιαζει προβληματα απο αποψη λειτουργικου η hardware? Ευχαριστω προκαταβολικα :)
  18. Ειμαι φοιτητης στο ΤΕΙ Βιομηχανικης Πληροφορικης Καβαλας και εχω σαν εργασια για τα PDA.Πιο συγγεκριμενα εχω αναλαβει για τις CF Cards και για την ιστορικη εξεληξη των PDA.Για τις CF Cards βρηκα οτι ηθελα, αλλα δυστυχως για την Ιστορικη εξεληξη δεν μπορεσα να βρω.Μηπως ξερει καποιος sites που εχουν αναφορα επι του θεματος, δηλαδη ιστορικη αναδρομη των PDA?
×
×
  • Create New...