Jump to content

Sony Ericsson K850

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

WALLPAPERS BRAND

http://img11.nnm.ru/imagez/gallery/8/d/4/2/b/8d42bdcbf28903425727c09397ac3c46_full.jpg

http://rapidshare.com/files/78205371/wallpapers_brand_by_Raver.zip

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για τους κατόχους του Κ850 Vodafone Live.

Κυκλοφόρησε η αναμενόμενη αναβάθμιση του fw.

μολις δοκιμασα και δεν βρισκει αναβαθμιση!

Παντως παιδια πηγα στο πλαισιο στη Στουρναρη κ το ειδα το 850. Ειναι αρκετα ομορφο αλλα το προβλημα με το κλειστρο το ηξερε κ ο πωλητης κ μου ειπε οτι η ελλατωματικη παρτιδα επιστραφηκε.

Παρολα αυτα αυτο που ειχαν για ντεμο ειχε το προβλημα!Δοκιμασα να βγαλω μια φωτο μεσα απο το παλτο και βγηκε απολυτο σκοταδι!

Τελικα ξερει καποιος αν εχει λυθει το προβλημα στις καινουριες παρτιδες?

Παντως παιδια πηγα στο πλαισιο στη Στουρναρη κ το ειδα το 850. Ειναι αρκετα ομορφο αλλα το προβλημα με το κλειστρο το ηξερε κ ο πωλητης κ μου ειπε οτι η ελλατωματικη παρτιδα επιστραφηκε.

Παρολα αυτα αυτο που ειχαν για ντεμο ειχε το προβλημα!Δοκιμασα να βγαλω μια φωτο μεσα απο το παλτο και βγηκε απολυτο σκοταδι!

Μπα..δεν νομιζω να λυθηκε..και οι φωτο του οχι τοσο καλες οσο θα επρεπε κατ εμε..τελικα πολυ "παλτο" βγηκε το κινητο!!:lol::lol:με πρωτη ευκαιρια το σουταρω και παω για Ν82 οταν με το καλο κυκλοφορησει..

μολις δοκιμασα και δεν βρισκει αναβαθμιση!

Η ελληνική έκδοση δεν ανέβηκε ακόμα στους servers. Δεν θα αργήσει φαντάζομαι.

Δεν το ξέρω σίγουρα αλλά οι νέοι κάτοχοι δεν αναφέρουν τέτοιο πρόβλημα πλέον. Άρα πρέπει να λύθηκε.

to g 600 einai kalitero? to k 850 den einai kai poli omorfo

Μπα δεν νομιζω να ειναι καλυτερο.καμια σχεση.το θετικο ειναι οτι ειναι λιγο ποιο λεπτο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

to problima prepi na parameni,

filos mou pou to agwrase tin triti 18-12 ke to thl ine paragogis

2 ebdomadas tou 11 exi akribos to idio problima...:ninja::ninja::ninja:

to problima prepi na parameni,

filos mou pou to agwrase tin triti 18-12 ke to thl ine paragogis

2 ebdomadas tou 11 exi akribos to idio problima...:ninja::ninja::ninja:

Ξέρεις αν είχε την νέα έκδοση fw όταν το πήρε;

Μου φαινεται πραγματικα απιστευτο που το τηλεφωνο εχει τοσο χοντρο προβλημα κ δεν εχει λυθει ακομα...Δηλαδη ειχα πειστει να το αγορασω και θα εχω το αγχος ποτε θα φτασω σπιτι να σβησω τα φωτα και να τραβηξω φωτο...

Ποιο firmware υποτιθεται οτι λυνει το προβλημα?Υπαρχει επισημη εκδοση που υποστηριζει οτι το λυνει?

Επισης κατι πολυ σημαντικο που δεν ειδα να αναφερεται. Εαν το τηλεφωνο εχει οντως το προβλημα με το κλειστρο το παρουσιαζει ΠΑΝΤΑ η μερικες φορες ναι και αλλες οχι? Θελω να πω, αν το αγορασω πχ απο το πλαισιο, παω σπιτι βλεπω αν εχει το προβλημα και αν οντως το εχει τους το επιστρεφω την επομενη και παιρνω το Κ810 και με τη διαφορα παιρνω μια οθονη που θελω :P Υπαρχει περιπτωση να εχει καποιος το τηλεφωνο με το προβλημα και να μην το κανει παντα οποτε να μην το διαπιστωσει εγκαιρα οσο ισχυουν οι 7 ημερες επιστροφης απο το πλαισιο πχ?

Μάλλον όσοι το είχαν, το είχαν μόνιμα.

Η νέα έκδοση που διορθώνει το πρόβλημα είναι η R1CA037.

Σ'ευχαριστω για την απαντηση geofil!

Την εκδοση του κινητου την βλεπω πηγαινοντας στα στοιχεια τηλεφωνου?Στο μενου βρισκεται αυτο η πρεπει να πατησω καποιον κωδικο?

forao akrivos tin idia ( R1CA037)

alla to provlima problima....

na doume pote tha to ftiaksoune telika....

forao akrivos tin idia ( R1CA037)

alla to provlima problima....

na doume pote tha to ftiaksoune telika....

Ασχημα νεα φιλε vpac αλλα καλα κανεις και το αναφερεις για να ξερουμε τι μας γινεται...Με ολα αυτα ειχα φθασει σε σημειο να σκεφτομαι να παω για το LG Viewty μετα απο τοσο διαστημα με se...

Ασχημα νεα φιλε vpac αλλα καλα κανεις και το αναφερεις για να ξερουμε τι μας γινεται...Με ολα αυτα ειχα φθασει σε σημειο να σκεφτομαι να παω για το LG Viewty μετα απο τοσο διαστημα με se...

kala ke eki min nomizis pos olla ine rodina...:O:O:O:O

Χεχε!Καλό αυτό με τις ελλείψεις!Αλλά σοβαρά τώρα:1)Τι ελλείψεις έχει το LG? 2)Ας μη διαφωνούμε και μαλώνουμε τέτοιες μέρες!Υπομονή λίγο καιρό να περάσουν οι γιορτές! Lol!

Αν και δεν έχω vodafone live συσκευή,εντούτοις τις προηγούμενες μέρες ξέρω ότι βγήκε η R1CA037 έκδοση για συσκευές live!Όμως επειδή έκαναν ******* τα αστέρια της SE,την απέσυραν απ'τους servers αυθημερόν και έβαλαν μια άλλη,ονόματι R1CA038 ή R1DA038,δε θυμάμαι καλά,που διορθώνει το πρόβλημα της πατάτας που έγινε!Τι έκαναν πάλι λέτε;Δεν έχουν το θεό τους!!Έκαναν δωρεάν debranding!!!Ναι,σωστά διαβάσατε!Τα πάντα στο λογισμικό(μενού κλπ)ήταν απ'το αυθεντικό λογισμικό,όχι το τροποποιημένο του vodafone live!Απλά,υπήρχε ένα μενού που λεγόταν operator specific και είχε κάποιες επιλογές που σχετίζονταν με κάποιες λειτουργίες της vodafone!Βέβαια,διορθώθηκε αυτή η βλακεία τους αλλά...παρ'όλα αυτά έγινε κι αυτό!!Να δούμε τι άλλο θα δουν τα μάτια μας!Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι στιγμής το Κ850 το έχουν καταστρέψει οι ίδιοι μ'όλα αυτά τα ευτράπελα...

Αν και δεν έχω vodafone live συσκευή,εντούτοις τις προηγούμενες μέρες ξέρω ότι βγήκε η R1CA037 έκδοση για συσκευές live!Όμως επειδή έκαναν ******* τα αστέρια της SE,την απέσυραν απ'τους servers αυθημερόν και έβαλαν μια άλλη,ονόματι R1CA038 ή R1DA038,δε θυμάμαι καλά,που διορθώνει το πρόβλημα της πατάτας που έγινε!Τι έκαναν πάλι λέτε;Δεν έχουν το θεό τους!!Έκαναν δωρεάν debranding!!!Ναι,σωστά διαβάσατε!Τα πάντα στο λογισμικό(μενού κλπ)ήταν απ'το αυθεντικό λογισμικό,όχι το τροποποιημένο του vodafone live!Απλά,υπήρχε ένα μενού που λεγόταν operator specific και είχε κάποιες επιλογές που σχετίζονταν με κάποιες λειτουργίες της vodafone!Βέβαια,διορθώθηκε αυτή η βλακεία τους αλλά...παρ'όλα αυτά έγινε κι αυτό!!Να δούμε τι άλλο θα δουν τα μάτια μας!Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι στιγμής το Κ850 το έχουν καταστρέψει οι ίδιοι μ'όλα αυτά τα ευτράπελα...

Έτσι είναι. Η εν λόγω έκδοση είναι η R1DA038.

Οι άνθρωποι είναι πρωτοπορία. Δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνεις αλλού για debranding. :lol:

Θα τους κυνηγάει και η voda τώρα. :lol:

Kαλά,οι άνθρωποι είναι αστέρια!!!!:p Μιλάμε,έμεινα!

Καλησπέρα και από μένα και Χρόνια Πολλά.Θα ήθελα να παρακαλέσω κάποιον να με συμβουλέψει στο εξής:Αγόρασα χθες το Κ850 από το Πλαίσιο.Μέχρι τώρα είμαι ικανοποιημένος από το τηλέφωνο.Διαβάζω γιά προβλήματα του τηλεφώνου,γιά λάθη των προγραμματιστών της SonyEricsson,γιά αναβαθμίσεις που δεν διορθώνουν πολλά πράγματα,τουλάχιστον ακόμη,και γιά παιδικές ασθένειες του τηλεφώνου.Επειδή όπως ξέρουμε υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδος,μπορείτε να μου πείτε τι προβλήματα έχετε συναντήσει στο τηλέφωνο γιά να διαπιστώσω κι εγώ τι γίνεται με την δική μου συσκευή;Φυσικά ήδη το ψάχνω όσο μπορώ,αλλά,ως κάτοχος του Κ800 δεν έχω βρει ως τώρα κάτι που να με προβληματίζει.Η έκδοση λογισμικού είναι η:1200-4400 R1CA037071012.Αν κάποιος έχει την καλωσύνη να με ενημερώσει...Ευχαριστώ και Καλά Χριστούγεννα.

Καλησπέρα και από μένα και Χρόνια Πολλά.Θα ήθελα να παρακαλέσω κάποιον να με συμβουλέψει στο εξής:Αγόρασα χθες το Κ850 από το Πλαίσιο.Μέχρι τώρα είμαι ικανοποιημένος από το τηλέφωνο.Διαβάζω γιά προβλήματα του τηλεφώνου,γιά λάθη των προγραμματιστών της SonyEricsson,γιά αναβαθμίσεις που δεν διορθώνουν πολλά πράγματα,τουλάχιστον ακόμη,και γιά παιδικές ασθένειες του τηλεφώνου.Επειδή όπως ξέρουμε υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδος,μπορείτε να μου πείτε τι προβλήματα έχετε συναντήσει στο τηλέφωνο γιά να διαπιστώσω κι εγώ τι γίνεται με την δική μου συσκευή;Φυσικά ήδη το ψάχνω όσο μπορώ,αλλά,ως κάτοχος του Κ800 δεν έχω βρει ως τώρα κάτι που να με προβληματίζει.Η έκδοση λογισμικού είναι η:1200-4400 R1CA037071012.Αν κάποιος έχει την καλωσύνη να με ενημερώσει...Ευχαριστώ και Καλά Χριστούγεννα.

Γεια χαρα!

Πεμπτη μαλλον θα το αγορασω κι εγω. Ρωτησα διεξοδικα τι γινεται με το σερβις για να ειμαι σιγουρος.

Αρχικα δοκιμασε να βγαλεις μια φωτο σε ενα δωματιο με απολυτο σκοταδι. Απο κει και περα θα σου πω κ τι μου ειπαν ακριβως στο πλαισιο...

Ενημερωσε μας αν μπορεις αν η φωτογραφιες βγηκαν φωτεινες η χωρις καθολου φωτισμο. Ειναι το πιο τρανταχτο και κραυγαλαιο προβλημα του 850 μεχρι στιγμης...

• The title was changed to Sony Ericsson K850