poniroulis Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Μάγκες έκανα λάθος,μπαίνουν mp3 σαν ήχος κλήσης αλλά το bluetooth άλλα τηλέφωνα τα αναγνωρίζει και άλλα όχι!!! Δοκίμασα και ενός φίλου το τηλέφωνο που δεν είναι vl και είναι κορυφαίο!!!Απ'ότι μου είπαν το vl δεν βγαίνει ακόμα οπότε θα βρώ κανένα κορόιδο να το πουλήσωνα πάρω κανονική συσκευή:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Μάγκες έκανα λάθος,μπαίνουν mp3 σαν ήχος κλήσης αλλά το bluetooth άλλα τηλέφωνα τα αναγνωρίζει και άλλα όχι!!! Δοκίμασα και ενός φίλου το τηλέφωνο που δεν είναι vl και είναι κορυφαίο!!!Απ'ότι μου είπαν το vl δεν βγαίνει ακόμα οπότε θα βρώ κανένα κορόιδο να το πουλήσωνα πάρω κανονική συσκευή:D Γράφεις ασυναρτησίες...:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Ναι, και στο W810i που είχα έτσι ακριβώς ήταν. Και με το που διάλεγες flight mode, σε πήγαινε κατευθείαν στο walkman. Δεν μπορούσες να κάνεις και να δεις τίποτα άλλο. Πολύ μούφα... :mad: Το θέμα είναι στο Κ850i πως είναι. Αν είναι σαν το P990i ας πούμε που ενεργοποιείς το flight mode αλλά μπορείς να δουλέψεις κανονικά ΟΛΕΣ τις λειτουργίες εκτός radio, κλήσεις & μηνύματα, τότε έχει καλώς... :) Λογικά θα επιλέγεις στην αρχή και αν δεν επιλέγεις, υπάρχει ρύθμιση που να σου λέω αν θες όταν ξεκινάει το τηλ να ρε ρωτάει για normal ή flight mode. Πάντως και στο W610 που έχω δουλεύουν τα πάντα στο flight mode εκτός από radio, κλήσεις, sms και bluetooth. Το bluetooth υπάρχει δυνατότητα να το ενεργοποιήσεις και στο flight όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 200 mobile wallpapers http://www.imageshack.gr/thumbs/n1m2jkzhwmncfztn3zat.jpg http://www.imageshack.gr/thumbs/5hglhydmzwom32ojenzj.jpg http://rapidshare.com/files/68693840/Brands_mobile_wallp.rar Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Μάγκες έκανα λάθος,μπαίνουν mp3 σαν ήχος κλήσης αλλά το bluetooth άλλα τηλέφωνα τα αναγνωρίζει και άλλα όχι!!! Δοκίμασα και ενός φίλου το τηλέφωνο που δεν είναι vl και είναι κορυφαίο!!!Απ'ότι μου είπαν το vl δεν βγαίνει ακόμα οπότε θα βρώ κανένα κορόιδο να το πουλήσωνα πάρω κανονική συσκευή:D Παρακαλώ, τα κορόιδα - μελλοντικοί αγοραστές του τηλεφώνου αυτού να προσεχουν...τις κοροιδίες ορισμένων ατόμων, οι οποίοι το παίζουν ιδιοφυίες...:!::!::!::!: Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Μάγκες έκανα λάθος,μπαίνουν mp3 σαν ήχος κλήσης αλλά το bluetooth άλλα τηλέφωνα τα αναγνωρίζει και άλλα όχι!!! Δοκίμασα και ενός φίλου το τηλέφωνο που δεν είναι vl και είναι κορυφαίο!!!Απ'ότι μου είπαν το vl δεν βγαίνει ακόμα οπότε θα βρώ κανένα κορόιδο να το πουλήσωνα πάρω κανονική συσκευή:D απλα.....απαραδεκτος :O:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Μάγκες έκανα λάθος,μπαίνουν mp3 σαν ήχος κλήσης αλλά το bluetooth άλλα τηλέφωνα τα αναγνωρίζει και άλλα όχι!!! Δοκίμασα και ενός φίλου το τηλέφωνο που δεν είναι vl και είναι κορυφαίο!!!Απ'ότι μου είπαν το vl δεν βγαίνει ακόμα οπότε θα βρώ κανένα κορόιδο να το πουλήσωνα πάρω κανονική συσκευή:D Δε θέλω να σε κακοκαρδίσω,αλλά ούτως ή άλλως,όλα τα προιόντα απ'τη στιγμή που θα τα αγοράσεις χάνουν τη μιση τους αξία..Από κει και πέρα,όσο περνάει ο καιρός,σαφώς και θα μειώνεται κι άλλο η αξία τους,οπότε...δε νομίζω να είναι κορόιδο ο άλλος που θα το αγοράσει αλλά εσύ που θα δώσεις απ'την τσέπη σου 300 ευρώ παραπάνω για να πάρεις το απλό!Το ''κορόιδο" όπως λες,θα αποκτήσει ένα πάρα πολύ καλό κινητό στην τιμή των 200 ευρώ και αν(λέμε αν)παρουσιάζει κάποια μικροπροβληματάκια αυτά θα λυθούν με επερχόμενη αναβάθμιση,οπότε δεν είμαι και τόσο σίγουρος για το ποιος απ'τους δυο σας(εσύ ή το κορόιδο ; ) θα κάνει την πιο έξυπνη κίνηση.... :rolleyes: Ελπίζω αυτά περί κορόιδου να τά'λεγες χαριτολογώντας και ότι δεν τα εννοούσες,αν και ο τρόπος που το εξέφρασες δεν ήταν και ο καλύτερος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Είναι λίγο... poniroulis. Μπορεί να μας μπέρδεψε όλους με το τι είναι κλειδωμένο και τι όχι, επειδή δεν ήξερε πως δουλεύουν βασικά πράγματα στο τηλέφωνο αλλά ξέρει τι να κάνει με τα κορόιδα. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeVIL69 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 apo mousikes ikanotites kai ikanotites tou ixeiou se euxaristise? se thema poiotitas kataskeuis?:) euxaristo. ολα πολυ καλα .εχει γεματο καθαρο και δυνατο ηχο.παρα πολυ καλη κατασκευη.στον ηχο μονο το w850 ειναι λιγο πιο δυνατο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 ολα πολυ καλα .εχει γεματο καθαρο και δυνατο ηχο.παρα πολυ καλη κατασκευη.στον ηχο μονο το w850 ειναι λιγο πιο δυνατο Λογικό είναι, αφού είναι...Walkman !!! Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Τελικά, το flight mode ενεργοποιείται όταν ανοίγεις το τηλέφωνο εκεί που σε ρωτάει τι έναρξη θες να κάνεις...;;; :worry: microSD 4GB δέχεται...;;; Ξέρει κανείς...;;; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Το flight mode εξ'ορισμού εμφανίζεται στην οθόνη με το που ενεργοποιείς το τηλέφωνο!Πιο συγκεκριμένα,εμφανίζεται ένα μενού που σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις μεταξύ Λειτουργίας Πτήσης και Κανονικής Εκκίνησης.Μπορείς αν θέλεις να απενεργοποιήσεις αυτήν την επιλογή από το μενού των Ρυθμίσεων.Επίσης,στο flight mode όλες οι λειτουργίες(ακόμη και το Bluetoοth)λειτουργούν κανονικά,εκτός από τον πομποδέκτη..Αν απενεργοποιήσεις το μενού επιλογής κατά την εκκίνηση του τηλεφώνου δε θα μπορείς να ενεργοποιήσεις το flight mode! Επίσης,δέχεται κανονικά όλων των ειδών τις κάρτες Memory Stick Micro και Sandisk,ασχέτως μεγέθους.Το ότι μπορεί στο site της Sony Ericsson να αναφέρεται κάποιο μέγιστο μέγεθος,αυτό δεν παίζει ρόλο.Απλά,προφανώς το διάστημα που συντασσόταν τα τεχνικά χαρακτηριστικά το μέγιστο μέγεθος ήταν τα 4 GB.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RivalGT Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Στο "flight mode" δεν έχεις ,φυσικά, σήμα ούτε ραδιόφωνο.Τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά. Στο "flight mode" το bluetooth λειτουργει αρκεί να το ενεργοποιήσεις πρώτα από το Ρυθμίσεις>Συνδεσιμότητα>Bluetooth:!: Όσο για το ηχείο είναι καλής ποιότητας αλλά όχι πολύ δυνατο:( Μέσα στην συσκευή έχει ένα παιχνιδι που χρησιμοποιεί το "επιταχυνόμετρο":blink: (Marble Madness 3D). Εχει κανείς κάποιο άλλο με αυτήν την δυνατότητα??:ninja: Τέλος δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα με την Μ2 4GB,που συγκρίτικά είναι πιο φθηνή απο την αντίστoιχη micro sd 4GB:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ►http://www.totobay.com◄ Ολοκαίνουρια κινητά από Κίνα. Τιμές?.. Απλά δείτε!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Το flight mode εξ'ορισμού εμφανίζεται στην οθόνη με το που ενεργοποιείς το τηλέφωνο!Πιο συγκεκριμένα,εμφανίζεται ένα μενού που σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις μεταξύ Λειτουργίας Πτήσης και Κανονικής Εκκίνησης.Μπορείς αν θέλεις να απενεργοποιήσεις αυτήν την επιλογή από το μενού των Ρυθμίσεων.Επίσης,στο flight mode όλες οι λειτουργίες(ακόμη και το Bluetoοth)λειτουργούν κανονικά,εκτός από τον πομποδέκτη..Αν απενεργοποιήσεις το μενού επιλογής κατά την εκκίνηση του τηλεφώνου δε θα μπορείς να ενεργοποιήσεις το flight mode! Επίσης,δέχεται κανονικά όλων των ειδών τις κάρτες Memory Stick Micro και Sandisk,ασχέτως μεγέθους.Το ότι μπορεί στο site της Sony Ericsson να αναφέρεται κάποιο μέγιστο μέγεθος,αυτό δεν παίζει ρόλο.Απλά,προφανώς το διάστημα που συντασσόταν τα τεχνικά χαρακτηριστικά το μέγιστο μέγεθος ήταν τα 4 GB.. Στο "flight mode" επίσης δεν λειτουργει το bluetooth:!: Τέλος δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα με την Μ2 4GB,που συγκρίτικά είναι πιο φθηνή απο την αντίστoιχη micro sd 4GB:D Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας... :O Μερικές φορές που απλά θέλω να ακούσω μουσική, να παίξω games, να δω video & εικόνες με συμφέρει απλά να ξαναανοίξω το τηλέφωνο και να τα κάνω αυτά στο flight mode... Καλώς... :happy: Αφού δεν έχει πρόβλημα και με την 4άρα M2, τότε όλα καλά... :happy: Το bluetooth τελικά, λειτουργεί στο flight mode ή όχι...;;; :lol: Το μόνο που μένει είναι να πέσει και λίγο η τιμή του για να το πάρω παρέα με μια 4άρα M2... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας... :O Μερικές φορές που απλά θέλω να ακούσω μουσική, να παίξω games, να δω video & εικόνες με συμφέρει απλά να ξαναανοίξω το τηλέφωνο και να τα κάνω αυτά στο flight mode... Καλώς... :happy: Αφού δεν έχει πρόβλημα και με την 4άρα M2, τότε όλα καλά... :happy: Το bluetooth τελικά, λειτουργεί στο flight mode ή όχι...;;; :lol: Το μόνο που μένει είναι να πέσει και λίγο η τιμή του για να το πάρω παρέα με μια 4άρα M2... :D το bluetooth δουλευει κανονικα και σε flight mode..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 το bluetooth δουλευει κανονικα και σε flight mode... OK, ευχαριστώ... :O Με επόμενες αναβαθμίσεις μελλοντικά, θα δέχεται και τις Μ2 & microSD των 8GB έτσι...;;; :worry: Aυτή εδώ, καλή δεν είναι...;;; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis23 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Ρε παιδιά κάθε φορά που αποσυνδέω το κινητό απο το pc suite μου κολλάει το pc! Συμβαίνει σε άλλους? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Ρε παιδιά κάθε φορά που αποσυνδέω το κινητό απο το pc suite μου κολλάει το pc! Συμβαίνει σε άλλους? :( Βγαλε το pc suite και βαλε το myphonexplorer.θα δεις μεγαλη διαφορα...και καθολου κολληματα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis23 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Βγαλε το pc suite και βαλε το myphonexplorer.θα δεις μεγαλη διαφορα...και καθολου κολληματα.:) Το έχω και το myphone explorer ,το χρησιμοποιούσα και με το Κ750, αλλά στη μεταφορά αρχείων με βολεύει τώρα καλύτερα το pc suite. Αλλά άμα κολλάει συνέχεια θα το βγάλω. Δεν ξέρω όμως εαν συνδέεται το τηλέφωνο χωρίς το software του pc suite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 505 ευρώ. Αλλά έχουν εγγύηση κατώτατης τιμής οπότε αν θες να το αγοράσεις χωρίς επιδότηση μπορείς να το αγοράσεις μέχρι και 485 ευρώ (τόσο το βρήκα στο skroutz.gr) :) "Ξεθαψα" αυτο το post απο αρκετα προηγουμενες σελιδες... Τι σημαινει εγγυηση κατωτατης τιμης; Υπαρχουν ευρωπαικα e-shops μεσω internet που πουλανε αυτη τη στιγμη το k850i λιγοτερο απο 450 ευρω και δινουν απ'οτι καταλαβαινω στον αγοραστη να επιλεξει εγγυηση 1 ετους, 2 ετων ή και καθολου με το αναλογο κοστος βεβαια. Τι ισχυει σε αυτες τις περιπτωσεις; Η αποδειξη αγορας απο οποιοδηποτε μαγαζι δεν ειναι και εγγυηση στην επισημη εταιρεια; Αφηστε που απ'οτι φαινεται αυτες οι εγγυησεις που δινουν τα e-shops ειναι ανεξαρτητες απο τη κατασκευαστρια εταιρεια(Sony Ericsson). Αν δηλαδη αγορασεις ενα κινητο χωρις την εγγυηση που πουλανε...αναλογως με τα ετη, και παρουσιασει προβλημα δεν θα στο επισκευασει το επισημο service της Sony στην Ελλαδα; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Στο "flight mode" επίσης δεν λειτουργει το bluetooth:!: Είσαι σίγουρος γι'αυτό;Αν και δεν τό'χω δοκιμάσει ποτέ το flight mode,στο white paper του Κ850 αναφέρει ότι το Bluetοoth λειτουργεί σε λειτουργία πτήσης και μάλιστα είναι και μια ουσιαστική διαφορά σε σχέση με το Κ800... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Είσαι σίγουρος γι'αυτό;Αν και δεν τό'χω δοκιμάσει ποτέ το flight mode,στο white paper του Κ850 αναφέρει ότι το Bluetοoth λειτουργεί σε λειτουργία πτήσης και μάλιστα είναι και μια ουσιαστική διαφορά σε σχέση με το Κ800... Δεν το έχω στα χέρια μου το κινητό οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για το συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά αν κρίνω από το W610 που έχω, σε flight mode το bt είναι εξ αρχής απενεργοποιημένο αλλά αν πας να το ενεργοποιήσεις στο επιτρέπει κανονικότατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkok Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 εμενα παιδια δεν μου εχει βγαλει ποτε την επιλογη για flight mode.οποτε το ανοιγω μου βγαζει κατευθειαν να του δωσω το pin.λετε να μην εχει flight mode; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 εμενα παιδια δεν μου εχει βγαλει ποτε την επιλογη για flight mode.οποτε το ανοιγω μου βγαζει κατευθειαν να του δωσω το pin.λετε να μην εχει flight mode; Πας Μενού > Ρυθμίσεις > Γενικές > Flight mode και επιλέγεις Εμφ. στην έναρξη . Το Bluetooth λειτουργεί κανονικά στο flight mode , απλά πρέπει να ενεργοποιηθεί πρώτα από το μενού Bluetooth, όταν θέλουμε να αποστείλουμε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Aπλά είναι από default απενεργοποιημένο.Πήγαινε στις ρυθμίσεις και βάλε το flight mode on poweron σε ενεργό για να σου βγάζει την επιλογή... Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts