AndStuff Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Κοιτα μηπως απλα δε στη βγαζει σαν πρωτη επιλογη....... Παράθεση ~i'm just a crazy mother****er, livin' it up, not givin' a ****~:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Παιδιά καλησπέρα. Ποια ρυθμιση πρεπει να κανω ωστε στα SMS κατω από το ονομα του αποστολέα μέσα σε παρένθεση να μην εμφανίζει τη φράση "άγνωστο μέγεθος"? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychoz125 Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 na kanw mia erwtisi egw exw fimiourgisei enan fakelo pou exei mesa ipofakalo,kai ipofakelo..... ktl ktl oste na kripso kapies eikones... alla ean mpeis stin kamera mporeis na tis deis apo ekei... yparxei kapios tropos na min fenontai ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 na kanw mia erwtisi egw exw fimiourgisei enan fakelo pou exei mesa ipofakalo,kai ipofakelo..... ktl ktl oste na kripso kapies eikones... alla ean mpeis stin kamera mporeis na tis deis apo ekei... yparxei kapios tropos na min fenontai ? Δυστηχώς Οχι!! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychoz125 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 kai kati allo eida oti dexete flash themes pou mporw na vrw...i exei kapios mpolika na ta anevasei ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Hρθε η πληρης απογοητευση...Πριν αρκετες μερες ξεκολλησε λιγο στην ακρη το λαστιχακι στο πισω κατω μερος του τηλεφωνου.Δεν εδωσα σημασια.Προχθες το ειχα στην τσαντα μου και ημουν στη θαλασσα για μπανιο.Μολις ανοιγω την τσαντα,ειχε ξεκολλησει το μαυρο καλλυμα του πληκτρολογιου,απο την κατω δεξια μερια μεχρι τη μεση σχεδον.Απαραδεκτο για αγραντζουνιστο τηλεφωνο,ενος μηνα.Κανενας με παρομοια εμπειρια?Τι λετε να μου πουν στο service? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athenspaps Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Δυστηχώς Οχι!! :)[/QUΟΤΕ] Δυστυχώς και για την ελληνική γλώσσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Φιλε ραλιστα δεν εχει αναφερθει απ οσο ξερω κατι παρομοιο εδω στο φορουμ.πηγαινε το στην αντιπροσωποια.αν ειχες αφησει την τσαντα στον ηλιο μεσημερι τι περιμενεις με τετοια θερμοκρασια;σαν τα το χες βαλει σε φουρνο.πλαστικα ειναι αυτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxvax Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 oste na kripso kapies eikones... alla ean mpeis stin kamera mporeis na tis deis apo ekei... yparxei kapios tropos na min fenontai ? Βεβεα Και μπορεις.Θα πρεπει να δημιουργησεις εναν φακελο στο Music>ringtons> π.χ "Prosopika" και να μεταφερεις φωτο εκει.Δεν φαινονται στα Media kai tα βλεπεις μεσο filemanager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychoz125 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 ευχαριστο ... καπιος τροπος να φτιαξω δικα μου flash themes η να κατεβασω ετιμα απο καπου ? και κατι αλλο εχω την R1EA037 και εχω το εξης προβλημα ...μερικες φορες οταν μπενω στις εικονες μου σβηνει/αναβει .... και καπιες φορες μου βαζει και το αρχικο θεμα μου... απο το σιτε της ερικσον με το προγραμα λει πως εχω την νεοτερη εκδοση .... τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 na kanw mia erwtisi egw exw fimiourgisei enan fakelo pou exei mesa ipofakalo,kai ipofakelo..... ktl ktl oste na kripso kapies eikones... alla ean mpeis stin kamera mporeis na tis deis apo ekei... yparxei kapios tropos na min fenontai ? εξαρταται απο τις φωτογραφίες, :lol: Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychoz125 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 εξαρταται απο τις φωτογραφίες, :lol: ακυρος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 γεια σας παιδια.πως μπορω να κανω debrand ενα κ850 απο wind?αν υπαρχει καποιο link με προγραμματα και οδηγιες θα βοηθουσε πολυ.ευχαριστω εκ των προταιρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Να πούμε επίσης ότι η παραγωγή του Κ850 σταμάτησε μόλις αυτόν το μήνα και όσοι το δουν σε καταστήματα θα είναι απλά από στοκ.Επίσημα,η εταιρία σταμάτησε να το παράγει.Φυσικά,η υποστήριξη στο λογισμικό θα συνεχιστεί για λίγο καιρό ακόμη.1-2 αναβαθμίσεις θα έρθουν στάνταρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 πως και τόσο "γρήγορα" ??? είσαι σίγουρος για αυτό που λες ? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Σιγουρος,ναι. Δυσφημίστηκε πολύ σα μοντέλο(από κάποιους δίκαια,από κάποιους άλλους που δεν ήξεραν να το χρησιμοποιούν άδικα),αλλά το θεμα είναι ότι ΚΑΙ δυσφημίστηκε αλλα ΚΑΙ ότι θέλουν να γινει προώθηση των C902 και 905. Τέλος,ίσως δεν απέδωσε και τις αναμενόμενες πωλήσεις(αυτό είναι εικασία δικη μου),απ'την άποψη ότι ο τρόπος χρήσης με την επιφάνεια αφής δεν ηταν ο πλέον εύκολος για χρήση από κάποιους ανθρώπους.Κατά την άποψή μου,ήταν πολύ έξυπνη κίνηση να βάλουν το πολυπλήκτρο ανάμεσα στα αριθμητικά πλήκτρα και να μπει επιφάνεια αφής,καθώς έτσι μεγ'άλωσαν την οθόνη και κράτησαν ίδιες διαστάσεις με το θρυλικό Κ750,αλλά για κα΄ποια μερίδα ανθρώπων ίσως να ξένισε αυτη η αλλαγή και να το θεώρησαν δύσχρηστο. Όπως και να έχει,τα αποθέματα φτάνουν ακόμη τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβρη και η υποστήριξη λογισμικού θα συνεχιστεί για αρκετούς μήνες ακόμη.Απλά,η διαδικασία παραγωγής τελείωσε νωριτερα σε σχέση με τα προηγουμενα μοντέλα.Αυτό όμως δε σημαίνει κάτι για αυτούς που το αγόρασαν ήδη. :) Υ.Γ.:Για παράδειγμα,αναβάθμιση θα έρθει προς τέλος Αυγούστου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Τς,τς,τς...Καλά τ στάξαμε τα 360 όμως,τους καλάρεσε:p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Ποια 360;Άλλοι έδωσαν και 500(όπως ο γράφων καλή ώρα!)Τέλος πάντων,αυτό δεν έχει καμία σχέση με το ότι η παραγωγή σταμάτησε!Απ'τη στιγμή που η εταιρία παρέχει και θα συνεχίσει να παρέχει κανονικά υποστήριξη,εμάς τι μας νοιάζει αν σταμάτησε η παραγωγή;Άλλωστε,όπως είπαμε και παραπάνω,τουλάχιστον 2 αναβαθμίσεις λογισμικού ακόμη θα έρθουν,ίσως και περισσότερες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Κριμα παντως.ηταν απο τα αγαπημενα μου κινητα...παντως η παραγωγη του δε κρατησε ουτε χρονο.θυμασαι ποσο ειχε κρατησει η παραγωγη κ750 κ κ800; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 εγω το γουσταρω πολυ το κινητακι και εχω συνηθισει και ολα τα πληκτρα του.. να φανταστειτε οταν παιρνω αλλο κινητο στα χερια μου για να επιλεξω το μενου παταω κατα λαθος στην οθονη και κατι τετοια:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Κριμα παντως.ηταν απο τα αγαπημενα μου κινητα...παντως η παραγωγη του δε κρατησε ουτε χρονο.θυμασαι ποσο ειχε κρατησει η παραγωγη κ750 κ κ800; Του Κ750 κράτησε 1,5 χρονο σίγουρα.Του Κ800 επίσης πάνω κάτω το ίδιο!Κοιτάξτε όμως,πρέπει να προωθήσουν και το C902...Η βλακεία τους απλά είναι ότι η καλύτερη κάμερα στα 5 mpixels εντός της εταιρίας είναι του Κ850 και ότι τα C902 και W902 έχουν υποδεέστερη....Ίσως έβγαλαν λίγο νωρίτερα το 902....Αν και ούτως ή άλλως,το Κ850 θα συνεχίσει να πωλείται για αρκετούς μήνες ακόμη,ακόμη και μετά τον Οκτώβρη! εγω το γουσταρω πολυ το κινητακι και εχω συνηθισει και ολα τα πληκτρα του.. να φανταστειτε οταν παιρνω αλλο κινητο στα χερια μου για να επιλεξω το μενου παταω κατα λαθος στην οθονη και κατι τετοια:p Τα ίδια "συμπτώματα" έχω και γω! :lol: Πλέον συνήθισα τα πατήματα στην επιφάνεια αφής!Να δούμε πως θα ξε-συνηθίσω στο C905 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Η κλασική απαράδεκτη SonyEricsson. Δε σέβεται ούτε το μοντέλο-ναυαρχίδα της... Εμείς φταίμε που τα αγοράζουμε... Για μένα το μόνο μείον του είναι το μικρό μέγεθος των πλήκτρων. Η κάμερά του είναι εκπληκτική... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 δεν με βλεπω να παιρνω το c905, με βολεψε αρκετα αυτο βγαζει και πολυ ωραιες φωτο και επισης δεν θελω να δωσω και 500-550 Ε χωρις να εχουν και ιδιαιτερα πολλες διαφορες:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MSP Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Φιλε ραλιστα δεν εχει αναφερθει απ οσο ξερω κατι παρομοιο εδω στο φορουμ.πηγαινε το στην αντιπροσωποια.αν ειχες αφησει την τσαντα στον ηλιο μεσημερι τι περιμενεις με τετοια θερμοκρασια;σαν τα το χες βαλει σε φουρνο.πλαστικα ειναι αυτα. ...Απαράδεκτη λογική...δηλαδή τα τηλέφωνα των άλλων χρηστών έτσι συμπεριφέρονται ή μήπως να αναζητήσεις το λόγο στην κακή ποιότητα...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MSP Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Να πούμε επίσης ότι η παραγωγή του Κ850 σταμάτησε μόλις αυτόν το μήνα και όσοι το δουν σε καταστήματα θα είναι απλά από στοκ.Επίσημα,η εταιρία σταμάτησε να το παράγει.Φυσικά,η υποστήριξη στο λογισμικό θα συνεχιστεί για λίγο καιρό ακόμη.1-2 αναβαθμίσεις θα έρθουν στάνταρ. ΛΟΓΙΚΗ συνέπεια της αχρηστίας και της κακής εικόνας εν γένει που είχε το συγκεκριμένο μοντέλο συν τα μυριάδες προβλήματα που έβγαλε σε πάρα πολλούς χρήστες. Σήμερα σε μια συζήτηση με ένα παιδί που δουλεύει WIND εδώ και 4 χρόνια χωρίς να ξέρω ότι αποσύρθηκε (μπράβο για την πληροφόρηση kotsianis) και αναφέροντας του τα προβλήματα που δυστυχώς αντιμετώπισα με το Κ850 η χαρακτηριστική του ατάκα ήταν "...η Sony Ericsson φίλε μου πέθανε μέσα από το μοντέλο αυτό..." κάτι που νομίζω τα λέει όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts