gongisone Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 @SPRING Πήγαινε το στην όμνιτεκ, Γρηγορίου Λαμπράκη απέναντι από το γηροκομείο @garefal Πήγαινε νέο μήνυμα>πρόσθετα>εθνικοί χαρακτήρες>απενεργοποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 παιδια να ρωτησω κατι?ειχα δει σε ενα περιοδικο ενα hands free της sonyericsson που απ' οτι καταλαβα εχει ενσωματωμενο gps για τα κινητα που δε διαθετουν.Ξερει κανεις κατι για αυτο? Υπαρχει στην αγορα γιατι δε το εχω δει πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukirm Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Παίδες, υπάρχει πρόγραμμα Εορτολόγιου το οποίο να τρέχει σε κάθε επανεκκίνηση του Κ850 όπως το Today στα Windows? Thanks in advance... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 παιδια να ρωτησω κατι?ειχα δει σε ενα περιοδικο ενα hands free της sonyericsson που απ' οτι καταλαβα εχει ενσωματωμενο gps για τα κινητα που δε διαθετουν.Ξερει κανεις κατι για αυτο? Υπαρχει στην αγορα γιατι δε το εχω δει πουθενα. λογικά εννοείς αυτό GPS Enabler HGE-100. Υπάρχει και στο site της SE! Τιμή δεν θυμάμαι... Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Παίδες, υπάρχει πρόγραμμα Εορτολόγιου το οποίο να τρέχει σε κάθε επανεκκίνηση του Κ850 όπως το Today στα Windows? Thanks in advance... Δεν νομίζω...δεν έχω βρει ή δει κάτι τέτοιο! Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Παίδες, υπάρχει πρόγραμμα Εορτολόγιου το οποίο να τρέχει σε κάθε επανεκκίνηση του Κ850 όπως το Today στα Windows? Thanks in advance... Κατι πιο συγκεκριμενο?ασε που δεν παιζει να βρεις κατι τετοιο με ελληνικες εορτες! Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Για ελληνικές εορτές (κινητές και μη, αργίες κλπ.) σε mobile java μορφή υπάρχει το Εορτολόγιο που έχω φτιάξει και θα το βρεις στο http://www.myphone.gr/software/file-337.html Βέβαια δεν υποστιρίζει αυτόματη εκκίνηση... Μια λύση στο πρόβλημά σου είναι να περάσεις μέσω του ημερολογίου του υπολογιστή τις εορτές στο ημερολόγιο του κινητού σου και να εγκαταστήσεις κάποιο πρόγραμμα όπως το MobyToday το οποίο δημιουργεί μια Today Screen κατά τα πρότυπα των WM. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 multiPetros θα βγάλεις άλλη βελτιωμένη έκδοση; Γιατί αυτό παρόλο που είναι πάρα πολύ καλό, δεν έχει όλες τις γνωστές γιορτές και κάποιες τις βγάζει λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukirm Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Thanks guys για τη βοήθεια, αλλά μάλλον θα περάσω χειροκίνητα όλες τις γιορτές, γενέθλια κλπ σαν συναντήσεις με περιοδικότητα 1-2 χρόνια. Θα μου πάρει λίγη ώρα αλλά χαλάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elunitta Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Παιδιά βοηθήστε την άσχετη... εδώ και λίγες μέρες έχω το κ850 και είμαι χαρούμενη γι αυτό. Έτρεχε την 1200-4400 R1ΕΑ031 έκδοση λογισμικού και είπα να το αναβαθμίσω τώρα που είναι νωρίς ακόμα, άμα είναι να νεκρώσει να μου το αντικαταστίσουν. Έκανα κανονικά την διαδικασία, τελείωσε κανονικά η αναβάθμιση έβαλα έβγαλα υτην μπαταρία και πάλι την ίδια έκδοση τρέχει.. Τι τρέχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytokrator1 Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Εδω και 2 μέρες πατιέται απο μόνο του το κουμπί ''εμπρός, το κεντρικο αφής. Κάθε πάτημα στο πληκτρολόγιο,οδηγεί αυτόματα σε 2 και 3 φορές το μεσαίο κουμπί αφής να πατιέται αυτόματα. Με αποτέλεσμα να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητο ουτε για μηνυμα, αλλα με δυσκολέυει και στυο ξεκλείδωμα. 1.να το πάω κατευθείαν στη βονταφοβ? 2.να δοκιμάσω να του βάλω το νέο οδηγό, μηπως και διορθωθεί,αλλα πολύ δύσκολο να μπορέσω να το δουλέψω, μια και υπάρχει το πρόβλημα με το μεσαίο αφής...? Εχω σκάσει:mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Εδω και 2 μέρες πατιέται απο μόνο του το κουμπί ''εμπρός, το κεντρικο αφής. Κάθε πάτημα στο πληκτρολόγιο,οδηγεί αυτόματα σε 2 και 3 φορές το μεσαίο κουμπί αφής να πατιέται αυτόματα. Με αποτέλεσμα να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητο ουτε για μηνυμα, αλλα με δυσκολέυει και στυο ξεκλείδωμα. 1.να το πάω κατευθείαν στη βονταφοβ? 2.να δοκιμάσω να του βάλω το νέο οδηγό, μηπως και διορθωθεί,αλλα πολύ δύσκολο να μπορέσω να το δουλέψω, μια και υπάρχει το πρόβλημα με το μεσαίο αφής...? Εχω σκάσει:mad::mad: Εγω σου προτεινω να το πας για service.Και εμενα ειχε ενα παρομοιο προβλημα ,τους το πηγα ,αλαξαν την οθονη και ολα ενταξι! Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 @SPRING Πήγαινε το στην όμνιτεκ, Γρηγορίου Λαμπράκη απέναντι από το γηροκομείο @garefal Πήγαινε νέο μήνυμα>πρόσθετα>εθνικοί χαρακτήρες>απενεργοποίηση Ευχαριστώ φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Εκει που θα πας θα σου πουν καμια βδομαδα.αν δεις οτι δεκα μερες δεν εχεις νεα απο το κινητο κ τους παρεις κ σου πουν οτι δεν εχουν ανταλλακτικα κ περιμενουν παρε στα κεντρικα κ κανε φασαρια.δυο φορες μου χει τυχει κ την ιδια μερα μετα με πηραν οτι ειναι ετοιμο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Εδω και 2 μέρες πατιέται απο μόνο του το κουμπί ''εμπρός, το κεντρικο αφής. Κάθε πάτημα στο πληκτρολόγιο,οδηγεί αυτόματα σε 2 και 3 φορές το μεσαίο κουμπί αφής να πατιέται αυτόματα. . 1.να το πάω κατευθείαν στη βονταφοβ? 2.να δοκιμάσω να του βάλω το νέο οδηγό, μηπως και διορθωθεί,αλλα πολύ δύσκολο να μπορέσω να το δουλέψω, μια και υπάρχει το πρόβλημα με το μεσαίο αφής...? Εχω σκάσει:mad::mad:Nα ΜΗΝ σκας φίλε μου.Το κινητό σου έχει υγρασία ή σκουπίδι με αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο σημείο να δημιουργείται βραχυκύκλωμα και να κλείνει το κύκλωμα ,χωρίς αυτό να συμβαίνει πατώντας εσύ το πλήκτρο όπως θα έπρεπε.Δοκιμάζεις τα εξής:ΑΝ εχει καποιος φίλος σου σπρει Καθαριστικό πλακετων και ηλεκτρονικων μερών ΧΩΡΙΣ λάδι όμως,γιατί υπάρχουν και τετοια,παίρνεις και ρίχνεις στην οπή του κεντρικού πλήκτρου.Αμέσως μετα ,πατας το πλήκτρο και το κινείς πρός όλες τις πλευρές και κατευθυνσεις.υπάρχει περίπτωση να είναι εντάξει μετά,αν το πρόβλημα δεν είναι μεγάλο. ΑΝ μετά από αυτά ΔΕΝ δουλέψει ΚΑΡΦΙ στο σερβις,σε 2 μέρες θα είναι έτοιμο.Δεν εχει να κάνει με οθόνη που λέει το παιδί παραπάνω,δεν νομίζω να είχε το ίδιο πρόβλημα και να του άλλαξαν οθόνη...:wacko: Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Na sybliroso omos s'afta pou leei o kinitoneidimonas oti i epifaneia afis einai stin othoni pano,opote an exei xalasei i epifaneia ginetai paraggelia kai allagi oli i othoni...Koinos,ton poulopoulo... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Nα ΜΗΝ σκας φίλε μου.Το κινητό σου έχει υγρασία ή σκουπίδι με αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο σημείο να δημιουργείται βραχυκύκλωμα και να κλείνει το κύκλωμα ,χωρίς αυτό να συμβαίνει πατώντας εσύ το πλήκτρο όπως θα έπρεπε.Δοκιμάζεις τα εξής:ΑΝ εχει καποιος φίλος σου σπρει Καθαριστικό πλακετων και ηλεκτρονικων μερών ΧΩΡΙΣ λάδι όμως,γιατί υπάρχουν και τετοια,παίρνεις και ρίχνεις στην οπή του κεντρικού πλήκτρου.Αμέσως μετα ,πατας το πλήκτρο και το κινείς πρός όλες τις πλευρές και κατευθυνσεις.υπάρχει περίπτωση να είναι εντάξει μετά,αν το πρόβλημα δεν είναι μεγάλο. ΑΝ μετά από αυτά ΔΕΝ δουλέψει ΚΑΡΦΙ στο σερβις,σε 2 μέρες θα είναι έτοιμο.Δεν εχει να κάνει με οθόνη που λέει το παιδί παραπάνω,δεν νομίζω να είχε το ίδιο πρόβλημα και να του άλλαξαν οθόνη...:wacko: Aκου φιλε μου εγω δεν ειπα οτι ειχε ακριβος το ιδιο προβλημμα αλλα παρομοιο:!:Οταν παταγα <- η -> αυτο καταλαβαινε οτι παταγα το κεντρικο πληκτρο αφης:!:Το πηγα στο service και μου αλλαξαν οθονη:!:(σε τρεις μερες ηταν ετοιμο) Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZEBNI Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 παιδια να ρωτησω κατι που και που παω να κοιταξω το τηλεφωνο και το βλεπω να εχει κλεισει απο μονο του στα καλα καθουμενα εκει που το εχω αφησει.εχει συμβει 3-4 φορες μσα σε 2 μηνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 τελικα καρτα μνημης MICRO SD παιρνει ; εβαλα μια 512 απο το νοκια της κοπελας μου για να δω εαν την διαβαζει αλλα δεν.. και μαλιστα κολουσε ολο το κινητο .. Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 τελικα καρτα μνημης MICRO SD παιρνει ; εβαλα μια 512 απο το νοκια της κοπελας μου για να δω εαν την διαβαζει αλλα δεν.. και μαλιστα κολουσε ολο το κινητο .. ναι δεχεται...μπαινει αντιθετα απο τις Μ2..Κοιταξε το βιβλιαρακι κ θα δεις αφου εχει κ φωτο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzelis Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 ναι οντως την παιρνει αντιθετα δουλευει αψογα παντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_Falcon Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Παιδιά, θέλω πολύ να πάρω αυτό το τηλέφωνο αλλά έχω κάποιες ερωτησούλες: 1) Έχετε μείνει ευχαριστημένοι (Ατέλειες, προβλήματα, αρνητκά, θετικά κ.τ.λ.). 2) Έχει καλή κάμερα; 3) Στο ράδιο δουλεύει το RDS; 4) Κρατάει πολύ η μπαταρία του; 5) Σας βολεύουν τα πλήκτρα αφής; 6) Σας βολεύει το πολύπληκτρο μετακίνησεις (JoyPad) και τα πλήκτρα αρίθμησης; 7) Σε ένα μύνημα σας βολεύουν τα κουμπιά αρίθμισης; 8) Έχει δυνατό και καθαρό ήχο; 9) Ποιό χρώμα σας αρέσει περισσότερο; 10) Ο φωτισμός είναι ενοχλητικό δυνατό Led; 11) Σας έχει χαλάσει ποτέ; 12) Τι σας άρεσε περισσότερο πάνω του; 13) Είναι εύθραστο; 14) Γρατσουνίτε εύκολα; 15) Ελπίζω να μην σας κούρασα... Σας κούρασα; :):lol::p:happy: Παράθεση Notebook User: Lenovo 3000 N200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Παιδιά, θέλω πολύ να πάρω αυτό το τηλέφωνο αλλά έχω κάποιες ερωτησούλες: 1) Έχετε μείνει ευχαριστημένοι (Ατέλειες, προβλήματα, αρνητκά, θετικά κ.τ.λ.). 2) Έχει καλή κάμερα; 3) Στο ράδιο δουλεύει το RDS; 4) Κρατάει πολύ η μπαταρία του; 5) Σας βολεύουν τα πλήκτρα αφής; 6) Σας βολεύει το πολύπληκτρο μετακίνησεις (JoyPad) και τα πλήκτρα αρίθμησης; 7) Σε ένα μύνημα σας βολεύουν τα κουμπιά αρίθμισης; 8) Έχει δυνατό και καθαρό ήχο; 9) Ποιό χρώμα σας αρέσει περισσότερο; 10) Ο φωτισμός είναι ενοχλητικό δυνατό Led; 11) Σας έχει χαλάσει ποτέ; 12) Τι σας άρεσε περισσότερο πάνω του; 13) Είναι εύθραστο; 14) Γρατσουνίτε εύκολα; 15) Ελπίζω να μην σας κούρασα... Σας κούρασα; :):lol::p:happy: Επειδη βαριεμαι να σου απαντισω σε ολα αυτα απλα θα σου πω τα εξης: Σε γενικες γραμες και αν λαβουμε υποψην μας την σημερινη τιμη του ειναι μια πολυ καλη αγορα! Απο κει και περα θα πρεπει να συνηθισεις τα μικρα κουμπια του για να στελνεις γρηγορα μυνηματα,ακομα θα πρεπει να συνηθισεις τον εκνευριστικο θοριβο που κανουν τα πλαστικα του,θα πρεπει να αποδεχθεις οτι θα ειναι παντα βρομικο(αυτες οι δαχτιλιες δεν φευγουν ποτε!) και τελος πρεπει να ξερεις οτι αυτο το κυνητο εμφανιζει πολλα προβληματα και ισως χρειαστει να το πας αρκετες φορες στο service!Παντος ολα τα υπολοιπα χαρακτηριστικα του ειναι πολυ καλα και για αυτο το λογο εγω θα σου ελεγα να το παρεις! Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_Falcon Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 15) Ελπίζω να μην σας κούρασα... Σας κούρασα; :):lol::p:happy: ! ! ! \/ Επειδη βαριεμαι να σου απαντισω σε ολα αυτα Οπότε σας κούρασα, ε;:lol: Παράθεση Notebook User: Lenovo 3000 N200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 ! ! ! \/ Οπότε σας κούρασα, ε;:lol: Απαντισες μονος σου νομιζω! Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts