yanniliki Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Η έκδοση λογισμικού R3BA030 έρχεται...(για όσους θέλουν να λυθούν πολλά προβλήματα!) ;) πότε? πότε? αντε με το καλο... :D:D:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Ρε παιδιά, στο κινητό έχω κάρτα Vodafone CU. Ξέρει κανείς πως γίνεται να ενεργοποιήσω το GPRS για να μπαίνω internet...;;; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Είναι 100% διαθέσιμη για το C902 και το W980(τουλάχιστον αυτά τα 2 έχω δει να την φοράνε),οπότε.λόγω ίδιας πλατφόρμας,θα είναι και στο Κ850...Εκτός και αν έχει διαφορετική ονομασία...Πριν από 2 μήνες π.χ. υπήρχε η R3ΑΑ030 και τώρα η R3ΒΑ030..Οποτε μπορεί να τη βελτιώσουν ακόμη πιο πολύ και να έχει άλλο όνομα...Αναμείνατε.. Υ.Γ.:Πάντως,το Ζ780 αυτήν τη στιγμή στον server της SE(EMMA 3)τεστάρεται με την έκδοση R6BA020...Και είναι ίδιας πλατφόρμας...(στην ουσία ένα λίγο πιο βελτιωμένο Κ630....)Χωρίς να λέει κανείς ότι θα έρθει αυτήν η έκδοση(προς το παρόν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elunitta Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Ουφ ουφ το πήρα, το πήρα!!:rolleyes: 170 ευρουδάκια μάλιστα!! sono felicissima!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Ρε παιδιά, στο κινητό έχω κάρτα Vodafone CU. Ξέρει κανείς πως γίνεται να ενεργοποιήσω το GPRS για να μπαίνω internet...;;; :worry: Ξέρει κανείς...;;; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Ξέρει κανείς...;;; :worry: Μα αυτό πρέπει να είναι ενεργοποιημένο από μόνο του(η υπηρεσία δλδ) Στη συσκευή το gprs ενεργοποιείται αυτόματα μόλις μπαίνεις στο Internet:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Μα αυτό πρέπει να είναι ενεργοποιημένο από μόνο του(η υπηρεσία δλδ) Στο δικό μου δεν είναι, μάλλον επειδή είναι κάρτα... Στη συσκευή το gprs ενεργοποιείται αυτόματα μόλις μπαίνεις στο Internet... Αυτό συμβαίνει άμα έχεις σύνδεση νομίζω, με καρτοκινητό όχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Στο δικό μου δεν είναι, μάλλον επειδή είναι κάρτα... Αυτό συμβαίνει άμα έχεις σύνδεση νομίζω, με καρτοκινητό όχι... Εχεις δεν εχεις συνδεση το gprs ενεργοποιηται αυτοματα μολις επιχειρεις να μπεις σε καποια σελιδα (θα το καταλαβεις αν κοιταξεις πανω αριστερα στην οθονη του κυνητου σου τη στιγμη που προσπαθεις να ανοιξεις μια σελια)παρολα αυτα πρεπει να ενεργοποιησεις τις υπηρεσιες wap, mobile internet ...η οτι αλλο θες για να μπορεις να τις χρησιμοποιησεις! Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_aster Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Ουφ ουφ το πήρα, το πήρα!!:rolleyes: 170 ευρουδάκια μάλιστα!! sono felicissima!! kai egw thelw!! me sundesi to pires? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elunitta Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Ιστορία ολόκληρη!! Χρησιμοποίησα την αναβάθμιση μου, (240 ευρώ το κινητό) πέρασα σε μεγαλύτερο flexy πρόγραμμα, επειδή το χρειαζόμουν όχι για το κινητό (197 ευρώ το κινητό) και δήλωσα ότι θα το πληρώνω με την wind bonus οπότε η τιμή έπεσε στα 168,90 ευρώ. Η πλάκα είναι ότι εγώ είχα πάει αποφασισμένη να σκάσω 240 και κα8ώς έπεφτε διαδοχικά η τιμή πάθαινα διαδοχικά εγκεφαλικά!! Το περίμενα πολλούς μήνες. Ευχαριστώ καλή μου Wind!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 ...παρολα αυτα πρεπει να ενεργοποιησεις τις υπηρεσιες wap, mobile internet ...η οτι αλλο θες για να μπορεις να τις χρησιμοποιησεις! Αυτά λοιπόν, πως γίνεται να τα ενεργοποιήσω...;;; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Αυτά λοιπόν, πως γίνεται να τα ενεργοποιήσω...;;; :worry: Επειδη δεν ειμαι συγουρος παρε τον παροχεα υπηρεσιων σου(cosmote,vodafon,..) και ρωτα τον. Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Μια απορια. Οταν κανω προσθηκη γενεθλιων στις επαφες γιατι δεν προστιθενται και στο ημερολογιο?:blink: Θελει καποια ρυθμιση? Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPRING Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Γεια σας κι από μένα...πήρα το κ850 και σε 2 μέρες πιέστηκε κάπως η οθόνη, και χάλασε σαν να έσπασε δείχνει...μπαίνει στο λειτουργικό αλλά δεν βλέπεις πολλά πράγματα στην οθόνη...Εν τω μεταξύ το αγόρασα από την ηλεκτρονική κ δεν το πάνε λέει αυτοί για σέρβις...τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Γεια σας κι από μένα...πήρα το κ850 και σε 2 μέρες πιέστηκε κάπως η οθόνη, και χάλασε σαν να έσπασε δείχνει...μπαίνει στο λειτουργικό αλλά δεν βλέπεις πολλά πράγματα στην οθόνη...Εν τω μεταξύ το αγόρασα από την ηλεκτρονική κ δεν το πάνε λέει αυτοί για σέρβις...τι να κάνω? Ρωτα τους που πρεπει να το πας και πηγενε το εσυ! (its so simple) Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apo7 Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 gia sas paidia!!!molis pira kai egw to k850 ala exei ayto to spastiko menou vodafone live!!! borite na mou pite kapious free tropus gia na valw ths sony ericsson??? einai epigon!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapodistrias Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Καλησπέρα, επειδή σκέφτομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο Κ850,το οποιο το χαρτί της απόδειξης έχει χαθεί αλλά έχει εγγύηση,μπορείτε να μου πείτε αν τύχει κάτι και το πάω για service,μπορούν να το βρούν μέσω ΙΜΕΙ ή κάπως αλλιώς;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Μπορεις να πας με τον αγοραστει του κινητου απο εκει που το αγορασε και να κοιταξουν οι υπαληλοι το ιστορικο συναλλαγων και να σου κανουν μια εκτυπωση την εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Μπορεις να πας με τον αγοραστει του κινητου απο εκει που το αγορασε και να κοιταξουν οι υπαληλοι το ιστορικο συναλλαγων και να σου κανουν μια εκτυπωση την εγγυηση. Κ αν δε δεχτει αυτος που στο πουλαει να το κανει αυτο μη το παρεις...κυκλοφορουν πολλα μεταχειρισμενα κ σε καλες τιμες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 μηπως ξερει κανεις η καινουρια εκδοση λογισμικου(030) ποτε θα ειναι διαθεσιμη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Παιδια καλησπερα. Υπαρχει καποιο προβλημα με το μηκος του μηνυματος που μπορω να στειλω. Δεν τους βλεπω και πολλους τους χαρακτηρες που μπορω να εισαγω. Υπαρχει καποια σχετικη ρυθμιση? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 μηπως ξερει κανεις η καινουρια εκδοση λογισμικου(030) ποτε θα ειναι διαθεσιμη?? Σε λίγες μέρες..Με εκπλήξεις!(αν την άφησαν όπως ήταν αρχικά..) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Σε λίγες μέρες..Με εκπλήξεις!(αν την άφησαν όπως ήταν αρχικά..) ;) δηλαδη?τι εκπληξεις,δυσαρεστες η ευχαριστες,γιατι μεχρι τωρα μoνο δυσαρεστες εκπληξεις ειχαμε για το συγκεκριμενο μοντελο..παντως φιλε kotsianis και μονο τα χρωματα να εμπλουτισουν λιγο σις φωτο με το νεο firmware εμενα μου φτανει!!α,και βεβαια να διορθωσουν το "blue ring of death"...:cry::X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZEBNI Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Παιδια οταν τραβαω φωτο το βραδυ με φλας η ακομα και τη μερα εχοντασ το φλασ ενεργο οι φωτογραφειες βγαινουν πολυ σκουρες(δεν ξεκαθαριζεις τιποτα) τι κανω λαθος? δεν μπορω να βρω με τιποτα πως να φαινωνται οι φωτο κανονικες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Παιδια οταν τραβαω φωτο το βραδυ με φλας η ακομα και τη μερα εχοντασ το φλασ ενεργο οι φωτογραφειες βγαινουν πολυ σκουρες(δεν ξεκαθαριζεις τιποτα) τι κανω λαθος? δεν μπορω να βρω με τιποτα πως να φαινωνται οι φωτο κανονικες. Προσπαθησε να μην καλυπτεις με το δαχτιλο σου τον αισθητιρα του φλας!(αυτο το μαυρο στρογκυλο κατω απο την μεγαλη λυχνια):) Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts