kotsianis7 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Το αγόρασα απο Κωτσόβολο...δούλευε όμως μια χαρα όσο αφορα αυτό το θέμα πριν το service. Γίνεται μήπως να μου στείλουν αυτοί το κατάλληλο λογισμικό ώστε να το διορθώσω μόνος μου?:worry::!: Εγώ από Κωτσόβολο μια φορά είχα αγοράσει το Κ700(το 2004)και όταν το πήγα στο σέρβις για μια απλή αναβάθμιση,μου είπαν ότι έλειπαν 2 βίδες που συγκρατούσαν την πλακέτα!! :blink: Τα σ'ερβις ανοίγουν το τηλέφωνο για να δουν αν συμπύπτουν οι κωδικοί ΙΜΕΙ και πιθανότατα έκαναν λάθος σε κάτι!Ακόμη και για απλή αναβάθμιση να το πας,θα στο ανοίξουν θες δε θες,είναι γραμμη της εταιρίας!Οπότε,πήγαινέ το πίσω και απαίτησε να στο ξεκλειδωσουν επιτόπου!Δείξτους και την απόδειξη αγοράς ότι το αγόρασες από Ελλάδα και πές τους ότι θα τους κάνεις καταγγελία αν στο κρατήσουν πάνω από 2 μέρες!Έτσι όπως μας τα λες,κάποια "£%$()"%$ :mad: έκανε το σέρβις!! :mad: Και αν σου πουν ότι πρέπει να σταλεί στην Αθήνα πες τους ότι δε σ’απασχολεί και δεν είναι δικό σου το πρόβλημα,εφόσον πριν το τηλέφωνο δεχόταν όλες τις κάρτες!Αν πάλι δε βγάζεις άκρη,πήγαινέ το σε άλλο σέρβις και απλά πες ότι ξαφνικά δε δέχεται την κάρτα ΣΙΜ,χωρίς να τους πεις τι έχει προηγηθεί και ότι το χρειάζεσαι επισκευασμένο το συντομότερο δυνατόν για τη δουλειά σου! ;) Επιτέλους,αυτά τα σέρβις της ΣΕ πρέπει να μάθουν τη δουλειά τους!Ταλαιπωρούν πολύ κόσμο άδικα!Έλεος δηλαδή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RivalGT Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 @kotsianis7-->Κάτι τελευταίο: Επειδή εκεί μπορεί να μην βρω κάποιον τεχνικό και επειδή αμα τους πω οτι "είναι κλειδωμέμο" πιθανόν να μην καταλάβουν γρι εκεί στην Wind, μου εξηγείς λίγο τι σημαίνει το οτι το κινητό είναι "κλειδωμένο" και πως ξεκλειδώνει?!:):spider: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ►http://www.totobay.com◄ Ολοκαίνουρια κινητά από Κίνα. Τιμές?.. Απλά δείτε!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasmarkoglou Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Καλησπερα παιδια θελω λιγο τη βοηθεια σας! Τον τελευταιο μηνα το προστατευτικο της φωτογραφικη του Κ850 μου κανει κατι περιεργα κολπα. Μια ανοιγει και μια δεν ανοιγει το προστατευιτικο της φωτογρακικης οταν μπαινω στο μενου της φωτογραφικης ή της καμερας. Μπορει δηλ την μια μερα να μην ανογει και να ξυπνσησω την αλλη μερα και να ανοιγοκλεινει κανονικα! Πχ. σημερα δεν ανοιγει με τπτ (δοκιμασα επανεκινηση, εβγαλα και ξαναεαλα τη μπαταρια, εκανα update στο λογισμικο του κινητου αλλα τιποτα). Μπορειτε να προτεινετε κατι εκτος του να το στειλω για service(γιατι τοτε 8α κανει 20 μερες να μου ερθει πισω!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Όταν λέμε πως είναι κλειδωμένο εννοούμε ότι ο πάροχος από τον οποίον το αγόρασες,το έχει κλειδωμένο στην κάρτα ΣΙΜ που σου έδωσε και δε δέχεται άλλες κάρτες ή έστω δέχεται κάρτες μόνο του ίδιου δικτύου....Φαντάσου η ΒΟΝΤΑ ή η ΓΟΥΙΝΤ ή η ΚΟΤΕ να το κλείδωναν η κάθε μια στο δικό της δίκτυο και να μην μπορούσες να βάλεις κάρτα άλλου δικτύου!Για να ξεκλειδώσει θέλει έναν κωδικό.Αν το κάνεις μέσω Ίντερνετ,χρεώνεις 50 ευρώ την πιστωτική,αλλά δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις,μιας και είναι δική τους βλακεία....(άλλο ήθελα να πω,αλλά θα φάμε ban!) :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Καλησπερα παιδια θελω λιγο τη βοηθεια σας! Τον τελευταιο μηνα το προστατευτικο της φωτογραφικη του Κ850 μου κανει κατι περιεργα κολπα. Μια ανοιγει και μια δεν ανοιγει το προστατευιτικο της φωτογρακικης οταν μπαινω στο μενου της φωτογραφικης ή της καμερας. Μπορει δηλ την μια μερα να μην ανογει και να ξυπνσησω την αλλη μερα και να ανοιγοκλεινει κανονικα! Πχ. σημερα δεν ανοιγει με τπτ (δοκιμασα επανεκινηση, εβγαλα και ξαναεαλα τη μπαταρια, εκανα update στο λογισμικο του κινητου αλλα τιποτα). Μπορειτε να προτεινετε κατι εκτος του να το στειλω για service(γιατι τοτε 8α κανει 20 μερες να μου ερθει πισω!) Το μονο που μπορεί να γίνει είναι πέρασμα του λογισμικού από την αρχή(καθαρή εγκατάσταση),αν έχεις πιστωτική,με 8 ευρω χρέωσή της.Προσοχή όμως!!Κρατάμε πάντα αντίγραφα ασφαλείας διότι διαγράφονται τα πάντα!!(Στην προκειμένη περίπτωση,ακόμη και στο σέρβις να το πας,πάλι θα σου κάνουν πλήρες φλασάρισμα,συνεπώς πάλι θα διαγραφούν τα πάντα!) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Το καπάκι της κάμερας του Κ850 κινείται από ένα ηλεκτρικό μοτεράκι, με άλλα λόγια είναι μηχανικό. Σε πολλούς χρήστες έχει παρουσιαστεί πρόβλημα, άλλες φορές λόγω software και άλλες φορές λόγω δυσλειτουργίας του μοτέρ ή και βλάβης του. Στην 2η περίπτωση, το μόνο που μπορεί να γίνει είναι μία επίσκεψη στο service ώστε να αντικατασταθεί το μοτέρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sehlen Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 Παιδια επιτελους πουλησα το g600 samsung που ειχα και πηρα το κ850 σωθηκα. βγαζει απιστευτες φωτογραφιες και απο λειτουργιεσ πεταει. sonyericsson και παλι sonyericsson δεν αλαζω μαρκα κινητου παλι. ξερει κανεις αν το Mobileaction εχει βγαλει software για αυτο το κινητο η αν παιζει με κανενος αλλου κινητο softaware. ευχαριστω. Παράθεση sehlen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Παιδια επιτελους πουλησα το g600 samsung που ειχα και πηρα το κ850 σωθηκα. βγαζει απιστευτες φωτογραφιες και απο λειτουργιεσ πεταει. sonyericsson και παλι sonyericsson δεν αλαζω μαρκα κινητου παλι. ξερει κανεις αν το Mobileaction εχει βγαλει software για αυτο το κινητο η αν παιζει με κανενος αλλου κινητο softaware. ευχαριστω. MyPhoneΕxplorer και καθάρισες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Επειδή με έχει ξετρελάνει το κ850,σκέφτομαι να το πα΄ρω την τρίτη...έχει βελτιωθεί σε θέμα λογισμικού??? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Μηπως ξερει κανεις ποτε θα εχουμε νεα αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Έχει όντως βελτιωθεί από άποψη λογισμικού,αν και το μέγιστο της απόδοσής του θα το πετύχει μετά τον Δεκέμβρη...Μην ξεχνάτε ότι και το Κ800 δε βελτιώθηκε και πολύ πριν να κλείσει χρόνο και πριν μεσολαβήσουν 4 αναβαθμίσεις...Νέα αναβάθμιση αναμένεται μέσα στον Μάη,μάλλον με αρκετά καλούδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Έχει όντως βελτιωθεί από άποψη λογισμικού,αν και το μέγιστο της απόδοσής του θα το πετύχει μετά τον Δεκέμβρη...Μην ξεχνάτε ότι και το Κ800 δε βελτιώθηκε και πολύ πριν να κλείσει χρόνο και πριν μεσολαβήσουν 4 αναβαθμίσεις...Νέα αναβάθμιση αναμένεται μέσα στον Μάη,μάλλον με αρκετά καλούδια... Ναι,τότε που θα δίνω lower και θα ετοιμάζομαι για εξετάσεις...Να φάνε πέτρες!!!:p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Επειδη διαβασα απο καποιους οτι το service κανει γυρο στις 20 μερες για να φτιαξει το κυνητο, πρεπει να πω οτι αυτο δεν ισχυει!Αυτο συμβαινει αν το στειλεις μεσω του καταστηματος απο οπου το αγορασες.Αν το πας ο ιδιος στην εταιρια που κανει το service δεν θα παρει πανω απο 4 μερες(εμενα μαλιστα οταν οι ιδιοι ειχαν κανει μια μ@\!#$@ και τους το πηγα το επισκευασαν επιτοπου!!!):) Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyota_gr Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Μόλις μίλησα με το service της SE.Θέλω να αλλάξω τα μπλέ πλαστικά απ'το Κ850i και να βάλω τα πράσινα.Μου είπαν οτι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό.Ακόμα και αν σπάσουν τα πλαστικά του,μπορούν να τα αλλάξουν μόνο με ίδιου χρώματος.Ξέρετε γιατί γίνετε αυτό;Είχα διαβάσει σε προηγούμενες σελίδες οτι κάποια παιδιά είχαν αλλάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 To service μπορεί να κάνει και πάνω από μήνα να φτιάξει το κινητό, ειδικά αν πρέπει να γίνει αντικατάσταση πλακέτας. Και σε άλλο θέμα που είχαμε ανοίξει κάποτε καταλήξαμε στο ότι το service της SE είναι άθλιο, απλά ίσως λιγότερο άθλιο από της alpha copy. Είναι να μη χαλάσει τελικά... Αλλιώς την έβαψες ! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Μόλις μίλησα με το service της SE.Θέλω να αλλάξω τα μπλέ πλαστικά απ'το Κ850i και να βάλω τα πράσινα.Μου είπαν οτι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό.Ακόμα και αν σπάσουν τα πλαστικά του,μπορούν να τα αλλάξουν μόνο με ίδιου χρώματος.Ξέρετε γιατί γίνετε αυτό;Είχα διαβάσει σε προηγούμενες σελίδες οτι κάποια παιδιά είχαν αλλάξει. Σε ποιο ρωτησες;εγω εδω αθηνα στην ομνιτεκ μου ελεγαν τις αηδιες που ειπαν κ σε σενα.βρεθηκα πατρα κ το αλλαξα εκει σε σονυερικσον σεντερ με 45 ευρω.οποτε οπως καταλαβαινεις ο καθενας οτι θελει λεει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 To service μπορεί να κάνει και πάνω από μήνα να φτιάξει το κινητό, ειδικά αν πρέπει να γίνει αντικατάσταση πλακέτας. Και σε άλλο θέμα που είχαμε ανοίξει κάποτε καταλήξαμε στο ότι το service της SE είναι άθλιο, απλά ίσως λιγότερο άθλιο από της alpha copy. Είναι να μη χαλάσει τελικά... Αλλιώς την έβαψες ! Eμενα παντος για αλλαγη οθονης κανανε 3 μερες και δεν νομιζω να ειναι και τοσο απλη διαδικασια!:) Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 το πήρα τώρα!!!είναι τέλειο!!!! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Εμένα μου κόλλησε δευτερη φορά. Το είχα πουλήσει πρίν σ'εναν φίλο μου και τώρα του πέρασα μία παλιά έκδοση λογισμικού για να μην ξανακολλήσει. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Εμένα μου κόλλησε δευτερη φορά. Το είχα πουλήσει πρίν σ'εναν φίλο μου και τώρα του πέρασα μία παλιά έκδοση λογισμικού για να μην ξανακολλήσει. Πως το εκανες αυτο??? blink: Παλια εκδοση,εισαι σιγουρος??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Πως το εκανες αυτο??? blink: Παλια εκδοση,εισαι σιγουρος??? ναι,με τα λογισμικά που το φλασάρουν γίνεται...Εγώ μαλιστα σήμερα που το έκανα debrand από wind,όταν επέλεγα τα αρχεία μπορούσα να επιλέξω όποια έκδοση ήθελα,από την πιο παλιά,εώς την πιο πρόσφατη... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Υπάρχουν προγράμματα που φλάσαρουν το κινητό σε οποία έκδοση θέλεις. Το kulakendi και davinci. Η χρέωση είναι 8 ευρώ και η διαδικασία σχετικά εύκολη. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 η τελευταία έκδοση ποια είναι???Έχω την R1CA037...Btw,αντιμετωπίζω πρόβλημα με SEUS...Το εγκαθιστώ και όταν το τρέχψω μου λεει κάτι για language properties-reinstall appliacation...το κανα αλλα τπτ...και κατεβασα και προηγουμενη εκδοση...τι γινεται??? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Η τελευταία έκδοση είναι η R1EA037. Για το πρόβλημα με το SEUS δεν γνωρίζω, δεν μου έχει συμβεί... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 ρε,εγώ το άνοιξα το πρόγραμμα,αλλά έχω την 031 και μου λέει πως είναι η τελευταία!!!το κινητό το αγόρασα από wind,αλλά με το που το΄πήρα το κανα debrand...πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να κάνω την αναβάθμιση??? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts