sonakiasfun Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 5 Mηνεσ μετα την κυκλοφορια του κινητου και ΑΚΟΜΗ μιλαμε για προβληματα των προβληματων ω προβλημα!!!Αυτο πιστευω αρκει για να πειστουν ολοι οτι τελικα το συγκεκριμενο μοντελο ειναι απο τα χειροτερα τησ αγαπημενησ μου παντα SE.Ελπιζω να μην υπαρξει αλλο μοντελο στο μελλον με τοσα προβληματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Τα μόνα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή είναι το ότι σε ορισμένους δεν κάνει boot(απαράδεκτο πραγματικά)και η μικρή καθυστέρηση που παρουσιάζει όταν ακούς μουσική μέσω bluetooth hands-free και περιηγείσαι μέσα στα μενού! Κατά τα άλλα το λογισμικό του πλέον δεν έχει άλλα προβλήματα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elena_black Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 kalispera paidia!! eimai neo melos kai xreiazomai th voitheia sas. exw agorasei edw kai 2 evdomades to K850i vodafone live kai h leitourgikothta tou logismikou tou einai apaisia! ta service ths SE den mporoun na mou allaksoun logismiko kai eimai se katastash panikou!!! mporeite na mou steilete kapoio link, sto opoio tha yparxei diadikasia metatropis logismikou apo vodafone se ericsson 'h an gnwrizete kapoio eidiko katastima sth thessaloniki opou na mporei na mou to ftiaksei? sas efxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 kalispera paidia!! eimai neo melos kai xreiazomai th voitheia sas. exw agorasei edw kai 2 evdomades to K850i vodafone live kai h leitourgikothta tou logismikou tou einai apaisia! ta service ths SE den mporoun na mou allaksoun logismiko kai eimai se katastash panikou!!! mporeite na mou steilete kapoio link, sto opoio tha yparxei diadikasia metatropis logismikou apo vodafone se ericsson 'h an gnwrizete kapoio eidiko katastima sth thessaloniki opou na mporei na mou to ftiaksei? sas efxaristw Υποψην οτι αμα βγαλεις το μενου της βοδαφον θα χασεις την 2ετη σου εγγυηση.Αραγε αξιζει?? :blink: Για εμενα οχι :down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Εγώ το αγόρασα από ένα χρήστη του σαΐτ και είμαι πολύ ευχαριστημένος απ'το κινητό δεχόμενος ότι ακόμα δυστυχώς δεν έχει αξιοποιηθεί πλήρως από πλευράς λογισμικού. Στην αρχή διαβάζοντας ιστορίες Τρόμου για το καινούργιο λογισμικό,το 031,φοβόμουν Νά το περάσω αλλά τελικά υπέκυψα και το πέρασα. Μεγάλη βελτίωση σε όλους τους τομείς,το αρνητικό ότι μου έχει κάνει 2 reset σε διάστημα 2 εβδομάδων! Το μεγαλύτερο παράπονο που με ξένερωνει είναι ότι έχει μαζέψει σκόνη στο φακο της κάμερας. Προς το παρόν δεν επηρεάζει τις φωτογραφίες αλλά δεν ξέρω τι Θα γίνει αν μαζέψει κι άλλη σκόνη:-( Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 με το καινουριο λογισμικο οι φωτο ειναι καλυτερες? μπορει καποιος να αναβασει μερικες να τις δω? :D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 με το καινουριο λογισμικο οι φωτο ειναι καλυτερες? μπορει καποιος να αναβασει μερικες να τις δω? :D:D:D:D Οι φωτογραφίες παίζουν ανάλογα με τη συσκευή. Είναι να πετύχεις καλό κομμάτι. Εγώ άλλαξα 3 κ850 για να βρώ συσκευή να τραβάει καλές φωτογραφίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 με το καινουριο λογισμικο οι φωτο ειναι καλυτερες? μπορει καποιος να αναβασει μερικες να τις δω? :D:D:D:D Πολύ καλύτερες οι φωτογραφίες με το 031. Μπες στο http://www.esato.com να δείς αρκετες που έχουν ανεβάσει διάφορες χρήστες! Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Πολύ καλύτερες οι φωτογραφίες με το 031. Μπες στο http://www.esato.com να δείς αρκετες που έχουν ανεβάσει διάφορες χρήστες! ...οι οποιες παρεπιμπτοντως ειναι "πειραγμενες",για να δειχνουν "τοσο καλες"!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 H αλήθεια είναι πως κι εγώ δεν παίρνω στα σοβαρά τις φωτό του esato γιατι όντως φαίνονται πειραγμένες.. ;) Αν και προσωπικά δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με την ποιότητα των φωτό του Κ850(και δείγματα έχω ανεβάσει αρκετά,κυρίως στους διαξιφισμούς) ;) οπότε παράπονο δεν έχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 H αλήθεια είναι πως κι εγώ δεν παίρνω στα σοβαρά τις φωτό του esato γιατι όντως φαίνονται πειραγμένες.. ;) Αν και προσωπικά δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με την ποιότητα των φωτό του Κ850(και δείγματα έχω ανεβάσει αρκετά,κυρίως στους διαξιφισμούς) ;) οπότε παράπονο δεν έχω! _______+1 Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 ...οι οποιες παρεπιμπτοντως ειναι "πειραγμενες",για να δειχνουν "τοσο καλες"!!!:lol:Ζηλεύουμε? Για κοίτα τα EXIF. Εντελώς απείραχτες. Απλά κάποιες συσκευές τραβάνε φανταστικές φωτογραφίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Ζηλεύουμε? Για κοίτα τα EXIF. Εντελώς απείραχτες. Απλά κάποιες συσκευές τραβάνε φανταστικές φωτογραφίες +1 σωστος Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 :lol::lol: Χα χα,δε ζηλεύω καθόλου!! :p Απλά,αν ανεβάσεις φωτό στο esato,ακόμη και επεξεργασμένη να είναι με κάποιο πρόγραμμα,δείχνει απλά ότι τραβήχτηκε με το κινητό και όχι ότι είναι επεξεργασμένη!! Ανέβασα κι εγώ φωτό στο esato,επεξεργασμένη στα χρώματα με το ACDSee και το Photoshop και στα exif στοιχεία έδειχνε ότι τραβήχτηκε με το Κ850(και παλιότερα με το Κ800 είχα ανεβάσει έτσι! ;) ) Για κάποιο λόγο επομένως,το esato δε γράφει σωστά όλα τα exif στοιχεία... :rolleyes: Δοκιμάστε το κι εσείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 :lol::lol: Χα χα,δε ζηλεύω καθόλου!! :p Απλά,αν ανεβάσεις φωτό στο esato,ακόμη και επεξεργασμένη να είναι με κάποιο πρόγραμμα,δείχνει απλά ότι τραβήχτηκε με το κινητό και όχι ότι είναι επεξεργασμένη!! Ανέβασα κι εγώ φωτό στο esato,επεξεργασμένη στα χρώματα με το ACDSee και το Photoshop και στα exif στοιχεία έδειχνε ότι τραβήχτηκε με το Κ850(και παλιότερα με το Κ800 είχα ανεβάσει έτσι! ;) ) Για κάποιο λόγο επομένως,το esato δε γράφει σωστά όλα τα exif στοιχεία... :rolleyes: Δοκιμάστε το κι εσείς! Απαντάς σαν masada71?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Ζηλεύουμε? Για κοίτα τα EXIF. Εντελώς απείραχτες. Απλά κάποιες συσκευές τραβάνε φανταστικές φωτογραφίες Σιγουρα ζηλευω..Βλεπεις εχω το Ν82! Το οποιο απο οτι ξερουμε ολοι τραβαει χαλια φωτογραφιες!:lol::D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Απαντάς σαν masada71?????? Ωχ,1000 συγνώμη...Από κεκτημένη ταχύτητα και επειδή κι εγώ συμφωνούσα με τον masada71 ότι οι φωτό του esato(αυτές του plankgatan για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι)είναι πειραγμένες,μπερδεύτηκα!! :lol::lol: :p Πάντως,η αλήθεια είναι αυτή που ειπα(ότι στο esato αν ανεβάσεις φωτό επεξεργασμένες δε δειχνει το πρόγραμμα στο:Λογισμικό δημιουργίας,στα exif στοιχεία αλλά το μοντέλο του κινητού),οπότε λογικά κάποιες για να είναι τόσο τέλειες θα είναι επεξεργασμένες! ;) Από κει και πέρα βέβαια(το είπα και παραπάνω)είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απ'το Κ850 στο θέμα φωτό και το 90% των φωτό μου είναι πολύ καλές,οπότε δεν παραπονιέμαι! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Ωχ,1000 συγνώμη...Από κεκτημένη ταχύτητα και επειδή κι εγώ συμφωνούσα με τον masada71 ότι οι φωτό του esato(αυτές του plankgatan για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι)είναι πειραγμένες,μπερδεύτηκα!! :lol::lol: :p Πάντως,η αλήθεια είναι αυτή που ειπα(ότι στο esato αν ανεβάσεις φωτό επεξεργασμένες δε δειχνει το πρόγραμμα στο:Λογισμικό δημιουργίας,στα exif στοιχεία αλλά το μοντέλο του κινητού),οπότε λογικά κάποιες για να είναι τόσο τέλειες θα είναι επεξεργασμένες! ;) Από κει και πέρα βέβαια(το είπα και παραπάνω)είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απ'το Κ850 στο θέμα φωτό και το 90% των φωτό μου είναι πολύ καλές,οπότε δεν παραπονιέμαι! ;) κανενα facelift της προκοπης για το κ850 εχουμε φιλε kotsianis? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Αν και δεν είναι το καταλληλότερο θέμα... Τι να το κάνεις το face-lifting όταν θα μπορείς να έχεις την Shiho? ;) όλο και κάποιο face-lift θα υπάρχει,αλλά όχι και κάτι το σπουδαίο!Απλά,θα βοηθήσει στην επέκταση του portfolio της εταιρίας και τίποτα άλλο πραγματικά πρωτοποριακό! Μέσα στον Απρίλη πάντως θα υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση!(για το Κ850).Ελπίζουμε η R3AA030 ή κάποια παραπλήσια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elena_black Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Υποψην οτι αμα βγαλεις το μενου της βοδαφον θα χασεις την 2ετη σου εγγυηση.Αραγε αξιζει?? :blink: Για εμενα οχι :down: ti na sou pw filaraki!! pantws, apo to na exw to menou tis vodafone me egyhsh, protimw to menou tis ericsson ki as einai xwris egyhsh!! alitheia, gnwrizei kaneis kana katastima sti thessaloniki pou na pernaei logismika? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Αν και δεν είναι το καταλληλότερο θέμα... Τι να το κάνεις το face-lifting όταν θα μπορείς να έχεις την Shiho? ;) όλο και κάποιο face-lift θα υπάρχει,αλλά όχι και κάτι το σπουδαίο!Απλά,θα βοηθήσει στην επέκταση του portfolio της εταιρίας και τίποτα άλλο πραγματικά πρωτοποριακό! Μέσα στον Απρίλη πάντως θα υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση!(για το Κ850).Ελπίζουμε η R3AA030 ή κάποια παραπλήσια! Shiho? πιο ειναι αυτο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Πήγαινε μια βόλτα από το θέμα των νέων κινητών της εταιρίας και θα μάθεις... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Αξίζει να το αγοράσω ή όχι;;;;; Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Αξίζει να το αγοράσω ή όχι;;;;; Αξιζει ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalisperis Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Αξίζει να το αγοράσω ή όχι;;;;; Αν διαβάσεις 5-6 σελίδες προς τα πίσω θα διαπιστώσεις ότι το κινητό παρουσιάζει πολλά προβλήματα. Και εγώ ήθελα να το πάρω, αλλά δεν αξίζει πιστεύω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts