Jump to content

Sony Ericsson K850

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σκεφτομαι να αγοράσω το K850 αλλά είδα το c902 και μου άρεσε πολύ.Αξίζει να το περιμένω ή να πάρω το K850?Ποιο είναι καλύτερο?Ξέρετε τι ακουστικά έχει το K850?

Σκεφτομαι να αγοράσω το K850 αλλά είδα το c902 και μου άρεσε πολύ.Αξίζει να το περιμένω ή να πάρω το K850?Ποιο είναι καλύτερο?Ξέρετε τι ακουστικά έχει το K850?

το κ850 εχει μεσα τα κλασικα διπλα ακουστικα που εχουν τα ολα τα ericsson.δηλαδη οχι αυτα που εχουν τα walkman.

Eγω στην θεση σου θα περιμενα το c902

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Παιδια σορρυ αλλα το C902 θεωρειται ο "διαδοχος" του κ850??? Η' θα βγει αλλο? Παντως δεν νομιζω οτι μπορει να σταθει στο κ850(Αποψη μου ως χρηστης του κινητου)

ρε παιδια το φλας του κινητου ειναι τελειως ασπρο η ελαφρως κιτρινισμενο?εμφανισιακα

ελαφρως κιτρινισμενο!

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Το C902 δεν είναι σε καμία περίπτωση αντικαταστατης...

Περίπου σε 1,5 μήνα το face-lifting του Κ850..Κατά το Πάσχα ανακοίνωση...Ακριβές όνομα μοντέλου δεν είναι γνωστό προς το παρόν..

Το C902 είναι απλά μια άλλη έκδοση του Κ850,με έμφαση στην κομψή και λεπτή εμφάνιση και παράλληλα με την (σχεδόν) ίδια απόδοση και τις (σχεδόν) ίδιες λειτουργίες.. ;)

Πήρα το 3ο k850 και είδα τελικά οτι οι φωτογραφίες που τραβάει εξαρτώνται απο τη συσκευή που θα σου πέσει στα χέρια. Δεν ξέρω για ποιο λόγο, αλλα τα προηγουμενα που είχα, τραβούσαν χάλια φωτογραφίες. Το καινούργιο είναι φανταστικό. Το ξέρω οτι δεν υπάρχει λογική εξήγηση γι'αυτό, αλλα έτσι είναι

Πήρα το 3ο k850 και είδα τελικά οτι οι φωτογραφίες που τραβάει εξαρτώνται απο τη συσκευή που θα σου πέσει στα χέρια. Δεν ξέρω για ποιο λόγο, αλλα τα προηγουμενα που είχα, τραβούσαν χάλια φωτογραφίες. Το καινούργιο είναι φανταστικό. Το ξέρω οτι δεν υπάρχει λογική εξήγηση γι'αυτό, αλλα έτσι είναι

αυτο ισχυει φιλε μου που λες. και εμενα πολλες ιδιες συσκευες εχουν διαφορα και ως προς την καμερα και ως προς την αμεσοτητα του μενου,δηλ ποσο γρηγορο ειναι. το εχω παθει και με νοκια 6320 και με sonyericsson κ750,w810,k800

:)

Ρε παιδιά έχω κατεβάσει από το σάιτ την υπηρεσία αναβάθμισης αλλά δεν ξεκινάει.Πατάω την επιλογή κ δεν κάνει τπτ...Γιατί?

Μια ερώτηση. ενας φίλος που τό'χει αντιμετωπιζει πρόβλημα. Του βράχηκε λίγο αντιπροχθές που έβρεχε και την πρώτη μέρα είχε κολλήσει το φλάς αναμένο και δεν λειτουργούσε το τηλέφωνο. Του έβγαλε την μπαταρια, το στέγνωσε κλπ. Την επόμενη μέρα δούλευε το τηλέφωνο για κλήσεις, αλλά είχε πρασινωπή οθόνη. τελικά χθές επανήλθε και η οθόνη με τα χρώματά της. Ομως παρατηρει 2 πράγματα. Το αστεράκι και το 9 μια δουλεύουν και μια όχι. Επισης το σημαντικότερο πρόβλημα είναι πως η μπαταρία του αδειάζει αμέσως. Απο το πρωί έως το μεσημέρι με απόγευμα του έχει αδειάσει. Λέτε να έκαψε στοιχεία λόγο του νερού; Να το στείλει για επισκευή; θα καλυφθεί απο την εγγύηση για όλα τα προβλήματα;

Ευχαριστώ.

BRAZILEIROS - Hellas

Video-Sakis :respect:

Απ'την εγγύηση δεν καλυπτεται σίγουρα!Άλλωστε υπάρχει μετρητής υγρασίας στο τηλέφωνο και φαίνεται αυτό! ;)

Από κει και πέρα,μπορεί ακόμη και να αρνηθούν την επισκευή αν είναι σοβαρό το πρόβλημα! :(

οταν κανεις αναβαθμηση σβηνονται ολα οσα ειχες μεσα στο κινητο?γιατι εγω εκανα και δεν μου εσβησε τιποτα.

οχι δεν σβηνεται τιποτα.αρκει να εχεις 12mb ελευθερη μνημη στο κινητο σου

και κατι αλλο.οταν βγαζω καμια φορα φοτο με φλας ενω το φλας αναβει κανονικα η φοτο βγαινει πολυ σκοτεινη.γινεται και σε αλλους αυτο?

Θέμα λογισμικού είναι.

Μπορεί να προστεθεί, αλλά δεν θα γίνει.

Πώς θα πουλήσει το νέο μοντέλο?

Επίσημα ναι σίγουρα για κανα ενάμιση χρόνο δεν πρόκειται να προστεθεί. Είναι όμως δυνατό να γίνει με καμία εφαρμογή java άραγε?:mobile:

:spider:

[sIGPIC][/sIGPIC] ►http://www.totobay.com◄ Ολοκαίνουρια κινητά από Κίνα. Τιμές?.. Απλά δείτε!!

Δε νομίζω να παίρνει τον πλήρη έλεγχο της κάμερας η JP-8 πλατφόρμα..Ναι μεν υπάρχει το απαραίτητο API για την πρόσβαση στην κάμερα,αλλά δε νομίζω σε τόσο μεγάλο βαθμό..

και κατι αλλο.οταν βγαζω καμια φορα φοτο με φλας ενω το φλας αναβει κανονικα η φοτο βγαινει πολυ σκοτεινη.γινεται και σε αλλους αυτο?

Ωχ... έκανες τη λάθος ερώτηση :) Να απενεργοποιείς το φλάς έστω κι όταν υπάρχει λίγο φώς γιατι οι φωτος θα βγαίνουν σκοτεινές.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εάν φωτογραφίζεις κάτι από μακρινή απόσταση να απενεργοποιείς το φλας!Δεν έχει νόημα γιατι η μέγιστη απόσταση που μπορεί να φωτίσει αποτελεσματικά(effective distance)είναι το πολύ 3,5-4 μέτρα!Λόγω του ότι η ταχύτητα κλείστρου ρυθμίζεται πολύ ψηλά με τη χρήση φλας και επειδή το φλας δεν επαρκεί να φωτίσει αυτήν την απόσταση,η φωτό βγαίνει σκοτεινή εξαιτίας της υψηλής ταχύτητας κλείστρου,που σημαινει υπερ-μειωμένη φωτεινότητα! ;)

Αυτό είναι στάνταρ ρύθμιση και σε πολλές ψηφιακές της αγοράς!Άλλωστε,όταν το φλας βρίσκεται εντός της απόστασης του,δε χρειάζεται η ταχύτητα κλέιστρου να είναι χαμηλά ρυθμισμένη,καθώς το φλας θα μας δώσει όλη την απαραίτητα φωτεινότητα και επίσης για να μη βγουν εξαιρετικά φωτεινές οι φωτό!

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχομένο να βάζεις το χέρι μπροστά από τον αισθητήρα φωτισμού,δίπλα απ'το led...

Εάν φωτογραφίζεις κάτι από μακρινή απόσταση να απενεργοποιείς το φλας!Δεν έχει νόημα γιατι η μέγιστη απόσταση που μπορεί να φωτίσει αποτελεσματικά(effective distance)είναι το πολύ 3,5-4 μέτρα!Λόγω του ότι η ταχύτητα κλείστρου ρυθμίζεται πολύ ψηλά με τη χρήση φλας και επειδή το φλας δεν επαρκεί να φωτίσει αυτήν την απόσταση,η φωτό βγαίνει σκοτεινή εξαιτίας της υψηλής ταχύτητας κλείστρου,που σημαινει υπερ-μειωμένη φωτεινότητα! ;)

Αυτό είναι στάνταρ ρύθμιση και σε πολλές ψηφιακές της αγοράς!Άλλωστε,όταν το φλας βρίσκεται εντός της απόστασης του,δε χρειάζεται η ταχύτητα κλέιστρου να είναι χαμηλά ρυθμισμένη,καθώς το φλας θα μας δώσει όλη την απαραίτητα φωτεινότητα και επίσης για να μη βγουν εξαιρετικά φωτεινές οι φωτό!

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχομένο να βάζεις το χέρι μπροστά από τον αισθητήρα φωτισμού,δίπλα απ'το led...

ok παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας

Δηλώνω απογοητευμένος παντελώς αυτή τη φορά με την SE...

Το κινητάκι γύρισε ύστερα απο σέρβις 3 + εβδομάδων όπως το παρέδωσα....

Χαιδεύεις τα πλήκτρα και δουλεύουν τα αφής :blink:

Νομίζω πως θα το ξανασκεφτώ πλέον για την επόμενη αγορά

Είμαι πιστός καταναλωτής από το Τ68 και έχω αγοράσει 6 συσκευές έως σήμερα. Δεν γνωρίζω τι παίζει στις άλλες εταιρείες αλλά θα αρχίσω να το ψάχνω για την επόμενη αγορά μου.

Someone, Somewhere in Summer Time

Δηλαδή,εννοείς ότι πατάς τα κουμπιά και πατιέται και η επιφάνεια αφής;; :blink:

Γιατί φυσιολογικά η επιφάνεια αφής πρέπει να ανταποκρίνεται στο .."χάιδεμα" :p (όταν πατάς αυτήν μόνο,όχι να πατάς τα πλήκτρα και να πατιεται και αυτή!!)

Δηλώνω απογοητευμένος παντελώς αυτή τη φορά με την SE...

Το κινητάκι γύρισε ύστερα απο σέρβις 3 + εβδομάδων όπως το παρέδωσα....

Χαιδεύεις τα πλήκτρα και δουλεύουν τα αφής :blink:

Νομίζω πως θα το ξανασκεφτώ πλέον για την επόμενη αγορά

Είμαι πιστός καταναλωτής από το Τ68 και έχω αγοράσει 6 συσκευές έως σήμερα. Δεν γνωρίζω τι παίζει στις άλλες εταιρείες αλλά θα αρχίσω να το ψάχνω για την επόμενη αγορά μου.

αλλ αντ αλλων:whistle::whistle: δυστυχως πρεπει να αρχισει να ασχολειται παραπανω η σονυερικσον και στο σερβις να μην το δινει σε ασχετους και με τα τηλεφωνα της που βγαζει ακουσον ακουσον beta εκδοσεις για αναβαθμιση κινητου. για ηλιθιους μας περναει που παμε και σκαμε 400 καθε φορα,,θα μου πεις εμεις φταιμε.που ειναι οι εποχες του τ610 και τ68....

Συγνώμη,αλλά για να είμαστε ειλικρινείς(επειδή είχα το T68i απο την 1η μέρα που κυκλοφόρησε),έβγαλε πάνω από 10 αναβααθμίσεις για να λειτουργήσει απροβλημάτιστα...Στην αρχή,βίωνα αρκετά προβλήματα software οπότε δε νομίζω να ήταν καλύτερη η κατάσταση... :rolleyes:

Απλά εδώ(από άποψη software)έπρεπε να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή,δεδομένου ότι ασχολιόντουσαν επί 1,5 χρόνο...

Πάντως,με εξαίρεση την αργοπορία στη λειτουργία του τηλεφώνου όταν κάνει streaming μουσικής σε bluetooth ακουστικά,με αυτήν την έκδοση λογισμικού δεν παρουσιάζονται προβλήματα...Φυσιολογικά λειτουργεί το τηλέφωνο...

Τώρα από το hardware,δεν έχει πάθει ούτε την παραμικρή γρατσουνιά το δικό μου από τις 12 Οκτωβρίου που το αγορασα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος...

Στο θέμα σέρβις συμφωνώ και επαυξάνω και κανονικά θα πρέπει λίγο να απειλήσουμε την αντιπροσωπεία διότι η πλειονότητά τους είανι καρα-άσχετοι!! :mad:

• The title was changed to Sony Ericsson K850