diasostis Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Loipon Paidia molis ekana monos mou anaba8misi apo Seus kai pleo exo tin R1CA037 Telika eixa problima me tous driver pou den ebriske gia to usb, alla tora olla ok. An do tipota me autin tin ekdosi 8a sas enimeroso. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskar Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Απο που βαζω μια σελιδα wap για να την δω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Απο που βαζω μια σελιδα wap για να την δω? Πηγαίνεις στον Borwser του κινητού και από το μενού που εμφανίζεται πατώντας το δεξί softkey πηγαίνεις στο "εισαγωγή διεύθυνσης ". Επίσης ρίξε μια ματιά στο http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/256/749/1193029087/K850i__UG_R1a_EL_24.pdf εκεί θα βρεις πάρα πολλές και αναλυτικές πληροφορίες για τον χειρισμού του κινητού σου. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskar Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Πηγαίνεις στον Borwser του κινητού και από το μενού που εμφανίζεται πατώντας το δεξί softkey ..... Ευχαριστώ πάρα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Λίγο καιρό πριν ανακοινωθεί το μοντέλο-αντικαταστάτης (λογικά δε θα αργήσει), βλέπω ακόμα να περιμένει ο κόσμος την πολυπόθητη αναβάθμιση και την τιμή (εκτός προσφορών) να έχει σταθεροποιηθεί στα 420 ευρώ... Δεν τη βρίσκω καθόλου λογική όταν με 100 ευρώ παραπάνω μπορεί κανείς να πάρει ένα smartphone με επίσης πολύ καλή κάμερα και gps. Γνωρίζω ότι δεν είναι συγκρίσιμα, αλλά σε οικονομικό επίπεδο είναι... Ελπίζω σύντομα να ρίξουν την τιμή του γιατί αν πάει έτσι θα τους μείνουν πολλά κομμάτια και μόνο... σε προσφορές θα τα δώσουν !!! Απαράδεκτη η SE !!! τι μπορεις να παρεις με 520 ευρω και να εχει ολα αυτα(τοσο καλη καμερα,gps,smartphone);;;; Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Χωρίς να θέλω να μετατρέψω το θέμα σε διαξιφισμούς,αλλά μπορείς να πάρεις το Ν95...Τέλος πάντων,έχουν ξεπεράσει κάθε ίχνος γελοιότητας..Επίσης δεν είναι δικαιολογία η τελειοποίηση του λογισμικού..Μπορούσαν έστω να βγάλουν ένα εμβόλιμο λογισμικό ώσπου να βγάλουν την τελική του μορφή..Στην τελική,το λογισμικό για άλλα Α200 τηλέφωνα που θα κυκλοφορήσουν αυτόν τον μήνα έχει γραφεί..Τι τους εμποδίζει να το βγάλουν για το Κ850; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Χωρίς να θέλω να μετατρέψω το θέμα σε διαξιφισμούς,αλλά μπορείς να πάρεις το Ν95...Τέλος πάντων,έχουν ξεπεράσει κάθε ίχνος γελοιότητας..Επίσης δεν είναι δικαιολογία η τελειοποίηση του λογισμικού..Μπορούσαν έστω να βγάλουν ένα εμβόλιμο λογισμικό ώσπου να βγάλουν την τελική του μορφή..Στην τελική,το λογισμικό για άλλα Α200 τηλέφωνα που θα κυκλοφορήσουν αυτόν τον μήνα έχει γραφεί..Τι τους εμποδίζει να το βγάλουν για το Κ850; εν εχει gps ελευθερο και πρεπει να πληρωσεις.οσο για τα αλλα εχεις απολυτο δικιο φιλε Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Σε καμμία περίπτωση δε θέλω να μετατρέψω το θέμα σε διαξιφισμό. Όμως οι ατέλειες του Κ850 σε συνδυασμό με μόλις 100 ευρώ διαφορά από άλλα μοντέλα (δεν αναφέρω ονόματα αλλά όλοι ξέρουμε πού αναφέρομαι), δε θα έπρεπε να οδηγήσουν σε μια μείωση τιμής; Αν το έδιναν 50-100 ευρώ φτηνότερα θα ήταν μια τίμια πρόταση... Όμως τώρα είναι υπερτιμημένο και μάλλον θα προτιμήσει κανείς να δώσει κάτι παραπάνω και να πάρει πολύ περισσότερα... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalisperis Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Σε καμμία περίπτωση δε θέλω να μετατρέψω το θέμα σε διαξιφισμό. Όμως οι ατέλειες του Κ850 σε συνδυασμό με μόλις 100 ευρώ διαφορά από άλλα μοντέλα (δεν αναφέρω ονόματα αλλά όλοι ξέρουμε πού αναφέρομαι), δε θα έπρεπε να οδηγήσουν σε μια μείωση τιμής; Αν το έδιναν 50-100 ευρώ φτηνότερα θα ήταν μια τίμια πρόταση... Όμως τώρα είναι υπερτιμημένο και μάλλον θα προτιμήσει κανείς να δώσει κάτι παραπάνω και να πάρει πολύ περισσότερα... Θα συμφωνήσω... Αυτό περιμένω να πέσει η τιμή για να το πάρω... Γιατί σε καμία περίπτωση, ούτε αυτό, ούτε κάτι κινητά σαν το Ν82 δεν αξίζουν τα λεφτά που πωλούνται αυτή τη στιγμή... Θέλω να πω, με 500 ευρώ μπορώ να πάρω μια επαγγελματική ψηφιακή φωτογραφική μηχανή 12 megapixel... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Θα συμφωνήσω... Αυτό περιμένω να πέσει η τιμή για να το πάρω... Γιατί σε καμία περίπτωση, ούτε αυτό, ούτε κάτι κινητά σαν το Ν82 δεν αξίζουν τα λεφτά που πωλούνται αυτή τη στιγμή... Θέλω να πω, με 500 ευρώ μπορώ να πάρω μια επαγγελματική ψηφιακή φωτογραφική μηχανή 12 megapixel... και εγω με την σειρα μου θα συμφωνησω και με τους δυο σας ;) αλλα σε σενα φιλε @kalisperis μια ερωτηση :) θα μπορει η ψηφιακη μηχανη των 12 megapixls σου των 500ε 1.να παιρνει τηλ, 2.να στελνει sms 3.mms 4.email, 5.να εχει gps, 6.να ειναι mp3 player, 7.radio fm και 8.να ειναι ΜΙΑ συσκευη ? :rolleyes:;) μην τα βλεπουμε ολα ασπρα η μαυρα ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Θα συμφωνήσω... Αυτό περιμένω να πέσει η τιμή για να το πάρω... Γιατί σε καμία περίπτωση, ούτε αυτό, ούτε κάτι κινητά σαν το Ν82 δεν αξίζουν τα λεφτά που πωλούνται αυτή τη στιγμή... Θέλω να πω, με 500 ευρώ μπορώ να πάρω μια επαγγελματική ψηφιακή φωτογραφική μηχανή 12 megapixel... Ή ένα laptop ή ένα pda-κινητό που έχει ένα σωρό λειτουργίες ακόμη... Έχεις δίκιο ΟΛΑ είναι υπερτιμημένα σε σχέση και με τους μισθούς στην Ελλάδα. Το έχω ξαναπεί και εγώ αυτό και βγήκαν κάποιοι και ειρωνεύονταν... Εγώ τα παίρνω πάντα από εταιρική επιδότηση ή μισή τιμή από εξωτερικό, ποτέ δεν έχω πληρώσει τη full ελληνική τιμή, αλλά επειδή έχω ξεκινήσει από το βασικό μισθό, εκτιμώ πάντα το χρήμα όπως και τότε... Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotorBreath Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Καλησπέρα, Έχω μια ερώτηση σχετικά με το μενού πολυμέσα του Κ850. Όταν πάω λοιπόν, στην επιλογή "φωτογραφία" και στη συνέχεια στην τελευταία επιλογή "Εικόνες" μου βγάζει συγκεκριμένες εικόνες ή φωτογραφίες από διάφορα σημεια του τηλεφώνου - ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ - Πως μπαίνουν σε αυτό το μενού οι συγκεκριμένες φώτο;;;; Όπου και αν εψαξα δεν το βρήκα... Φυσικά ούτε το manual αναφέρει κάτι... Παράθεση ...Sign of Living Fast Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Καλά, τα 500 ευρό που τα είδατε; Νόμιζα για μια στιγμή πως μπήκα σε παλιές σελίδες του θέματος. Ας σοβαρευτούμε όταν πετάμε κουβέντες. 500 ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΠΕΘΑΝΕ Η ΤΙΜΗ ΑΥΤΗ. Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Καλά, τα 500 ευρό που τα είδατε; Νόμιζα για μια στιγμή πως μπήκα σε παλιές σελίδες του θέματος. Ας σοβαρευτούμε όταν πετάμε κουβέντες. 500 ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΠΕΘΑΝΕ Η ΤΙΜΗ ΑΥΤΗ. Έτσι... Τώρα κάνει 350€ και είναι μια πλήρη πολύ καλή συσκευή. Μόνο ο σχεδιασμός του με χαλάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Πού το βρίσκεις στα 350; Στο Πλαίσιο μόλις τώρα το είδα στα 407 μέσω web και 417 ευρώ μέσω καταστημάτων... Μήπως τα 350 είναι προσφορά;;; Για όσους το θεωρούν φτηνό, κάντε μια μετατροπή σε παλιές δραχμούλες και θυμηθείτε πόσα προβλήματα σας έβγαζε τότε (10χρόνια πριν) μια συσκευή αυτής της αξίας... Γιατί απ'όσο θυμάμαι, όταν ΤΟΤΕ έδινες ΤΟΣΑ χρήματα, είχες πολύ λιγότερα ως μηδαμινά προβλήματα... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalisperis Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 και εγω με την σειρα μου θα συμφωνησω και με τους δυο σας ;) αλλα σε σενα φιλε @kalisperis μια ερωτηση :) θα μπορει η ψηφιακη μηχανη των 12 megapixls σου των 500ε 1.να παιρνει τηλ, 2.να στελνει sms 3.mms 4.email, 5.να εχει gps, 6.να ειναι mp3 player, 7.radio fm και 8.να ειναι ΜΙΑ συσκευη ? :rolleyes:;) μην τα βλεπουμε ολα ασπρα η μαυρα ;) Σύμφωνοι, απλά πιστεύω πως δεν αξίζει. Εγώ έχω ένα W850i εδώ και ενάμισι χρόνο και δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, μόνο εξωτερικά το έχω...μπιπ... Όσο για τα κριτήρια που έδωσες, ξέρω κινητό με 200 ευρώ να τα έχει όλα αυτά... ΥΓ. Έχει το K850i GPS?:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 ΥΓ. Έχει το K850i GPS?:p Μιλάει για κινητά γενικώς και ειδικώς για το Ν82. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Με πρόδωσε σήμερα το κινητό μου. Πήγα να το ανοίξω, ανάβει το φως στα πλήκτρα αλλά από κει και πέρα τίποτα. Εκανα αναβάθμιση με το SEUS αλλά τίποτα. Εχω την υποψία πως κάηκε η οθόνη. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Η τιμή του Κ850 τώρα είναι γύρω στα 407 ευρώ γενικά και φυσικά θα συνεχίσει να πάφτει,όπως και κάθε άλλης συσκευής.Από κει και πέρα,όσον αφορά τα προβλήματα λογισμικού που παρουσιάστηκαν σε όλους(σε άλλους μικρά,σε άλλους μεγάλα),είναι απαράδεκτο να συμβαίνουν και αυτά τα προβλήματα είναι που δε δικαιολογούν την τιμή των 400 ευρώ που έχει τωρα! Η έκδοση R1EA031 ήταν για testing στην ΕΜΜΑ.Τι στο καλό θα γίνει;Όλο θα τεστάρουν εκδόσεις και δε θα βγάζουν καμία τελική;; :mad: Εντάξει,προτιμότερο να αργήσει λίγο αλλά να είναι καλή και σταθερή,αλλά όχι και να βγει μισό χρόνο μετά την κυκλοφορία του κινητού!! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Πού το βρίσκεις στα 350; Στο Πλαίσιο μόλις τώρα το είδα στα 407 μέσω web και 417 ευρώ μέσω καταστημάτων... Μήπως τα 350 είναι προσφορά;;; Για όσους το θεωρούν φτηνό, κάντε μια μετατροπή σε παλιές δραχμούλες και θυμηθείτε πόσα προβλήματα σας έβγαζε τότε (10χρόνια πριν) μια συσκευή αυτής της αξίας... Γιατί απ'όσο θυμάμαι, όταν ΤΟΤΕ έδινες ΤΟΣΑ χρήματα, είχες πολύ λιγότερα ως μηδαμινά προβλήματα... Exeis dikio:!:, tote edines TOSA xrhmata kai epernes thn koryfaia syskeyh _tis ka8e etairias_ ......kai epernes MONO telephono kai TIPOTA ALLO....:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Exeis dikio:!:, tote edines TOSA xrhmata kai epernes thn koryfaia syskeyh _tis ka8e etairias_ ......kai epernes MONO telephono kai TIPOTA ALLO....:D Έτσι ακριβώς. Όταν περνάει ο καιρός ξεχνάμε. Και ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ότι παλιά ήταν καλύτερα τα πράγματα. Παλιά δίναμε 150 χιλιάδες δραχμές για να πάρουμε κάτι που έκανε μόνο τα βασικά που κάνει ένα τηλέφωνο και τώρα (7-8 χρόνια μετά) δίνουμε τα ίδια χρήματα για κάτι που κάνει τα πάντα. Και έχουμε την εντύπωση ότι τότε δεν δίναμε τόσα χρήματα. :p Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Παιδιά μαζί με το κινητό μ έδωσαν και 1 κάρτα από τιμ που λέει 100 ευρώ υπηρεσίες, πρέπει να έχω καρτα τιμ για να την χρισημοποιήσω? Και αν ναι, τι σόι υπηρεσίες μου προσφέρει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klitos Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ R1CA037. ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ VODAFONE LIFE ΟΛΕΣ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ. ΟΥΤΕ LIFE MENU ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΨΩΝΙΟ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gr1s0s Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Όταν λες το πήγες για αναβάθμιση που ακριβώς εννοείς. Σε κάποιο ανεξάρτητο κατάστημα ή στην SE; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 στο φορουμ του εσατο ακουγεται οτι παρασκευη θα εχουμε την νεα αναβαθμιση μεσω SEUS. ΜΑΚΑΡΙ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts